Experimentování s landscape zobrazením hlavní obrazovky na vývojovém prototypu (Qualcomm)
Zdroj: WMPowerUser
To ho treba najprv mať a skúsiť... Je to niečo geniálne. Perfektne sa na tom oproti iPhoneu browsuje po nete.Daidalos píše:4 palce s HW klávesnicí jsou podle mě zbytečně moc. Opravdu, k čemu 4 palcový displej?
Aby šlo přečíst co je displeji, pokud máš tak parádní zrak, tak gratulace a závist, ale pro mě pro WVGA to chce tak 5", proto si plánuju koupit Dell Streak.Daidalos píše:4 palce s HW klávesnicí jsou podle mě zbytečně moc. Opravdu, k čemu 4 palcový displej?
No, já myslím, že HTC si musí nejdřív vyřešit vcelku zásadní problémy s foťákem, displejem apod., do klávesnice by se raději pouštět nemělamike-biker píše:...že HW klávesnicím zvoní hrana. Je to výrobně dražší, mechanika přináší potencionální problémy...
Hlavne by konecne meli rozvazat smlouvu s Qualshmejdem... v rychlosti a spotrebe jim natrhava pr... nejen Samsung ale ted uz i nVidia... doufam ze pribudou dalsi, treba Marvell mel neco v planu...Standa píše:No, já myslím, že HTC si musí nejdřív vyřešit vcelku zásadní problémy s foťákem, displejem apod., do klávesnice by se raději pouštět neměla
Mozna proto, ze stavajici majitele jsou sticha, protoze jim ted zbyva jen tise doufat v nejake zlepsovani popr. ze svuj WP7 telefon jeste prodaji za nejakou rozumnou cenu a muzou si pak za to koupit neco, co bude jiste lepsi volbou. Mimojine ubohy argument "kdyz to nemas, tak to nemuzes kritizovat" zname uz od jablecnych uzivatelu. Ver tomu nebo ne, ale chyby muzes videt na systemu, i kdyz si jen ctes recenze, divas se na screeny a videa. Ja jsem mel tedka WP7 "na hrani" resp. abych ho nejak nastavil, poladil, nainstaloval nejake dulezite programy a v podstate jsem ho vratil vice-mene v puvodnim stavu. Chapu, ze je jeste brzo nadavat na chybejici moznosti, ktere casem pribudou, ale jde o to prostredi (to se v zakladu samozrejme nezmeni)... smyslem jeden velky Facebook v grafice casopisu o golfu/tenisu apod., ktery si musite prohlizet kukatkem... proste UPLNE PRESNE, jak jsem si system predstavil z "pouhych" recenzi, screenu a videi. Jestli je nekdo, kdo umi vymyslet neco revolucne pokrokoveho, pak MS je nekdo, kdo umi vymyslet neco revolucne zpatecnickeho... ten Balmer byl do MS snad nastrcen konkurenci ne?RejPal píše:Je tady sice volná diskuze, ale proč se vždy k tématu vyjadřují nejvíce lidé, kteří si zakoupili zařízení s jiným systémem?
Prave ze jsem si jich vsiml, ostatne tak zasadnich rozdilu by si vsiml i mrtvy slepec... vazne nevim, jak si mladez, aneb udajna cilova skupina WP7, zamiluje tento azuro-cerny paskvil...Fireman píše:pokud jsi si nevšiml rozdílů mezi Windows Mobile 6.5 a Windows Phone 7, tak je mi tě upřímě líto.
Prave ze jsem si jich vsiml.........ktery mam zapnuty porad...
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host