Odezva

Diskuze o komunikátoru HTC 7 Mozart
Odpovědět
zaba_pv
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: pon dub 18, 2011 8:49
Zařízení: HTC 7 Mozart

Odezva

Příspěvek od zaba_pv » pon dub 18, 2011 8:55

Dobrý den

u svého Mozarta pozoruji pravděpodobně dost nepříjemnou chybu ve firmware. Jde o to, že když aktivuji telefon tlačítkem, tak trvá cca 3-5 sec než začne reagovat display abych táhnutím mohl odemknout obrazovku. To samé když je telefon uspaný a někdo volá tak display reaguje tak po 5 sec. Takže stále ťukám do displeje jak trubka. Dále po ukončení hovoru je zařízení tuhé na pár sekund a nereaguje.

Nevíte co s tím?

steelspace
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1096
Registrován: stř lis 24, 2010 22:29
Zařízení: L920, L930, L950 XL, iPhone 7 Plus
Bydliště: Líbeznice

Odezva

Příspěvek od steelspace » pon dub 18, 2011 9:08

To by se stávat nemělo.

zaba_pv
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: pon dub 18, 2011 8:49
Zařízení: HTC 7 Mozart

Odezva

Příspěvek od zaba_pv » pon dub 18, 2011 9:23

to vím, proto se ptám co s tím :-( Jestli to náhodou někdo neřešil. Mohu dodat video.

Uživatelský avatar
Soldier22
nováček
nováček
Příspěvky: 31
Registrován: sob úno 19, 2011 14:47
Zařízení: HTC 7 Trophy
Bydliště: Polička
Kontaktovat uživatele:

Odezva

Příspěvek od Soldier22 » pon dub 18, 2011 10:09

Ahoj, taky jsem měl takový problém s HTC 7 Trophy, při probouzení telefon nereagoval asi tak 3 - 4s. Začalo mi to dělat až poté, co jsem si do telefonu dal přes 6000 obrázků, tak jsem se naštval a telefon resetoval a po aktualizaci na NoDo už takový problém nemám a to mám v telefonu 800Mb volného místa

Uživatelský avatar
Krayzie
smartguru
smartguru
Příspěvky: 659
Registrován: stř led 19, 2011 21:49
Zařízení: Lumia 950, iPhone SE

Odezva

Příspěvek od Krayzie » pon dub 18, 2011 10:18

Mas tam nainstalovane NoDo? Ja som mal mierne lagy na unlock screene pred NoDo, ale po NoDo uz absolutne ziadne lagy, aj ked nikdy to neboli 3 s a viac, skor take pol sekundove.

Uživatelský avatar
dwbmb
smartstar
smartstar
Příspěvky: 943
Registrován: pon lis 29, 2010 1:32
Zařízení: Lumia 820, 930

Odezva

Příspěvek od dwbmb » pon dub 18, 2011 10:27

Měl jsem naprosto stejný problém s HTC 7 Trophy. Žádné fotky, žádná videa, žádné hry, prostě nic, na co by se to dalo hodit, jsem v telefonu neměl. Po NoDo se nic nezměnilo. Též mi v ten stejný okamžik, kdy nereagoval dotykový display, nereagovala ani dotyková tlačítka, ale normalní HW (power on/off, fotoaparát) ano.

zaba_pv
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: pon dub 18, 2011 8:49
Zařízení: HTC 7 Mozart

Odezva

Příspěvek od zaba_pv » pon dub 18, 2011 10:48

A co jsi s tím provedl?

-- doplnění předchozího příspěvku (pon dub 18, 2011 11:51) --
Soldier22 píše:Ahoj, taky jsem měl takový problém s HTC 7 Trophy, při probouzení telefon nereagoval asi tak 3 - 4s. Začalo mi to dělat až poté, co jsem si do telefonu dal přes 6000 obrázků, tak jsem se naštval a telefon resetoval a po aktualizaci na NoDo už takový problém nemám a to mám v telefonu 800Mb volného místa
NoDo mám telefon odemčený..... Zkoušel jsem snad všechny ROM z XDA, ale ani jedna nepomohla. Už jsem z toho docela naštvaný.

Uživatelský avatar
Soldier22
nováček
nováček
Příspěvky: 31
Registrován: sob úno 19, 2011 14:47
Zařízení: HTC 7 Trophy
Bydliště: Polička
Kontaktovat uživatele:

Odezva

Příspěvek od Soldier22 » pon dub 18, 2011 12:01

Ja mám taky telefon odemčený, ale po NoDo aktualizaci se mi problém se zasekáváním vyřešil

zaba_pv
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: pon dub 18, 2011 8:49
Zařízení: HTC 7 Mozart

Odezva

Příspěvek od zaba_pv » pon dub 18, 2011 12:22

Komu tento problém vyřešilo NoDo, prosím o kontrolu infa.
Můj stav je:
OS VERSION 7.0.7390.0
Firmware revision number: 2250.09.12902.401
Hardware revision number: 0004
Radio software version 5.51.09.06_22.30.50.09U
Radio hardware version: A.102.0.D4
Bootloader version: 1.26.2250.3(111764)
Chip SOC version: 2.2.5.0

-- doplnění předchozího příspěvku (čtv kvě 05, 2011 7:24) --

Tak jsem komunikoval přímo s HTC a ti mě odkázali na HTC servis. V tom mi sdělili, že problém může být ve dvou věcech. A to chybná kalibrace dotykové vrstvy nebo poškozená dotyková vrstva. Zaslal jsem jim to a bylo to údajně kalibrací. Takže teď již šlape jak hodinky.

Odpovědět

Zpět na „HTC 7 Mozart“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host