Dell Venue Pro

Další telefony se systémem Windows Phone
Odpovědět
Uživatelský avatar
Ahurmen
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 78
Registrován: čtv srp 11, 2011 19:33
Zařízení: Dell Venue Pro

Dell Venue Pro

Příspěvek od Ahurmen » pát srp 26, 2011 12:50

Tlačítko zpět maj snad na levé straně všechny WP telefony ne? :)

kecirij
nováček
nováček
Příspěvky: 42
Registrován: sob srp 13, 2011 5:16
Zařízení: DELL Venue Pro

Dell Venue Pro

Příspěvek od kecirij » úte zář 06, 2011 12:52

jo všechny a u všech by mě to sralo :-D ale jinak super s founem jsem opravdu hodně spokojen :)
jen by mě zajímalo jestli je ještě asi nějaká šance jej odemknout...na instalaci aplikaci co? :)

imaxik
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 121
Registrován: stř srp 03, 2011 21:43
Zařízení: Omnia 7

Dell Venue Pro

Příspěvek od imaxik » úte zář 06, 2011 13:09

me to prijde zase divne u samsungu s andoidem, ze to maji napravo, kdyz to nema zadnou logiku (jeste bych to chapal u ctyrtlacitkovych verzi, ale u trilacitkovych je to divne)

Uživatelský avatar
Ahurmen
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 78
Registrován: čtv srp 11, 2011 19:33
Zařízení: Dell Venue Pro

Dell Venue Pro

Příspěvek od Ahurmen » úte zář 06, 2011 14:45

imaxik: Přesně tak, stejně jak je to u PC prohlížečů - zpět, tudiž šipka umístěná vlevo a ne v pravo.

Uživatelský avatar
Standa
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1622
Registrován: úte led 15, 2008 20:38
Zařízení: BlackBerry Z10, Samsung Galaxy Note 10.1

Dell Venue Pro

Příspěvek od Standa » úte zář 06, 2011 19:10

Zatím nemůžeme dělat nic jiného než čekat, takže příspěvek do kategorie domněnek:

http://wmpoweruser.com/dell-venue-pro-m ... tember-20/" onclick="window.open(this.href);return false;

-- doplnění předchozího příspěvku (úte zář 13, 2011 18:34) --

Začínají se objevovat informace, že lidem, kterým příšel DVP z opravy nebo nový, už má WP7.5. Už ať je to tady, z druhé bety Mango se dost špatně přecházelo zpět na NoDo.

Kr_58
nováček
nováček
Příspěvky: 17
Registrován: úte zář 13, 2011 19:57
Zařízení: Dell Venue

Dell Venue Pro

Příspěvek od Kr_58 » úte zář 13, 2011 20:04

Ahojte, koupil jsem si Dell Venue, jeste neni vybaleny a nastartovany, zajimalo by me, jestli je v soucasne dobe CZ verze Marketplace rovnocenna tomu, co maji zakaznici napr. v GB. Ptam se proto, zda si mam vytvorit Live ID s UK nebo s CZ rezidencí?
Diky.

Uživatelský avatar
dwbmb
smartstar
smartstar
Příspěvky: 943
Registrován: pon lis 29, 2010 1:32
Zařízení: Lumia 820, 930

Dell Venue Pro

Příspěvek od dwbmb » úte zář 13, 2011 20:07

Na Marketplace se s CZ nastavením ani nedostaneš, takže o rovnocennosti nemůže být řeč ;)

Uživatelský avatar
Standa
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1622
Registrován: úte led 15, 2008 20:38
Zařízení: BlackBerry Z10, Samsung Galaxy Note 10.1

Dell Venue Pro

Příspěvek od Standa » úte zář 13, 2011 20:10

Kr_58: Budeš muset počkat na Mango, pak český market pojede, ale ani tak nebudeš mít všechny programy. Například typicky Twitter na českém Marketplace stále není. Výhody/nevýhody českého/cizího ID se řešily někde v sekci operačního systému WP, tak si to tam přečti.

Uživatelský avatar
p.a.Ť.o
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1027
Registrován: čtv čer 23, 2005 8:45
Zařízení: iPhone 6S Silver, Galaxy S20+

RE: Dell Venue Pro

Příspěvek od p.a.Ť.o » úte zář 13, 2011 20:13

Standa píše:. Už ať je to tady, z druhé bety Mango se dost špatně přecházelo zpět na NoDo.
Co znamena, ze se spatne prechazelo zpet na NoDo?

Uživatelský avatar
Standa
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1622
Registrován: úte led 15, 2008 20:38
Zařízení: BlackBerry Z10, Samsung Galaxy Note 10.1

Dell Venue Pro

Příspěvek od Standa » úte zář 13, 2011 20:15

Na Omnii 7 jsem měl druhou betu Manga, ale na Venue Pro jsem si na tu chvíli už nechal origoš NoDo a čekám na Mango. Utrpení... :-)

Uživatelský avatar
dwbmb
smartstar
smartstar
Příspěvky: 943
Registrován: pon lis 29, 2010 1:32
Zařízení: Lumia 820, 930

Dell Venue Pro

Příspěvek od dwbmb » úte zář 13, 2011 20:19

Moje Omnia taky trpělivě čeká na Mango, převážně ve vypnutém stavu na polici.

Kr_58
nováček
nováček
Příspěvky: 17
Registrován: úte zář 13, 2011 19:57
Zařízení: Dell Venue

Dell Venue Pro

Příspěvek od Kr_58 » úte zář 13, 2011 21:07

Standa píše:Kr_58: Budeš muset počkat na Mango, pak český market pojede, ale ani tak nebudeš mít všechny programy. Například typicky Twitter na českém Marketplace stále není. Výhody/nevýhody českého/cizího ID se řešily někde v sekci operačního systému WP, tak si to tam přečti.
Češtinu v zásadě nepotrebuju, telefon byl koupeny v srpnu v nemecku, nepotrebuju ani CZ UI ani CZ klavesnici. Takze asi neni co resit a kdyz udelam UK ID pres Moneybookers, tak nebude ceho litovat - chapu to dobre?

Uživatelský avatar
dwbmb
smartstar
smartstar
Příspěvky: 943
Registrován: pon lis 29, 2010 1:32
Zařízení: Lumia 820, 930

Dell Venue Pro

Příspěvek od dwbmb » úte zář 13, 2011 21:08

Chápeš.

Vaše zpráva obsahuje 7 znaků, nastavené minimum je ale 8.

Uživatelský avatar
p.a.Ť.o
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1027
Registrován: čtv čer 23, 2005 8:45
Zařízení: iPhone 6S Silver, Galaxy S20+

RE: Dell Venue Pro

Příspěvek od p.a.Ť.o » úte zář 13, 2011 21:09

Blablabla. Smazat :-)

Kositch
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 112
Registrován: stř črc 16, 2008 16:33
Zařízení: HTC Trophy

Dell Venue Pro

Příspěvek od Kositch » stř zář 14, 2011 15:34

Zdá se to jenom mně, nebo ta cena €250 na expansys.cz (http://goo.gl/LMPoh) je trochu podezřele nízká? Vím, že jde o obchod sídlící ve Francii, ale mám dobré zkušenosti s nákupem odtamtud i s podporou, která si semnou píše v CZ jazyce.

Osobně bych jej za 6300 Kč na vyzkoušení vzal i s tím, že reklamace bude složitější. Momentálně si myslím, že ty ceny WP7 telefonů jsou opravdu dobré, a i přesto, že jsem Androidista, s WP7 platformou do budoucna počítám a rád bych se s ní více seznamoval již nyní... A nevím jestli koupit tady v ČR Omnii 7 za 6000 Kč nebo Dell Venue Pro s klávesnicí za ty krásné 6300 Kč :-)

Uživatelský avatar
Jarbi
nováček
nováček
Příspěvky: 11
Registrován: stř zář 14, 2011 16:05
Zařízení: Lumia 1020

Dell Venue Pro

Příspěvek od Jarbi » stř zář 14, 2011 16:11

Kositch: Jestli ho tam budeš kupovat tak dej potom vědět jak to dopadlo. (nebo seženem další tři a vemem ho ještě se slevou :)?)

Edit// Přes pixmanii je ještě levnější http://www.pixmania.cz/cz/cz/7898674/ar ... one-7.html" onclick="window.open(this.href);return false; .
Edit/// Jestli ho chceš tak kupuj rychle, odpoledne 100ks teď 53 :) .

Uživatelský avatar
Standa
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1622
Registrován: úte led 15, 2008 20:38
Zařízení: BlackBerry Z10, Samsung Galaxy Note 10.1

Dell Venue Pro

Příspěvek od Standa » stř zář 14, 2011 17:50

Já jsem svůj koupil nový neoperátorovský za 6800,- v Německu. Bez problému.

Uživatelský avatar
p.a.Ť.o
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1027
Registrován: čtv čer 23, 2005 8:45
Zařízení: iPhone 6S Silver, Galaxy S20+

RE: Dell Venue Pro

Příspěvek od p.a.Ť.o » stř zář 14, 2011 20:38

Ja ho mam take z Nemec, pres prekupnika, za krasnych 6 tis. :-)

pdatomas
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 78
Registrován: pon led 28, 2008 13:28
Zařízení: Blackberry Passport,SPro 3 -i5 128 Gb, SPro4 i5,
Bydliště: Cheb

Dell Venue Pro

Příspěvek od pdatomas » stř zář 14, 2011 21:34

P.a.t.o : doufam ze Ti telefon funguje o.k., tak jako mne

Vim ze je to tady psane nekolikrat, sorry, ale je fakt nutne pred aktualizaci Mango nahravat cestinu?

Pato, jak jsi to udelal, poraď, furt se v tom moc nevyznam, diky

Kositch
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 112
Registrován: stř črc 16, 2008 16:33
Zařízení: HTC Trophy

Dell Venue Pro

Příspěvek od Kositch » stř zář 14, 2011 22:01

Jarbi píše:Kositch
Edit// Přes pixmanii je ještě levnější http://www.pixmania.cz/cz/cz/7898674/ar ... one-7.html" onclick="window.open(this.href);return false; .
Edit/// Jestli ho chceš tak kupuj rychle, odpoledne 100ks teď 53 :) .
Na té Pixmanii jej akorát přeprodávají z toho expansysu, takže to vyjde +- nastejno.

Jde o to, jaká by byla sleva, kdybychom objednali 5 kusů.

Odpovědět

Zpět na „Ostatní zařízení“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti