HTC 7 Trophy: Všeobecná diskuze, řešení problémů

Diskuze věnovaná komunikátoru HTC 7 Trophy
Odpovědět
Alles
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: stř zář 21, 2011 20:46
Zařízení: Microsoft Lumia 950

HTC 7 Trophy: Všeobecná diskuze, řešení problémů

Příspěvek od Alles » pát zář 30, 2011 17:51

já to taky zkoušel a nic ,nebo spíš nemám tu trpělivost :-)

Jarri
nováček
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: ned lis 28, 2010 11:32
Zařízení: iPhone 4 a HTC Trophy 7

HTC 7 Trophy: Všeobecná diskuze, řešení problémů

Příspěvek od Jarri » sob říj 01, 2011 7:11

Dobry den,
kdyz se bavime o HTC Trophy od Vodafonu mel bych dotaz:
Na brandovanem HTC Trophy s ROMem Vodafone Germany jsem provedl HSPL tak, abych si mohl nahrat upraveny ROM Manga.
Ted jsem zjistil, ze ani nejak HSPL nepotrebuji, chci si kupovat aplikace a navigace mi staci vestavena = BING.

1. Je pro Vodafone Germany k dispozici jiz Mango?
Podle me a stranek WM blogu ano.

2. Mohu odinstalovat HSPL bez toho, aniz bych se musel vratit k brandovane ROM od Vodafonu?

3. Pokud ne, jak mohu nahrat oficialni Mango do brandovaneho telefonu?

Diky moc.

jame93
nováček
nováček
Příspěvky: 7
Registrován: pon srp 29, 2011 17:45
Zařízení: HTC 7 Trophy

HTC 7 Trophy: Všeobecná diskuze, řešení problémů

Příspěvek od jame93 » úte říj 04, 2011 21:02

Ahoj, mam problem po update na mango stale mi nejde pres muj Windows Live prihlasit v Zune ani pres vytvoreni uctu, nicmene zalozil jsme si novy ucet ale telefon mi nejde prevest na tento ucet. Nevite si nekdo prosim rady? Bohuzel v telefonu nemohu prijit na to jak smazat puvodni Windows Live. Dekuji za odpovedi

Uživatelský avatar
dwbmb
smartstar
smartstar
Příspěvky: 943
Registrován: pon lis 29, 2010 1:32
Zařízení: Lumia 820, 930

HTC 7 Trophy: Všeobecná diskuze, řešení problémů

Příspěvek od dwbmb » úte říj 04, 2011 21:23

Hard Reset.

martík
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: čtv říj 13, 2011 16:45
Zařízení: htc7trophy

HTC 7 Trophy: Všeobecná diskuze, řešení problémů

Příspěvek od martík » čtv říj 13, 2011 16:51

Ahoj lidi,potrebuju poradit se stahováním s internetu. kdyz stahuju z uložto pisničku tak se to nezeptá na ulození a po chvilce se to zacne prehrávat ale v tel to nikde nemam stahlý. a kdyz chci film tak mi to pise ze nemam program na prehrávání. potrebuju poradit kterej prográmek z marketu free stahnout aby mi to vse slo. dikec vsem

Uživatelský avatar
morro
smartguru
smartguru
Příspěvky: 692
Registrován: pon říj 04, 2010 12:12
Zařízení: AT&T Samsung Focus™
Bydliště: Plzeň

HTC 7 Trophy: Všeobecná diskuze, řešení problémů

Příspěvek od morro » čtv říj 13, 2011 16:59

Windows Phone neumožňují si stáhnout kde co z netu a pak si obsah přehrávat. Musíte mít v PC nainstalovaný Zune software (zune.net), který vám film pře konvertuje do podoby, kterou umí přehrát Windows Phone. Windows Phone 7.5 umí přehrávat hudbu ze skydrivu. HTML5 v IE9 on Windows Phone se pak postará o přehrávání videí na HTMML5 webech (flash není podporován – youtube je v HTML5 podobě). Vzhledem k vaší otázce doporučuji něco nastudovat o platformě Windows Phone.

martík
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: čtv říj 13, 2011 16:45
Zařízení: htc7trophy

HTC 7 Trophy: Všeobecná diskuze, řešení problémů

Příspěvek od martík » čtv říj 13, 2011 17:08

v pc zune mam uz od zacatku co jsem si poridila tenhle telefon a i se zune se obcas peru ale nepreperu. napr fotky dostat vsechny do kolekce ale vsechny tam nemam, a ani nevim kde pak mam hledat ten konverter. já sem na tohle talent to by clovek zaplakal a polopaticke vysvetleni pro skolacka 1 stupne nikdy neni od veci.

S timhle tel se ckovek fakt nenudi porád je se cemu ucit a co vylepsovat. :D

Uživatelský avatar
Vlasta W.
smartstar
smartstar
Příspěvky: 845
Registrován: stř led 28, 2009 10:14
Zařízení: HTC 7 Mozart, Nokia Lumia 720
Bydliště: Ústí nad Labem

HTC 7 Trophy: Všeobecná diskuze, řešení problémů

Příspěvek od Vlasta W. » čtv říj 13, 2011 17:23

Multimédia, která chceš nahrát do telefonu, musíš umístit do složek, které máš nastavené v Zune v Nastavení - Software - Kolekce. Když je tam zkopíruješ, Zune je sám přidá do kolekce a podle toho, jak máš nastavenou synchronizaci Nastavení - Telefon - Synchronizace je buď do telefonu nahraje sám, nebo je musíš v Zune chytit a odtáhnout vlevo dolů na ikonku telefonu (případně kliknout pravým a dát synchronizovat s jmeno telefonu). O konverzi se starat nemusíš, pokud to provedeš s formátem, který Zune umí načíst, ale ví, že ho telefon neumí přehrát, zkonvertuje ho sám, aniž bys musela něco dělat. Jen prostě to odesílání do telefonu bude trvat o chvilku déle.

martík
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: čtv říj 13, 2011 16:45
Zařízení: htc7trophy

HTC 7 Trophy: Všeobecná diskuze, řešení problémů

Příspěvek od martík » čtv říj 13, 2011 17:41

jo to co pises jsem v zune delala s obrázkama pretahovala je do dolni levé části do kolonky pc a i jsem to kopirovala do kolekce ale proste nekterý veci tam nemam ani po 100 pokusu ani synchronizace nepomohla tak nevim co stim.

Uživatelský avatar
UglyBastard
nováček
nováček
Příspěvky: 13
Registrován: stř srp 17, 2011 18:00
Zařízení: HTC Windows Phone 8S

HTC 7 Trophy: Všeobecná diskuze, řešení problémů

Příspěvek od UglyBastard » pát říj 21, 2011 7:19

Zdravím, snad mi pomůžete, včera jsem nainstaloval mango a od té doby mi nejdou přehrávat všechny písničky zaráz. Ať dám funkci shuffle, nebo pustím libovolnou písničku v sekci, kde jsou všechny skladby, pořád se to jen načítá, ale nespustí. Docela mě to štve, protože takhle můžu poslouchat jen jednotlivé interprety. HR se mi moc provádět nechce, takže kdyby bylo nějaké jiné řešení, byl bych za něj vděčný, předem díky za odpovědi.

martík
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: čtv říj 13, 2011 16:45
Zařízení: htc7trophy

HTC 7 Trophy: Všeobecná diskuze, řešení problémů

Příspěvek od martík » úte lis 01, 2011 18:11

ahoj právě jsem byla v sekci icq a skyp a tam se píše že to bude s mangem. mango už mám ale nemužu najít nikde skyp poradte mi prosím kde to najdu nebo nenajdu? dík

Uživatelský avatar
Robert Varga
smartguru
smartguru
Příspěvky: 607
Registrován: ned dub 03, 2011 15:07
Zařízení: HTC Titan

HTC 7 Trophy: Všeobecná diskuze, řešení problémů

Příspěvek od Robert Varga » úte lis 01, 2011 18:18

Skype v Mangu? O tom se nikdá nemluvila, pokud mě pamět nešálí...

martík
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: čtv říj 13, 2011 16:45
Zařízení: htc7trophy

HTC 7 Trophy: Všeobecná diskuze, řešení problémů

Příspěvek od martík » úte lis 01, 2011 18:38

píše se tam že :zkopírováno:


ICq a skype

Příspěvekod htcjirka » sob kvě 07, 2011 20:20
Na Android zapomen,oficialni Skype bude uvolnen az s Mangem na podzim(neoficialni Skyper nestoji za nic) a ICQ se pripravuje od IM+.

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12219
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

HTC 7 Trophy: Všeobecná diskuze, řešení problémů

Příspěvek od htcjirka » úte lis 01, 2011 19:57

Taky se koukni kdy se to bylo psano,v kvetnu,to byly ve svete kolem WP jine informace i famy..

Uživatelský avatar
herm
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 84
Registrován: čtv srp 04, 2011 6:54
Zařízení: Win->Android

HTC 7 Trophy: Všeobecná diskuze, řešení problémů

Příspěvek od herm » stř lis 23, 2011 20:55

Dneska se mi nabídl oficiální update na 7.10.7740.16 a následně pak HTC updatík. Jde zřejmě o ten, co přidává Internet sharing (což je tedy následně vidět v Settings).
Co je ovšem nepříjemná věc je to, že se mi po tomto procesu změnila MAC. Zjistil jsem to až když jse doma marně snažil připojit k svému WiFi AP, kde mm filtrovíní MAC adres. Dal jsem do seznamu tedy novou a jede to.
Takže kdyby na to někdo narazil.

Dále viz. http://www.htcphones.net/htc-windows-ph ... er-update/" onclick="window.open(this.href);return false;

EDIT: ale zase má to jeden pozitivní rys a to ten, že po updatu mám velice stabilní připojení k WiFi. Doposud se mi mobil odpojoval po pár minutách, teď nemusím dělat pořád reconnect. V práci, kde máme Cisca WiFi AP, nebyl problém, ale doma na Zyxel ADSL P660HN jsem míval výpadky.

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12219
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

HTC 7 Trophy: Všeobecná diskuze, řešení problémů

Příspěvek od htcjirka » stř lis 23, 2011 20:59

Ano a udajne se MAC adresa meni s kazdym restartem,je to pry bug..

Uživatelský avatar
herm
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 84
Registrován: čtv srp 04, 2011 6:54
Zařízení: Win->Android

HTC 7 Trophy: Všeobecná diskuze, řešení problémů

Příspěvek od herm » stř lis 23, 2011 21:01

Tak to je supéér :-)

steelspace
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1094
Registrován: stř lis 24, 2010 22:29
Zařízení: L920, L930, L950 XL, iPhone 7 Plus
Bydliště: Líbeznice

HTC 7 Trophy: Všeobecná diskuze, řešení problémů

Příspěvek od steelspace » čtv lis 24, 2011 8:17

herm píše:Dneska se mi nabídl oficiální update na 7.10.7740.16 a následně pak HTC updatík. Jde zřejmě o ten, co přidává Internet sharing (což je tedy následně vidět v Settings).
Co je ovšem nepříjemná věc je to, že se mi po tomto procesu změnila MAC. Zjistil jsem to až když jse doma marně snažil připojit k svému WiFi AP, kde mm filtrovíní MAC adres. Dal jsem do seznamu tedy novou a jede to.
Takže kdyby na to někdo narazil.

Dále viz. http://www.htcphones.net/htc-windows-ph ... er-update/" onclick="window.open(this.href);return false;
Filtrování pře MAC adresy žádný smysl z bezpečnostního hlediska nemá. Je to spíš otravné, když ti přijde třeba někdo na návštěvu a chtěl by se připojit.

Uživatelský avatar
herm
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 84
Registrován: čtv srp 04, 2011 6:54
Zařízení: Win->Android

HTC 7 Trophy: Všeobecná diskuze, řešení problémů

Příspěvek od herm » čtv lis 24, 2011 8:59

No tak já se tedy nechci pouštět do nějakých debat kolem fitrování MAC, ale právě tenhle můj případ mi ilustruje to, že to zabírá :-). Je to samozřejmě jeden stupeň zabezpečení a kdo ho nechce, ať to nezapíná. A bez toho bych ani na tenhle problém s měnící se MAC nepřišel.

Kazzan
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: pon lis 07, 2011 15:48
Zařízení: HTC 7 Trophy

HTC 7 Trophy: Všeobecná diskuze, řešení problémů

Příspěvek od Kazzan » pon pro 05, 2011 20:28

steelspace píše:
herm píše:Dneska se mi nabídl oficiální update na 7.10.7740.16 a následně pak HTC updatík. Jde zřejmě o ten, co přidává Internet sharing (což je tedy následně vidět v Settings).
Co je ovšem nepříjemná věc je to, že se mi po tomto procesu změnila MAC. Zjistil jsem to až když jse doma marně snažil připojit k svému WiFi AP, kde mm filtrovíní MAC adres. Dal jsem do seznamu tedy novou a jede to.
Takže kdyby na to někdo narazil.

Dále viz. http://www.htcphones.net/htc-windows-ph ... er-update/" onclick="window.open(this.href);return false;
Filtrování pře MAC adresy žádný smysl z bezpečnostního hlediska nemá. Je to spíš otravné, když ti přijde třeba někdo na návštěvu a chtěl by se připojit.
V korporátních sítích přece jen nějaký ten smysl má. Lze sice překonat během pár desítek minut, ale pokud firma používá něco inteligentnějšího na správu sítě, lze pak takové pokusy efektivně odříznout.

Chybu mohu potvrdit u mého HTC 7 Trophy. Při každém vypnutí telefonu se změní poslední 3 dvojice MAC adresy. První tři se změní při instalaci této aktualizace. Většinou z Vaší originální (u mne "f8:db:7f") právě na "00:18:41". Jak dokazují uvedené články a i vlákna na Microsoft Answers a XDA, nejsme jediní. Chyba na straně HTC zjevně potvrzena a dnes eskalována přímo u HTC, tak i u společnosti Microsoft (nicméně bez úspěšné reprodukce problému). Tak uvidíme, jak zatlačí na opravu.

Odpovědět

Zpět na „HTC 7 Trophy“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti