Dell Venue Pro

Další telefony se systémem Windows Phone
Odpovědět
Uživatelský avatar
nofu
smartguru
smartguru
Příspěvky: 701
Registrován: úte říj 04, 2011 12:56
Zařízení: Dell Venue Pro

Dell Venue Pro

Příspěvek od nofu » pon led 28, 2013 18:10

To mam nastavený dobře, řekl bych.

kunasch
nováček
nováček
Příspěvky: 24
Registrován: úte říj 25, 2011 19:57
Zařízení: DELL Venue Pro

Dell Venue Pro

Příspěvek od kunasch » ned úno 03, 2013 22:01

Tak jsem dnes hacknul můj DVP na Windows Phone 7.8 :lol: !!!
Pomohl jsme si tady http://www.windowsphonehacker.com/artic ... l-01-31-13" onclick="window.open(this.href);return false;

Zatím vše maká, tak uvidím a dám kdyžtak vědět, jestli nenastane nějaký problém :?:
Pokud někdo budete pokoušet štěstí, tak nemusíte mít obavy, program Seveneighter vám vytvoří bod obnovy v Zune.
Tak pokud bude něco zlobit, máte cestu k návratu!!!!

Uživatelský avatar
borixeus
nováček
nováček
Příspěvky: 49
Registrován: čtv čer 11, 2009 11:55
Zařízení: Dell Venue Pro, Xperia X10, Lumia 820

Dell Venue Pro

Příspěvek od borixeus » pon úno 04, 2013 7:52

Mně se podařilo aktualizovat na 7.8 pomocí zune a odpojování internetu (na 7.8 proběhly postupně 3 aktualizace). Nikde jsem nenašel avizovanou možnost nastavení google vyhledávače pod tlačítko lupy, ale to mě tolik nevadí. Každopádně mě rozhodila jedna věc (nevím jestli mi to neblblo už předtím, ale te%d jsem to zaznamenal), špatně se mi synchronizují kontakty z Windows Live účtu. Když přidám další telefoní číslo ke kontaktu pomocí telefonu, tak synchronizace proběhne v pohodě, ale když přidám číslo ke kontaktu přes web, v telefonu se mi nic nezmění. Nevíte někdo, čím to může být????

Uživatelský avatar
Flynn
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1591
Registrován: pon říj 31, 2011 15:35
Zařízení: HTC Radar WP 7.8 - Dynamics 2.0, myPhone Next

Dell Venue Pro

Příspěvek od Flynn » pon úno 04, 2013 8:43

Zkoušel jsi vyvolat synchronizaci ručně? V Nastavení účtů přidržením Windows Life a po zobrazení menu vybrat Synchronizovat. Ale to asi víš. Jinak já jsem pokusy s Windows Live (Hotmail) už dávno opustil a vše mám v účtu Google.

Uživatelský avatar
mimonaut
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2935
Registrován: pát srp 26, 2011 9:53
Zařízení: Nokia Lumia 950XL
Bydliště: Internet (a občas Praha)

Dell Venue Pro

Příspěvek od mimonaut » pon úno 04, 2013 8:56

Flyne už zase? :)
nejenže si nový účet u google momentálně kromě mailu nessesynchronizuješ, protože ten úžasný google pro nové uživatele už 4 dny neposkytuje activesync, ale navíc rozhodně bez problémů není a těch věcí co občas nefungují je na Gmailu pěkná řádka. Mám dva kolegy co na spojení WP+Gmail dost casto nadávají a jak jsem vypozoroval, bývá tam problém třeba s emailem, což je imho hodně blbý. Jestli ty nemáš problémy, buď rád, ale že by to byl nějaký ideál, tenhle google, to fakt ne. Navíc jak jsi správně podotknul, už ses na live dávno vykašlal, takže ti pravděpodobně ušlo, ze ta služba se VELMI mění a to tak že rychle a k dobrému. ;-)

Uživatelský avatar
Flynn
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1591
Registrován: pon říj 31, 2011 15:35
Zařízení: HTC Radar WP 7.8 - Dynamics 2.0, myPhone Next

Dell Venue Pro

Příspěvek od Flynn » pon úno 04, 2013 9:52

OT pro mimonaut: Však oni mi ten Google brzy zruší :tlem: a stejně budu muset přejít na Hotmail :evil: Ten jsem ostatně před týdnem zkoušel, snažil jsem se v něm vytvořit nějaké kalendáře a po dlouhé době se mi to konečně podařilo (zlatý Google!). Je pravda, že se Windows Live mění (alespoň vzhledově), ale přesto se klepu obavami, až na něj budu muset přejít, jak to udělám s poštou, aby mi fungovala tak, jako dosud, t.j. bez problémů. O kontaktech už vůbec nemluvím, vím jen to, že tam byl třeba problém s obrázky k nim. Netěším se.
EDIT: Když říkáš, že activesync už 4 dny nefunguje, pak nevím, co znamená toto http://mobilenet.cz/clanky/google-prodl ... ence-11161" onclick="window.open(this.href);return false;
EDIT 2: A právě jsem se dočetl, že "Od 30. ledna 2013 pak pro ostatní uživatele přestane být možné Google Sync používat pro nově založené účty, pro již existují by mělo vše zůstat funkční." Takže se už zase nemusím bát :grin:

Uživatelský avatar
borixeus
nováček
nováček
Příspěvky: 49
Registrován: čtv čer 11, 2009 11:55
Zařízení: Dell Venue Pro, Xperia X10, Lumia 820

Dell Venue Pro

Příspěvek od borixeus » pon úno 04, 2013 9:59

Služby Windows Live špatný rozhodně nejsou. Synchronizaci jsem vyvolával i ručně. Ona normálně funguje, ale jen napůl. Když v telefonu přidám číslo, bez problémů se synchronizuje na web.
Když na webu přidám číslo, v telefonu se neobjeví, na webu zůstává.
Když na webu smažu číslo, smaže se i z telefonu. Teď už to vůbec nechápu.

Můžete mi někdo, prosím, vyzkoušet přidat na webu další číslo k existujícímu kontaktu, jestli vám to přenese i do telefonu?

Uživatelský avatar
nofu
smartguru
smartguru
Příspěvky: 701
Registrován: úte říj 04, 2011 12:56
Zařízení: Dell Venue Pro

Dell Venue Pro

Příspěvek od nofu » pon úno 04, 2013 15:02

Oni se nějaký kolonky nesynchronizujou, už sem to taky řešil. Tušim že sem tam měl něco jako "Telefon 2" a to nejede. Když sem pak dal jedno číslo do mobilu a druhý do home, tak se sesynchronizovaly obě.

Uživatelský avatar
borixeus
nováček
nováček
Příspěvky: 49
Registrován: čtv čer 11, 2009 11:55
Zařízení: Dell Venue Pro, Xperia X10, Lumia 820

Dell Venue Pro

Příspěvek od borixeus » pon úno 04, 2013 17:47

A že by to volové někde uvedli. Mně se na 100% nesynchronizuje Mobil 2 a Ostatní..

Uživatelský avatar
nofu
smartguru
smartguru
Příspěvky: 701
Registrován: úte říj 04, 2011 12:56
Zařízení: Dell Venue Pro

Dell Venue Pro

Příspěvek od nofu » pon úno 04, 2013 18:06

Já spíš nechápu, proč tam ty položky vůbec sou.

Uživatelský avatar
borixeus
nováček
nováček
Příspěvky: 49
Registrován: čtv čer 11, 2009 11:55
Zařízení: Dell Venue Pro, Xperia X10, Lumia 820

Dell Venue Pro

Příspěvek od borixeus » úte úno 05, 2013 11:38

Tak je to přesně jak říkáš. Udělal jsem pokus a vložil nový kontakt přes web. Zadal jsem všechny 3 emaily a všech 11 možných tel/fax čísel. Do telefonu se přenesou všechny maily a pouze 9 čísel. Telefon ignoruje položky MOBILNÍ TELEFON 2 a OSTATNÍ !!! Zejména ten Mobil 2 mě přiváděl k šílenství. Faktem je, že tyto 2 položky v telefonu neexistují, ale to jsem nikdy předtím nezkoumal.

ondrejj
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: čtv úno 07, 2013 12:46
Zařízení: HTC Desire HD

Dell Venue Pro

Příspěvek od ondrejj » čtv úno 07, 2013 12:47

Ako je na tom hardwarovy kompas v 7.8? Uz to funguje, alebo je stale GPS nepouzitelne?

Uživatelský avatar
nofu
smartguru
smartguru
Příspěvky: 701
Registrován: úte říj 04, 2011 12:56
Zařízení: Dell Venue Pro

Dell Venue Pro

Příspěvek od nofu » čtv úno 07, 2013 13:22

Já teda s GPS nemám žádnej problém, ani na 7.5 sem němel, ty jo?

ondrejj
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: čtv úno 07, 2013 12:46
Zařízení: HTC Desire HD

Dell Venue Pro

Příspěvek od ondrejj » čtv úno 07, 2013 13:30

Prave kvoli tomu som si nekupil DVP, ze po update na Mango sa zablokovat hardwarovy kompas a ukazoval fixne jeden smer. Tym padom je pre ma GPS nepopuzitelne. Tak ci sa situacia nezlepsila s updatom na 7.8. Stale pokukujem po DVP, aj ked uz ma svoje roky :)

Uživatelský avatar
nofu
smartguru
smartguru
Příspěvky: 701
Registrován: úte říj 04, 2011 12:56
Zařízení: Dell Venue Pro

Dell Venue Pro

Příspěvek od nofu » čtv úno 07, 2013 20:53

Tohle fakt nevim jak zjistit, jestli víš jak, poraď, zkusim to.

ondrejj
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: čtv úno 07, 2013 12:46
Zařízení: HTC Desire HD

Dell Venue Pro

Příspěvek od ondrejj » čtv úno 07, 2013 22:10

Skus nainstalovat nejaku Compass aplikaciu (pripadne SmartMaps) a pozriet, ci sa rucicka hybe. Vdaka za ochotu:)

Uživatelský avatar
borixeus
nováček
nováček
Příspěvky: 49
Registrován: čtv čer 11, 2009 11:55
Zařízení: Dell Venue Pro, Xperia X10, Lumia 820

Dell Venue Pro

Příspěvek od borixeus » pát úno 08, 2013 10:22

Tak kompas se netočí.

ondrejj
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: čtv úno 07, 2013 12:46
Zařízení: HTC Desire HD

Dell Venue Pro

Příspěvek od ondrejj » pát úno 08, 2013 16:02

Skoda. Tak budem musiet dalej cakat na nejaky qwerty windows phone

Uživatelský avatar
batt
nováček
nováček
Příspěvky: 35
Registrován: ned říj 08, 2006 19:12
Bydliště: Praha

Dell Venue Pro

Příspěvek od batt » pát kvě 17, 2013 6:01

Včera jsem vybalil nový DPV a po plném nabití baterie připojil k notebooku. Přes Zune proběhla aktualizace ROM, která skončila u WP7.8 - OS version 7.10.8862.144

kunasch
nováček
nováček
Příspěvky: 24
Registrován: úte říj 25, 2011 19:57
Zařízení: DELL Venue Pro

Dell Venue Pro

Příspěvek od kunasch » pát lis 01, 2013 12:54

Ahojky lidi :-)))
Po delší době potřebuji poradit!!!!!
Portoval jsem od Outůčka k Vodafonu a potřebuji nastavit mob. internet na tel. Dell Venue Pro!
Tedy nové APN:
APN:
Uživ. jméno:
Heslo:
Proxy server nebo URL adresu:
Port proxy serveru:

Díky za pomoc Jirka

Odpovědět

Zpět na „Ostatní zařízení“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů