Marketplace v Zune

Tipy, triky, neoficiální postupy a užitečné návody pro Windows Phone
Odpovědět
Nick50
nováček
nováček
Příspěvky: 7
Registrován: ned led 06, 2013 14:09
Zařízení: Samsung Omnia 7

Marketplace v Zune

Příspěvek od Nick50 » ned led 06, 2013 14:16

Dobrý den, mám dotaz: Marketplace, který se nachází v Zune mi ukazuje pouze aktualizaci marketplace v telefonu, ale žádné jiné aplikace, tudíž je absolutně nepoužitelný... Pomůže prosím někdo? Přikládám screenshot. Předem díky.
Přílohy
Bez názvu [1024x768].jpg
(48.62 KiB) Staženo 8 x

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12219
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Marketplace v Zune

Příspěvek od htcjirka » ned led 06, 2013 14:23

Marketpalce pouzivání v Zune bylo již dávno zrušeno/skryto v květnu 2012,používá se pouze mobilní přístup.
Microsoft už tuto sluzbu neposkytuje skrze Zune.

Nick50
nováček
nováček
Příspěvky: 7
Registrován: ned led 06, 2013 14:09
Zařízení: Samsung Omnia 7

Marketplace v Zune

Příspěvek od Nick50 » ned led 06, 2013 14:55

Vím, ze byla zrusena. Jenze to se nabídka marketplace v zune vubec nezobrazovala. Pak to zase nahodily, nejakou dobu to fungovalo... Jenze pak prislo tohle...

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12219
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Marketplace v Zune

Příspěvek od htcjirka » ned led 06, 2013 15:00

Soucasny stav je,ze uz to Microsoft presmeroval,protoze kazdy to obchazel pres registr - to zobrazeni,ktere kdysi rusil.

Nick50
nováček
nováček
Příspěvky: 7
Registrován: ned led 06, 2013 14:09
Zařízení: Samsung Omnia 7

Marketplace v Zune

Příspěvek od Nick50 » ned led 06, 2013 15:09

Ano, o té úpravě registru jsem slyšel. Znamená to tedy, že když upravím registry podle návodu, bude všechno zase šlapat?

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12219
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Marketplace v Zune

Příspěvek od htcjirka » ned led 06, 2013 15:20

Nebude,Microsoft definitivne data pro Zune zrusil..uz ani figl s registry nemuze fungovat,protoze servery kam si sahalo Zune jsou prazdne az na tu jednu aplikaci :tlem:

Nick50
nováček
nováček
Příspěvky: 7
Registrován: ned led 06, 2013 14:09
Zařízení: Samsung Omnia 7

Marketplace v Zune

Příspěvek od Nick50 » ned led 06, 2013 15:48

Hm dobry no... Jestli pujde Microsoft takhle dal, tak opravdu zacnu premyslet o koupi telefonu s Androidem. Takze uz se da jenom cekat, kdy zmizi nabidka Marketplace v Zune?

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12219
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Marketplace v Zune

Příspěvek od htcjirka » ned led 06, 2013 15:52

Uz asi nikdy,produkt uz neni podporovan,protoze WP8 ho nepouzivaji.
A co ti na tom vadi?Aplikace si prohlidnes a stahnes v telefonu,co je v tom za problem?I v pc si muzes aplikace prohlednout pres web prohlizec stejne jako to ma Android,tak co je to za logiku s tim Androidem?

Uživatelský avatar
Flynn
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1591
Registrován: pon říj 31, 2011 15:35
Zařízení: HTC Radar WP 7.8 - Dynamics 2.0, myPhone Next

Marketplace v Zune

Příspěvek od Flynn » ned led 06, 2013 16:05

Stahovat se dá i přes počítač z http://www.windowsphone.com/" onclick="window.open(this.href);return false; bezdrátově s připojením na wi-fi a nastavením Najít můj telefon/Připojit tyto funkce rychleji...

Nick50
nováček
nováček
Příspěvky: 7
Registrován: ned led 06, 2013 14:09
Zařízení: Samsung Omnia 7

Marketplace v Zune

Příspěvek od Nick50 » ned led 06, 2013 16:16

Jenze Android pouziva urceni telefonu pres ucet google. Microsoft vsak na telefon posle sms, ktera urci telefon a stahne aplikaci. Tudiz kdyz nemate SIMku, jste v zahranici a nemate roaming, mate SIM ze země, kterou wp nepodporuje, apod. tak mate smulu! Navic kdyz uz ta funkce v Zune byla, proc ji jen tak zakazat? Jiste, je to mala drobnost, jenze wp techto drobnosti ma ponekud moc, o tomto by se dalo mluvit hodiny. Nicméně díky za pomoc

Uživatelský avatar
Paulos
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 439
Registrován: úte čer 17, 2008 17:06
Zařízení: Nokia Lumia 925, 32 GB
Kontaktovat uživatele:

Marketplace v Zune

Příspěvek od Paulos » ned led 06, 2013 16:32

Není to tak jednoduché. Záleží to na tom, zda je telefon právě připojen k Internetu. Pokud je, pošle mu vzkaz přes Internet - právě přes tvůj účet. Tedy nemá to jen Google. Pokud není připojen, pošle SMSku. Pokud se nepodaří ani tohle, pošle ti mail. A ještě je to závislé na jednom nastavení přímo v telefonu -> Najít můj telefon -> Připojit tyto funkce rychleji (může být náročnější na baterii). Jakmile zapneš tohle, už by neměl být žádný problém instalovat aplikace přes webový Market.

Nick50
nováček
nováček
Příspěvky: 7
Registrován: ned led 06, 2013 14:09
Zařízení: Samsung Omnia 7

Marketplace v Zune

Příspěvek od Nick50 » ned led 06, 2013 18:22

Je mi líto, ale tento postup mi nefunguje. Ano, o tomto postupu vím, ale funguje mi pouze kdyz se nacházím v CR se SIM od ceskeho operatora. Ale ja casto cestuji a roaming nemam a prave v tu chvili mi tato funkce prestava fungovat. Vse jsem nastavil podle Vaší rady. Napise pouze mail, ze telefon neodpovida atd. A mobilni marketplace vyuzivat nemuzu, protoze nemam zrovna wifi pripojeni. (Sitovy kabel do telefonu budu strkat tezko.)

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12219
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Marketplace v Zune

Příspěvek od htcjirka » ned led 06, 2013 18:27

Zbytecne si delas tezky zivot,jako napr. jet do ciziny a teprve tam si stahnout mapy :roll:

Uživatelský avatar
Flynn
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1591
Registrován: pon říj 31, 2011 15:35
Zařízení: HTC Radar WP 7.8 - Dynamics 2.0, myPhone Next

Marketplace v Zune

Příspěvek od Flynn » ned led 06, 2013 18:35

Asi bude opravdu nejlepší, abys šel do Androida. Tvůj případ je tak ojedinělý, až se obávám, že MS s tím nic dělat nebude.

Nick50
nováček
nováček
Příspěvky: 7
Registrován: ned led 06, 2013 14:09
Zařízení: Samsung Omnia 7

Marketplace v Zune

Příspěvek od Nick50 » ned led 06, 2013 19:05

Ale ja tam mapy nepotrebuju, ja to tam znam. Jde mi proste o normalni pouzivani, nic vic.

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12219
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Marketplace v Zune

Příspěvek od htcjirka » ned led 06, 2013 19:07

Ja teda take jezdim do ciziny,ale ze by me tam chytla manie instalovat aplikace :tlem: a wifi tam taky vzdycky nejakou najdu.
Jak napsal Flyn,tvuj pripad je jedinecny.

Uživatelský avatar
Paulos
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 439
Registrován: úte čer 17, 2008 17:06
Zařízení: Nokia Lumia 925, 32 GB
Kontaktovat uživatele:

Marketplace v Zune

Příspěvek od Paulos » ned led 06, 2013 19:10

Jsem mírně zmaten. Pokud je to tak, jak říkáš, pak by ti ovšem nefungoval ani stahování z marketu na Androidu, neboť ten přece taky potřebuje k životu internet. Je to tedy tak, že v zahraničí používáš SIMku tamějšího operátora a nejde ti s ní nastavit přístup na Internet? Tak či onak, existuje ještě jeden způsob, jak telefon připojit k internetu: připojit jej k počítači, který je na Internet už napojený, a poté spustit Zune - pak by mohlo něco jít nainstalovat přes webový market. Ale to už je tak ojedinělý případ, že jsem ho nikdy nezkoušel.
(Pozor, po připojení k Zune nejde spustit market v mobilu, musíš přes web.)

Odpovědět

Zpět na „Tweaky a návody“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti