Huawei Ascend W1

Další telefony se systémem Windows Phone
matko882
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 214
Registrován: úte led 24, 2012 22:49
Zařízení: Nokia Lumia 930

Re: Huawei Ascend W1

Příspěvek od matko882 » stř kvě 01, 2013 22:38

Nehadam sa, nebol som prvy majitel cize mozne moze byt vsetko...sorry vsetkym za OT

Jindřich Lukeš
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 236
Registrován: úte lis 06, 2007 16:43
Zařízení: Nokia Lumia 1520

Huawei Ascend W1

Příspěvek od Jindřich Lukeš » stř kvě 15, 2013 19:52


Uživatelský avatar
Peete
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 120
Registrován: sob led 08, 2011 0:24
Zařízení: Huawei P9 black
Bydliště: Karlovy Vary - Třinec/Brno

Huawei Ascend W1

Příspěvek od Peete » sob kvě 18, 2013 15:58

Já bych chtěl dodat, že na spoustě webech a v recenzích se píše, že tento telefon trpí na nízkou citlivost senzorových tlačítek a sám jsem toho svědkem, protože kamarád ho má v černé barvě z Alza.cz a opravdu to není žádná sláva, ale naopak ho má moje přítelkyně k šachetnímu paulšálu z o2(v modré barvě) :-) a tam Ty tlačítka "jedou" skvěle a to minimálně stejně dobře jako na mé Lumii 800, což bych ale považoval přeci za automatickou věc u každého modelu, ale tak přeci je to Huawei :tlem:

Jindřich Lukeš
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 236
Registrován: úte lis 06, 2007 16:43
Zařízení: Nokia Lumia 1520

Huawei Ascend W1

Příspěvek od Jindřich Lukeš » sob kvě 18, 2013 16:01

Mě přijde, že tam, kde ty tlačítka zlobí, pomůže jejich stisk víc nahoře. Tedy kousek nad tím potiskem.

kuklin
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: úte čer 25, 2013 22:44
Zařízení: Huawei Ascend W1

Huawei Ascend W1

Příspěvek od kuklin » úte čer 25, 2013 22:46

Zdravím,

už jste někdo řešil navigaci na zmíněný telefon (Huawei Ascend W1)? Ideálně bych chtěl IGO Primo, ale klidně hodtě zkušenosti s jinými GPS.

kuklin
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: úte čer 25, 2013 22:44
Zařízení: Huawei Ascend W1

Huawei Ascend W1

Příspěvek od kuklin » čtv čer 27, 2013 15:11

No měnit zařízení nehodlám. Zatím jsem s ním 100% spokojen. Otázka byla, jakou navigaci doporučíte. Tím bylo myšleno která na tomto zařízení bude fungovat. Negativní komentáře nijak dotaz nevyřeší. A co se týče warez... to bych se hodně divil, kdyby nešlo použít.

Uživatelský avatar
Simon
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 462
Registrován: pon led 21, 2013 10:21
Zařízení: Nokia Lumia 900 Cyan + Nexus 7 II

Huawei Ascend W1

Příspěvek od Simon » čtv čer 27, 2013 15:54

Tak so môžete začať diviť že to nejde :)
Ale k téme, ako spomenul. Navigon je kvalitná aplikácia za ktorú síce čo to zaplatíte ale bude fungovať tak ako má.

Uživatelský avatar
bigt
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 334
Registrován: sob bře 30, 2013 11:15
Zařízení: Nexus 5X, Nvidia Shield K1, Acer 1810TZ
Bydliště: Haná

Huawei Ascend W1

Příspěvek od bigt » čtv čer 27, 2013 16:22

Jediný problém může být místo, Navigon zabírá asi 750MB s mapami Česka

Uživatelský avatar
mimonaut
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2935
Registrován: pát srp 26, 2011 9:53
Zařízení: Nokia Lumia 950XL
Bydliště: Internet (a občas Praha)

Huawei Ascend W1

Příspěvek od mimonaut » čtv čer 27, 2013 16:51

tak tak. Zloději mívají v oblibě spíše jiný systém..

pedes
nováček
nováček
Příspěvky: 19
Registrován: stř čer 12, 2013 20:57
Zařízení: Nokia

Huawei Ascend W1

Příspěvek od pedes » čtv čer 27, 2013 19:54

kuklin - nechci nijak chytračit,ale nokiacké mapy jsou dobré a jsou offline. Státy si dohráváš nebo mažeš dle své potřeby a jsou na více platforem a také také na "other windows phone 8 devices" Takže bych se jich nebál. Původní nokia Ovi mapy pro symbian také nebyly špatné.

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12203
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Huawei Ascend W1

Příspěvek od htcjirka » čtv čer 27, 2013 19:55

bigt píše:Jediný problém může být místo, Navigon zabírá asi 750MB s mapami Česka
Zabira jen 750,ovsem pro instalaci chce minimalne 1.1GB,je to i uvedeno s vystrahou ve Store.Takovy HTC 8S ma tez 4GB pameti a uzivateli po spusteni je dostupnych pro aplikace kolem 1.3GB,co je na hrane,instalace Navigona a vice uz pomalu nic.S 200MB telefon bude porad rvat s nedostakem mista.
A warez na WP8 opravdu nerozjedete,coz je dobre.
pedes píše:kuklin - nechci nijak chytračit,ale nokiacké mapy jsou dobré a jsou offline. Státy si dohráváš nebo mažeš dle své potřeby a jsou na více platforem a také také na "other windows phone 8 devices" Takže bych se jich nebál. Původní nokia Ovi mapy pro symbian také nebyly špatné.
Bohuzel v CR navigaci nerozjede,nas region neni povolen pro Here Drive.

kuklin
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: úte čer 25, 2013 22:44
Zařízení: Huawei Ascend W1

Huawei Ascend W1

Příspěvek od kuklin » pát čer 28, 2013 13:53

děkuji za info. Ale pořád mi přijde, že warez podcenujete :-) je to dle mého jen otázka času.

libis
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: úte črc 03, 2012 15:50
Zařízení: ZTE Tania 7.8
Bydliště: Pardubice

Huawei Ascend W1

Příspěvek od libis » sob čer 29, 2013 8:55

Mám tento telefon - líbí se mi a vše splňuje. ALE - bojuji s pamětí, multimedia ukladama na SD kartu, ale vnitřní paměť je plně obsazená a nechápu proč -
systém - 1.91 GB
Aplikace - 450MB
Multimedia - 2MB
Ostatní - 1.1 GB
Zbývá - cca 300mb

viz screen -> http://sdrv.ms/16GeIOT" onclick="window.open(this.href);return false;

Nerozumím té položce OSTATNÍ. - má přes 1GB a nevím, co to obsahuje...

Uživatelský avatar
Jumbo78
moderátor
moderátor
Příspěvky: 704
Registrován: ned led 16, 2011 10:49
Zařízení: iPhone 7+ 256 GB
Bydliště: Jindřichov ve Slezsku

Re: Huawei Ascend W1

Příspěvek od Jumbo78 » sob čer 29, 2013 18:27

Není to cache?

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12203
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Huawei Ascend W1

Příspěvek od htcjirka » ned čer 30, 2013 19:48

Presne tak,je to cache,ktera aspon u Nokie(diky systemove aplikaci) lze promazavat.U ostatnich zarizeni HTC,Samsung,Huawei bez dobre systemove aplikace(ne ty polofunkcni na store) je to smrt.Latka 4GB je opravdu nizka a nemela byt nikdy dovolena.

MikeyMCZ
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 232
Registrován: sob úno 02, 2013 0:03
Zařízení: Nokia Lumia 920

Huawei Ascend W1

Příspěvek od MikeyMCZ » pon črc 01, 2013 7:01

No, 4GB jsou pro lidi, kteří si nic neinstaluji, nic nedelaji s telefon a vyuzivaji ho jen jako feature phone. Nebo si max na SD nahrat mp3, stahnout facebook app a tot vse. Ale osobne bych si takovy telefon nekoupil.

kuklin
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: úte čer 25, 2013 22:44
Zařízení: Huawei Ascend W1

Huawei Ascend W1

Příspěvek od kuklin » pon črc 01, 2013 14:01

No dle toho, co píšete... já málo místa zasekanou cache budu řešit jako reklamaci. Koupil jsem telefon s určitýma funkcema... vopruzuje cache... omezuje to používání telefonu. jasná věc

Uživatelský avatar
Manek49
smartguru
smartguru
Příspěvky: 708
Registrován: čtv led 13, 2011 22:40
Zařízení: iPhone 5C
Bydliště: Horní Branná

Huawei Ascend W1

Příspěvek od Manek49 » pon črc 01, 2013 14:34

Tak to pak dej vědět, jak jsi dopadnul :-)

Jakub Karásek
redaktor
redaktor
Příspěvky: 434
Registrován: úte zář 25, 2007 20:59
Zařízení: LG V30, Nokia Lumia 950 XL
Bydliště: Olomouc (Brno)

Huawei Ascend W1

Příspěvek od Jakub Karásek » úte črc 02, 2013 22:23

Kdyz jsem mel pujceny HTC 8s, tak jsem az neveril, jak skutecne muzou byt 4gb ve wp telefonu malo. Nikdy bych si podobne zarizeni nekoupil i kdyby bylo za hodne zajimavou cenu.

Deaktivovaný účet (01.2013)

Re: Huawei Ascend W1

Příspěvek od Deaktivovaný účet (01.2013) » úte črc 02, 2013 23:23

Kuklin: obávám se, že neuspejete. Dnes se běžně prodává omezené zboží s vadami a prohlašuje se to za vlastnost. Člověk musí týdny studovat specifikace a diskuse, aby zjistil, do čeho vůbec jde či v lepším případě čemu se má vyhnout.

Odpovědět

Zpět na „Ostatní zařízení“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti