Android NAND na HTC HD2 (Leo) - diskuze

Fórum věnované diskuzi o ROM s Androidem pro HTC HD2
Odpovědět
Uživatelský avatar
prcek15
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 128
Registrován: sob říj 24, 2009 14:35
Zařízení: LG G3
Bydliště: Slaný

Android NAND na HTC HD2 (Leo) - diskuze

Příspěvek od prcek15 » pát črc 02, 2010 20:59

Android NAND na HTC HD2 (Leo) - diskuze

Tento topik slouží pro dotazy a diskuzi ohledně NAND Androidu na HD2.

NAND buildy Androidů na HD2 na XDA-Dev:
http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=928" onclick="window.open(this.href);return false;

Uživatelský avatar
barberry.pha
smartstar
smartstar
Příspěvky: 977
Registrován: ned kvě 31, 2009 13:08
Zařízení: iPhone 4 16GB fw 4.3.1
Bydliště: Praque

Android 2.1 na HD2

Příspěvek od barberry.pha » pát črc 02, 2010 21:36

Sorry za ot ale k cemu ti kdyz nic nefuguje? Cpali android i na iphone a podobny vysledek a k cemu to? Si radeji poridim desire pokud chci tedka android zarizeni ...

premikkoci
smartguru
smartguru
Příspěvky: 746
Registrován: stř dub 21, 2010 22:24
Zařízení: iPhone 4S, iPad 2

Android 2.1 na HD2

Příspěvek od premikkoci » sob črc 03, 2010 0:06

tak určitě časem bude vše funkční.. když chceš android, tak si ho kup.

Uživatelský avatar
prcek15
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 128
Registrován: sob říj 24, 2009 14:35
Zařízení: LG G3
Bydliště: Slaný

Android 2.1 na HD2

Příspěvek od prcek15 » čtv črc 08, 2010 19:09

Jde tu pouze o to, že borci na XDA dokážou i takovéto věci. :)

mountain
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 67
Registrován: sob srp 09, 2008 9:07
Zařízení: HTC Touch HD

Android 2.1 na HD2

Příspěvek od mountain » pát črc 09, 2010 9:50

Já myslím, že to ani nemá cenu portovat (ať už na HD2 nebo cokoliv jiného). Když už někde ten Android chce, tak má na trhu kopec jiných přístrojů. Ta portace určitě nebude nic jednoduchého a to úsilí za to prostě nestojí, protože ten výsledek by zas tak unikátní nebyl (když je tady třeba Desire a časem přibude x dalších).
Ale je to hezká ukázka síly XDA. "Because we can" :-)

Uživatelský avatar
AtoM.
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 406
Registrován: čtv kvě 28, 2009 15:11
Zařízení: Samsung Galaxy S II

Android 2.1 na HD2

Příspěvek od AtoM. » pát črc 09, 2010 12:02

POdle mě je to taky dobrý, když někdo o androidu ovažuje, tak si ho může nejdřív vyzkoušet na vlastním telefonu :wink:

Uživatelský avatar
prcek15
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 128
Registrován: sob říj 24, 2009 14:35
Zařízení: LG G3
Bydliště: Slaný

Android 2.1 na HD2

Příspěvek od prcek15 » pát črc 09, 2010 20:42

Přesně tak, tady máte novou verzi, která je mnohem stabilnější, přibyla podpora pohybového senzoru a dalších věciček, takže si můžete do složky AndroidApps nahodit jakoukoliv hru/aplikaci na Android a hrát ji na HD2. :)

Doli
nováček
nováček
Příspěvky: 36
Registrován: čtv pro 03, 2009 1:47
Zařízení: HTC HD2
Bydliště: České Budějovice

Android 2.1 na HD2

Příspěvek od Doli » úte črc 13, 2010 22:20

Tak jsem si dnes zavolal s Androidem (Froyo) na HD2, pěkné. Jsem mile překvapen. A tempo jakým postupujou uživatelé na XDA forum s vývojem systému je neskutečné... :!:

premikkoci
smartguru
smartguru
Příspěvky: 746
Registrován: stř dub 21, 2010 22:24
Zařízení: iPhone 4S, iPad 2

Android 2.1 na HD2

Příspěvek od premikkoci » úte črc 13, 2010 22:40

Myslíš jako 2.2 verzi? Na xda zatím neni verze 2.2. Jestli ses nemýlil, tak by mě zajímalo kde si to stahl?

Uživatelský avatar
prcek15
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 128
Registrován: sob říj 24, 2009 14:35
Zařízení: LG G3
Bydliště: Slaný

Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od prcek15 » pon črc 19, 2010 14:27

Do prvního postu přidána nová verze a odkaz na stránku, kde jsou všechny verze Androidu na HD2 (2.1 i 2.2). :)

premikkoci
smartguru
smartguru
Příspěvky: 746
Registrován: stř dub 21, 2010 22:24
Zařízení: iPhone 4S, iPad 2

Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od premikkoci » pon črc 19, 2010 22:31

Chtěl bych se zeptat, jestli svižnost androidu ovlivní třída paměťové karty? Bohužel jsem vlastník 16gb class2.

Uživatelský avatar
prcek15
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 128
Registrován: sob říj 24, 2009 14:35
Zařízení: LG G3
Bydliště: Slaný

Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od prcek15 » pon črc 19, 2010 23:01

Ne, snad jen u portace Ubuntu psali, že potřebuješ mít aspoň 4GB class6. Tady myslím tvoje karta nic nezkazí. :)
(Já mám 8GB class6.)
Naposledy upravil(a) Jiří Hrma dne pon črc 19, 2010 23:12, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Ubuntu, ne Ubundu :)

premikkoci
smartguru
smartguru
Příspěvky: 746
Registrován: stř dub 21, 2010 22:24
Zařízení: iPhone 4S, iPad 2

Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od premikkoci » pon črc 19, 2010 23:26

Toho jsem si taky všiml, ale jestli to tady někdo nezkoušel na rozdílných kartách. Jinak jde ti telefonovat na té verzi v4 s 2.1 androidem? Mě bohužel ne, ale na verzi to 2.2 šlo, což je v celku divný.

Uživatelský avatar
prcek15
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 128
Registrován: sob říj 24, 2009 14:35
Zařízení: LG G3
Bydliště: Slaný

Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od prcek15 » úte črc 20, 2010 22:33

Nevím, ještě jsem telefonování netestoval. Nicméně jsem přišel na pár bugů. Při přehrávání hudby z Sense se ti poté přepne Android do "turbo mode", takže je pak vše zrychlené a tudíž neovladatelné.

Jinak mi funguje toto:
Nabíjení baterie
Ukazatel baterie
Radio (FM)
Fotoaparát
Bluetooth
Wi-Fi
3G/2G sítě
Zvuk z reproduktoru
Pohybový senzor a senzor blízkosti
3D akcelerátor
Flash 10
Kompas
Multitouch

-- doplnění předchozího příspěvku (stř črc 21, 2010 17:54) --

První příspěvek aktualizován! :)

626rs
nováček
nováček
Příspěvky: 19
Registrován: čtv črc 15, 2010 12:06
Zařízení: HTC HD2

Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od 626rs » čtv črc 22, 2010 5:41

Tak nevim, zkusil jsem Android z http://www.multiload.cz/stahnout/246571 ... 2-leo-rar/" onclick="window.open(this.href);return false; a ani nenajede. Resp. začne bootovat a po cca 3 sekundách stmavne display a dál nic. S tou verzí 5 http://www.mobilecentrum.cz/androidnahd2/" onclick="window.open(this.href);return false; máte někdo už zkušenosti ? Zatim totiž jsem stáhnul asi 6 distribucí androida a v podstatě ani jeden nenabootoval. Sekli se vždycky v určitým stádiu (pokaždý jiným) kdy opět při bootu zčernal display. Nemůže to být kartou a místem? Mám 2 GB kartu a asi jen 600 MB volnýho místa.

EDIT:
Tak jsem ted zkusil verzi http://www.mobilecentrum.cz/androidnahd2/" onclick="window.open(this.href);return false; a opět mi při bootování zatuhne. To je dost diný. Ještě to zkusím na jiný kartě. Mám doma ještě prázdnou 1 GB SDHC. Bude 1 GB pro rozjetí androida stačit? Protože mě už nenapdá nic kromě místa na kartě proč to nejde. Ale zase si říkám že kolem 600 MB volnýho místa by snad mělo stačit ne?

Uživatelský avatar
prcek15
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 128
Registrován: sob říj 24, 2009 14:35
Zařízení: LG G3
Bydliště: Slaný

Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od prcek15 » čtv črc 22, 2010 11:20

Musíš mít RadioROM minimálně 2.08.

626rs
nováček
nováček
Příspěvky: 19
Registrován: čtv črc 15, 2010 12:06
Zařízení: HTC HD2

Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od 626rs » čtv črc 22, 2010 12:27

Mám verzi 2.07 :(. Na ní nic není?

Uživatelský avatar
prcek15
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 128
Registrován: sob říj 24, 2009 14:35
Zařízení: LG G3
Bydliště: Slaný

Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od prcek15 » čtv črc 22, 2010 12:31

Ne, HaRET funguje jen na 2.08 a vyšších RadioROM. Proto jedině HSPL a flashnout nejlépe 2.12. :)

premikkoci
smartguru
smartguru
Příspěvky: 746
Registrován: stř dub 21, 2010 22:24
Zařízení: iPhone 4S, iPad 2

Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od premikkoci » čtv črc 22, 2010 15:40

přesně tak. :)

ShaWn
nováček
nováček
Příspěvky: 28
Registrován: pon říj 05, 2009 13:14
Zařízení: Samsung Galaxy S II
Kontaktovat uživatele:

Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od ShaWn » pát črc 23, 2010 10:07

Byla tady reakce, K čemu Android na HD2, když tam nic nefunguje... Kdyby jsi sledoval ten vývoj, tak vidíš, jak rychle linuxáci na xda postupujou a už teď jsou k dispozici celkem stabilní buildy, kde většina důležitých věcí funguje ;-) na každodenní používání to ještě není, ovšem pomalu ale jistě se k tomu chlapci blížej.

Pro někoho to může být zbytečný, pro mě ale Android na HD2 je celkem příjemnou změnou a časem až bude dostatek kvalitních aplikací, rád se vzdám WM.

Odpovědět

Zpět na „Android na HTC HD2“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti