Internet do mobilu ?

Diskuze věnovaná telefonům společnosti Samsung s operačním systémem Windows Phone
Uživatelský avatar
Vlasta W.
smartstar
smartstar
Příspěvky: 845
Registrován: stř led 28, 2009 10:14
Zařízení: HTC 7 Mozart, Nokia Lumia 720
Bydliště: Ústí nad Labem

Internet do mobilu ?

Příspěvek od Vlasta W. » pát úno 24, 2012 13:14

Velké aplikace (třeba ani HTC hub) telefon přes 3G stáhnout odmítne a vynucuje Wi-Fi nebo kabel.

ellhonza
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 105
Registrován: stř úno 08, 2012 19:50
Zařízení: nokia 6234

Internet do mobilu ?

Příspěvek od ellhonza » pát úno 24, 2012 14:15

Kolik stojí takový neomezený FUP a takových 10gb ?


JInak ten net od -tmobilu 600mb maj akci ted když si to objednám na rok mám pořád na rok 600mb nebo se sníží na 300mb ?

Uživatelský avatar
pajawww
nováček
nováček
Příspěvky: 18
Registrován: stř srp 03, 2011 8:48
Zařízení: Samsung Omnia 7, Samsung Ativ S
Bydliště: Česká Třebová

Internet do mobilu ?

Příspěvek od pajawww » pát úno 24, 2012 14:40

Mam simku od O2 (dobíjecí) při minimálním dobití 300Kč s aktivovaným internetem platím týdně 20Kč to jest 80kč měsíčně :D a FUP nemam žádný nebo jsem ho nikdy neměl páč denně používán v práci jako modem pro stolní pc a můžu v klidu říct že není problém stáhnout i pár giga za den stahováním filmů a to nemluvím že často sleduju on-line tv hlavně sport a to mega jedou ale nikdy mě nepřišla sms váš FUP je vyčerpán, jinak internet 3g+ takže šlape perfektně, velká spokojenost .
Zajímavost na mé omnii 7 je že když ho používám jako modem tak při zapnutých datech v telefonu mě kolísá rychlost někdy jen 3G a jindy zase 3g+ ale po vypnutí dat jede perfektně bez kolísání on-line tv přehraje bez sekání, celkem se divím když mam v telefonu vypnuta data že modem je funkční

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12203
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Internet do mobilu ?

Příspěvek od htcjirka » pát úno 24, 2012 17:36

Velké aplikace (třeba ani HTC hub) telefon přes 3G stáhnout odmítne a vynucuje Wi-Fi nebo kabel.
To se me jeste nestalo ani u te nejvetsi hry,ktera mela 200MB,zrejme omezeni jen u Tebe.

Uživatelský avatar
matoman
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1163
Registrován: sob lis 10, 2007 11:56
Zařízení: Nokia Lumia 920

Internet do mobilu ?

Příspěvek od matoman » pát úno 24, 2012 17:57

cca nad 50 mega mi chce tahat len cez Wifi alebo kabel

Uživatelský avatar
Vlasta W.
smartstar
smartstar
Příspěvky: 845
Registrován: stř led 28, 2009 10:14
Zařízení: HTC 7 Mozart, Nokia Lumia 720
Bydliště: Ústí nad Labem

Internet do mobilu ?

Příspěvek od Vlasta W. » pát úno 24, 2012 18:06

htcjirka píše:
Velké aplikace (třeba ani HTC hub) telefon přes 3G stáhnout odmítne a vynucuje Wi-Fi nebo kabel.
To se me jeste nestalo ani u te nejvetsi hry,ktera mela 200MB,zrejme omezeni jen u Tebe.
Jak by to asi mohlo být omezení jen u mě? :-) Je to IMHO vlastnost systému. Hezky je to vidět při aktualizacích - pokouší se spojit, ale vypíše Attention required. Když to rozklikneš, napíše, abys připojil Wi-Fi nebo kabel. Jakmile to uděláš, aplikace se automaticky stáhne a nainstaluje.

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12203
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Internet do mobilu ?

Příspěvek od htcjirka » pát úno 24, 2012 18:41

Psal jsi ze u vetsich aplikaci to chce kabel ci Wifi,jaktoze me to Titan stahne a nechce Wifi?Tak to asi tak bezna vlastnost nebude..

Uživatelský avatar
matoman
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1163
Registrován: sob lis 10, 2007 11:56
Zařízení: Nokia Lumia 920

Internet do mobilu ?

Příspěvek od matoman » pát úno 24, 2012 18:49

samozrejme ze je to bezna vlastnost: vid. ms faq:

http://www.microsoft.com/windowsphone/e ... s-faq.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
If you're trying to download an application larger than 20 megabytes (MB)—this applies to many games—you'll need to connect to a WiFi network or connect the phone to your PC and use the Zune software.

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12203
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Internet do mobilu ?

Příspěvek od htcjirka » pát úno 24, 2012 18:55

Zajimave ,ze jsem se s tim jeste bezne nesetkal..coz odporuje tomu co se pise..

Uživatelský avatar
Robert Varga
smartguru
smartguru
Příspěvky: 607
Registrován: ned dub 03, 2011 15:07
Zařízení: HTC Titan

Internet do mobilu ?

Příspěvek od Robert Varga » pát úno 24, 2012 20:38

htcjirka píše:Zajimave ,ze jsem se s tim jeste bezne nesetkal..coz odporuje tomu co se pise..
To není možný, dělá nám to všem a velmi velmi spolehlivě :-) Nepustí ani 20.5 MB.

Je to v infu i pro vývojáře, jde o věc se kterou Windows Phone přišel už od své první verze.

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12203
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Internet do mobilu ?

Příspěvek od htcjirka » pát úno 24, 2012 20:44

Roberte jedine wifi to chce pri Navigonu ci Nokia Autem,pri stahovani mapovych podkladu.U aplikace to jeste nikdy nechtelo,proto jsem se tomu podivoval..

Uživatelský avatar
Robert Varga
smartguru
smartguru
Příspěvky: 607
Registrován: ned dub 03, 2011 15:07
Zařízení: HTC Titan

Internet do mobilu ?

Příspěvek od Robert Varga » pát úno 24, 2012 21:00

Pro Windows Phone vyvíjím už více než rok, a po celou tu dobu mám na mysli jedno z pěti nejzákladnějších pravidel: když moje aplikace bude mít nad 20 MB, uživatel si ji stáhne jen přes Wi-fi nebo kabel. Opravdu to funguje stoprocentně.

http://msdn.microsoft.com/en-us/library ... .aspx#sec7" onclick="window.open(this.href);return false;
If the package to download to the phone exceeds 20 MB in size, users will not be able to download it from Windows Marketplace when using a GPRS or 3G phone connection. Packages over 20 MB in size must be downloaded and installed over a Wi-Fi or physical wired connection.

If your application requires a separate download in order to work, such as an additional data package, and if the separate download exceeds 50 MB, you must inform the user and obtain permission to download it.
Zkus si stáhnout nějakou hru větší 20 MB s vyplou Wi-fi.

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12203
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Internet do mobilu ?

Příspěvek od htcjirka » pát úno 24, 2012 21:03

To uz jsem stahoval..jinak bych to jentak z pleziru nepsal.

Uživatelský avatar
matoman
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1163
Registrován: sob lis 10, 2007 11:56
Zařízení: Nokia Lumia 920

Internet do mobilu ?

Příspěvek od matoman » pát úno 24, 2012 22:18

tak potom zrejme "ne"omezeni jen u Tebe. :)

Uživatelský avatar
dwbmb
smartstar
smartstar
Příspěvky: 943
Registrován: pon lis 29, 2010 1:32
Zařízení: Lumia 820, 930

Internet do mobilu ?

Příspěvek od dwbmb » sob úno 25, 2012 8:43

Rozhovory s htcjirka jsou někdy jako pevnost Boyard, v indiciích. Třeba se nám tu snaží říct, že někde hacknul nějaké nastavení, aby to stahovat mohl. :)

jira80
nováček
nováček
Příspěvky: 37
Registrován: ned říj 30, 2011 8:11
Zařízení: Samsung Omnia 7
Bydliště: Praha

Internet do mobilu ?

Příspěvek od jira80 » sob úno 25, 2012 10:01

Potvrzuji. Fragger, 87 MB, vyplá Wi-Fi a ani ťuk.

Uživatelský avatar
miaggi
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 118
Registrován: stř bře 23, 2011 13:19
Zařízení: LG G Flex 2
Bydliště: Praha

Internet do mobilu ?

Příspěvek od miaggi » sob úno 25, 2012 11:32

htcjirka by mohl natočit video jak stahuje hru s 200MB. To bych mu i věřil (tedy možná), nebot cokoliv většího to po mně vyžaduje wi-fi. Ale takový Microsoft asi nebude věřit, že je to možné, když to možné není :-D

Lukáš Křepelka
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 79
Registrován: ned zář 04, 2011 15:23
Zařízení: Samsung Omnia 7, Nokia Lumia 800

Internet do mobilu ?

Příspěvek od Lukáš Křepelka » sob úno 25, 2012 14:08

Na jeho magickém Titanu lze vše... určitě to zkoušel i na Lumii ale tam to nejde kvůli její nedoladěnosti :) Jinak mě to samozřejmě taky nejde.

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12203
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Internet do mobilu ?

Příspěvek od htcjirka » sob úno 25, 2012 15:30

jira80 píše:Potvrzuji. Fragger, 87 MB, vyplá Wi-Fi a ani ťuk.
Potvrzuji,nelze bez wifi :???: :???: pritom uz jsem par vetsich her stahoval bez wifi..
Na jeho magickém Titanu lze vše... určitě to zkoušel i na Lumii ale tam to nejde kvůli její nedoladěnosti
I ty srandisto,to s Lumii nema nic spolecneho hlupačku ;-)

Odpovědět

Zpět na „Samsung Ativ S, Omnia W a Omnia 7“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 hostů