Dell Venue Pro

Další telefony se systémem Windows Phone
Odpovědět
kubamk
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: stř dub 04, 2012 8:19
Zařízení: Dell Venue Pro

Dell Venue Pro

Příspěvek od kubamk » stř dub 04, 2012 16:38

Ahoj,

no skončím přesně u bodu 9. Mám černou obrazovku, tam phone inf, system inf. a mms setting. Jakou klávesu UP mám zmáčknout? počítám šipku nahoru:o((

Uživatelský avatar
nofu
smartguru
smartguru
Příspěvky: 701
Registrován: úte říj 04, 2011 12:56
Zařízení: Dell Venue Pro

Dell Venue Pro

Příspěvek od nofu » stř dub 04, 2012 20:16

UP klávesu?

V kroku 9. máš tapnout na displeji do černé plochy (pod ty tři tlačítka) a v kroku 10. máš na hardwarové klávesnici postupně zmačknout klávesy QWERTYUIOP - chce to asi trochu v tempu, je to postupně celá horní řada na klávesnici. A bacha, pokud máš německou verzi, tak máš prohozené Z<>Y, pak to neni jen horní řada.

kubamk
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: stř dub 04, 2012 8:19
Zařízení: Dell Venue Pro

Dell Venue Pro

Příspěvek od kubamk » čtv dub 05, 2012 7:47

Tak už jsem doma, super dostal jsem se dále, snad nakonec.

Nicméně mám jiný problém. Jak vytvořím to spojení.

Otevřu centrum sdílení a dám vytvořit dial up. tedy bod 1 nebo bod 4.

Háže my to různé číselné erory.

Nevíte někdo co s tím? Zajímavé je, že pokud použiji od O2 průvodce připojením, tak do sítě 3G se dostanu. Net ale nevytočím...:o)

kubamk
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: stř dub 04, 2012 8:19
Zařízení: Dell Venue Pro

Dell Venue Pro

Příspěvek od kubamk » čtv dub 05, 2012 8:09

Tak jsem se prokousal dále, nicméně po pokusu jít na net my to vyhodí úžasnou hlášku Vážene 02 zákazníku, datové přenosy nejsou správně nastaveny bla bla...

Možná mám špatně ten inicializační příkaz co byl v návodu pro T-mob. Mám O2. DNSkem to není ani IP nejde.:o(

Uživatelský avatar
nofu
smartguru
smartguru
Příspěvky: 701
Registrován: úte říj 04, 2011 12:56
Zařízení: Dell Venue Pro

Dell Venue Pro

Příspěvek od nofu » čtv dub 05, 2012 8:27

To o víkendu vyzkoušim, mam T-Mobile, tak by to mělo bejt stejný.

kubamk
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: stř dub 04, 2012 8:19
Zařízení: Dell Venue Pro

Dell Venue Pro

Příspěvek od kubamk » čtv dub 05, 2012 9:28

Prostě se nedostanu pře tudle hlášku co je v příloze.

V 3G jsem, přes zde uváděný příkaz na TMOB se dostanu, ale přes ten offiko O2 ne. Na O2 si neví rady.

http://www.o2.cz/osobni/techzona-sluzby ... vista.html" onclick="window.open(this.href);return false; tady je inicializační příkaz O2. Mě to s ním prostě nejde.
Přílohy
hlaska2.jpg
(78.1 KiB) Staženo 2 x

Uživatelský avatar
nofu
smartguru
smartguru
Příspěvky: 701
Registrován: úte říj 04, 2011 12:56
Zařízení: Dell Venue Pro

Dell Venue Pro

Příspěvek od nofu » čtv dub 05, 2012 14:05

Tak potvrzuji že T-mobile funguje, ale to ti zřejmě nepomůže. Jako inicializační příkaz jsem použil:

Kód: Vybrat vše

+CGDCONT=1,"IP","internet"

Kula
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: úte čer 19, 2012 18:04
Zařízení: Dell Venue Pro

Dell Venue Pro

Příspěvek od Kula » úte čer 19, 2012 18:08

Ahoj, nevím co dělám špatně ale nedaří se mi nahrání češtiny do DELL Venue Pro.
Nabízím 200kč tomu, kdo mi nahraje češtinu do DELL Venue Pro - Praha

spěchá, PM nebo 721 115 412

Uživatelský avatar
mimonaut
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2935
Registrován: pát srp 26, 2011 9:53
Zařízení: Nokia Lumia 950XL
Bydliště: Internet (a občas Praha)

Dell Venue Pro

Příspěvek od mimonaut » úte čer 19, 2012 19:32

obávám se, že neuspěješ. Čeština pro Dell Venue Pro není. Zařízení první generace WP oficiální češtinu v Mango update nedostala. Čeština šla neoficiálně "odemknout" pomocí editace registrů třeba na Omnii 7 (taktéž první generace), nicméně tato možnost u Dellu není k dispozici..
takže sry, nauč se anglicky :-) (v dnešní době se to stejně hodí..)

Uživatelský avatar
Pavel Štrobl
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 231
Registrován: úte srp 09, 2011 15:06
Zařízení: Lumia 920 Cyan, Sony VAIO Duo 11
Bydliště: Planeta Země, Kontinent Evropa, Stát ČR, Město Roudnice nad Labem
Kontaktovat uživatele:

Dell Venue Pro

Příspěvek od Pavel Štrobl » úte čer 19, 2012 20:22

No co, já používal telefon v japonštině. Oproti jiným jazykovým mutacím to má své výhody.

Uživatelský avatar
Martin Suchan
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1138
Registrován: pát bře 11, 2011 10:48
Zařízení: Nokia Lumia 925
Bydliště: Praha

Dell Venue Pro

Příspěvek od Martin Suchan » úte čer 19, 2012 20:29

cestina sla doinstalovat do telefonu prvni generace pomoci CAB senderu, ja tak rozhcodil cestinu na HTC HD7 jen s developer unlockem. Jak je to ale s tim Dellem, to netusim.

Uživatelský avatar
Pavel Štrobl
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 231
Registrován: úte srp 09, 2011 15:06
Zařízení: Lumia 920 Cyan, Sony VAIO Duo 11
Bydliště: Planeta Země, Kontinent Evropa, Stát ČR, Město Roudnice nad Labem
Kontaktovat uživatele:

Dell Venue Pro

Příspěvek od Pavel Štrobl » úte čer 19, 2012 20:32

No pokud vím tak ten Dell má podobné MFG rozhraní jako LG O7 a mám pocit, že tam je i Registry Editor. Takže pokud je pravda co jsem napsal, tak by to mělo jít.

Uživatelský avatar
mimonaut
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2935
Registrován: pát srp 26, 2011 9:53
Zařízení: Nokia Lumia 950XL
Bydliště: Internet (a občas Praha)

Dell Venue Pro

Příspěvek od mimonaut » úte čer 19, 2012 21:34

nemá....

Uživatelský avatar
nofu
smartguru
smartguru
Příspěvky: 701
Registrován: úte říj 04, 2011 12:56
Zařízení: Dell Venue Pro

Dell Venue Pro

Příspěvek od nofu » pát čer 22, 2012 1:06

Čeština přes CAB sender instnout jde, jediný co, tak je obligátní problém s menu fotoaparátu, kterej zřejmě asi nemá řešení.

kunasch
nováček
nováček
Příspěvky: 24
Registrován: úte říj 25, 2011 19:57
Zařízení: DELL Venue Pro

Dell Venue Pro

Příspěvek od kunasch » pát čer 22, 2012 13:12

Opravdu ta čeština přes CAB sender jede v DELL VP v pohodě, kromě foťáku!!!
Vzhledem k mizerné kvalitě foťáku bych to ale neřešil, vše ostatní maká :-)))

Uživatelský avatar
Martin Suchan
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1138
Registrován: pát bře 11, 2011 10:48
Zařízení: Nokia Lumia 925
Bydliště: Praha

Dell Venue Pro

Příspěvek od Martin Suchan » pát čer 22, 2012 13:15

Fotak muzes vyresit tak, ze si prepnes do anglictiny, nastavis si fotak na nejcasteji pouzivane nastaveni, ulozis a prepnes do cestiny. Nastaveni ti tam zustane.

kunasch
nováček
nováček
Příspěvky: 24
Registrován: úte říj 25, 2011 19:57
Zařízení: DELL Venue Pro

Dell Venue Pro

Příspěvek od kunasch » pát čer 22, 2012 13:23

jasnačka, to vím, ale stejně to fotí na prd :-)
pokud je tedy dostatek světla, tak ještě fotky ujdou, ale při horším světle bída a bída :P

viro
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: ned říj 16, 2011 8:44
Zařízení: sam i900 omnia, Dell Venue pro

Dell Venue Pro

Příspěvek od viro » pát čer 22, 2012 21:16

Asi takhle , mě se čeština povedla rozchodit podle návodu který tady někde je.
Ale dával jsem do founu 32Gb sd kartu, a musel jsem restartovat systém a přes restart systému se mi tovnou nahrálo Mango a tudíž rovnou ofiko i čeština, tak si myslím že provést restart na tovární nastavení by mohlo stačit.

zoufalec
nováček
nováček
Příspěvky: 31
Registrován: pát úno 17, 2012 17:56
Zařízení: DELL Venue Pro, Nokia Lumia 920 Grey

Dell Venue Pro

Příspěvek od zoufalec » ned črc 08, 2012 1:15

Ahoj,


posílal jsem to už na téma o fungujícím triku s přerušením síťového připojení při detekci aktualizací telefonu, ale tam mi nikdo moc nepomoh.

Mám následující problém s DVP:
Mám DVP z února tohoto roku, koupený přímo od české distribuce DELL, už měl české Mango, kromě Exchange mailu (selfsigned cert.) a pop3 mailu na něm nemám prakticky nic. Nabídla se mi aktualizace notifikací v telefonu i přes Zune, ale nikdy neproběhne korektně, skončí s chybou 80180048...
Zkoušel jsem Factory reset z menu telefonu, po úspěšném provedení mi ale již Zune novou verzi nenabízí, píš stále, že je SW aktuální (nepomohl ani trik s vypnutím sítě při kontrole aktualizace. Zkoušel jsem i nastavení jiných (Anglických) regionů než český. Po obnově telefonu ze zálohy se situace vrátila, tzn. opět mi ZUNE nabízí aktualizaci, ta ale neproběhne s uvedenou chybou.

Článek na http://support.microsoft.com/kb/2530409/cs" onclick="window.open(this.href);return false; jsem četl a vyzkoušel, i když ten fix tam obsažený je tam výslovně zakázáno používat na vyšší verze WP...

Máteněkdo "český" DVP již standardně aktualizován? Nevíte náhodou jak ..
z toho ven?

Uživatelský avatar
nofu
smartguru
smartguru
Příspěvky: 701
Registrován: úte říj 04, 2011 12:56
Zařízení: Dell Venue Pro

Dell Venue Pro

Příspěvek od nofu » ned črc 08, 2012 12:36

Zkus jinej comp.

Jinak já aktualizováno ještě nemám, jsem línej přepnout foun do Zune módu - používam ho jako modem.

Odpovědět

Zpět na „Ostatní zařízení“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti