Dell Streak: Všeobecná diskuze a řešení problémů

Diskuze o zajímavém zařízení Dell Streak
Odpovědět
Uživatelský avatar
jerry_stolarik
smartguru
smartguru
Příspěvky: 730
Registrován: stř črc 09, 2008 13:20
Zařízení: HTC One M8
Bydliště: Brno

Dell Streak: Všeobecná diskuze a řešení problémů

Příspěvek od jerry_stolarik » čtv čer 10, 2010 15:54

Zdravim vsecky Androidy....prave si hraju s Dell Streak a je to parada....asi budu muset prejit... naprosto super

Uživatelský avatar
Standa
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1622
Registrován: úte led 15, 2008 20:38
Zařízení: BlackBerry Z10, Samsung Galaxy Note 10.1

dell streak

Příspěvek od Standa » čtv čer 10, 2010 16:52

No tak s tímto cihlátorem se ti nedivím, krásné zařízení :-).

Uživatelský avatar
jerry_stolarik
smartguru
smartguru
Příspěvky: 730
Registrován: stř črc 09, 2008 13:20
Zařízení: HTC One M8
Bydliště: Brno

dell streak

Příspěvek od jerry_stolarik » čtv čer 10, 2010 17:20

Musim rict ze jsem neskutecne prekvapeny..je to mnohem mensi nez jsem cekal.. Klidne bych ho nosil v predni kapse kalhot.. PO tom co jsem tam nosil uniho..by se tam dell streak vesel v pohode.. Pulhodiny hrani v obchode a jsem uplne okouzlen.. Kdyby Mel vysouvaci klavesnici tak ho snad beru..vynikajici dislay.. Pouze android 1.6. Ale update pry bude takze cool..

-- doplnění předchozího příspěvku (pon črc 12, 2010 23:21) --

tak už mám streak doma....a je to parada....

Uživatelský avatar
lookass
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 140
Registrován: stř úno 24, 2010 21:39
Zařízení: HTC EVO 3D, origo ROM
Bydliště: ČB, Praha
Kontaktovat uživatele:

dell streak

Příspěvek od lookass » stř srp 04, 2010 15:15

kdes koupil? ;)

Uživatelský avatar
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2379
Registrován: sob led 19, 2008 21:42
Zařízení:    
Bydliště: Písek
Kontaktovat uživatele:

dell streak

Příspěvek od IkE Blaster » stř srp 04, 2010 23:43

Vzhledem k bydlišti buď přímo v UK, nebo pro nás je možnost eBay :wink:

Uživatelský avatar
drak21
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 169
Registrován: stř zář 28, 2005 8:28
Zařízení: iPhone 6 64gb Space Grey
Bydliště: Kladno
Kontaktovat uživatele:

dell streak

Příspěvek od drak21 » pát srp 20, 2010 11:54

to Element332: Ahoj, mas nejake poznatky ohledne Streaku a unikle neofficialni rom s androidem 2.1?

Uživatelský avatar
jerry_stolarik
smartguru
smartguru
Příspěvky: 730
Registrován: stř črc 09, 2008 13:20
Zařízení: HTC One M8
Bydliště: Brno

dell streak

Příspěvek od jerry_stolarik » pát srp 20, 2010 12:10

zdravim.....

jj... 2.1 mi na Streaku běhá už od prvního dne co unikla....

a jsem velmi spokojený.... až na pár maličkostí je build úplně super.... vůbec mi to nepadá nebo tak něco...stabilita je bezvadná... paráda...
chybí mi tam pár věcí co je v 1.6 snad se objeví ve finální verzi..chybí ty velké widgety pro twitter a facebook...nová klávesnice je pro mě otřesná tak jsem přešel na smart keyboard....a nový skin kamery a foťáku se mi vůbec nelíbí...plus ale je že přidali natáčení videa v 720p...nová aplikace galerie mi taky moc nesedí.je tam stejná jako třebav nexus one...tu z 1.6 jsem měl radši...jo a synchronizace kontaktů s facebookem prý nefunguje....to jsem nezkoušel..nevím..

Po instalaci je problém s marketem...nechtěl stahovat aplikace...ale to jsem celkem rychle vyřešil....

baterka v poho..myslím že je lepší výdrž..(ale to může být subjektivní)
to samé se signálem..příjde min lepší...ale zase bůh ví...

můžu udělat fota nebo videjko..kdyby byl zájem....

jinak můj streak je z eBay... koupil jsem ho tak před měsícem.....a paráda...

Uživatelský avatar
drak21
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 169
Registrován: stř zář 28, 2005 8:28
Zařízení: iPhone 6 64gb Space Grey
Bydliště: Kladno
Kontaktovat uživatele:

dell streak

Příspěvek od drak21 » pát srp 20, 2010 13:06

Tak to jsou dobre zpravy,ja jsem zkousel update take ale v pulce instalace 2.1 me to hodi hlasku neco jako rozdilne jmeno zarizeni nebo neco takoveho.Ja mam Streaka z distribuce Dellu v Cechach.Tak nevim cim to je.nebo mohl bys me poskytnout tvoji verzi 2.1 treba mam jen spatne update pakl.

Uživatelský avatar
jerry_stolarik
smartguru
smartguru
Příspěvky: 730
Registrován: stř črc 09, 2008 13:20
Zařízení: HTC One M8
Bydliště: Brno

dell streak

Příspěvek od jerry_stolarik » pát srp 20, 2010 13:17

Můžu ti pomoct to nebude problém...ale hlavně musím vědět....

Jaká je verze buildu co máš teď na streaku..??

Předpokládám že tvůj streak máš rootnutý..?

Uživatelský avatar
drak21
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 169
Registrován: stř zář 28, 2005 8:28
Zařízení: iPhone 6 64gb Space Grey
Bydliště: Kladno
Kontaktovat uživatele:

dell streak

Příspěvek od drak21 » pát srp 20, 2010 13:53

jj root mam,f 1.6/buil 6267/ker 2.6.29-perf/bseGAUSB1A111100-EU

jinak ta hlaska je presne:FOTA model name mismatch

edit: stahoval jsem tu novou rom odtud

Kód: Vybrat vše

http://www.zath.co.uk/dell-streak-android-2-1-rom-leaked-for-uk-owners/

Uživatelský avatar
jerry_stolarik
smartguru
smartguru
Příspěvky: 730
Registrován: stř črc 09, 2008 13:20
Zařízení: HTC One M8
Bydliště: Brno

dell streak

Příspěvek od jerry_stolarik » pát srp 20, 2010 14:53

moje rom je z modaco...

http://android.modaco.com/content/dell- ... modaco-com" onclick="window.open(this.href);return false;

na stránkách streaksmart.com je návod jak nainstalovat 2.1 na zařízeních která nejsou O2...

prý je nejprve třeba nainstalovat starší O2 1.6 bulid 4399 (taky najdeš na modaco)
a pak jde nainstalovat update na 2.1...

pokud tohle nebude fungovat tak napiš..ještě je složitější způsob...


veškeré operace děláš na vlastní riziko a já nenesu odpovědnost pokud si brikneš telefon(pár lidí píše že se jim to stalo při pokusu na update)..

ještě doplním že na 2.1 nefunguje připojení k pc přes dell pc suite....

Uživatelský avatar
drak21
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 169
Registrován: stř zář 28, 2005 8:28
Zařízení: iPhone 6 64gb Space Grey
Bydliště: Kladno
Kontaktovat uživatele:

dell streak

Příspěvek od drak21 » ned srp 22, 2010 20:49

Dik za navod,ale mam jeste dotaz.Pokud tam dam tu 1.6 pro O2 a nasledne 2.1 nebloknu si Streaka jen pro simku od O2?

Uživatelský avatar
jerry_stolarik
smartguru
smartguru
Příspěvky: 730
Registrován: stř črc 09, 2008 13:20
Zařízení: HTC One M8
Bydliště: Brno

Re: dell streak

Příspěvek od jerry_stolarik » ned srp 22, 2010 21:09

Hmm...nemyslim si..sim lock nema s rom nic spolecneho..

Ta unikla 2.1 rom je taky o2..a pouzivaji ji lidi na celem svete(kde se da sehnat streak)

Uživatelský avatar
drak21
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 169
Registrován: stř zář 28, 2005 8:28
Zařízení: iPhone 6 64gb Space Grey
Bydliště: Kladno
Kontaktovat uživatele:

dell streak

Příspěvek od drak21 » pon srp 23, 2010 7:52

No tak se me to nedari :-( Nemohu tam dostat tu puvodni rom od O2 a bez ni tam tu novou nedam.Je mozne ze jsem si blbe prelozil ten navod,pokud bys mel cas nemohl bys popsat jak jsi to udelal ty?

Uživatelský avatar
jerry_stolarik
smartguru
smartguru
Příspěvky: 730
Registrován: stř črc 09, 2008 13:20
Zařízení: HTC One M8
Bydliště: Brno

Dell Streak: Všeobecná diskuze a řešení problémů

Příspěvek od jerry_stolarik » pon srp 23, 2010 12:43

no u mě to bylo jednoduché....já mám přímo O2 verzi...

tak tady je ten komplikovanější návod.....snad to vyjde..je to z modaco....

---stáhnout rom 2.1 (nejspíš je to ta samá co už máš staženou) http://loadbalancing.modaco.com/downloa ... 941-21.pkg



---JE TŘEBA UVÉST ZAŘÍZENÍ DO STOCK RECOVERY IMAGE (nevim jak to přeložit)
..stáhni tenhle soubor http://loadbalancing.modaco.com/downloa ... covery.zip

..tenhle soubor rozbal

..dát zařízení do bootloader moodu.. to se dělá že zařízení vypneš....a pak zapínáš tak že zároveň držíš tlačítko pro zapnutí a tlačítko kamery...vyber FASTBOOT...počkej asi 10 sekund..připoj streak k PC...na displeji zařízení by se mělo objevit FASTBOOT MODE...pokud ne tak je třeba opakovat než se to povede..

..a pak spusť install-recovery-windows.bat

---teď by zařízení mělo být připraveno na install 2.1 z SD karty.... soubor musí být vetvaru update.pkg


snad tohle pujde....a znovu podotýkám že vše děláš na své vlastní riziko...

Uživatelský avatar
drak21
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 169
Registrován: stř zář 28, 2005 8:28
Zařízení: iPhone 6 64gb Space Grey
Bydliště: Kladno
Kontaktovat uživatele:

Dell Streak: Všeobecná diskuze a řešení problémů

Příspěvek od drak21 » pon srp 23, 2010 12:55

Dik moc,pred chvilkou se me to povedlo dostat do zarizeni.Musel jsi trosku upravit postup a pak to slo samo:P

Uživatelský avatar
jerry_stolarik
smartguru
smartguru
Příspěvky: 730
Registrován: stř črc 09, 2008 13:20
Zařízení: HTC One M8
Bydliště: Brno

Dell Streak: Všeobecná diskuze a řešení problémů

Příspěvek od jerry_stolarik » pon srp 23, 2010 12:57

jak si to teda udělal..?

Uživatelský avatar
drak21
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 169
Registrován: stř zář 28, 2005 8:28
Zařízení: iPhone 6 64gb Space Grey
Bydliště: Kladno
Kontaktovat uživatele:

Dell Streak: Všeobecná diskuze a řešení problémů

Příspěvek od drak21 » pon srp 23, 2010 13:10

Nahral jsem tam malej image pres fastboot dle navodu ale uz jsem tam nedava tu 1.6 od O2 neb me tam nesla ale rovnou jsem tam nahral tu novou 2.1.Ja jsem se prave moril stale s 1.6 od O2 a nakonec to slo jednoduse:).No a ted je to parada konecne klavesnice jak jsem si predstavoval.Zatim spokojenost.

Uživatelský avatar
jerry_stolarik
smartguru
smartguru
Příspěvky: 730
Registrován: stř črc 09, 2008 13:20
Zařízení: HTC One M8
Bydliště: Brno

Dell Streak: Všeobecná diskuze a řešení problémů

Příspěvek od jerry_stolarik » pon srp 23, 2010 13:12

a funguje ti market.? parada že ti to jede....už aby uniklo nějake FroYo...

Uživatelský avatar
drak21
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 169
Registrován: stř zář 28, 2005 8:28
Zařízení: iPhone 6 64gb Space Grey
Bydliště: Kladno
Kontaktovat uživatele:

Dell Streak: Všeobecná diskuze a řešení problémů

Příspěvek od drak21 » pon srp 23, 2010 13:33

Market me jede v pohode,spis mam ted problem nejedeme gprs mam kartu od t-mobile,jo a je v zakladu nejakej spravce souboru ??

Odpovědět

Zpět na „Dell Streak“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti