Android NAND na HTC HD2 (Leo) - diskuze

Fórum věnované diskuzi o ROM s Androidem pro HTC HD2
Odpovědět
slawski
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 160
Registrován: úte pro 15, 2009 12:30
Zařízení: Nokia 3110C, E51, HTC HD2 16Gb

Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od slawski » úte srp 10, 2010 20:16

:) Ja ho vidim, mozna je to tou portaci na HD2.
Dalsi prijemne prekvapeni! Nainstaloval jsem si nejake hry. Pak jsem vlozil jinou kartu s Androidem a svete div se. Hry na me cekaly v uplne nove instalaci. Synchro s Google super! Jde synchro i v WM?

-- doplnění předchozího příspěvku (úte srp 10, 2010 21:16) --

:) Tohle pisu z Androidu!

Teruyo
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: stř srp 11, 2010 8:10
Zařízení: iPhone 3G

Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od Teruyo » stř srp 11, 2010 8:25

Nazdar, ako je to s WM, keď sa nahodí android? Je tam dual boot, že sa dá vybrať do akého OS má telefón nabehnúť alebo len čisto buď WM alebo Android?
Nemám tento telefón, neviem ako je, tak sorry ak sa pítam hovadinu. :wink: 8-)

slawski
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 160
Registrován: úte pro 15, 2009 12:30
Zařízení: Nokia 3110C, E51, HTC HD2 16Gb

Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od slawski » stř srp 11, 2010 9:29

Teruyo: Ja restartju Android a nabehne WM.

Uživatelský avatar
pretorian
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 107
Registrován: sob úno 17, 2007 23:28
Zařízení: HTC Desire HD

Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od pretorian » stř srp 11, 2010 10:00

Teruyo: Dualboot tam standartně není ale je pár utilitek co to umí (po zapnutí nabídne do čeho bootovat "A vs W"

Teruyo
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: stř srp 11, 2010 8:10
Zařízení: iPhone 3G

Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od Teruyo » stř srp 11, 2010 10:27

slawski: keď z androidu reštartneš mobil tak ti nabehne WM? a potom ke´d ho reštartneš z WM tak nabehne Android? a tak stále dokola sa to strieda?

pretorian:
Aha, takže ak som to správne pochopil tak na HD2- ke ktorá má upravenú ROM sa dá normálne nahodiť Android a potom k tomu nejaký soft čo spraví dualboot, že sa bude dať pri každom zapnutí vybrať či WM alebo Android.

Ište taká otázočka, tie OS sú na karte? Alebo to iba Android či ako to je?
Ďakujem. :-)

slawski
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 160
Registrován: úte pro 15, 2009 12:30
Zařízení: Nokia 3110C, E51, HTC HD2 16Gb

Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od slawski » stř srp 11, 2010 17:02

Teruyo-
Přesně tak po restartu nabíhá WM.

:) Teď jsem zjistil, že jsou různé druhy androidu.
Problém - nešlo znovu nainstalovat android
Řešení - nakopírovat na kartu složku android a do ní soubory
já to pochopil tak, že ty soubory mají být v rotu karty ale není to tak!
Nejde znovu nainstalovat bez předchozího vymazaní složek, které se vytvořily při instalaci.
Když soubory jsou ve složce nabíhá Android opakovaně bez potíži!

Scartty
nováček
nováček
Příspěvky: 22
Registrován: ned dub 11, 2010 19:04
Zařízení: HTC HD2

Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od Scartty » stř srp 11, 2010 19:03

Tak vyzkoušeno a funguje. Vzpomínám si, že jsem to taky někde četl, ale když se všude píše, aby se soubory kopírovaly do rootu karty, tak mě nenapadlo, že by to mohlo fungovat takhle. Jen doplním, že do složky Android se musí nakopírovat i obraz disku "data", který si Android vytvoří sám a tudíž v "instalačním" raru není.

Tak super, další "problém" vyřešen. Až Darkstone vyřeší a povolí USB storage a ještě trochu poladí foťák, tak budu moct říct, že je to připraveno na každodenní používání.

Milan Pištělka
smartguru
smartguru
Příspěvky: 762
Registrován: sob črc 12, 2008 8:17
Zařízení: HTC HD2 Leo
Bydliště: někdy Praha 4, někdy Zliv(ČB)

Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od Milan Pištělka » stř srp 11, 2010 21:45

Darkstone-ho verze příšerně drenážuje baterku. Už třetí den testuji tuto verzi a teprve tato se blíží každodennímu používání. Drenáž baterky je významně snížena, ikdyž proti WM je stále strašidelná. 2-3 % na WM proti asi 13 % za 6 hodin ve standby modu. Bohužel ani u této verze nefunguje mass storage USB. Ale pro testovací účely plně vyhovuje.

premikkoci
smartguru
smartguru
Příspěvky: 746
Registrován: stř dub 21, 2010 22:24
Zařízení: iPhone 4S, iPad 2

Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od premikkoci » stř srp 11, 2010 22:29

No vidím, že tady na smartmanii neni moc příznivců androidu na HD2 a ti, kteří jsou mi příjdou trošku neaktuální. Každopádně já používám mattc 1.5 verzi - Froyo with sense a zImage z 11.8, ale ne od cotully. Baterii nabijím, tak dvakrát denně. Jinak doporučiji aplikaci SetCPU 2.0.2, ve které si můžete nastavit takt procesoru na hd2. Dají se tam vytvářet profily, tudíž si nastavíte nižší takt při vyplém displayi a naopak. Baterie vydrží pak déle.

Vita56
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 89
Registrován: čtv bře 12, 2009 14:00
Zařízení: HTC HD2, HTC Touch HD

Re: Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od Vita56 » čtv srp 12, 2010 1:18

Nějací příznivci se tady najdou. :-) Používám taky matt 1.5 Froyo ale s originálním zImage. Odkud máš tu zImage, o které se zmiňuješ?
A zlepšuje něco oproti originální?

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

premikkoci
smartguru
smartguru
Příspěvky: 746
Registrován: stř dub 21, 2010 22:24
Zařízení: iPhone 4S, iPad 2

Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od premikkoci » čtv srp 12, 2010 2:18

Rozdíli moc nepoznávám oproti poslední od cotully. Akorát si musíš ještě pohrát s pár souborama, aby ti fungovalo wifi.

-- doplnění předchozího příspěvku (čtv srp 12, 2010 3:18) --

Rozdíli moc nepoznávám oproti poslední od cotully. Akorát si musíš ještě pohrát s pár souborama, aby ti fungovalo wifi.

Scartty
nováček
nováček
Příspěvky: 22
Registrován: ned dub 11, 2010 19:04
Zařízení: HTC HD2

Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od Scartty » čtv srp 12, 2010 9:58

Pravda, že s verzí od darkstone si baterka prostě vezme no. Včera večer jsem půl hodiny brouzdal po marketu a ze 100 % bylo najednou jen 75 :-( Ale věřím, že s tím taky něco udělá. Čekám každým dnem, že z něj vypadne další vylepšení.

Vita56
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 89
Registrován: čtv bře 12, 2009 14:00
Zařízení: HTC HD2, HTC Touch HD

Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od Vita56 » čtv srp 12, 2010 10:03

premikkoci píše:Rozdíli moc nepoznávám oproti poslední od cotully. Akorát si musíš ještě pohrát s pár souborama, aby ti fungovalo wifi.
Tak to raději nechám tak jak to mám. Celkem všechno mi funguje. Až na známé věci, jako je automatická regulace podsvícení, notifikační led apod.
Jen mám celkově dost slabou uroveň hlasitosti všech zvuků a nepřišel jsem na to, jak to zesílit.

slawski
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 160
Registrován: úte pro 15, 2009 12:30
Zařízení: Nokia 3110C, E51, HTC HD2 16Gb

Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od slawski » čtv srp 12, 2010 20:37

:) Poslední zImage 9.8 rar chce heslo?! Poradíte?

edit: Čím déle používá portaci tím více se mi Android zamlouvá! :lol:

Skvělá informace máme to oč usiluji majitele org. Androidu, chvilka napětí právo roota! :P
Jinak majitele SGs. nejsou bez problému. http://androidforum.cz/

Milan Pištělka
smartguru
smartguru
Příspěvky: 762
Registrován: sob črc 12, 2008 8:17
Zařízení: HTC HD2 Leo
Bydliště: někdy Praha 4, někdy Zliv(ČB)

Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od Milan Pištělka » ned srp 15, 2010 12:12

Našel jsem vynikající program pro dualboot. Lze nastavit několik názvů adresářů, ve kterých jsou umístěny různé portace.
Vhodné pro zkoušení více verzí.
Ke stažení zde.

Wimpy007
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: pát črc 16, 2010 19:52
Zařízení: HTC HD 2

Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od Wimpy007 » ned srp 15, 2010 19:29

Zdar, myslite ze se dockame Android ROMky jako samostatneho systemu? Myslim bez spousteny z WM?

hil
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 126
Registrován: stř lis 25, 2009 19:48
Zařízení: htc

Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od hil » pon srp 16, 2010 16:34

YAMATO píše: Jinak k portaci můžu říct, že jsem se na to už vykašlal. Co jsem chtěl o Androidu vědět už vím a k normálnímu použití to opravdu není.
Zkusil jsem to taky a se stejným závěrem.

slawski
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 160
Registrován: úte pro 15, 2009 12:30
Zařízení: Nokia 3110C, E51, HTC HD2 16Gb

Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od slawski » pon srp 16, 2010 18:19

JackalJackal: Android dokázal, jednoduchost, přehlednost, rychlost, stabilitu,
Naprostý souhlas:
proto bootuju hlavně na Andr. je to určitě lepší telefon než Leo!
Ale nemohu souhlasit, že pouhou portaci portaci nemůžeme získat zkušenost a názor na Andr. jako na os!
Nebo, že o něco přicházíme! O co přícházime JackalJacka ha?
Naopak:
1) Hned od počátku máme práva root ,,což je a zůstane pro většinu uživatelů mobilu s Andr. pouhým snem.
2) Android je optimalizován pro Leo
3) můžeme kdykoli vrátit k WM!
4) zkoušel jsem test výkonu zařízení Leo skončil na druhem mistě za Nexusem a před Dezire !

Občas zajdu pro inspiraci na androidforum.
Vše co doporučovali app, hry mi na Leu funguje. Dokonce bez problému které popisovali majitele mobilu s org. OS Andr.
Můžeš se tam dočíst, že SGS není až taková pecka, spousta majitelů je rozčarovaná realitou za 12k.
My se můžeme kdykoli vrátit k WM!

Uživatelský avatar
YAMATO
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2089
Registrován: úte čer 10, 2008 10:36
Zařízení: Galaxy Note 2
Bydliště: Trutnov

Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od YAMATO » pon srp 16, 2010 18:23

JackalJackal píše:YAMATO: víš co, ty a ostatní co skončíte a rádi na Androidu si teď nechcete přiznat tu změnu, kterou celosvětově Android dokázal, jednoduchost, přehlednost, rychlost, stabilitu, no prostě vše co chybí poměrně a dost dnešnímu WM.
Jednoduchost - z mého pohledu je až přílišná. Pro příklad - odložení události jen o jeden čas (myslím že 5 minut?) by pro mě bylo utrpením.
Přehlednost - kde je WM nepřehledný?
Rychlost - opět, WM mi se Snapdragonem nepřijde pomalý. a jak jsem včera koukal na GalaxyS...no sorry, ale žádná sláva, občasné záseky, lagy. Opět je to spíše o vyladěnosti od výrobce než o systému samotném. V Nexuxu musím uznat působil úplně jiným dojmem...ještě aby ne v etalonu!
Stabilita - a opět je to na vyladěnosti, viz. nafouklá bublina GalaxyS.

Prostě Android zatím v základu neumí ani to, co WM - posuzuju samozřejmě to, co používám já. Nu a zároveň mi nenabízí nic, co by mě aktuálně nutkalo na něj přejít. Pokud přejdu, tak jen proto, že nebude nic lepšího - z musu a bez nadšení.

Prostě holt ne všichni jsme ze zeleného robůtka tak nadšení, no :wink:

slawski
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 160
Registrován: úte pro 15, 2009 12:30
Zařízení: Nokia 3110C, E51, HTC HD2 16Gb

Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od slawski » pon srp 16, 2010 18:31

JackalJackal
Portace je super!
:tlem:
asi tak
Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Android na HTC HD2“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti