ChevronLabs: Oficiální unlock je tu (9 USD): Diskuze

Tipy, triky, neoficiální postupy a užitečné návody pro Windows Phone
Odpovědět
Uživatelský avatar
Kulík
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 262
Registrován: úte kvě 13, 2008 11:40
Zařízení: HTC HD7 32GB,SGSII,Sensation,Flayer 32GB,HD2 A2.3.
Bydliště: Highlands

ChevronLabs: Oficiální unlock je tu (9 USD): Diskuze

Příspěvek od Kulík » pát lis 04, 2011 17:08

ChevronLabs právě uvolnili oficiální unlock WP7.5. Cena 9 dolarů, vše funguje rychle a bezvadně i pro českou lokalizaci :-)

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

Oficiální unlock je k dispozici

Příspěvek od Jiří Hrma » pát lis 04, 2011 18:14

jojo, psal jsem to zde http://smartmania.cz/bleskovky/chevronw ... olaru-1583" onclick="window.open(this.href);return false;
Jen škoda, že zůstal limit pro maximálně 10 sideload aplikací.

VNavrátil
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 196
Registrován: úte zář 06, 2011 19:06
Zařízení: Samsung Galaxy Nexus
Bydliště: Praha

Oficiální unlock je k dispozici

Příspěvek od VNavrátil » pát lis 04, 2011 18:40

Za 9 dolarů 10 aplikací? To si to radši udělám postaru:)

BooT
nováček
nováček
Příspěvky: 33
Registrován: pát čer 10, 2011 22:04
Zařízení: Lenovo Phab Plus

Oficiální unlock je k dispozici

Příspěvek od BooT » pát lis 04, 2011 19:03

blba otazka, ale stejne by se nekdo zeptal...kdyz si takhle unlocknu telefon, pujde na nem nejakou upravou registru rozchodit cestina? je to tedy stejny unlock, jako kdybych odemcel nodo a pak upgradoval na mango se zachovanim unlocku?

pripadne zda tim odemknu i telefon s nodo, kteremu posteluju registry a updatuju na cz mango

Uživatelský avatar
Hejlic
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 86
Registrován: pát kvě 27, 2011 19:25
Zařízení: HTC 7 Mozart, Kindle Fire (JB)
Bydliště: Praha

Oficiální unlock je k dispozici

Příspěvek od Hejlic » pát lis 04, 2011 19:08

BooT: Přesně na to samé jsem se chtěl teď zeptat. Když provedu unlock a použiji nějaký program na úprava registrů, tak by měla běžet čeština, ne? :)

Conok
nováček
nováček
Příspěvky: 7
Registrován: ned říj 16, 2011 21:01
Zařízení: Omnia 7

Oficiální unlock je k dispozici

Příspěvek od Conok » pát lis 04, 2011 19:15

Až to někdo vyzkouší, tak prosím napište jaký jsou omezení, respektive co všechno se dá po odemčení dělat :)

Mě by nejvíc zajímalo, jestli se dá dostat do souborového systému, tak aby se tam dal nahrát soubor s češtinou pro foťák :)

Uživatelský avatar
Vlasta W.
smartstar
smartstar
Příspěvky: 845
Registrován: stř led 28, 2009 10:14
Zařízení: HTC 7 Mozart, Nokia Lumia 720
Bydliště: Ústí nad Labem

Oficiální unlock je k dispozici

Příspěvek od Vlasta W. » pát lis 04, 2011 19:18

BooT, Hejlic: Ne, tak to není. Toto je jen unlock pro sideloading aplikací (instalaci XAPů). Neudělá to interopunlock, který je potřeba pro zásah do registru. Ten je potřeba udělat jinak (pro každého výrobce se postup liší).

BooT
nováček
nováček
Příspěvky: 33
Registrován: pát čer 10, 2011 22:04
Zařízení: Lenovo Phab Plus

Oficiální unlock je k dispozici

Příspěvek od BooT » pát lis 04, 2011 19:56

diky za info...no aspon tak, chtel jsem si zkust neco napsat a narvat do telefonu...ten unlock na cestinu by byl jen bonus, nejak po nem neprahnu

Uživatelský avatar
Martin Suchan
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1138
Registrován: pát bře 11, 2011 10:48
Zařízení: Nokia Lumia 925
Bydliště: Praha

Oficiální unlock je k dispozici

Příspěvek od Martin Suchan » pát lis 04, 2011 23:00

VNavrátil píše:Za 9 dolarů 10 aplikací? To si to radši udělám postaru:)
Pokud mas Samsung nebo LG, tak si po Chevron unlocku muzes provest InteropUnlock podle navodu na XDA a nastavit si limit na 4 miliardy :) Je to sice dost krkolomny postup, ale funguje :)

imaxik
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 121
Registrován: stř srp 03, 2011 21:43
Zařízení: Omnia 7

Oficiální unlock je k dispozici

Příspěvek od imaxik » pát lis 04, 2011 23:02

Chape nekdo proc to MS dela takovym zpusobem pres treti stranu a neprodava ten unlock stejne jako ten vyvojarsky? :?:

Uživatelský avatar
p.a.Ť.o
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1017
Registrován: čtv čer 23, 2005 8:45
Zařízení: iPhone 6S Silver, Galaxy Note8

RE: Oficiální unlock je k dispozici

Příspěvek od p.a.Ť.o » sob lis 05, 2011 6:16

Zrovna nad tim premyslim a smysl mi unika :) Ale vzhledem k tomu, ze mam dev studentsky ucet a Dell Venue Pro jinak nez oficialne neodemknu, a navic jen pro 3 sideloady, tak je to prijemnejsi cena nez zaplatit 100 $ :)
Mmchm, jak to funguje? Kdyz uz mam unlock, tak musim telefon nejdrive zamknout? A jak ho opetovne zamknu, resp. Je ten unlock vicekrat pouzitelny nebo jen na jedno pouziti?

kaon
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 58
Registrován: čtv říj 27, 2011 11:58
Zařízení: Dell Venue Pro

Oficiální unlock je k dispozici

Příspěvek od kaon » sob lis 05, 2011 7:46

Tiez by ma zaujimalo ci po nainstalovani desiatich aplikacii je koniec alebo mozem napr dve odinstalovat a doplnit dvoma inymi

Uživatelský avatar
Vlasta W.
smartstar
smartstar
Příspěvky: 845
Registrován: stř led 28, 2009 10:14
Zařízení: HTC 7 Mozart, Nokia Lumia 720
Bydliště: Ústí nad Labem

Oficiální unlock je k dispozici

Příspěvek od Vlasta W. » sob lis 05, 2011 9:03

Limit je vždy deset. Když nějakou odinstaluješ, můžeš nainstalovat jinou.

Uživatelský avatar
kalmia
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 476
Registrován: úte pro 28, 2010 18:26
Zařízení: Nokia Lumia 930 Black

Oficiální unlock je k dispozici

Příspěvek od kalmia » sob lis 05, 2011 11:02

Píše mi to už 3 hodiny, že mám trpělivě čekat ve frontě. Už to někdo zkoušel? Jak dlouho to trvá? Dík.

VNavrátil
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 196
Registrován: úte zář 06, 2011 19:06
Zařízení: Samsung Galaxy Nexus
Bydliště: Praha

Oficiální unlock je k dispozici

Příspěvek od VNavrátil » sob lis 05, 2011 11:11

Takže u všech unlocků počet max sideload aplikací neznamená, že nainstaluju x aplikací a už víc nikdy nedostanu, ale že limit aktuálně nainstalovaných aplikaxí je x, a po jejich smazání mám zase možnost instalovat další?

Uživatelský avatar
Vlasta W.
smartstar
smartstar
Příspěvky: 845
Registrován: stř led 28, 2009 10:14
Zařízení: HTC 7 Mozart, Nokia Lumia 720
Bydliště: Ústí nad Labem

Oficiální unlock je k dispozici

Příspěvek od Vlasta W. » sob lis 05, 2011 11:15

VNavrátil: Ano.

pinhead
smartguru
smartguru
Příspěvky: 547
Registrován: pon pro 20, 2010 19:22
Zařízení: LG G3 32GB
Bydliště: Kladno

Oficiální unlock je k dispozici

Příspěvek od pinhead » sob lis 05, 2011 11:50

Nějak jim to nejede.Asi jsme ve frontě :tlem:

Stevik
smartguru
smartguru
Příspěvky: 768
Registrován: ned črc 22, 2007 23:40
Zařízení: Xiaomi Mi A1, L950XL, M5Card
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Oficiální unlock je k dispozici

Příspěvek od Stevik » sob lis 05, 2011 15:42

Pred chvili naskocila aktualizace, treba neco opravovali - anglicky moc neumim.

Jeste se polopaticky zeptam. Z Marketplace si naistaluju kolik chci a xap-ů z PC max 10?

pinhead
smartguru
smartguru
Příspěvky: 547
Registrován: pon pro 20, 2010 19:22
Zařízení: LG G3 32GB
Bydliště: Kladno

Oficiální unlock je k dispozici

Příspěvek od pinhead » sob lis 05, 2011 17:39

Proč mi to nejde ? program vždy přestane pracovat.

Uživatelský avatar
kalmia
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 476
Registrován: úte pro 28, 2010 18:26
Zařízení: Nokia Lumia 930 Black

Oficiální unlock je k dispozici

Příspěvek od kalmia » sob lis 05, 2011 18:27

Mně to dělá taky. :x

Odpovědět

Zpět na „Tweaky a návody“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host