Software Zune

Diskuze o komunikátoru HTC HD7
Odpovědět
Uživatelský avatar
Dragi
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 53
Registrován: stř srp 08, 2012 6:18
Zařízení: HTC HD7, Nokia Lumia 625
Bydliště: Kravín n. Vlt.

Software Zune

Příspěvek od Dragi » stř srp 08, 2012 6:24

Dobrý den,

chtěl jsem se zeptat,jestli je Zune někde kompletně ke stažení(kromě ofic. stránky microsoftu). Po instalaci je nutné stáhnout nějaké věci. Lze toto nějak obejít?

Předem děkuji.

Uživatelský avatar
Flynn
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1591
Registrován: pon říj 31, 2011 15:35
Zařízení: HTC Radar WP 7.8 - Dynamics 2.0, myPhone Next

Software Zune

Příspěvek od Flynn » stř srp 08, 2012 6:40

Nechápu, jaké "věci" je nutno ještě stáhnout a případně, co ti na tom tak vadí?

Uživatelský avatar
Dragi
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 53
Registrován: stř srp 08, 2012 6:18
Zařízení: HTC HD7, Nokia Lumia 625
Bydliště: Kravín n. Vlt.

Software Zune

Příspěvek od Dragi » stř srp 08, 2012 6:47

Chce to stáhnout nějaké doplňky nebo co...
Tenhle program potřebuji nainstalovat do počítače ve kterém neni internet. Stáhnul jsem si instalačku a pak to vybaflo, že to chce něco stáhnout...

Uživatelský avatar
mimonaut
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2960
Registrován: pát srp 26, 2011 9:53
Zařízení: Nokia Lumia 950XL
Bydliště: Internet (a občas Praha)

Software Zune

Příspěvek od mimonaut » stř srp 08, 2012 7:32

no asi je tam web instaler. tzn. že si stáhneš jen instalátor a zune se instaluje z netu. Protože poku vim, v zune žádné doplňky nejsou. Nebo to můžou být nějaký runtime knihovny.

Napiš jak se to chová, co přesně to chce..

Uživatelský avatar
Manek49
smartguru
smartguru
Příspěvky: 717
Registrován: čtv led 13, 2011 22:40
Zařízení: iPhone 5C
Bydliště: Horní Branná

Software Zune

Příspěvek od Manek49 » stř srp 08, 2012 8:05

Včera to po mě chtělo po čertvé instalaci W8 stáhnout nějakej framework, kterej by měl bejt součástí aktualizací, a vzhledem k tomu, že je ten komp bez netu, tak asi nebude moc aktuální...

Uživatelský avatar
Dragi
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 53
Registrován: stř srp 08, 2012 6:18
Zařízení: HTC HD7, Nokia Lumia 625
Bydliště: Kravín n. Vlt.

Software Zune

Příspěvek od Dragi » stř srp 08, 2012 8:11

Prostě to po mě chce při instalaci aktivní připojení. Nevim co s tiim. Možná by to šlo spustit instalaci ve flashce na kompu s internetem. Pak si to přetáhnout. Nic jiného mne nenapadá... :???:

mceza

Software Zune

Příspěvek od mceza » stř srp 08, 2012 9:04

Jestli nebude chtít nějakou knihovnu MS Visual C++ a podobně. To chce leda zkoušet. Ale možná, že Zune nebude na počítači bez připojení fungovat ani tak (alespoň instlace a první spuštění nepude). Přecijen tvůj počítač nesplňuje minimální požadavky na instalaci Zune

Uživatelský avatar
Dragi
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 53
Registrován: stř srp 08, 2012 6:18
Zařízení: HTC HD7, Nokia Lumia 625
Bydliště: Kravín n. Vlt.

Software Zune

Příspěvek od Dragi » stř srp 08, 2012 9:06

Dik. Něco zkusim...

Uživatelský avatar
Flynn
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1591
Registrován: pon říj 31, 2011 15:35
Zařízení: HTC Radar WP 7.8 - Dynamics 2.0, myPhone Next

Software Zune

Příspěvek od Flynn » stř srp 08, 2012 10:51

To je podobné, jako když jsem chtěl Zune nainstalovat na WinXP SP2 a byl jsem odmítnut s tím, že minimum je SP3. A Zune bez internetu? Jak ho tam asi chceš nainstalovat, když nemáš připojení, vždyť ten program se musí stáhnout ze sítě. Pořád nechápu, co vlastně chceš.

mceza

Software Zune

Příspěvek od mceza » stř srp 08, 2012 11:03

A to nemáš vůbec možnost ten počítač alespoň dočasně připojit na net?

Uživatelský avatar
Dragi
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 53
Registrován: stř srp 08, 2012 6:18
Zařízení: HTC HD7, Nokia Lumia 625
Bydliště: Kravín n. Vlt.

Software Zune

Příspěvek od Dragi » stř srp 08, 2012 11:07

Stáhnu instalačku ze stránky microsoftu na kompu kde internet je,přetáhnu si ji na druhej komp a spustím ji. Ihnet to něco chce stáhnout. Lze nějak stáhnout celý program aby to nepožadovalo internetové připojení? Potřebuji ho jen pro spojení telefonu s počítačem a přetažení fotek, hudby ze starého telefonu...(ten komp je u babičky a tam net vážně neni)

Uživatelský avatar
Manek49
smartguru
smartguru
Příspěvky: 717
Registrován: čtv led 13, 2011 22:40
Zařízení: iPhone 5C
Bydliště: Horní Branná

Software Zune

Příspěvek od Manek49 » stř srp 08, 2012 11:11

Jaj, a to nemáš flashku, nebo vypalovačku? Stáhni si fotky doma a pak je dones k babče na flashce/CDčku.

Uživatelský avatar
Dragi
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 53
Registrován: stř srp 08, 2012 6:18
Zařízení: HTC HD7, Nokia Lumia 625
Bydliště: Kravín n. Vlt.

Software Zune

Příspěvek od Dragi » stř srp 08, 2012 11:17

Problém nejspíš vyřešen. Jeden kamarád teď uploadoval na rapidshare nainstalovaný zune.Teď ho stahuji a pak ho přetáhnu do kompu u babky už nainstalovaný....snad už to připojení chtít nebude...

Uživatelský avatar
Dragi
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 53
Registrován: stř srp 08, 2012 6:18
Zařízení: HTC HD7, Nokia Lumia 625
Bydliště: Kravín n. Vlt.

Software Zune

Příspěvek od Dragi » stř srp 08, 2012 11:18

Díky za trpělivost 8-)

mceza

Software Zune

Příspěvek od mceza » stř srp 08, 2012 11:19

A proč to nemůžeš udělat obráceně - vzít požadovaná data z toho počítače a na té flashce, přes kterou se tam snažíš dotáhnout Zune to přenást do svého?

Uživatelský avatar
Dragi
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 53
Registrován: stř srp 08, 2012 6:18
Zařízení: HTC HD7, Nokia Lumia 625
Bydliště: Kravín n. Vlt.

Software Zune

Příspěvek od Dragi » stř srp 08, 2012 11:23

Já ten program nestahuji do svého,ale do fotříkova kompu. Ten by řval kdybych mu tam něco instaloval. Takže proto takhle složitě...

Uživatelský avatar
Flynn
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1591
Registrován: pon říj 31, 2011 15:35
Zařízení: HTC Radar WP 7.8 - Dynamics 2.0, myPhone Next

Software Zune

Příspěvek od Flynn » stř srp 08, 2012 12:37

OT: Hlavně, aby z toho nezařval. Pokud se k Zune něco má ještě stahovat, asi to ví, proč.

Uživatelský avatar
nofu
smartguru
smartguru
Příspěvky: 701
Registrován: úte říj 04, 2011 12:56
Zařízení: Dell Venue Pro

Software Zune

Příspěvek od nofu » čtv srp 09, 2012 8:22

Tady to vypadá na offline full installer: http://www.microsoft.com/en-us/download ... x?id=27163

Je to odkaz z této stránky http://support.microsoft.com/kb/933895 a v sekci další informace se tam píše:
Stáhnout kompletní balíček softwaru Zune

Tento způsob je vhodný v případě, že chcete stáhnout software do jednoho počítače a poté jej přenést a nainstalovat do jiného počítače bez přístupu k internetu. Balíček softwaru Zune lze stáhnout následujícím způsobem:
Tak snad by to mělo jít i bez netu.

Uživatelský avatar
Dragi
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 53
Registrován: stř srp 08, 2012 6:18
Zařízení: HTC HD7, Nokia Lumia 625
Bydliště: Kravín n. Vlt.

Software Zune

Příspěvek od Dragi » čtv srp 09, 2012 9:06

Offline instaler který sem přidal nofu, jsem vyzkoušel. Instalace nevyžaduje stažení doplňků. Vše je ok... Doporučuji...

Odpovědět

Zpět na „HTC HD7“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů