HTC Radar: Majitelé a všeobecná diskuse

Další telefony se systémem Windows Phone
Odpovědět
Uživatelský avatar
Flynn
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1591
Registrován: pon říj 31, 2011 15:35
Zařízení: HTC Radar WP 7.8 - Dynamics 2.0, myPhone Next

HTC Radar: Majitelé a všeobecná diskuse

Příspěvek od Flynn » sob bře 24, 2012 19:22

Velmi laická rada ode mě, kterou neposkytuji pro vyloudění útrpných úsměvů, ale proto, že ji mám ověřenou, i když ve zcela jiném případě: máš-li podezření na aplikace, které běží na pozadí, odinstaluj je a znovu nainstaluj. Já jsem odinstaloval i ty, co byly zašedlé včetně těch, co jsou v seznamu pod tlačítkem Upřesnit. Některé jsem už ani zpět neinstaloval.

KarelMlha
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 73
Registrován: sob pro 20, 2008 9:29
Zařízení: Lumia 640 xl lte, note 4
Bydliště: HK

HTC Radar: Majitelé a všeobecná diskuse

Příspěvek od KarelMlha » sob bře 24, 2012 19:31

Uvidím, budu dělat pokusy a pomalu odinstalovávat ty poslední aplikace. Snad se to vyřeší. Vadí mi to jen z toho pohledu, že asi 14 dní budu jezdit vlakem a chtěl jsem si zkrátit čas, občas jsem měl rád rádio Humor. Hlavně, že funguje kalendář, úkoy a poznámky a vše se synchronizuje.

Uživatelský avatar
Flynn
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1591
Registrován: pon říj 31, 2011 15:35
Zařízení: HTC Radar WP 7.8 - Dynamics 2.0, myPhone Next

HTC Radar: Majitelé a všeobecná diskuse

Příspěvek od Flynn » úte bře 27, 2012 9:14

Jelikož byl vydán update FW pro Titan a Radar (neustále mě otravuje svou hláškou při napojení na PC a Zune), tak jsem již od včerejška reagoval ve vláknu o HTC Titan. Protože mám problémy s nainstalováním aktualizace, rozepsal jsem se o tom tam.
U Radaru je ale zřejmě nějaký problém. Rozhodně v tom nejsem sám. Na fóru WM PowerUser píše jeden člověk totéž, co se děje u mě:
Edward W Churchward
Collapse
Well mine can see the update but it fails on step 7, claims it has problems making the backup and gives me error 801812dc
Pište sem své vlastní zkušenosti. Podrobnosti o mých zkušenostech naleznete zde http://smartmania.cz/forum/viewtopic.ph ... &start=450" onclick="window.open(this.href);return false;

KarelMlha
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 73
Registrován: sob pro 20, 2008 9:29
Zařízení: Lumia 640 xl lte, note 4
Bydliště: HK

HTC Radar: Majitelé a všeobecná diskuse

Příspěvek od KarelMlha » úte bře 27, 2012 12:05

Mě to včera večer na notebooku s win 7 proběhlo na Radaru bezproblémově.

Uživatelský avatar
lucanus
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 138
Registrován: pon úno 27, 2012 20:24
Zařízení: HTCradar,HTC 8S,Samsung Galaxy S4
Bydliště: Praha

HTC Radar: Majitelé a všeobecná diskuse

Příspěvek od lucanus » stř bře 28, 2012 19:55

Jakto, že tu skoro každej aktualizuje, a mě nic nepřišlo ? Myslíte, že je to tim, že mám t-mobile?

Uživatelský avatar
htcjirka
Ban
Ban
Příspěvky: 12262
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

HTC Radar: Majitelé a všeobecná diskuse

Příspěvek od htcjirka » stř bře 28, 2012 19:58

Ano,T-Mobile musi schvalit aktualizaci a dokonce ma pravo ji i preskocit.Pro nebrandovane pristroje je vzdy aktualizace drive..

Uživatelský avatar
lucanus
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 138
Registrován: pon úno 27, 2012 20:24
Zařízení: HTCradar,HTC 8S,Samsung Galaxy S4
Bydliště: Praha

HTC Radar: Majitelé a všeobecná diskuse

Příspěvek od lucanus » stř bře 28, 2012 20:03

Ajaj, tak to mě štve, mám brandovaný tel. Nezbývá než čekat. Už se ví co ta nová aktualizace obsahuje?

Uživatelský avatar
morro
smartguru
smartguru
Příspěvky: 692
Registrován: pon říj 04, 2010 12:12
Zařízení: AT&T Samsung Focus™
Bydliště: Plzeň

HTC Radar: Majitelé a všeobecná diskuse

Příspěvek od morro » stř bře 28, 2012 20:03

htcjirka: Jirko a nevíš víc detailů ohledně toho přeskakování? protože je tohle docela ujetý...

Uživatelský avatar
htcjirka
Ban
Ban
Příspěvky: 12262
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

HTC Radar: Majitelé a všeobecná diskuse

Příspěvek od htcjirka » stř bře 28, 2012 20:22

U brandovanych zarizeni Microsoft dal operatorum co se tyce aktualizaci OS i samotnych firmware volnou ruku,ze pokud usoudi, ze dana aktualizace ci FW neni dulezity mohou ji/ho vynechat..spis tohle praktikuji americti operatori napr ATT apod..Takovi uzivatele Titanu od ATT nedostali jeste ani predchozi aktualizaci a operator prohlasil ,ze uvolni az Tango..U nas to z nasich operatoru nikdo praktikovat nebude..spis se to jen zdrzi o to schvaleni..
Ajaj, tak to mě štve, mám brandovaný tel. Nezbývá než čekat. Už se ví co ta nová aktualizace obsahuje?
Vzdyt je to tak od jakziva u jakehokoliv OS ci obycejneho telefonu.Aktualizace u brandovaneho zarizeni je vzdy o neco zpozdena..telefon ti funguje,nejake zasadni inovace tento update neprinasi,tak neni treba se tim nejak trapit,az prijde tak prijde.

Uživatelský avatar
lucanus
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 138
Registrován: pon úno 27, 2012 20:24
Zařízení: HTCradar,HTC 8S,Samsung Galaxy S4
Bydliště: Praha

HTC Radar: Majitelé a všeobecná diskuse

Příspěvek od lucanus » stř bře 28, 2012 20:56

Jasný. Děkuji zy vysvětlení :-)

Čtvrtek
nováček
nováček
Příspěvky: 27
Registrován: pon črc 30, 2007 7:04

HTC Radar: Majitelé a všeobecná diskuse

Příspěvek od Čtvrtek » čtv dub 26, 2012 19:31

Zdarec Hombrés, mám jednu otázku, teď firma pořizuje tyhle telefony jako firemní "founy" a řeším, omlouvám se ale nikde jsem to tu neobjevil, jestli umí Radar vytvořit hotspot. Jestli to má už v sobě nebo je potřeba něco doinstalovat?
Díky za odpověď :-)

Uživatelský avatar
htcjirka
Ban
Ban
Příspěvky: 12262
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

HTC Radar: Majitelé a všeobecná diskuse

Příspěvek od htcjirka » čtv dub 26, 2012 19:35

Mam to uz v sobe integrovane,to neni jak Lumia.

Čtvrtek
nováček
nováček
Příspěvky: 27
Registrován: pon črc 30, 2007 7:04

HTC Radar: Majitelé a všeobecná diskuse

Příspěvek od Čtvrtek » čtv dub 26, 2012 19:51

Danke sehr:-)

Uživatelský avatar
lojza_
nováček
nováček
Příspěvky: 15
Registrován: pát črc 15, 2011 13:40
Zařízení: Lumia 925

HTC Radar: Majitelé a všeobecná diskuse

Příspěvek od lojza_ » stř kvě 02, 2012 12:23

Zdravím,
můžete mi někdo pomoct se zobrazováním twitter obrázků publikovaných přes vestavěného klienta přímo ve WP7.5?

Ptal jsem se zde: http://smartmania.cz/forum/viewtopic.ph ... 92#p253692, ale nikdo zatím neodpověděl.

Díky za pomoc.

Uživatelský avatar
karelchadim
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 490
Registrován: stř říj 05, 2011 7:16
Zařízení: P9 lite|P8 lite|Lumia 830|HTC 8x|LG Optimus 7

HTC Radar: Majitelé a všeobecná diskuse

Příspěvek od karelchadim » stř kvě 02, 2012 12:53

úložiště jak se ptáš pokud vím změnit nejde.. já twitter nepoužívám, takže těžko budu testovat.. pokud nemáš na skydrive nějaké speciální nastavení soukromí, tak si myslím, že by to mělo fungovat (běžně je nastaveno - může zobrazit kdo má odkaz).. konec konců tohle je spíš problém uživatelů androidu, že jim nelze zobrazit obrázky.. zkus prověřit to sdílení případně si u fotky nastav public, jestli to ani potom nepojede tak je chyba někde jinde

KRoser
nováček
nováček
Příspěvky: 36
Registrován: ned srp 28, 2011 13:14
Zařízení: Nokia Lumia 920

HTC Radar: Majitelé a všeobecná diskuse

Příspěvek od KRoser » úte kvě 15, 2012 14:17

Vím, že je toto téma tady zmíněno několikrát. Chtěl bych se ale ted zeptat přímo majitelů Radaru. Nezkoumal jste někdo v registrech nebo nějaké upravené romce jestli jde vypnou vibrace kapacitních tlačítek?

Uživatelský avatar
htcjirka
Ban
Ban
Příspěvky: 12262
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

HTC Radar: Majitelé a všeobecná diskuse

Příspěvek od htcjirka » úte kvě 15, 2012 16:30

Nejen u Radara je to zakomponovane primo ve firmware,takze pres registry to menit nelze.

MMadman
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: pát črc 20, 2012 21:53
Zařízení: HTC Radar

HTC Radar: Majitelé a všeobecná diskuse

Příspěvek od MMadman » pát črc 20, 2012 21:58

Zdravim mam takovy dotaz je mozne nahrat do telefonu HTC Radar soubor pdf a prohlizet jej v telefonu, nahrat se mi to pres program Zune co byl k telefonu nijak nepodarilo, je to vubec mozne nebo ktery telefon toto podporuje prehravani pdf souboru treba Iphone nebo S Galaxy nebo nejaky jiny ?
Predem dekuji za odpovedi. S HTC Radar jsem nadmiru spokojeny je to moc dobry telefon ))

Uživatelský avatar
mimonaut
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2960
Registrován: pát srp 26, 2011 9:53
Zařízení: Nokia Lumia 950XL
Bydliště: Internet (a občas Praha)

HTC Radar: Majitelé a všeobecná diskuse

Příspěvek od mimonaut » pát črc 20, 2012 22:25

uloz si pdf na skydrive, odtamtud ho otevres. nebo si ho muzes poslat mailem, pak stahnout prilohu :-) . tohle moc vyresene neni, zlepseni prijde az s dalsi generaci wp telefonu.

Uživatelský avatar
Flynn
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1591
Registrován: pon říj 31, 2011 15:35
Zařízení: HTC Radar WP 7.8 - Dynamics 2.0, myPhone Next

HTC Radar: Majitelé a všeobecná diskuse

Příspěvek od Flynn » sob črc 21, 2012 5:40

Také se ujisti, zda máš aplikaci Adobe Reader.

Odpovědět

Zpět na „Ostatní zařízení“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti