HTC HD 7 lag

Diskuze o komunikátoru HTC HD7
Odpovědět
bjirb
nováček
nováček
Příspěvky: 16
Registrován: stř čer 26, 2013 16:21
Zařízení: Htc

HTC HD 7 lag

Příspěvek od bjirb » pát črc 19, 2013 19:17

Zdravím

telefon mi poslední době blbne,když na něm chvílku pracuju,tak pak se zasekává,třeba když vyhledávám wifi.Telefon se zasekne a děla že obnovuje aplikaci,někdy to trvá i několik minut.Někdy se snažím vše vyklikat,ale telefon pak nejde ani vypnout.Telefon si dělá co chce,samovolně se vypne,nebo když ho vypínám tak se mi zobrazí lgo goodbay a to do te doby něž vytáhnu baterii. Pak Pomůže vždy vytáhnutí baterie pak vše běží jak má.

Dnes se mi stalo,že jsem telefon odpojil z nabíječky a opět se sekl a pořád ukazoval že se nabíjí.Což už mě celkem nasralo.

NEvíte co stým může být?

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12218
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Lumia 925, Lumia 830, Lumia 930, Samsung Galaxy S9
Bydliště: Praha

HTC HD 7 lag

Příspěvek od htcjirka » pát črc 19, 2013 19:20

Muze byt na odchodu pametova karta,kterou HTC pouzivalo jako hlavni pamet,hodne casto byla chyba prave v "nakopnute" karte.Zacal bych tedy HR - obnoveni tovarniho nastaveni,coz kartu sformatuje,pokud nepomuze druhe nejlevnejsi reseni je vymena teto karty.Ikdyz ja osobne uz bych se poohledl po necem novejsim s Windows Phone 8,za predpokladu ze chces u Windows Phone setrvat.

bjirb
nováček
nováček
Příspěvky: 16
Registrován: stř čer 26, 2013 16:21
Zařízení: Htc

HTC HD 7 lag

Příspěvek od bjirb » pát črc 19, 2013 19:22

díky,no HR jsem prováděl ,par dní byl klid pak zas error,takže vyměnit kartu a vše bude ok?

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12218
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Lumia 925, Lumia 830, Lumia 930, Samsung Galaxy S9
Bydliště: Praha

HTC HD 7 lag

Příspěvek od htcjirka » pát črc 19, 2013 19:36

Je to druha nejlevnejsi a pravdepodobna varianta,nejen ze zkusenosti oprav/vymen u tohoto modelu..Jestli to bude ok ti nikdo v nerekne se 100% jistotou.

bjirb
nováček
nováček
Příspěvky: 16
Registrován: stř čer 26, 2013 16:21
Zařízení: Htc

HTC HD 7 lag

Příspěvek od bjirb » pát črc 19, 2013 20:26

Diky za rychlou odezvu
No a kdyz nepomuze ani vymenit kartu tak co dal??zacit premyslet o prehrani sof.?
Hned zitra vyzkousim vymenit kartu,tak uvidime co se stane.
No a novou kartu mam naformatovat a pak strcit do telefonu?
A doufam ze nemusim nic nahravat,telefon by to mel nahrat sam?no jestli nejsem na omylu

mberdych
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1189
Registrován: ned kvě 22, 2011 21:54
Zařízení: iPhone 7/Blackberry Priv

Re: HTC HD 7 lag

Příspěvek od mberdych » sob črc 20, 2013 5:31

S tou vymenou opatrne, je potreba koupit specificky class, tedy rychlost a idealne sandisk. Nemuzes tam dat jakoukoli.

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12218
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Lumia 925, Lumia 830, Lumia 930, Samsung Galaxy S9
Bydliště: Praha

HTC HD 7 lag

Příspěvek od htcjirka » sob črc 20, 2013 7:52

Presne tak,nejlepe Sandisk jako je ta original a do class 4.

mberdych
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1189
Registrován: ned kvě 22, 2011 21:54
Zařízení: iPhone 7/Blackberry Priv

Příspěvek od mberdych » sob črc 20, 2013 8:52

Jeste dodam, proste ji vymenis a telefon zapnes, nastavi se do factory modu a udela si kompletni reset a format sam. Vubec format karty neres.

Edit: optimalne Sandisk 16GB/32GB (rovnou si zvysit pamet, pokud to vyuzijes). Class 2, maximalne Class 4. Vyssi bude nejspis na prvni pohled fungovat, ale telefon muze byt nestabilni a restartovat se.

bjirb
nováček
nováček
Příspěvky: 16
Registrován: stř čer 26, 2013 16:21
Zařízení: Htc

HTC HD 7 lag

Příspěvek od bjirb » sob črc 20, 2013 9:43

Jo super ,mam doma 8gb sandisc tak to vyzkousim a uvidim jestli to je kartou.
Kdyz vse bude ok tak zkusim zakoupit 32GB kartu.koukal jsem se na aukru maji tam dobre ceny,ale nikde zadnu class.

mberdych
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1189
Registrován: ned kvě 22, 2011 21:54
Zařízení: iPhone 7/Blackberry Priv

Re: HTC HD 7 lag

Příspěvek od mberdych » sob črc 20, 2013 10:13

Bacha na padelky, zejmena aukro, ebay apod.

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12218
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Lumia 925, Lumia 830, Lumia 930, Samsung Galaxy S9
Bydliště: Praha

HTC HD 7 lag

Příspěvek od htcjirka » sob črc 20, 2013 10:17

Zrovna jsem chtel napsat to same,casto jsou na aukro padelky,potisk sedi ovsem k pravemu Sandisku to ma hodne daleko.

bjirb
nováček
nováček
Příspěvky: 16
Registrován: stř čer 26, 2013 16:21
Zařízení: Htc

HTC HD 7 lag

Příspěvek od bjirb » sob črc 20, 2013 20:03

Ok diky za pomoc
Dam pak vedet jak to dopadlo

Odpovědět

Zpět na „HTC HD7“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti