HTC 7 Mozart: Všeobecná diskuze

Diskuze o komunikátoru HTC 7 Mozart
Odpovědět
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

HTC 7 Mozart: Všeobecná diskuze

Příspěvek od Jiří Hrma » pát dub 01, 2011 21:17

nn, v ČR je dostupná jen 8GB verze.

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12200
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

HTC 7 Mozart: Všeobecná diskuze

Příspěvek od htcjirka » pát dub 01, 2011 21:18

Ne,pro CZ trh je urcena jen 8GB verze.

Aaa Jirka byl o minutku rychlejsi..

Uživatelský avatar
kopcakk
nováček
nováček
Příspěvky: 24
Registrován: úte pro 08, 2009 22:42
Zařízení: Sony Xperia T

HTC 7 Mozart: Všeobecná diskuze

Příspěvek od kopcakk » sob dub 02, 2011 8:00

aha ..takže si ji asi mám objednat ze zahraničí. A dá se pak změnit PC nebo něco jako u Nokie aby tam byl FW pro náš trh? Všude čtu že si ji při dovozu každej debrandoval. To je co?

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12200
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

HTC 7 Mozart: Všeobecná diskuze

Příspěvek od htcjirka » sob dub 02, 2011 9:09

U HTC se zadny PC nemeni,je to jedno odkud bude,cestina stejne neni a anglictina je ve vsech.Debrand se tyka tech co jsou od operatora,zejmena kdyz chtel nekdo drive aktualizace.Pro tebe je dulezite aby nemel simlock.

LosDatlos
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: ned kvě 01, 2011 9:10
Zařízení: HTC Touch Pro

HTC 7 Mozart: Všeobecná diskuze

Příspěvek od LosDatlos » ned kvě 01, 2011 9:28

Zdravím, potřebuju radu.. Koupil jsem dceři Mozarta a jsem z nej malinko zmaten. Vubec nam nejdou instalovat bezplatne aplikace napr. Youtube prehravac. Napise nam to hlasku, ze Marketplace neni dostupny v nasi zemi. Neni nekde moznost si aplikace stahnout primo napr v souboru .cab a doinstalovat rucne bez toho priblbleho marketu? Jo udelali jsme vsechny dostupne updaty pres ten Zune soft. Jo a zda se mi to, nebo Win7 mobile nemaji nic spolecneho s predeslymi Win mobile?! Myslim tim orientaci v telefonu pomoci file explorer nebo TotCom, moznost pouzivat tel jako externi uloziste ci usb modem, instalovat libovolne aplikace TomTom, iGo8, VNC, atd atd a vyuzivat jej jako "kapesni PC" ? Diky za vsechny postrehy a rady.

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12200
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

HTC 7 Mozart: Všeobecná diskuze

Příspěvek od htcjirka » ned kvě 01, 2011 19:06

Na windows mobile zapomen tady je vsechno jinak.Nektere veci jdou poresit ruznymi unlocky apod ,ale pisu to co nejde oficialne..

Chybějící funkce, či omezení systému
• Žádný správce souboru
• Nelze odeslat soubor pomocí Bluetooth
• Nepodporuje USB Mass Storage mód
• Instalace aplikací pouze z Marketplace
• Nepodporuje Flash a ani Silverlight ve webovém prohlížeči
• Správa telefonu jedině pomocí softwaru Zune
• Nepodporuje video hovory
• Žádné vlastní MP3 jako vyzvánění
• Neumí plnohodnotný multitasking(na podzim bude umet)
• Jediná navigace pomocí Bing maps(u nas k nicemu),existuje i patchnuty Navigon ,tot zatim vše..
• Nemožnost sdílení internetu (mobil nepujde použit jako modem)
atd.atd.

A zatím...

• Nemožnost stahovat placené aplikace (Free pokud nastavíte podporovanou zem)
• Chybějící česká lokalizace
• Čeští vývojáři nemohou nahrávat do Marketplace žádné aplikace(zatím)

Zkrátka u WP7 je všechno jinak.Neco co si o nich na internetu precti,google ti povi vse.

LosDatlos
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: ned kvě 01, 2011 9:10
Zařízení: HTC Touch Pro

HTC 7 Mozart: Všeobecná diskuze

Příspěvek od LosDatlos » ned kvě 01, 2011 20:44

A jak teda a kde nastavit aby se dalo alespon stahlvat to co je free ;-) ? Dikes

chmeldas
smartguru
smartguru
Příspěvky: 635
Registrován: pát zář 04, 2009 8:42
Zařízení: iPhone 6S/ Miix 2 8"
Bydliště: Německo a okolí Brna

HTC 7 Mozart: Všeobecná diskuze

Příspěvek od chmeldas » ned kvě 01, 2011 21:31

Stačí mít nastavený Live ID na některou z podporovaných zemí (USA nebo VB)

LosDatlos
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: ned kvě 01, 2011 9:10
Zařízení: HTC Touch Pro

HTC 7 Mozart: Všeobecná diskuze

Příspěvek od LosDatlos » pon kvě 02, 2011 9:11

htcjirka píše: Zkrátka u WP7 je všechno jinak.Neco co si o nich na internetu precti,google ti povi vse.
Jj koukam, ze timto jsem mel asi zacit, nez jsem ji ho koupil :lol: Nicmene dcerka ho ma na zabavu, taze se s tim nejak poperem a diky lidem jako jsi ty to nejak snad dame do kupy :wink:
Skoda je, ze i ja jsem chtel upgradovat muj staricky TouchPro za ten co mas Ty, ale vidim ze to bych si pekne nabehl. Uz konecne chapu rozdil mezi Win Mobile a Win phone :oops: Nicmene nema nekdo nejake info, zdali se nechysta klasicke Win Mobile 7 ?
to: chmeldas : Da se nejak zmenit nastaveni old uctu, nebo se musi vytvorit jiny? ...jsem to tam nejak nemohl najit :oops:

steelspace
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1094
Registrován: stř lis 24, 2010 22:29
Zařízení: L920, L930, L950 XL, iPhone 7 Plus
Bydliště: Líbeznice

HTC 7 Mozart: Všeobecná diskuze

Příspěvek od steelspace » pon kvě 02, 2011 10:16

Windows Mobile 7 se nechystá. Smartfouny už jsou spotřební elektronika a tomu se všechno podřizuje.
File manager, editor registru a podobný věci normální uživatel nepotřebuje a my ostatní si telefon odemkneme.

Sterba95
nováček
nováček
Příspěvky: 11
Registrován: ned dub 17, 2011 11:00
Zařízení: LG G2 32GB

HTC 7 Mozart: Všeobecná diskuze

Příspěvek od Sterba95 » stř kvě 04, 2011 16:51

Zdravím, mám toto HTC teprve chvíli, se systémem i telefonem samotným jsem spokojený, ale mám docela problém s baterií. Zdá se mi, že toho moc nevydrží (1 den normálního využívání, ale jsem schopen brouzdáním po netu, sledováním u toho pár videí apod. že mobil nedám moc z ruky vybít za cca 5 hodin), nevíte, v čem by mohl být problém? Telefon mám nový asi 14 dní, baterie byla jistě nová, byla pod ní i ochranná folie apod. Je to normální, nebo mám vadný kus baterky? Díky za odpověď popř. typy, co s baterií zkusit udělat :)

Uživatelský avatar
morro
smartguru
smartguru
Příspěvky: 692
Registrován: pon říj 04, 2010 12:12
Zařízení: AT&T Samsung Focus™
Bydliště: Plzeň

HTC 7 Mozart: Všeobecná diskuze

Příspěvek od morro » stř kvě 04, 2011 16:57

Sterba95: Toto zařízení by mělo vydržet cirka 2 - 3 dny dle toho co píšete. Jestli je to váš první smartphone tak byste měl vědět, že asi tou Achillovou patou smartphonů je právě. Zde najdete pár typů jak dosáhnout větší výdrže.

Sterba95
nováček
nováček
Příspěvky: 11
Registrován: ned dub 17, 2011 11:00
Zařízení: LG G2 32GB

HTC 7 Mozart: Všeobecná diskuze

Příspěvek od Sterba95 » stř kvě 04, 2011 17:50

Můj první smartphone to není (doteď jsem měl Nokii se Symbianem, ale zkusil jsem si i iOS a Android) a tyhle typy jsem četl a již jsem vše, jak mělo být, nastavené měl. Jen by mě zajímalo, jestli může být vada na baterii nebo je to normální.

Uživatelský avatar
morro
smartguru
smartguru
Příspěvky: 692
Registrován: pon říj 04, 2010 12:12
Zařízení: AT&T Samsung Focus™
Bydliště: Plzeň

HTC 7 Mozart: Všeobecná diskuze

Příspěvek od morro » stř kvě 04, 2011 18:14

Sterba95: V tom případě může být problém v baterce.

zaba_pv
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: pon dub 18, 2011 8:49
Zařízení: HTC 7 Mozart

HTC 7 Mozart: Všeobecná diskuze

Příspěvek od zaba_pv » čtv kvě 05, 2011 6:29

Sterba95 píše:Můj první smartphone to není (doteď jsem měl Nokii se Symbianem, ale zkusil jsem si i iOS a Android) a tyhle typy jsem četl a již jsem vše, jak mělo být, nastavené měl. Jen by mě zajímalo, jestli může být vada na baterii nebo je to normální.
Tak v setings na záložce aplikace vypnout hry(připojení na ZUNE) v Office(OneNote připojení).... Je tam toho spousta.čím více se toho vypne tím déle telefon vydrží. Napřed vydržel 24h teď i 72h. ;-)

Prostě chce to projít celé nastavení a povypínat vše co používá datová připojení. Třeba i prodloužit časové intervaly synchronizací emailů.

Sterba95
nováček
nováček
Příspěvky: 11
Registrován: ned dub 17, 2011 11:00
Zařízení: LG G2 32GB

HTC 7 Mozart: Všeobecná diskuze

Příspěvek od Sterba95 » pon kvě 09, 2011 18:54

Díky za rady, baterie mi nyní vydrží den užívání, což dle mého při mém využívání je v pořádku a měl bych ještě jednu otázku, je nějaká aplikace, která by ukazovala aktuální procento nabití baterie? Na marketplace jsem žádnou nenašel...

Standa99
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 242
Registrován: ned bře 12, 2006 10:53
Zařízení: Pixel

HTC 7 Mozart: Všeobecná diskuze

Příspěvek od Standa99 » pon kvě 09, 2011 19:38

........

akimcv
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: čtv kvě 26, 2011 10:05
Zařízení: HTC Mozart

HTC 7 Mozart: Všeobecná diskuze

Příspěvek od akimcv » čtv kvě 26, 2011 10:08

Zdravím, mám možná hloupou otázku tak mě hned nekamenujte :)
Je možné udělat downgrade na WM6.x u HTC Mozart?

steelspace
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1094
Registrován: stř lis 24, 2010 22:29
Zařízení: L920, L930, L950 XL, iPhone 7 Plus
Bydliště: Líbeznice

HTC 7 Mozart: Všeobecná diskuze

Příspěvek od steelspace » čtv kvě 26, 2011 11:30

Ne. K čemu by to bylo dobré?

akimcv
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: čtv kvě 26, 2011 10:05
Zařízení: HTC Mozart

HTC 7 Mozart: Všeobecná diskuze

Příspěvek od akimcv » čtv kvě 26, 2011 12:03

Protože se mi moc nezamlouvájí WM7 a dostupnost aplikací.

Odpovědět

Zpět na „HTC 7 Mozart“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host