Nahrávání obrazovky WP

Tipy, triky, neoficiální postupy a užitečné návody pro Windows Phone
Odpovědět
sambi
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 58
Registrován: úte led 14, 2014 18:37
Zařízení: Lumia 535 a Lenovo A7000

Nahrávání obrazovky WP

Příspěvek od sambi » sob led 18, 2014 14:56

Dobrý den chtěl bych se zeptat, zda existuje nějaká aplikace pro nahrávání aktivity na WP.
Například nahrání hrají hry, či práce s aplikací.

Uživatelský avatar
matoman
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1165
Registrován: sob lis 10, 2007 11:56
Zařízení: Nokia Lumia 920

Re: Nahrávání obrazovky WP

Příspěvek od matoman » sob led 18, 2014 16:46

Bohuzial nie

sambi
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 58
Registrován: úte led 14, 2014 18:37
Zařízení: Lumia 535 a Lenovo A7000

Nahrávání obrazovky WP

Příspěvek od sambi » sob led 18, 2014 19:41

Tak to je škoda hodně by to pomohlo i Windows Phone, protože by mohl být systém lépe propagován.
I tvůrci aplikací by mohli snadněji propagovat své aplikace, nyní jsou na internetu akorát videa s obrazovkou natáčenou kamerou v ruce a kvalita je pak špatná.
Nevíte jestli to je tím, že nikdo takovou aplikaci ještě neudělal, či nezkoušel dělat a nebo to není vůbec Microsoftem podporované a možné?

Uživatelský avatar
Manek49
smartguru
smartguru
Příspěvky: 717
Registrován: čtv led 13, 2011 22:40
Zařízení: iPhone 5C
Bydliště: Horní Branná

Re: Nahrávání obrazovky WP

Příspěvek od Manek49 » sob led 18, 2014 20:01

Předpokládám, že na to neni API.

Uživatelský avatar
kissman
smartguru
smartguru
Příspěvky: 535
Registrován: pon čer 11, 2007 22:41
Zařízení: Lenovo P70
Kontaktovat uživatele:

Nahrávání obrazovky WP

Příspěvek od kissman » sob led 18, 2014 20:12

mozno napr. pres Nokia Beamer ;)

sambi
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 58
Registrován: úte led 14, 2014 18:37
Zařízení: Lumia 535 a Lenovo A7000

Nahrávání obrazovky WP

Příspěvek od sambi » sob led 18, 2014 20:40

Ještě nemám Nokia Black, takže můj aktuální Beamer umí přenášet pouze obrázky.
Myslel jsi to tak, že bych to přenášel přes tu aplikaci a nahrával na PC obrazovku?

Uživatelský avatar
kissman
smartguru
smartguru
Příspěvky: 535
Registrován: pon čer 11, 2007 22:41
Zařízení: Lenovo P70
Kontaktovat uživatele:

Nahrávání obrazovky WP

Příspěvek od kissman » sob led 18, 2014 21:01

ano.....

Uživatelský avatar
mimonaut
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2960
Registrován: pát srp 26, 2011 9:53
Zařízení: Nokia Lumia 950XL
Bydliště: Internet (a občas Praha)

Nahrávání obrazovky WP

Příspěvek od mimonaut » sob led 18, 2014 21:22

Nebo vývojář dané aplikace to může pustit v emulátoru.

Marek2266
nováček
nováček
Příspěvky: 18
Registrován: pon čer 02, 2014 21:33
Zařízení: Nokia Lumia 820

Nahrávání obrazovky WP

Příspěvek od Marek2266 » pon čer 02, 2014 21:51

Nebo kombinace pro screenshot ve WP 8.1 tlačítko pro zamčení + zvýšeni hladitosti

aaria
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: sob srp 15, 2015 15:57
Zařízení: HTC

Nahrávání obrazovky WP

Příspěvek od aaria » sob srp 15, 2015 15:59

Zdar, zkus pomocí: http://www.apowersoft.cz/nahravani-obrazovky-pro" onclick="window.open(this.href);return false;
Osvědčilo se, za sebe mohu doporučit!

Uživatelský avatar
koumes
moderátor
moderátor
Příspěvky: 2077
Registrován: pon čer 09, 2008 20:01
Zařízení: Moto Z ; Passport ; iP5 ; Classic
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Nahrávání obrazovky WP

Příspěvek od koumes » sob srp 15, 2015 22:08

Ale tady resi apku pro telefon.

Uživatelský avatar
GreenArrow
Ban
Ban
Příspěvky: 1178
Registrován: čtv dub 15, 2010 14:41
Zařízení: iPhone 6

Nahrávání obrazovky WP

Příspěvek od GreenArrow » ned srp 16, 2015 8:09

Krkolomné řešení, ale WP by měl umět sdílení obrazovky na monitor přes tuto věc(nejsem si jist, jestli mají lumie MHL a jde přímo spojit HDMI kabelem, nikde jsem to nenašel) http://www.czc.cz/nokia-hd-10-bezdratov ... 56/produkt" onclick="window.open(this.href);return false; , monitor potom nahraješ přes avermedii http://www.czc.cz/avermedia-live-gamer- ... 75/produkt" onclick="window.open(this.href);return false;, ale jak to bude nebo nebude fungovat ti neřeknu.

Odpovědět

Zpět na „Tweaky a návody“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti