Problem s mobilním internetem

Diskuze věnovaná telefonům společnosti Samsung s operačním systémem Windows Phone
Uživatelský avatar
kamiltutor
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: sob črc 02, 2011 10:27
Zařízení: Sony Xperia Sola

Problem s mobilním internetem

Příspěvek od kamiltutor » pon črc 04, 2011 13:22

Zdravím,
jsem majitelem Omnie 7 od pátka a zatím jsem zaevidoval jeden problém. Když si spustím mobilní internet, tak nefunguje do té doby než vypnu a znovu zapnu telefon. Máte někdo podobný problém?

AfrodCZ
nováček
nováček
Příspěvky: 44
Registrován: úte bře 29, 2011 17:31
Zařízení: HTC HD7

Problem s mobilním internetem

Příspěvek od AfrodCZ » ned črc 31, 2011 13:40

Mám úplně stejnej problém s aktualizací mango. A nevim jak to vyřešit. Marketplace a maily i FB choděj po netu, ale jakmile zapnu IE a chci na něco mrknout, tak to nejde. Píše mi to že mám blbě nastavenej telefon. Vypnu a zapnu vše funguje a zničeho nic zase ne.

pinhead
smartguru
smartguru
Příspěvky: 553
Registrován: pon pro 20, 2010 19:22
Zařízení: LG G3 32GB
Bydliště: Kladno

Problem s mobilním internetem

Příspěvek od pinhead » ned črc 31, 2011 19:41

Setings,mobile network,add apn a do první kolonky napsat : internet

nashe
nováček
nováček
Příspěvky: 20
Registrován: úte srp 02, 2011 10:09
Zařízení: Samsung Omnia 7

Problem s mobilním internetem

Příspěvek od nashe » úte srp 02, 2011 10:11

Mam internet od o2 a i kdyz do AP napisu internet tak mi internet stale nejde ://

pinhead
smartguru
smartguru
Příspěvky: 553
Registrován: pon pro 20, 2010 19:22
Zařízení: LG G3 32GB
Bydliště: Kladno

Problem s mobilním internetem

Příspěvek od pinhead » úte srp 02, 2011 17:12

Mrkni se na O2,tam najdeš určitě nastavení.to co jsem psal mi zafungovalo u Vodafonu.

nashe
nováček
nováček
Příspěvky: 20
Registrován: úte srp 02, 2011 10:09
Zařízení: Samsung Omnia 7

Problem s mobilním internetem

Příspěvek od nashe » úte srp 02, 2011 17:14

uz jsem i psal na o2 a radili mi to stejne jak pises tady ty ale bohuzel toto nefunguje...

Uživatelský avatar
Standa
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1623
Registrován: úte led 15, 2008 20:38
Zařízení: BlackBerry Z10, Samsung Galaxy Note 10.1

Problem s mobilním internetem

Příspěvek od Standa » úte srp 02, 2011 17:24

Měl jsem u Omnie 7 podobný problém po aktualizaci na Mango - nefungoval mi net přes EDGE, přes 3G ano. Tady na fóru mi poradili, že mám přes Network Profile (od Samsungu) přepnout na jinou síť a pak zpět na O2 a potom zapsat APN "internet". Od té doby net funguje. Tak snad to bude stejný problém.

Kolda.o
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 222
Registrován: stř črc 16, 2008 8:42
Zařízení: SE T68i + Xperia Z + Xperia Tablet S
Bydliště: kousek od Roudnice nad Labem a castecne Praha
Kontaktovat uživatele:

Problem s mobilním internetem

Příspěvek od Kolda.o » úte srp 02, 2011 19:25

ty woe :-) tohle funguje - diky moc. Jakozto novacek u WP7 rikam velike diky.

AfrodCZ
nováček
nováček
Příspěvky: 44
Registrován: úte bře 29, 2011 17:31
Zařízení: HTC HD7

Problem s mobilním internetem

Příspěvek od AfrodCZ » úte srp 02, 2011 19:48

Dobrý návod, ale bohužel mi to stále nejde.

Kolda.o
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 222
Registrován: stř črc 16, 2008 8:42
Zařízení: SE T68i + Xperia Z + Xperia Tablet S
Bydliště: kousek od Roudnice nad Labem a castecne Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Problem s mobilním internetem

Příspěvek od Kolda.o » úte srp 02, 2011 23:21

Tak uz zase rikam zlaty wm nebo android. Po HardRestu uz tato "finta" nebezi. :-(

Uživatelský avatar
pajawww
nováček
nováček
Příspěvky: 18
Registrován: stř srp 03, 2011 8:48
Zařízení: Samsung Omnia 7, Samsung Ativ S
Bydliště: Česká Třebová

Problem s mobilním internetem

Příspěvek od pajawww » stř srp 03, 2011 9:04

tak chlapáci, měl jsem stejný problém a vyřešilo se to stáhnutím z marketu přímo od samsungu -network profile- tam se akorát nastaví operátor a je po problému :D

nashe
nováček
nováček
Příspěvky: 20
Registrován: úte srp 02, 2011 10:09
Zařízení: Samsung Omnia 7

Problem s mobilním internetem

Příspěvek od nashe » stř srp 03, 2011 9:29

mno od samsungu primo ale jak to mam udelat kdyz mi v telefonu nejde net :) a prez zune to nenajdu :)

Uživatelský avatar
Krayzie
smartguru
smartguru
Příspěvky: 659
Registrován: stř led 19, 2011 21:49
Zařízení: Lumia 950, iPhone SE

Problem s mobilním internetem

Příspěvek od Krayzie » stř srp 03, 2011 9:46

Bud cez Wi-Fi alebo myslim, ze po pripojeni telefonu cez Zune telefon zdiela PC pripojenie do internetu (nie som si isty).

nashe
nováček
nováček
Příspěvky: 20
Registrován: úte srp 02, 2011 10:09
Zařízení: Samsung Omnia 7

Problem s mobilním internetem

Příspěvek od nashe » stř srp 03, 2011 9:52

Jde ale market place nefunguje kdyz je telefon pripojeny prez zune

Uživatelský avatar
Krayzie
smartguru
smartguru
Příspěvky: 659
Registrován: stř led 19, 2011 21:49
Zařízení: Lumia 950, iPhone SE

Problem s mobilním internetem

Příspěvek od Krayzie » stř srp 03, 2011 9:58

Sorry, na to som zabudol.

Uživatelský avatar
pajawww
nováček
nováček
Příspěvky: 18
Registrován: stř srp 03, 2011 8:48
Zařízení: Samsung Omnia 7, Samsung Ativ S
Bydliště: Česká Třebová

Problem s mobilním internetem

Příspěvek od pajawww » stř srp 03, 2011 10:22

market funguje i přes zune ale né v telefonu ale v pc

jinak pokud máš jako já telefon od DE T-mobile tak si půjči simku tam internet běží bez problému ( v APN se nastaví t-mobile.internet ) a stáhnout si to, tak jsem to udělal i já a vše u O2 šlape jak má

nashe
nováček
nováček
Příspěvky: 20
Registrován: úte srp 02, 2011 10:09
Zařízení: Samsung Omnia 7

Problem s mobilním internetem

Příspěvek od nashe » stř srp 03, 2011 10:40

Jenze v zune samsung market nenajdes ;)
jinak Diky moc pajawww pomoci toho networku od samsungu to bezi parada !!

imaxik
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 121
Registrován: stř srp 03, 2011 21:43
Zařízení: Omnia 7

Problem s mobilním internetem

Příspěvek od imaxik » čtv srp 04, 2011 12:25

ten Network Profile najdu normalne v marketplace?

nashe
nováček
nováček
Příspěvky: 20
Registrován: úte srp 02, 2011 10:09
Zařízení: Samsung Omnia 7

Problem s mobilním internetem

Příspěvek od nashe » čtv srp 04, 2011 12:43

musis v mobilu --- market place a tam samsung zone a tam to je

imaxik
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 121
Registrován: stř srp 03, 2011 21:43
Zařízení: Omnia 7

Problem s mobilním internetem

Příspěvek od imaxik » čtv srp 04, 2011 12:51

nejak to v 7712 nevidim :-(

Odpovědět

Zpět na „Samsung Ativ S, Omnia W a Omnia 7“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti