Dell Venue Pro

Další telefony se systémem Windows Phone
Odpovědět
Uživatelský avatar
p.a.Ť.o
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1025
Registrován: čtv čer 23, 2005 8:45
Zařízení: iPhone 6S Silver, Galaxy S20+

RE: Dell Venue Pro

Příspěvek od p.a.Ť.o » čtv zář 15, 2011 4:48

pdatomas píše:P.a.t.o : doufam ze Ti telefon funguje o.k., tak jako mne

Vim ze je to tady psane nekolikrat, sorry, ale je fakt nutne pred aktualizaci Mango nahravat cestinu?

Pato, jak jsi to udelal, poraď, furt se v tom moc nevyznam, diky
Funguje, spokojenost :-)
Cestinu nahravat neni nutne, zalezi, jestli to chces. Co se beta Mango tyka, mam developersky ucet, takze jsem udelal upgrade dle instrukci, ale neofiko navod tady ma foru urcite je. Vzhledem k tomu, ze ofiko Mango pro DVP by melo byt az 20.9., to bylo nezbytne. NoDo me nevyhovuje...

Kr_58
nováček
nováček
Příspěvky: 17
Registrován: úte zář 13, 2011 19:57
Zařízení: Dell Venue

Dell Venue Pro

Příspěvek od Kr_58 » čtv zář 15, 2011 10:54

Della jsem zapnul a nastal problem s migraci kontaktu ze starého telefonu. Nakonec se povedlo prostym nakopirovanim na SIM. Existuje nejaka snadna moznost upravy kontaktu v PC, jez by se zpetne synchronizvala v telefonu? Mam to hledat v Zune nebo ve WinLive? Asi blba otazka ale jsem newbie.

Uživatelský avatar
morro
smartguru
smartguru
Příspěvky: 692
Registrován: pon říj 04, 2010 12:12
Zařízení: AT&T Samsung Focus™
Bydliště: Plzeň

Dell Venue Pro

Příspěvek od morro » čtv zář 15, 2011 12:57

Kr_58: Kontakty si přepiš do Windows Live ID a máš vystaráno.

pdatomas
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 78
Registrován: pon led 28, 2008 13:28
Zařízení: Blackberry Passport,SPro 3 -i5 128 Gb, SPro4 i5,
Bydliště: Cheb

Dell Venue Pro

Příspěvek od pdatomas » čtv zář 15, 2011 17:52

Jen pro zajimavost :-)

chcete li na DVP oevrit servisni menu v Telefon Hubu zavolejte
na ##634# a zaktivuje se servisni nabika s vlastnim linkem v sznamu aplikaci
muzete pak kontrolovat teplotu baterie apod , nevim zda-li to funguje i na ostatnich znackach
tak to prubnete :-)

Uživatelský avatar
Vlasta W.
smartstar
smartstar
Příspěvky: 845
Registrován: stř led 28, 2009 10:14
Zařízení: HTC 7 Mozart, Nokia Lumia 720
Bydliště: Ústí nad Labem

Dell Venue Pro

Příspěvek od Vlasta W. » čtv zář 15, 2011 18:13

Na HTC se po zavolání toho čísla jen restartuje dialer (chvilku zčerná obrazovka a dialer naskočí zpět).

Uživatelský avatar
p.a.Ť.o
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1025
Registrován: čtv čer 23, 2005 8:45
Zařízení: iPhone 6S Silver, Galaxy S20+

Dell Venue Pro

Příspěvek od p.a.Ť.o » čtv zář 15, 2011 18:38

Také na vás vyskočí při otevírání toho servisního menu pes? :-)

pdatomas
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 78
Registrován: pon led 28, 2008 13:28
Zařízení: Blackberry Passport,SPro 3 -i5 128 Gb, SPro4 i5,
Bydliště: Cheb

Dell Venue Pro

Příspěvek od pdatomas » čtv zář 15, 2011 18:51

Jo pejsek je tam :-) ale zajimave je ze nikde jinde v systemu toho psa nenajdes, myslim v fotkach

ogarzlin
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 57
Registrován: ned úno 20, 2011 20:32
Zařízení: Lumia 1520, Galaxy Note III, MacBook Pro
Bydliště: Zlín

Dell Venue Pro

Příspěvek od ogarzlin » čtv zář 15, 2011 19:22

Tak dnes objednáno z Ebay, 16 GB qwertz verze za 238 euro i s dopravou. Cena prostě super za takové zařízení.

Zdar všem.

milennium
smartstar
smartstar
Příspěvky: 879
Registrován: čtv pro 20, 2007 20:03
Zařízení: NEXUS 6 / 64GB
Bydliště: Kutná Hora

Dell Venue Pro

Příspěvek od milennium » čtv zář 15, 2011 19:57

p.a.Ť.o píše:Také na vás vyskočí při otevírání toho servisního menu pes? :-)
Jo, to je hlídací pes... Velký bratr vás sleduje :-D

-- doplnění předchozího příspěvku (čtv zář 15, 2011 21:01) --
ogarzlin píše:Tak dnes objednáno z Ebay, 16 GB qwertz verze za 238 euro i s dopravou. Cena prostě super za takové zařízení.

Zdar všem.
Nevím, ale mám dojem, že cena není v Eurech, ale v Librách... Hoď sem prosím odkaz...

ogarzlin
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 57
Registrován: ned úno 20, 2011 20:32
Zařízení: Lumia 1520, Galaxy Note III, MacBook Pro
Bydliště: Zlín

Dell Venue Pro

Příspěvek od ogarzlin » čtv zář 15, 2011 20:27

Už zdražil, ale přikládám tisk stranky do PDF.

Edit:
O něco dražší, ale stále OK

Kód: Vybrat vše

http://www.ebay.de/itm/Dell-Venue-Pro-Windows-Phone-7-Smartphone-16GB-NEU-/320746528798?pt=DE_Handy_s&hash=item4aadfba01e
Přílohy
DVP.pdf
(198.3 KiB) Staženo 70 x

pdatomas
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 78
Registrován: pon led 28, 2008 13:28
Zařízení: Blackberry Passport,SPro 3 -i5 128 Gb, SPro4 i5,
Bydliště: Cheb

Dell Venue Pro

Příspěvek od pdatomas » sob zář 17, 2011 20:33

Jak odemknout Dell Venue Pro s Nodo, pres chevron? nebo cim prosim o radu

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12203
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Dell Venue Pro

Příspěvek od htcjirka » sob zář 17, 2011 20:39

Pres Chevron nikoliv,u Dell Venue Pro neni "před NoDo" rom,takže jedině si zařídit - zaplatit developer účet u Microsoftu.

tom4as
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: sob zář 17, 2011 21:33
Zařízení: Blackberry Q10

Dell Venue Pro

Příspěvek od tom4as » sob zář 17, 2011 21:53

Zdravím, objednal som si DVP od expansysu. došiel v poriadku, lenže keď som ho zapol, objavila sa uvítacia obrazovka dell s tlačítkom get started a to bolo všetko. DVP odmieta ďalej pracovať, na vloženú sim kartu ukáže, ale v hornej lište, ale nič viac. Máte s tým niekto skúsenosť? je DVP zablokovaný, chybný, alebo robím niečo zle ja. je to môj prvý mobil s DVP. ďakujem za radu

Uživatelský avatar
p.a.Ť.o
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1025
Registrován: čtv čer 23, 2005 8:45
Zařízení: iPhone 6S Silver, Galaxy S20+

RE: Dell Venue Pro

Příspěvek od p.a.Ť.o » ned zář 18, 2011 7:25

Zkousel jsi ho pustit bez SIM karty?

tom4as
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: sob zář 17, 2011 21:33
Zařízení: Blackberry Q10

Dell Venue Pro

Příspěvek od tom4as » ned zář 18, 2011 9:22

skusal som to so sim kartou (orange, o2), aj bez. jednoducho sa na uvodnej obrazovke zasekne a koniec.

maximax
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: čtv zář 15, 2011 19:52
Zařízení: Samsung Omnia 7

Dell Venue Pro

Příspěvek od maximax » pon zář 19, 2011 16:08

Pánové mám takový skromný technický dotaz chystám se koupit Dell Venue Pro na eBay a tam je mi nejasná jedna specifikace a to "Mobile TV: kompletter MBBMS Support. UHF band (470MHz to 860MHz)" co to je?

pdatomas
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 78
Registrován: pon led 28, 2008 13:28
Zařízení: Blackberry Passport,SPro 3 -i5 128 Gb, SPro4 i5,
Bydliště: Cheb

Dell Venue Pro

Příspěvek od pdatomas » pon zář 19, 2011 18:31

Měli by to být frekvence příjmu televizního kanálu, asi to bude nějaká šínská kopie, které umožňují příjem
televize, ale můj Venue Pro a myslím že i 100 procentně všechny ostatní neumožňují funkci příjmu signálu.
UHF Band je rozsah vln.
Určitě to do originál Venue Pro nepatří jako funkce. Pošli odkaz podíváme se

maximax
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: čtv zář 15, 2011 19:52
Zařízení: Samsung Omnia 7

Dell Venue Pro

Příspěvek od maximax » pon zář 19, 2011 19:11


Uživatelský avatar
Standa
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1622
Registrován: úte led 15, 2008 20:38
Zařízení: BlackBerry Z10, Samsung Galaxy Note 10.1

Dell Venue Pro

Příspěvek od Standa » pon zář 19, 2011 19:20

To bude nejspíš chyba, ty ostatní parametry nevypadají na padělek. ZKus se zeptat prodejce.

maximax
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: čtv zář 15, 2011 19:52
Zařízení: Samsung Omnia 7

Dell Venue Pro

Příspěvek od maximax » pon zář 19, 2011 19:39

Napsal jsem prodejci, tak jsem zvědav co odepíše. Prozkoumal jsem ještě nějaké německé shopy a skoro všude je to ve specifikacích, ale jen v německu.

Odpovědět

Zpět na „Ostatní zařízení“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 11 hostů