HTC 7 Mozart: Všeobecná diskuze

Diskuze o komunikátoru HTC 7 Mozart
Odpovědět
gogospk
nováček
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: ned bře 13, 2011 11:20
Zařízení: HTC SNAP

HTC 7 Mozart: Všeobecná diskuze

Příspěvek od gogospk » pon led 23, 2012 20:25

miklust píše:Zdravim, mel bych asi tradicne trapny dotaz a to sice vyplati se jit do mozarta ted (kdyz se znovu objevil na cz trhu) a nebo pockat az co noveho se od htc objevi v barcelone??? Variantu nokia bych neresil, ten phone se mi nejak nelibi:-)
U této nové dodávky Mozartů je uvedeno, že běží na WP7.5 Mango, předpokládám že tak přišla do ČR přímo od HTC. Je tato nová verze Mozarta s českým Mango ?

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12207
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

HTC 7 Mozart: Všeobecná diskuze

Příspěvek od htcjirka » pon led 23, 2012 20:27

Ano je to Mango v cestine,mas to i napsane Sunnysoft strankach.Dokonce i tato rom je k dispozici unikla ne webu ,takze se da nahrat do starsich Mozartu bez jakehokoliv odemykani a carovani..

gogospk
nováček
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: ned bře 13, 2011 11:20
Zařízení: HTC SNAP

HTC 7 Mozart: Všeobecná diskuze

Příspěvek od gogospk » pon led 23, 2012 20:37

Pak je to ale nejlepší současná volba pro nový telefon s WP7.5 _ skvělé na seznámení s WP a 6290,- je bezkonkurenční cena za nový foun.

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12207
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

HTC 7 Mozart: Všeobecná diskuze

Příspěvek od htcjirka » pon led 23, 2012 20:53

To rozhodne,pro nekoho kdo nechce investovat a zatim poznavat system tak urcite.Navic s cetsinou "normalne"

miklust
nováček
nováček
Příspěvky: 13
Registrován: pon led 26, 2009 16:28
Zařízení: HTC Touch HD

HTC 7 Mozart: Všeobecná diskuze

Příspěvek od miklust » pon led 23, 2012 21:34

A zpracovani hardware mezi Mozart a Radar???

Uživatelský avatar
Vlasta W.
smartstar
smartstar
Příspěvky: 845
Registrován: stř led 28, 2009 10:14
Zařízení: HTC 7 Mozart, Nokia Lumia 720
Bydliště: Ústí nad Labem

HTC 7 Mozart: Všeobecná diskuze

Příspěvek od Vlasta W. » pon led 23, 2012 22:27

Téměř žádný. Oboje kovový unibody s plastem olem foťáku a dvířky baterie. USB stupidně na boku.

Uživatelský avatar
Flynn
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1591
Registrován: pon říj 31, 2011 15:35
Zařízení: HTC Radar WP 7.8 - Dynamics 2.0, myPhone Next

HTC 7 Mozart: Všeobecná diskuze

Příspěvek od Flynn » úte led 24, 2012 7:55

Radar nemá dvířka baterie. Ta není vyndávací.

Uživatelský avatar
Vlasta W.
smartstar
smartstar
Příspěvky: 845
Registrován: stř led 28, 2009 10:14
Zařízení: HTC 7 Mozart, Nokia Lumia 720
Bydliště: Ústí nad Labem

HTC 7 Mozart: Všeobecná diskuze

Příspěvek od Vlasta W. » úte led 24, 2012 9:58

Aha, no, má plast na tom místě každopádně má :-)

dejvid
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: úte led 24, 2012 20:35
Zařízení: htc 7

HTC 7 Mozart: Všeobecná diskuze

Příspěvek od dejvid » úte led 24, 2012 20:42

Zdravím, rád bych se zeptal na htc 7. Jsem čerstvý uživatel a zatím spokojenost. Jen si nevím rady s posíláním obrázků přes Bluetooth. Mobily se nedají spářit, i když se nám zobrazí stejná hesla pro potvrzení....
Může mi někdo poradit?? předem děkuji

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12207
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

HTC 7 Mozart: Všeobecná diskuze

Příspěvek od htcjirka » úte led 24, 2012 20:46

Je to tu opravdu mnohokrat na foru kdyby jsi pouzil tlacitko hledat,zjistil by jsi ze Bluetooth u Windows Phone je urceno pouze pro rezim handsfree ci BT sluchatka.Nikoliv na posilani souboru.Tuto funkci nema,neumi a nebude umet.

Gater
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 294
Registrován: čtv kvě 14, 2009 15:45
Zařízení: HTC 7 Mozart

RE: HTC 7 Mozart: Všeobecná diskuze

Příspěvek od Gater » úte led 24, 2012 23:12

Mam poznatek po updatu Mozarta na posledni verzi firmware. Pri nastavovani napr. casu v budiku - tedy pri scrollovani casem, pozadi divne problikava. Vim ze to zaclo delat po updatu firmwaru i u jineho Mozarta. Vlasto ? Co u tebe ? Nebo i na jinych zarizenich.

Uživatelský avatar
Vlasta W.
smartstar
smartstar
Příspěvky: 845
Registrován: stř led 28, 2009 10:14
Zařízení: HTC 7 Mozart, Nokia Lumia 720
Bydliště: Ústí nad Labem

HTC 7 Mozart: Všeobecná diskuze

Příspěvek od Vlasta W. » úte led 24, 2012 23:30

Mně to dělalo už před updatem a dělá dál.

Gater
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 294
Registrován: čtv kvě 14, 2009 15:45
Zařízení: HTC 7 Mozart

HTC 7 Mozart: Všeobecná diskuze

Příspěvek od Gater » stř led 25, 2012 14:23

On to asi způsobil některý z nových firmwarů od HTC. Když jsem měl samotný systém bez updatu firmwaru, tak to bylo v pořádku.

Gater
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 294
Registrován: čtv kvě 14, 2009 15:45
Zařízení: HTC 7 Mozart

HTC 7 Mozart: Všeobecná diskuze

Příspěvek od Gater » stř led 25, 2012 21:09

Další věc; dnes jsem zjistil, že můj Mozart nějak dostal do displeje nádech žluté, bílou to zobrazuje do žluta mírně, porovnával jsem to s jiným Mozartem a je to dost znát, ten druhý zobrazí bílou jako bílou - možná zas trošku do růžova. Myslíte, že je to závada a dá se to vyreklamovat ?

//edit:

Tak je telefon v reklamaci, hlavně kvůli vibračnímu motorku a jsem docela zvědav, jak se vyjádří k tomu displeji.

Gater
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 294
Registrován: čtv kvě 14, 2009 15:45
Zařízení: HTC 7 Mozart

HTC 7 Mozart: Všeobecná diskuze

Příspěvek od Gater » čtv úno 09, 2012 19:47

Tak musím pochválit český servis HTC, telefon se vrátil z opravy do 7 dnů. Vyměnili teméř vše co mohli, což nechápu proč, ale prosím. Vyměněno : Základní deska, LCD displej, Reproduktor, Sluchátko a něco dalšího. Celkem 6 věcí. Vibrace jsou už v normě a displej se mi zdá lepší, musím porovnat s jiným kusem.

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12207
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

HTC 7 Mozart: Všeobecná diskuze

Příspěvek od htcjirka » čtv úno 09, 2012 19:49

Gratuluji,VSP Data funguje bezvadne a doufejme, ze to takto zustane i do budoucna,mit HTC Arvato tak ti nic nevymeni..

Gater
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 294
Registrován: čtv kvě 14, 2009 15:45
Zařízení: HTC 7 Mozart

HTC 7 Mozart: Všeobecná diskuze

Příspěvek od Gater » čtv úno 09, 2012 20:01

Já jsem na ten protokol taky koukal jako blázen Jirko :D Nahlásil jsem jen špatný vibrační motorek a žlutý nádech displeje, ale nečekal jsem, že displej budou měnit, a tak se mi vrátilo téměř nové zařízení. Nevím, proč třeba měnili to sluchátko a reproduktor, ale služby VSP Data jsou fakt super a člověk nemusí na telefon čekat věčnost. Myslíš Arvato services ?

Uživatelský avatar
Daniel Fibikar
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1482
Registrován: pon úno 12, 2007 10:54
Zařízení: Microsoft Lumia 950
Bydliště: Liberec

HTC 7 Mozart: Všeobecná diskuze

Příspěvek od Daniel Fibikar » čtv úno 09, 2012 20:08

htcjirka píše:Gratuluji,VSP Data funguje bezvadne a doufejme, ze to takto zustane i do budoucna,mit HTC Arvato tak ti nic nevymeni..
V první řadě CZ Arvato HTC nedělají a v SRN Arvato funguje naprosto bezproblémově na HTC. Nemám rád tyhle blbé řeči, ... děláte snad ve VSP_data ?

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12207
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

HTC 7 Mozart: Všeobecná diskuze

Příspěvek od htcjirka » čtv úno 09, 2012 20:15

No vzdyt prave,jak to bylo napsano tak to bylo i mysleno,jeste ze HTC v CZ Arvato nedela to by jsme dopadli..Navic velkou vetsinu distribuce v Nemecku opravuje tez VSP Data.

Uživatelský avatar
Daniel Fibikar
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1482
Registrován: pon úno 12, 2007 10:54
Zařízení: Microsoft Lumia 950
Bydliště: Liberec

HTC 7 Mozart: Všeobecná diskuze

Příspěvek od Daniel Fibikar » čtv úno 09, 2012 21:18

VSP umí T-mobile DE a nějaké necustom verze, ale pouze nějaké. Nicméně nejspíš jsou závislý na spoustě faktorů a jeden z nich je, zda-li dostanou na zařízení díly od HTC, protože ze zkušeností se mi spousta telefonů vracela jako neopravená z důvodů nedodání dílu, beru stane se, ale stalo se u několika případů, proto volím nyní Arvato, které je spolehlivé a hlavně umí všechny EU produkty, je jedno jaká customizace a jaká země.

Odpovědět

Zpět na „HTC 7 Mozart“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti