proximity sensor

Téma věnované výkonnému komunikátoru HTC Desire HD se systémem Android
Odpovědět
Lordzata
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 122
Registrován: ned črc 12, 2009 11:32
Zařízení: HTC Desire HD 32GB Kingston

proximity sensor

Příspěvek od Lordzata » stř zář 14, 2011 14:21

zdravím, všiml jsem si ze po aktualizaci na 2.3.3 mi nejak spatne reaguje proximity sensor. nebo spíš nefunguje. kdyz přiložím telefon k uchu (samosdřejmě při telefonování) tak nezhnasne.....nevite co s tím neni nekde v menu nabídka zapnutí, hledal sem ale nenašel......díky za pomoc

Vacclaf
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 143
Registrován: čtv pro 09, 2010 15:44
Zařízení: HTC DHD

proximity sensor

Příspěvek od Vacclaf » čtv zář 15, 2011 20:45

Taky sem si fšiml, ale oprava je jednoduchá. Stačí najít tu správnou polohu na uchu a zhasne, věř mi.

Lordzata
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 122
Registrován: ned črc 12, 2009 11:32
Zařízení: HTC Desire HD 32GB Kingston

proximity sensor

Příspěvek od Lordzata » pát zář 16, 2011 10:44

nezhasne ted sem to zkoušel zavolal sem si z druhýho a zkousel to i kdyz prsem zakryju celej horní mikrofon tak nezhasne......takze je asi rozbitej co :(

Vacclaf
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 143
Registrován: čtv pro 09, 2010 15:44
Zařízení: HTC DHD

proximity sensor

Příspěvek od Vacclaf » sob zář 17, 2011 15:49

Ještě mohu doporučit senzor profouknout a jestli ani to nepomůže, tak asi odešel...

Uživatelský avatar
Tw!nC4m
nováček
nováček
Příspěvky: 44
Registrován: stř led 21, 2009 12:16
Zařízení: HTC DHD
Bydliště: Plzeň

proximity sensor

Příspěvek od Tw!nC4m » pon zář 19, 2011 13:15

Rekalibrace proximity senzoru

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=951858" onclick="window.open(this.href);return false;

Už hodně lidem to pomohlo..

Uživatelský avatar
Roman Vitámvás
redaktor
redaktor
Příspěvky: 47
Registrován: pát črc 25, 2008 14:08
Zařízení: HTC Desire HD
Bydliště: Nový Vestec

proximity sensor

Příspěvek od Roman Vitámvás » pát zář 30, 2011 21:40

Měl sem svoje DHD s tímto na reklamaci, když přišel telefon zpátky stálo tam, závada se projevila, telefon vyčištěn. Po týdnu začal zase senzor fungovat hůře, po dvou týdnech sem ho musel občas profouknout a do měsíce ani to nestačilo. Tak sem se nakrk a profouknul ho opatrně z dálky kompresorem a měl sem na pár týdnů pokoj :) od té doby jsem to aplikoval už několikrát.
Tu utilitku vyzkouším, ale ještě sem na to nekoukal a pokud je potřeba root (což předpokládám) tak mám smolíka.

Lordzata
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 122
Registrován: ned črc 12, 2009 11:32
Zařízení: HTC Desire HD 32GB Kingston

proximity sensor

Příspěvek od Lordzata » sob říj 01, 2011 9:08

no ja to zkoušel a nakonci přízpevku tam ma borec probrem ze spustí aplikaci a vyhodí to chybovou hlašku, mě to udelalo to stejne takze bohuzel je to zatím nanic a zatím nevyřešeno, jinak kompresor vyzkouším

jen tak poznámka co kdybych to zkusil vysavačem :-D vím ze to ma opačnej ráz ale kompresor doma nemám

Uživatelský avatar
Roman Vitámvás
redaktor
redaktor
Příspěvky: 47
Registrován: pát črc 25, 2008 14:08
Zařízení: HTC Desire HD
Bydliště: Nový Vestec

proximity sensor

Příspěvek od Roman Vitámvás » pon říj 10, 2011 13:50

Teoreticky by to mělo jít i vysavačem, nakonec můžeš nasadit hadici na výfuk vysavače. Ať tak či tak chce to opatrně aby se nepoškodil reproduktor. To nějak nedomysleli se schováním senzoru pod mřížku kam se dostává prach. Minulý týden přišel ke slovu opět kompresor a nestačil sem se divit jakej mráček prachu vyletěl z mřížky. A to používám pouzro.

Odpovědět

Zpět na „HTC Desire HD“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti