Nevidím Wi-Fi síť

Diskuze o komunikátoru HTC HD7
Odpovědět
Chlupnoha
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: úte srp 21, 2012 21:49
Zařízení: HTC HD7

Nevidím Wi-Fi síť

Příspěvek od Chlupnoha » úte srp 21, 2012 22:00

Zdravím,
Nedávno jsem si koupil HTC HD7 a mám problém s připojením k wi-fi. Normálně když jsem doma, tak se na wi-fi připojím (zkoušel jsem i u kámošky a přítelkyně a taky jsem se připojil bez problému).
Problém je ten, že se nepřipojím v jedné kavárně, kde pracuju, protože danou wi-fi síť ani nevidím na mobilu. Jinak třeba s notebookem, se připojím s plným signálem bez problému. Nevíte v čem může byt problém? Vím, že třeba kámošovi to děla to samý na netbooku od aceru (nevidí tu wi-fi síť)

Standa99
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 242
Registrován: ned bře 12, 2006 10:53
Zařízení: Pixel

Nevidím Wi-Fi síť

Příspěvek od Standa99 » úte srp 21, 2012 22:26

........

Chlupnoha
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: úte srp 21, 2012 21:49
Zařízení: HTC HD7

Nevidím Wi-Fi síť

Příspěvek od Chlupnoha » stř srp 22, 2012 0:40

Na 12, 13 kanalu? S tim se da neco udelat?... Prave, na vsech noteboocich co jsme tam zkouseli tak ta wifina funguvala. Az na ten netbook a moje HTC HD7.

Standa99
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 242
Registrován: ned bře 12, 2006 10:53
Zařízení: Pixel

Nevidím Wi-Fi síť

Příspěvek od Standa99 » stř srp 22, 2012 7:57

........

Chlupnoha
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: úte srp 21, 2012 21:49
Zařízení: HTC HD7

Nevidím Wi-Fi síť

Příspěvek od Chlupnoha » čtv srp 23, 2012 0:44

A jiná cesta není? Třeba nějaká aplikace? Protože si nemyslím, že by tohle chtěli majitelé kavárny nějak řešit.

Standa99
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 242
Registrován: ned bře 12, 2006 10:53
Zařízení: Pixel

Nevidím Wi-Fi síť

Příspěvek od Standa99 » čtv srp 23, 2012 8:29

........

Chlupnoha
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: úte srp 21, 2012 21:49
Zařízení: HTC HD7

Nevidím Wi-Fi síť

Příspěvek od Chlupnoha » čtv srp 23, 2012 10:29

K tomu routeru bohužel nemám přístup, ten HTC HD7 jsem kupoval z Aukra a asi je určen pro zahraniční trh. Dostal jsem k tomu adaptér pro US zásuvky a třeba mezi rádiemi mám na výběr N. America/World... Jinak Region format, system locale atd mam vše nastavený na Czech (kromě display language).

Standa99
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 242
Registrován: ned bře 12, 2006 10:53
Zařízení: Pixel

Nevidím Wi-Fi síť

Příspěvek od Standa99 » čtv srp 23, 2012 11:39

........

Chlupnoha
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: úte srp 21, 2012 21:49
Zařízení: HTC HD7

Nevidím Wi-Fi síť

Příspěvek od Chlupnoha » pon srp 27, 2012 23:52

Tak dneska jsem to skenoval, je to bohužel frekvence 12. Změnit to bez hesla taky nemůžu bohužel. Zkoušel jsem ten region, to nepomhlo. Zkoušel jsem vytvořit virtualní wi-fi hot spot na svém ntb se kterým se k té wi-fi dokážu připojit a to také nešlo. Doma mi to šlo, asi to bude tou frekvenci. Je to docela zajímavý, že v US ty frekvence povolený nejsou. Trošku škoda :)

Standa99
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 242
Registrován: ned bře 12, 2006 10:53
Zařízení: Pixel

Nevidím Wi-Fi síť

Příspěvek od Standa99 » úte srp 28, 2012 7:11

........

Odpovědět

Zpět na „HTC HD7“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti