Dell Venue Pro

Další telefony se systémem Windows Phone
Odpovědět
Uživatelský avatar
Radek Hulán
smartstar
smartstar
Příspěvky: 992
Registrován: čtv led 03, 2008 10:51
Zařízení: Samsung S7 edge / Lumia 930/1020/920/900/800

Dell Venue Pro

Příspěvek od Radek Hulán » ned srp 14, 2011 21:49

Co za €200?

Obrázek

milennium
smartstar
smartstar
Příspěvky: 879
Registrován: čtv pro 20, 2007 20:03
Zařízení: NEXUS 6 / 64GB
Bydliště: Kutná Hora

Dell Venue Pro

Příspěvek od milennium » ned srp 14, 2011 21:54

Jo, to je krásná cena, ale musíš ho koupit na místě.

Alah
nováček
nováček
Příspěvky: 49
Registrován: ned črc 03, 2011 11:54
Zařízení: DELL Venue Pro

Dell Venue Pro

Příspěvek od Alah » ned srp 14, 2011 22:18

já ji koupil zde:

klasická lesklá, přes celou plochu telefonu
http://www.expansys.cz/martin-fields-sc ... ck-216697/

-- doplnění předchozího příspěvku (ned srp 14, 2011 23:24) --
Standa píše:Mám dotaz na majitele: zvládá Venue Pro dostatečně ostré fotky v ne úplně denním světle? Omnia 7 to zvládá perfektně, ale Dell Streak vždycky rozmázne. Tak se bojím, aby stejnou věc nedělal i Venue Pro - byl by pro mě coby foťák nepoužitelný.
To není foťákem , ale rukama...:-), ale vážně...jak jsem psal výše je foťák asi tím nejslabším na DVP, má potíže s vyvážením bílé, okrajová ostrost taky nění excelentní, ale na posílání fotek na FB to stačí....na dovolenou bych si vzal klasický digitál...prostě čočka velikosti špendlíkové hlavičky nikdy nebude totéž co sklo z Carl Zeiss Jena..a to platí i o samsungu..:-)
takže dnes jsem fotil DVP v jednom kostele a z ruky se to prostě udržet nedalo...mobil je lehký, nedá se pořádně chytit...

Uživatelský avatar
Standa
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1622
Registrován: úte led 15, 2008 20:38
Zařízení: BlackBerry Z10, Samsung Galaxy Note 10.1

Dell Venue Pro

Příspěvek od Standa » pon srp 15, 2011 6:50

Kdyby to bylo rukama, tak maže i Omnia 7 a starý BB 8900. Ony to ale nedělají :-)
No, ta dellovská nekvalita foťáku je pro mě zásadní, potřebuju dokumentačně fotit v práci a vypadá to, že Venue Pro na tom bude stejně.

Uživatelský avatar
Ahurmen
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 78
Registrován: čtv srp 11, 2011 19:33
Zařízení: Dell Venue Pro

Dell Venue Pro

Příspěvek od Ahurmen » pon srp 15, 2011 11:06

Tady sem na ukázku vyfotil tmavý kout v mém pokoji:
http://cybersearch.ic.cz/cyberdisc/Phot ... C7853A.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
a druhá: http://cybersearch.ic.cz/cyberdisc/WP_000003.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

Jako při sníženém světle ty fotky z DVP nejsou nic moc, ale při normálním světle jsou ok.

Alah
nováček
nováček
Příspěvky: 49
Registrován: ned črc 03, 2011 11:54
Zařízení: DELL Venue Pro

Dell Venue Pro

Příspěvek od Alah » pon srp 15, 2011 11:18

Standa píše:Kdyby to bylo rukama, tak maže i Omnia 7 a starý BB 8900. Ony to ale nedělají :-)
No, ta dellovská nekvalita foťáku je pro mě zásadní, potřebuju dokumentačně fotit v práci a vypadá to, že Venue Pro na tom bude stejně.

No, tak si myslím, že už vím...pokud máte v DVP nastavené ISO na na AUTO...foťák fotky rozmázne (teda ne foťák...ale ty klepající se ruky co ho drží).

Pokud manuálně nastavíte ISO na 800 (to je maximum) dá se udržet i celkem málo světla...takže je otázka, při jak málo světle chceš fotit a co...Roma utíkajícího večer bez placení? :-)

Uživatelský avatar
Ahurmen
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 78
Registrován: čtv srp 11, 2011 19:33
Zařízení: Dell Venue Pro

Dell Venue Pro

Příspěvek od Ahurmen » pon srp 15, 2011 11:28

Tak s tim manuálně nastavenym ISO je to opravdu rozdíl (viz. ten samí tmavý kout), nicméně na focení v noci to asi nebude :D -
http://cybersearch.ic.cz/cyberdisc/Phot ... BFE803.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://cybersearch.ic.cz/cyberdisc/WP_000005.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

Uživatelský avatar
dwbmb
smartstar
smartstar
Příspěvky: 943
Registrován: pon lis 29, 2010 1:32
Zařízení: Lumia 820, 930

Dell Venue Pro

Příspěvek od dwbmb » úte srp 16, 2011 17:03

DNS lookup failure for: .ic.cz

Uživatelský avatar
Ahurmen
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 78
Registrován: čtv srp 11, 2011 19:33
Zařízení: Dell Venue Pro

Dell Venue Pro

Příspěvek od Ahurmen » úte srp 16, 2011 18:08

Hm, divný, mě to funguje v pořádku :(
Zkus to za hodinku, dvě.

Uživatelský avatar
Standa
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1622
Registrován: úte led 15, 2008 20:38
Zařízení: BlackBerry Z10, Samsung Galaxy Note 10.1

Dell Venue Pro

Příspěvek od Standa » úte srp 16, 2011 18:33

Alah: oukej, jestli ho koupím, zkusím si pohrát s isem.

Jak to vidíte s písmem? V recenzi se píše, že díky zakřivenému sklu je trochu roztřepené. Je to hodně viditelné?
Jak se drží telefon při vysunuté klávesnici? Nepřevažuje se?

Alah
nováček
nováček
Příspěvky: 49
Registrován: ned črc 03, 2011 11:54
Zařízení: DELL Venue Pro

Dell Venue Pro

Příspěvek od Alah » úte srp 16, 2011 18:58

Ahoj, písmo je v pohodě...určitě není roztřepené, lehce zakřivené sklo omezuje reflexy.

jak jsem psal už výše, psaní na vysunuté klávesnici jednou rukou je celkem v pohodě...telefon samozřejmě má snahu přepadávat, ale není to tak hrozné...

Prosím tě...já tě nepřesvědčuji ke koupi, ani DVP nevynáším do nebe...uvidíme jak dlouho vydrží klávesnice (membrána), mechanismus otevírání a tak..snad dlouho...když to má vzadu napsáno DELL..telefon vypadá ale luxusně....:-)

Uživatelský avatar
Standa
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1622
Registrován: úte led 15, 2008 20:38
Zařízení: BlackBerry Z10, Samsung Galaxy Note 10.1

Dell Venue Pro

Příspěvek od Standa » úte srp 16, 2011 19:22

V pohodě, já jsem pro něj rozhodnut od první chvíle, co jsem jej viděl. Jen co se blíží případná koupě, tak vyvstávají otázky reálného použití :-)

kecirij
nováček
nováček
Příspěvky: 42
Registrován: sob srp 13, 2011 5:16
Zařízení: DELL Venue Pro

Dell Venue Pro

Příspěvek od kecirij » sob srp 20, 2011 20:48

Kucí tak do dellu jdu, ale zajímalo by mě jak to je s tímto founem koupeným v USA...moc se v tom nevyznám bude v tom problém? tady u nás? díky

Uživatelský avatar
morro
smartguru
smartguru
Příspěvky: 692
Registrován: pon říj 04, 2010 12:12
Zařízení: AT&T Samsung Focus™
Bydliště: Plzeň

Dell Venue Pro

Příspěvek od morro » sob srp 20, 2011 20:54

No Dell Venue Pro pro CDMA není (co vím) takže by to asi neměl být problém. Koukni jen jak to má se softwarovou podporou a jestli jde odblokovat. Osobně už čekám na Samsung Focus AT&T. AT&T je pro USA asi jedná známá společnost která používá GSM, Verizon Wireless a Sprint jedou CDMA.

Uživatelský avatar
Ahurmen
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 78
Registrován: čtv srp 11, 2011 19:33
Zařízení: Dell Venue Pro

Dell Venue Pro

Příspěvek od Ahurmen » sob srp 20, 2011 21:15

Si ho kup v čr ne?
Viz. itechnology.cz

milennium
smartstar
smartstar
Příspěvky: 879
Registrován: čtv pro 20, 2007 20:03
Zařízení: NEXUS 6 / 64GB
Bydliště: Kutná Hora

Dell Venue Pro

Příspěvek od milennium » sob srp 20, 2011 21:17

Jasně, ale za jakou cenu ???

Uživatelský avatar
Ahurmen
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 78
Registrován: čtv srp 11, 2011 19:33
Zařízení: Dell Venue Pro

Dell Venue Pro

Příspěvek od Ahurmen » sob srp 20, 2011 21:19

14 i s poštovnym.
Furt levnější jak iPhone bez poštovného :tlem:

kecirij
nováček
nováček
Příspěvky: 42
Registrován: sob srp 13, 2011 5:16
Zařízení: DELL Venue Pro

Dell Venue Pro

Příspěvek od kecirij » sob srp 20, 2011 21:19

no mužu ho mít za 9K takže proto se ptám :) jen nechci ať mi to dojde domu a nepujde volat nebo používat net :)

milennium
smartstar
smartstar
Příspěvky: 879
Registrován: čtv pro 20, 2007 20:03
Zařízení: NEXUS 6 / 64GB
Bydliště: Kutná Hora

Dell Venue Pro

Příspěvek od milennium » sob srp 20, 2011 21:26

14 tis... No to ti fakt řeknu, že to je opravdu nabídka jak STEHNO !!! Snad nejvyšší cena s celého světa ! To snad nemá cenu ani komentovat... Ten kdo to koupil za tu cenu by měl dostat snad pozlacenou plaketu... :-)

Uživatelský avatar
morro
smartguru
smartguru
Příspěvky: 692
Registrován: pon říj 04, 2010 12:12
Zařízení: AT&T Samsung Focus™
Bydliště: Plzeň

Dell Venue Pro

Příspěvek od morro » sob srp 20, 2011 21:27

kecirij:Jenomže ono až si to budeš nechávat poslat z US tak se ti to prodraží ... jestli to teda budeš posílat jako ofíko + pojištění. Mě to jen u HD7 stálo 1500 navrch... a ještě z US,... už pro mě UK byl risk, ale furt lepší než US (v reklamačním ohledu)

Odpovědět

Zpět na „Ostatní zařízení“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů