Wifi problem

Téma věnované výkonnému komunikátoru HTC Desire HD se systémem Android
Odpovědět
Div3r
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: pát pro 24, 2010 22:57
Zařízení: HTC Desire HD

Wifi problem

Příspěvek od Div3r » pát pro 24, 2010 23:01

Caw lidi potreboval bych poradit dneska HTC desire HD a kdyz jsem ho zkoumal zkusil sem wifi naslo to nejaky site tak sem to zavrel a sel si na notebook udelat wifi ale kdyz sem dal znova wifi uz mi to nenaslo vubec zadnou sit a predtim jich to naslo hodne a i kdyz sem dal pridat sit a tak to psalo porad vyhledavani ale nic to vubec nenaslo nevite jak to zprovoznit nebo co sem mohl udelat blbe ze mi najednou wifi nic nenajde

Uživatelský avatar
7raul
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: pon pro 20, 2010 21:12
Zařízení: HTC Desire HD

Wifi problem

Příspěvek od 7raul » sob pro 25, 2010 14:49

Presne tento istý problém som mal s Bluetoothom, HR pomohol.

Uživatelský avatar
Pavel Vlasák
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1165
Registrován: sob úno 07, 2009 14:56
Zařízení: HTC Desire
Bydliště: Pardubice

Wifi problem

Příspěvek od Pavel Vlasák » sob pro 25, 2010 15:21

...a co restart zařízení?

Div3r
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: pát pro 24, 2010 22:57
Zařízení: HTC Desire HD

Wifi problem

Příspěvek od Div3r » sob pro 25, 2010 16:56

Zkoušel jsem 2x a nic, ale dneska jsem to zkoušel znova nic pak jsme jeli pryč a pak jsem to náhodně zkoušel a šlo to nevím vůbec proč ale teďka to jde takže nevím čím to vůbec bylo

jura20
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: sob pro 25, 2010 19:04
Zařízení: HTC touch pro

Wifi problem

Příspěvek od jura20 » sob pro 25, 2010 19:08

Zdravim,
mam problem s tim ze mi nejde spustit wifi - kdyz kliknu na zapnuti - objevi se nacitaci kolecko pak zmizi a nic nezapne se...telefon je v tovarnim nastaveni - myslite ze pomuze upgrade ROM? Nebo je wifi proste nefunkcni? V tovarnim nastaveni by melo fungovat ne?

DIk za odpovedi

biscuit84
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 330
Registrován: sob pro 11, 2010 13:31
Zařízení: iPhone X,Note8,Honor9,iPad Pro 10,5”
Bydliště: Olomouc

Wifi problem

Příspěvek od biscuit84 » stř pro 29, 2010 0:21

Ja registrujem iba horšiu citlivosť na wi-fi signál. Keď porovnávam silu signálu v mojej izbe, tak na notebooku mám plných 5 čiarok, na iPade a iPhone mi ukazuje stredne silný signál, ale na Desire HD častokrát sieť vôbec nenájde alebo ukazuje len najnižšiu intenzitu.

-- doplnění předchozího příspěvku (stř pro 29, 2010 0:43) --

Tak som podnikol experiment a nechal som si pripojený notebook k wi-fi a zároveň sa pokúšal pripojiť aj Desire k wi-fi. A ukázalo mi, že pripojenie nie je možné. Nepomohol ani reštart. Akonáhle som noťas odpojil, pripojenie už možné bolo. Zdá sa, že Desire HD má tých múch viac, než som čakal :???:

Uživatelský avatar
dufulo
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 342
Registrován: čtv pro 23, 2010 1:26
Zařízení: HTC Desire HD, Evo 3D

Re: Wifi problem

Příspěvek od dufulo » stř pro 29, 2010 2:15

Mobil je náročnejší na signál oproti notebooku, to je normálne.

Nemáš tú wifi zle nadstavenú? Ja mám bežne k wifi routeru pripojený notebook, desire hd, wildfire a nemám problém...

Sent from my Desire HD using Tapatalk

biscuit84
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 330
Registrován: sob pro 11, 2010 13:31
Zařízení: iPhone X,Note8,Honor9,iPad Pro 10,5”
Bydliště: Olomouc

Wifi problem

Příspěvek od biscuit84 » stř pro 29, 2010 23:48

No v routeri asi chyba nebude. Bezproblemov mi to utiahne súčasne pripojené 3 noťasy + Apple hračky a aj tá N97 sa pripojí :) Ale podarilo sa mi to zatiaľ odstrániť tým, že dám v nastavení vypnúť wi-fi a potom ju znovu zapnem a potom sa dá pripojiť.
No a k tej citlivosti na signál: iPhone aj Nokia signál ukazujú, ale Desire má problém.

Uživatelský avatar
Robot_Honza
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 61
Registrován: sob pro 04, 2010 16:37
Zařízení: LG P500 a LG P990 / Samsung Galaxy S 2
Bydliště: Praha

Wifi problem

Příspěvek od Robot_Honza » stř pro 29, 2010 23:56

Nevím jestli je to možný, ale u některých zařízení se dá nastavit jaký typ Wifi budou hledat a akceptovat, a když to přepneš na ten poslení N typ tak málo co najdeš, protože většina starších routerů běží na B/G... Ale nevím, jestli tvoje zařízení tohle podporuje...

petrinho
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: stř pro 29, 2010 23:50
Zařízení: HTC DHD
Bydliště: Plzeň

Wifi problem

Příspěvek od petrinho » stř pro 29, 2010 23:58

Taky mam HTC DHD a mam s wifi podobný problém.. že je telefon citlivější na signál než notebook se dá pochopit, ale občas mi to hlásí že jsem připojený k wifi a přitom internet vůbec nefunguje - v tu samou chvíli jsem přitom byl připojen s notebookem, takže s wifi nic neni. Z počátku pomáhalo vypnout zapnout wifi v telefonu (tak jak píše kolega nade mnou), ale teďka už nepomůže ani když restartuju celý telefon. Nenapadá někoho co s tim ?

biscuit84
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 330
Registrován: sob pro 11, 2010 13:31
Zařízení: iPhone X,Note8,Honor9,iPad Pro 10,5”
Bydliště: Olomouc

Wifi problem

Příspěvek od biscuit84 » čtv pro 30, 2010 0:07

Tak som sa trochu pohral s nastavením pre wi-fi. Nastavenie typu wi-fi mi telefón neumožňuje, ale zaškrtol som možnosť použiť viac energie pre citlivejší príjem. Tak som zvedavý, či to nejak pomôže.

petrinho
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: stř pro 29, 2010 23:50
Zařízení: HTC DHD
Bydliště: Plzeň

Wifi problem

Příspěvek od petrinho » čtv pro 30, 2010 0:21

taky zkouším co všechno by mohlo pomoct.. to použití víc energie taky mám zaškrtlé, zkouším zrušit veškeré zabezpečení wifi sítě, nastavil jsem i nové jméno, i jiný kanál a zatím bez výsledku...
ten samý problém jsem už našel ve více forech, ale zatím nikde nebylo žádné řešení..

Uživatelský avatar
Robot_Honza
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 61
Registrován: sob pro 04, 2010 16:37
Zařízení: LG P500 a LG P990 / Samsung Galaxy S 2
Bydliště: Praha

Wifi problem

Příspěvek od Robot_Honza » čtv pro 30, 2010 0:28

Nemáte router ZyXel?

Uživatelský avatar
mike-biker
moderátor
moderátor
Příspěvky: 1251
Registrován: ned zář 16, 2007 11:24
Zařízení: iPhone Xs Max 512GB Space grey
Bydliště: Jesenice u Prahy

Wifi problem

Příspěvek od mike-biker » čtv pro 30, 2010 0:30

Já s WiFi nemám problém, chytám celkem obstojně již od dob Xperie X1. A to mám router v přízemí RD a jsem v podkroví. Na notesu tak 4 čárky a na DHD kolísá mezi 1-3. 8-)

petrinho
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: stř pro 29, 2010 23:50
Zařízení: HTC DHD
Bydliště: Plzeň

Wifi problem

Příspěvek od petrinho » čtv pro 30, 2010 0:32

Robot_Honza píše:Nemáte router ZyXel?
já ano... konkrétně T3-P660HW nebo tak nějak...

Uživatelský avatar
Robot_Honza
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 61
Registrován: sob pro 04, 2010 16:37
Zařízení: LG P500 a LG P990 / Samsung Galaxy S 2
Bydliště: Praha

Wifi problem

Příspěvek od Robot_Honza » čtv pro 30, 2010 0:37

Z jiné diskuze o tomto tématu Wifi problém s HTC Desire na idnes...

Re: htc desire - prakticke zkusenosti
ja mel P660 a neslo to ani s Desire ani s Galaxy.
nejsem sam: Recently bought a ZyXEL P-660HW-T1 v2 Modem
Router (white one) and the damn thing giving me nothing but problems...
always DC when trying to connect to streamyx but when i use my old setup
of ZyXEL Modem and D-Link 524UP no problem...

http://mobil.idnes.cz/htc-desire-hd-a-d ... o=42722371" onclick="window.open(this.href);return false;

PS: přídavek... :)

Re: Wifi problem - Desire

Příspěvekod DaSt » ned 01. srp 2010 9:24:08
Měl jsem problém s WiFi (router Zyxel P660HW-T3 v2 od O2). Měl jsem nastavené přihlašovaní WPA-PSK a vždycky po nějakém čase nefungovalo počasí, pošta, market. Prohlížeč ale běžel v pohodě. WiFi na Desire bylo připojeno ale ve stavu "Ověřování v síti ...". Pomohlo jen vypnout a znovu zapnout WiFi.
Řešení:
Vypnul jsem ověřování WPA-PSK (Secutiry mode - No security) a zapnul filtrování MAC adres. Do povolených stačí napsat MAC adresu Desire a od té doby jde WiFi jako víno nonstop :-)

http://androidforum.cz/wifi-problem-des ... tml#p73432" onclick="window.open(this.href);return false;

-- doplnění předchozího příspěvku (čtv pro 30, 2010 1:47) --

Radím googlit, web je toho plný a vůbec vám kluci nezávidím. Zlatý LG P500 :) chytnu s tím kde co... (tedy wifi myslím). :)

petrinho
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: stř pro 29, 2010 23:50
Zařízení: HTC DHD
Bydliště: Plzeň

Wifi problem

Příspěvek od petrinho » čtv pro 30, 2010 1:09

Googlim no :) ale řešení zatím žádný, páč zrovna zabezpečení jsem před chvílí zrušil úplně a pořád nic ... vypadá to na ten router nebo kombinace router a telefon ... u známých mi wifina fungovala (každou chvílí teda spadla, ale občas skutečně fungovala), takže wifi v telefonu bude v pořádku...

Uživatelský avatar
dufulo
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 342
Registrován: čtv pro 23, 2010 1:26
Zařízení: HTC Desire HD, Evo 3D

Re: Wifi problem

Příspěvek od dufulo » čtv pro 30, 2010 1:12

Asi naozaj zlá kombinácia...ja mám tp-link, v robote neviem čo je a pohoda...

Sent from my Desire HD using Tapatalk

Uživatelský avatar
Robot_Honza
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 61
Registrován: sob pro 04, 2010 16:37
Zařízení: LG P500 a LG P990 / Samsung Galaxy S 2
Bydliště: Praha

Wifi problem

Příspěvek od Robot_Honza » sob led 01, 2011 21:19

Tak shodou okolností jsem musel u známých přenastavovat Zyxel pro stejný problém a zjistil jsem na O2, že lidi, kteří mají nezabezpečenou wifi síť tak mají problém s nalezením a přihlášením se k ní...

ulrico
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: úte črc 05, 2011 23:28
Zařízení: HTC Incredible S (Android 2.3.3 bez rootu)

Wifi problem

Příspěvek od ulrico » pát lis 18, 2011 23:24

Nechci to zakřiknout, ale možná je skutečně problém v ZyXELech. Měl jsem to samé. Dnes jsem zkusil jsem místo ZyXELu použít D-Link a snad to nezakřiknu, ale zatím se vše zdá být OK. Zabezpečení jsem nastavil WPA2. Mám wifi zapnuté už asi 5 hodin a stále "připojeno".

Odpovědět

Zpět na „HTC Desire HD“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 hostů