Sekání systému

Diskuze věnovaná chytrému telefonu HTC 7 Pro s hardwarovou QWERTY klávesnicí
Uživatelský avatar
Desmo
nováček
nováček
Příspěvky: 25
Registrován: úte zář 27, 2011 12:38
Zařízení: Samsung galaxy note

Sekání systému

Příspěvek od Desmo » úte úno 28, 2012 8:06

Ahoj, má HTC 7 Pro a poslední dobou se telefon neskutečně seká (chvilku nefunguje nic na dotek, "pomůže" jen telefon uzamknout" a pak pokračovat dál . Myslím si, že problém bude v dohrání češtiny. Do té doby fungoval foun bez problémů.Teda ne úplně nefungoval tento smajl " :-)" a softwarowé "W" v režimu na ležato

Udělal jsem hard reset v domnění že čeština zmizne, ale je tam stále ... telefon má lepší odezvu, ale není to právé.
zkoušel jsem i fungovat na "angličtině, ale chová se to podobně.

Dá se nějak odstranit ta čeština ???

Děkuji

Uživatelský avatar
mimonaut
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2935
Registrován: pát srp 26, 2011 9:53
Zařízení: Nokia Lumia 950XL
Bydliště: Internet (a občas Praha)

Sekání systému

Příspěvek od mimonaut » úte úno 28, 2012 9:14

to vypadá na cosi nakoplého v systému. Čeština jako taková to dělat nebude, když to zlobí i na angličtině. Jakým způsobem jsi tam češtinu dával?.
Zkus si někde stáhnout původní verzi systému 7004 nebo NoDo, dát jí tam a nechat znovu zaktualizovat.. pokud to nepomůže, je problém v HW (třeba paměťovka by to mohla být)

Uživatelský avatar
Desmo
nováček
nováček
Příspěvky: 25
Registrován: úte zář 27, 2011 12:38
Zařízení: Samsung galaxy note

Sekání systému

Příspěvek od Desmo » úte úno 28, 2012 10:44

mimonaut >

češtinu jsem tam tam dával přes cab sender

mohu poprosit o odkaz jak dostat tu 7004 do founu :) počítám, že to bude přes bootloader že

Uživatelský avatar
mimonaut
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2935
Registrován: pát srp 26, 2011 9:53
Zařízení: Nokia Lumia 950XL
Bydliště: Internet (a občas Praha)

Sekání systému

Příspěvek od mimonaut » úte úno 28, 2012 10:53

zkus přečíst třeba toto fórum na xda. V něm jsou i další linky na ROM apod.
osobně s HTC zkušenosti nemám, takže konkrétně neporadim, ale na xda určitě informace najdeš.

Uživatelský avatar
Desmo
nováček
nováček
Příspěvky: 25
Registrován: úte zář 27, 2011 12:38
Zařízení: Samsung galaxy note

Sekání systému

Příspěvek od Desmo » úte úno 28, 2012 11:01

díkes :)

E: ale nerad bych to brickul :tlem:

Uživatelský avatar
Desmo
nováček
nováček
Příspěvky: 25
Registrován: úte zář 27, 2011 12:38
Zařízení: Samsung galaxy note

Sekání systému

Příspěvek od Desmo » úte úno 28, 2012 15:26

Tak poradí někdo kdo má HTC ... 7004 je staženo.

Děkuji

Uživatelský avatar
Martin Suchan
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1138
Registrován: pát bře 11, 2011 10:48
Zařízení: Nokia Lumia 925
Bydliště: Praha

Sekání systému

Příspěvek od Martin Suchan » úte úno 28, 2012 15:27

Cestina by na to urcite nemela mit vliv. Ja takto updatoval HD7 a bez problemu. Mozna se neco pokazilo v systemu, tak by mohl pomoct hard reset a potom leda reklamace.

Uživatelský avatar
Desmo
nováček
nováček
Příspěvky: 25
Registrován: úte zář 27, 2011 12:38
Zařízení: Samsung galaxy note

Sekání systému

Příspěvek od Desmo » úte úno 28, 2012 15:30

hard reset jsem udělal a při úklidu jsem ztratil záručák :tlem:

Uživatelský avatar
Desmo
nováček
nováček
Příspěvky: 25
Registrován: úte zář 27, 2011 12:38
Zařízení: Samsung galaxy note

Sekání systému

Příspěvek od Desmo » čtv bře 01, 2012 16:17

myslel jsem, ze HR odstrani i tu cestinu, ale neni to tak. Starsi ROM tam nejspis nedostanu kvuli novemu SPL ... Poradi mi opravdu nekdo, nebo s tim kramem mam seknout o zem. Jeho chovani je opravdu hnus ... Chci nekomu volat, nekdy staci otevrit kontakt a dat volat, ale vetsinou musim telefon otocit nalezato a dat volat. nekdy se foun totalne zasekne i s jednou spustenou app a muim jej znovu uspat a probudit. Proste humus na entou

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12200
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Sekání systému

Příspěvek od htcjirka » čtv bře 01, 2012 17:19

Vadna muze byt tez pametova karta,kterou HTC pouzivalo jako pamet,nejcastejsi problem a casta zavada..

Uživatelský avatar
Desmo
nováček
nováček
Příspěvky: 25
Registrován: úte zář 27, 2011 12:38
Zařízení: Samsung galaxy note

Sekání systému

Příspěvek od Desmo » čtv bře 01, 2012 19:37

htcjirka>

a sakra ... to si mě moc nepotěšil ...

další poznatek :

v položce menu chybí vyhledáváni aplikací dle písmen

btw: co by odhadem mohla stát oprava té paměti ???

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12200
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Sekání systému

Příspěvek od htcjirka » čtv bře 01, 2012 19:43

Vyhledavani dle pismen se objevi az po prekroceni celkovych nainstalovanych aplikaci v telefonu,vcetne tech z vyroby,to cislo je 42-43..
Vymena pameti je to nejmensi,staci koupit Sandisk 8 ci 16 ci 32GB class 4 ,tj dodrzet ty same parametry jako vyrobce..tady neplati cim vic "class" tim lepsi.Tu si vymenis sam,kdyz jak pises "nemas zarucak"..navod tu odemne je..jak na to.

Uživatelský avatar
mimonaut
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2935
Registrován: pát srp 26, 2011 9:53
Zařízení: Nokia Lumia 950XL
Bydliště: Internet (a občas Praha)

Sekání systému

Příspěvek od mimonaut » čtv bře 01, 2012 19:44

Vyhledavani dle pismen: jestli myslíš seznam aplikací, tak tam se písmena objevují až při určitém počtu nainstalovaných appek.. Do té doby jsou tam jen ikony aplikací

Uživatelský avatar
Desmo
nováček
nováček
Příspěvky: 25
Registrován: úte zář 27, 2011 12:38
Zařízení: Samsung galaxy note

Sekání systému

Příspěvek od Desmo » čtv bře 01, 2012 19:50

htcjirka>

myslíš "upgrade skryté pamětové karty" ???

mimonaut a htcjirka .. díkky za vysvětlení těch app

telefon prostě blbne na dotek ... např: když dám vyhledat app podle jména napč. settings ... a zadám sett .. tak settings prostě neodmačknu

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12200
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Sekání systému

Příspěvek od htcjirka » čtv bře 01, 2012 19:54

Ano..to je cele kouzlo pameti u HTC 7 Pro,casto odejde,hned u HTC jsem jich vymenoval nekolik,casto po "case" zpusobovaly pady,obcasne restarty apod.Je to ale jen jedna z variant,spatne muze byt cokoliv.

Uživatelský avatar
Desmo
nováček
nováček
Příspěvky: 25
Registrován: úte zář 27, 2011 12:38
Zařízení: Samsung galaxy note

Sekání systému

Příspěvek od Desmo » čtv bře 01, 2012 20:03

Fajn, tak mi vyloženě doporuč nákou spolehlivou

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12200
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Sekání systému

Příspěvek od htcjirka » čtv bře 01, 2012 20:06

Doporucuji zmineny Sandisk jako pouziva vyrobce,ten bude makat na 100%
Ne vsechny znacky s WP funguji..

Uživatelský avatar
Desmo
nováček
nováček
Příspěvky: 25
Registrován: úte zář 27, 2011 12:38
Zařízení: Samsung galaxy note

Sekání systému

Příspěvek od Desmo » čtv bře 01, 2012 20:14

OK, díkes moc :)

pravdou je, že stav founu se začal časem zhoršovat :) tak snad to bude tou kartou

Uživatelský avatar
Desmo
nováček
nováček
Příspěvky: 25
Registrován: úte zář 27, 2011 12:38
Zařízení: Samsung galaxy note

Sekání systému

Příspěvek od Desmo » čtv bře 01, 2012 20:51

class 4 už se neprodává http://www.czc.cz/sandisk-secure-digita ... 01/produkt je tahle dostatečná ohledně rychlosti atd ???

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12200
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Sekání systému

Příspěvek od htcjirka » čtv bře 01, 2012 20:56

Ale prodava,ty jsi dal odkaz na spatnou kartu,ty hledas microSD!!

Odpovědět

Zpět na „HTC 7 Pro“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti