Problem s mobilním internetem

Diskuze věnovaná telefonům společnosti Samsung s operačním systémem Windows Phone
nashe
nováček
nováček
Příspěvky: 20
Registrován: úte srp 02, 2011 10:09
Zařízení: Samsung Omnia 7

Problem s mobilním internetem

Příspěvek od nashe » čtv srp 04, 2011 13:59

aha tak to nevim betu jsem si nedaval radsi si pockam x)

Uživatelský avatar
Standa
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1623
Registrován: úte led 15, 2008 20:38
Zařízení: BlackBerry Z10, Samsung Galaxy Note 10.1

Problem s mobilním internetem

Příspěvek od Standa » pát srp 05, 2011 5:24

Soft od samsungu mám v 7712 na marketplace jen s US ID, s českým ne. Takže buď je zprovozněn internet anebo můžu kupovat aplikace, dohromady to nejde :-)

imaxik
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 121
Registrován: stř srp 03, 2011 21:43
Zařízení: Omnia 7

Problem s mobilním internetem

Příspěvek od imaxik » pát srp 05, 2011 7:35

ja mam taky US Live ID, ale nikde to tam nevidim :cry:

Uživatelský avatar
pajawww
nováček
nováček
Příspěvky: 18
Registrován: stř srp 03, 2011 8:48
Zařízení: Samsung Omnia 7, Samsung Ativ S
Bydliště: Česká Třebová

Problem s mobilním internetem

Příspěvek od pajawww » sob srp 06, 2011 9:16

Tak nevim jak vy ale já mam v telefonu soft od samsungu verze 7392 na marketu jsem s GB ID, v settingu ( region ) mam co jde na czech a jede mi jak market tak i internet prostě vše i v zune takže no problem :D

imaxik
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 121
Registrován: stř srp 03, 2011 21:43
Zařízení: Omnia 7

Problem s mobilním internetem

Příspěvek od imaxik » pon srp 08, 2011 12:58

Jde na Omnii 7 vypnout 3G sit?

Uživatelský avatar
morro
smartguru
smartguru
Příspěvky: 692
Registrován: pon říj 04, 2010 12:12
Zařízení: AT&T Samsung Focus™
Bydliště: Plzeň

Problem s mobilním internetem

Příspěvek od morro » pon srp 08, 2011 13:41

Ano. Settings -> cellular ->3D connection "turn off". Jestli ale máte namysli vypnutí datových přenosů tak to je hned na tím "Data connection".

imaxik
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 121
Registrován: stř srp 03, 2011 21:43
Zařízení: Omnia 7

Problem s mobilním internetem

Příspěvek od imaxik » pon srp 08, 2011 13:44

o Omnie to tam neni jinak bych se neptal :-(

nashe
nováček
nováček
Příspěvky: 20
Registrován: úte srp 02, 2011 10:09
Zařízení: Samsung Omnia 7

Problem s mobilním internetem

Příspěvek od nashe » pon srp 08, 2011 13:54

ale je presne jak napsal nahore .)

imaxik
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 121
Registrován: stř srp 03, 2011 21:43
Zařízení: Omnia 7

Problem s mobilním internetem

Příspěvek od imaxik » pon srp 08, 2011 14:16

nemam fotak abych to vyfotil, ale nasel jsem na google obrazek kde to vypada stejne jak u me az na sit

Obrázek

Uživatelský avatar
p.a.Ť.o
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1126
Registrován: čtv čer 23, 2005 8:45
Zařízení: iPhone 6S Silver, Galaxy Note8

Problem s mobilním internetem

Příspěvek od p.a.Ť.o » pon srp 08, 2011 14:23

Položka na vypnutí 3G opravdu po upgrade na beta Mango chybí, nedá se aktivovat ani pomocí SamsungTools aplikace.

Uživatelský avatar
Standa
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1623
Registrován: úte led 15, 2008 20:38
Zařízení: BlackBerry Z10, Samsung Galaxy Note 10.1

Problem s mobilním internetem

Příspěvek od Standa » úte srp 09, 2011 19:22

Abych to trošku zamotal, tak po upgradu na obě verze Manga jsem přepínač na 3G vždycky měl :-)

Uživatelský avatar
kalmia
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 477
Registrován: úte pro 28, 2010 18:26
Zařízení: Nokia Lumia 930 Black

Problem s mobilním internetem

Příspěvek od kalmia » úte srp 09, 2011 19:42

Já také.

AfrodCZ
nováček
nováček
Příspěvky: 44
Registrován: úte bře 29, 2011 17:31
Zařízení: HTC HD7

Problem s mobilním internetem

Příspěvek od AfrodCZ » stř srp 10, 2011 20:02

3G přepínač mám taky, ale internet stále blbne ani návody natrvalo nepomáhaj.

server8
nováček
nováček
Příspěvky: 32
Registrován: sob čer 04, 2011 15:48
Zařízení: Apple iPhone 5s
Bydliště: Týniště nad Orlicí

Problem s mobilním internetem

Příspěvek od server8 » stř srp 17, 2011 16:52

Tak jsem si včera nechal aktivovat internet student u Vodafonu, ale nejde, nastavoval jsem to podle nich: APN: internet, zbytek prázdnej. Bohužel nefunguje. :-(

Uživatelský avatar
morro
smartguru
smartguru
Příspěvky: 692
Registrován: pon říj 04, 2010 12:12
Zařízení: AT&T Samsung Focus™
Bydliště: Plzeň

Problem s mobilním internetem

Příspěvek od morro » stř srp 17, 2011 17:02

Mám takové tušení, že já jsem tam všude doplnil "Internet" a bylo, všechno mi šlo.

server8
nováček
nováček
Příspěvky: 32
Registrován: sob čer 04, 2011 15:48
Zařízení: Apple iPhone 5s
Bydliště: Týniště nad Orlicí

Problem s mobilním internetem

Příspěvek od server8 » stř srp 17, 2011 17:16

Tak jsem to zkusil a nic, a měl jsi vybranou síť vodafone cz nebo vodafone cze? Ale pochybuju, že mi to vůbec někdy půjde..

Uživatelský avatar
morro
smartguru
smartguru
Příspěvky: 692
Registrován: pon říj 04, 2010 12:12
Zařízení: AT&T Samsung Focus™
Bydliště: Plzeň

Problem s mobilním internetem

Příspěvek od morro » stř srp 17, 2011 17:31

Já jsem nastavoval APN ve Windows Phone nikoliv přes nějakou aplikaci. a měl jsem Vodafone cz.

server8
nováček
nováček
Příspěvky: 32
Registrován: sob čer 04, 2011 15:48
Zařízení: Apple iPhone 5s
Bydliště: Týniště nad Orlicí

Problem s mobilním internetem

Příspěvek od server8 » stř srp 17, 2011 17:59

Nefunguje to vůbec, ale díky za rady. :wink:

Uživatelský avatar
p.a.Ť.o
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1126
Registrován: čtv čer 23, 2005 8:45
Zařízení: iPhone 6S Silver, Galaxy Note8

RE: Problem s mobilním internetem

Příspěvek od p.a.Ť.o » stř srp 17, 2011 18:03

Standa píše:Abych to trošku zamotal, tak po upgradu na obě verze Manga jsem přepínač na 3G vždycky měl :-)

Tak to mi rekni, cim to je, pac ofiko odblokace a update na Mango to nema, a to je to jedine, co mi chybi je stesti :-/

imaxik
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 121
Registrován: stř srp 03, 2011 21:43
Zařízení: Omnia 7

Problem s mobilním internetem

Příspěvek od imaxik » čtv zář 29, 2011 12:27

muze sem napsat nekdo, kdo to ma aktivni jake ma CSC

Odpovědět

Zpět na „Samsung Ativ S, Omnia W a Omnia 7“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 14 hostů