HTC 7 Trophy: Všeobecná diskuze, řešení problémů

Diskuze věnovaná komunikátoru HTC 7 Trophy
Odpovědět
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

HTC 7 Trophy: Všeobecná diskuze, řešení problémů

Příspěvek od Jiří Hrma » pon pro 06, 2010 11:41

Pořídili jste si HTC 7 Trophy s Windows Phone 7 a potřebujete poradit? Nebo se naopak chcete podělit o své dojmy s ostatními čtenáři? Pak je toto vlákno určené přímo pro vás!

Obrázek Obrázek Obrázek

Další informace, které by vás mohli zajímat (recenzi připravujeme)
HTC 7 Trophy: První pohled na komunikátor s Windows Phone 7 (video)
HTC 7 Trophy bez QWERTY klávesnice na první fotografii, nový obrázek HTC HD7

Tip: Chcete vědět, kde se HTC 7 Trophy aktuálně prodává za nejlepší cenu?

Uživatelský avatar
drak21
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 169
Registrován: stř zář 28, 2005 8:28
Zařízení: iPhone 6 64gb Space Grey
Bydliště: Kladno
Kontaktovat uživatele:

HTC 7 Trophy: Všeobecná diskuze, řešení problémů

Příspěvek od drak21 » pon pro 06, 2010 13:18

Mam otazecku ,jak dostat nekterej program na hlavni plochu(home).Jak odebrat na to jsem prisel :) ale jak neco pridat to se me fakt nedari najit.

ps: Pouziva nekdo program My WP7 Idea ?Kde se da hlasovat pro nejpotrebnejsi aplikace pro WP7,nebo zadat vlastni vlakno s potrebou :) ?Je celkem zajimave ze copy/paste je top a hned app na zmenu vyzvaneni :)

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

HTC 7 Trophy: Všeobecná diskuze, řešení problémů

Příspěvek od Jiří Hrma » pon pro 06, 2010 13:48

Je to snadné - přepni se do seznamu programů a podrž na daném "zástupci" chvíli prst. Objeví se ti nabídka, kde vybereš možnost "Pin to Start" a viola, je to tam :)

Uživatelský avatar
drak21
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 169
Registrován: stř zář 28, 2005 8:28
Zařízení: iPhone 6 64gb Space Grey
Bydliště: Kladno
Kontaktovat uživatele:

HTC 7 Trophy: Všeobecná diskuze, řešení problémů

Příspěvek od drak21 » pon pro 06, 2010 15:00

Jsem to ale lama :) Diky tohle me nenapadlo.

Uživatelský avatar
dzordanobruno
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 215
Registrován: čtv říj 28, 2010 12:22
Zařízení: HTC Trophy

HTC 7 Trophy: Všeobecná diskuze, řešení problémů

Příspěvek od dzordanobruno » stř pro 08, 2010 18:39

Přesunu tedy své dotazy sem.
Profily existují, neexistují? Potřebuji něco jako profil, který bude jen vybrovat. Víc mě nezajímá. Profily jako má Nokia jsou mi k ničemu..

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12219
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

HTC 7 Trophy: Všeobecná diskuze, řešení problémů

Příspěvek od htcjirka » stř pro 08, 2010 18:42

Ted jsem nepochopil to s tou nokii,nokia ma take profil,ktery "jen vibruje".

Uživatelský avatar
dzordanobruno
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 215
Registrován: čtv říj 28, 2010 12:22
Zařízení: HTC Trophy

HTC 7 Trophy: Všeobecná diskuze, řešení problémů

Příspěvek od dzordanobruno » stř pro 08, 2010 19:03

Ano,
nokia(tedy aspoň za starých dob a SE to má i nyní) má profily např. Normální, Diskrétně atd. každý profil měl své přednastavené volby a právě profil diskrétně jen vibroval - jen jsem využíval nejvíce. Např. SE, co mám nyní při zmáčknutí slouhe hvězdičky přejde právě do diskrétního modu. Proto by mne zajímalo, jestli má něco podobného i WP7 + trophy?

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12219
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

HTC 7 Trophy: Všeobecná diskuze, řešení problémů

Příspěvek od htcjirka » stř pro 08, 2010 19:17

I nokia to ma nyni-v soucasnosti,napr N900 to jen na okraj.Na tvou otazku ti snad brzy odpovi Jirka Hrma...

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

HTC 7 Trophy: Všeobecná diskuze, řešení problémů

Příspěvek od Jiří Hrma » stř pro 08, 2010 19:24

Ve Windows Phone 7 máš tři možnosti nastavení profilu. Vše se přepíná přes klávesy pro regulaci hlasitosti - máš tam tichý, vibrace a klasický.

Uživatelský avatar
dzordanobruno
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 215
Registrován: čtv říj 28, 2010 12:22
Zařízení: HTC Trophy

HTC 7 Trophy: Všeobecná diskuze, řešení problémů

Příspěvek od dzordanobruno » stř pro 08, 2010 19:31

Díky Jirko,
ještě dotaz k MArketPlace. Rád bych rozbalil tepefon, dal sim a začal stahovat aplikace(free) doufám, že nebudu muset nic přenastaovat v PC, ani v mobilu a kdo ví, kde ještě. Bude vše bez problémů nebo se mám připravit na nějaké problém?

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

HTC 7 Trophy: Všeobecná diskuze, řešení problémů

Příspěvek od Jiří Hrma » stř pro 08, 2010 19:46

S tím bys neměl mít žádný problém. Jen si při prvním spuštění vytvoříš live ID účet (pokud jej už používáš například pro MSN komunikaci, tak jej můžeš použít). Jako Live ID můžeš použít svůj e-mail nebo si vytvoříš nové ID s e-mailem od Microsoftu (@hotmail... atd.).

Uživatelský avatar
jacek
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1145
Registrován: stř lis 28, 2007 10:19
Zařízení: Samsung Galaxy Note
Bydliště: Frýdlant

HTC 7 Trophy: Všeobecná diskuze, řešení problémů

Příspěvek od jacek » stř pro 08, 2010 19:54

@ jiří Hrma : jestli jsem dobře pochopil, pokud mám email @gmail.com, nebude problém?......já jen, jestli se třeba Googl nemá rád s MS

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

HTC 7 Trophy: Všeobecná diskuze, řešení problémů

Příspěvek od Jiří Hrma » stř pro 08, 2010 19:57

Určitě ně :) já taky používám jako Live ID mejl na @smartmania.cz, který mám pro tyhle účely vytvořený a bez potíží.

Uživatelský avatar
dzordanobruno
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 215
Registrován: čtv říj 28, 2010 12:22
Zařízení: HTC Trophy

HTC 7 Trophy: Všeobecná diskuze, řešení problémů

Příspěvek od dzordanobruno » stř pro 08, 2010 20:08

Já například využívám účet na seznamu, tak snad se to nějak nekousne. Ono to nějak dopadne:) Ale jsem rád, že nemusím vytvářet nějaký blbosti, když nechci..

-- doplnění předchozího příspěvku (stř pro 08, 2010 21:34) --

Mám další dotaz:)
Pokud vložím sim, bez internetu v mobilu, jen klasický tarif. Lze telefon používat nenastavený, prostě zakázat veškeré wapy, gprs, edge atd. a v případě nutnosti lehce nastavit? Nebo budu muset obvolávat operátora?

steelspace
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1094
Registrován: stř lis 24, 2010 22:29
Zařízení: L920, L930, L950 XL, iPhone 7 Plus
Bydliště: Líbeznice

HTC 7 Trophy: Všeobecná diskuze, řešení problémů

Příspěvek od steelspace » čtv pro 09, 2010 8:47

WP7 umí email z:
- jakýkoliv POP3 / SMTP
- google - tam umí i kontakty a kalendáře
- exchange
- live mail (tj hotmail apod.) včetně kontaktů a kalendáře

Live Id je nutné - s ním je pak přístup na stránky, kde si můžeš nechat telefon vzdáleně vyhledat, nebo ho při ztrátě vymazat / zablokovat. Na LiveId se ukládají i případné nákupy, takže zakoupené aplikace nebo hudba se neztratí po výměně telefonu.

Obecně jakýkoliv moderní smartphone nemá bez datového tarifu smysl kupovat. Ovšem datové přenosy zakázat lze.

Uživatelský avatar
dzordanobruno
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 215
Registrován: čtv říj 28, 2010 12:22
Zařízení: HTC Trophy

HTC 7 Trophy: Všeobecná diskuze, řešení problémů

Příspěvek od dzordanobruno » čtv pro 09, 2010 18:24

Internet bude, ale časem. Nemám teď nějak chuť lítat po městě a zařizovat si paušál:) Musí počkat po novém roce, kdy se lidé krapet uklidní a nakupovací mánie nebude tak extrémní:)

Uživatelský avatar
Mirek Kočí
nováček
nováček
Příspěvky: 29
Registrován: pon lis 01, 2010 9:07
Zařízení: Lumia 800, Motorola Zoom,iPad, Galaxy Nexus, One X

HTC 7 Trophy: Všeobecná diskuze, řešení problémů

Příspěvek od Mirek Kočí » čtv pro 09, 2010 18:49

jde vám vypnout ta otravná vibrace po stisknutí některých ze tří senzorových tlačítek? Postup: Settings > ringtones & Sounds > vibrate off nefunguje…

Uživatelský avatar
dzordanobruno
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 215
Registrován: čtv říj 28, 2010 12:22
Zařízení: HTC Trophy

HTC 7 Trophy: Všeobecná diskuze, řešení problémů

Příspěvek od dzordanobruno » čtv pro 09, 2010 21:55

Tak jsem si ho dnes objednal. Jsem zvědav, jak se s telegon bude pracovat:)

steelspace
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1094
Registrován: stř lis 24, 2010 22:29
Zařízení: L920, L930, L950 XL, iPhone 7 Plus
Bydliště: Líbeznice

HTC 7 Trophy: Všeobecná diskuze, řešení problémů

Příspěvek od steelspace » pát pro 10, 2010 8:20

HTC Trophy a další telefony používají k simulaci skutečného tlačítka část dotykové plochy dipleje. To chování je schováno ve firmwaru a WP7 o tom vůbec neví.

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

HTC 7 Trophy: Všeobecná diskuze, řešení problémů

Příspěvek od Jiří Hrma » pát pro 10, 2010 9:14

Btw docela často se mi u Trophyho stávalo, že když jsem chtěl něco stisknout v dolní části displeje, překlikl jsem omylem se právě na senzorová tlačítka, což občas vyvolalo akci, kterou jsem zrovna nechtěl. Stává se vám to také?

Odpovědět

Zpět na „HTC 7 Trophy“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host