HTC Sense - zobrazení na mapě

Téma věnované výkonnému komunikátoru HTC Desire HD se systémem Android
Uživatelský avatar
l.hrudka
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 54
Registrován: ned říj 04, 2009 12:11
Zařízení: Htc Touch Pro 2,Samsung Omnia B7610 Pro

HTCSence - zobrazení na mapě

Příspěvek od l.hrudka » úte lis 30, 2010 21:39

Ahoj tak sem to zkusil podle navodu a stejne me to nefachci a navic uz v tom htc sense nemam ani tu nabidku lidi sms a ty dalsi zalozky stalo se vam to taky nekomu ?

Uživatelský avatar
pepino34
nováček
nováček
Příspěvky: 46
Registrován: ned led 08, 2006 17:40
Zařízení: LG Nexus 5
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

HTCSence - zobrazení na mapě

Příspěvek od pepino34 » úte lis 30, 2010 21:42

Teď jsem se díval a vše mi funguje.

Uživatelský avatar
l.hrudka
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 54
Registrován: ned říj 04, 2009 12:11
Zařízení: Htc Touch Pro 2,Samsung Omnia B7610 Pro

HTCSence - zobrazení na mapě

Příspěvek od l.hrudka » úte lis 30, 2010 22:05

dys to podle navodu mazete vytvarite si novy ucet na uplne jiny email novy nove zalozeny nebo na ten predesly co ste mazaly ?

Milton_Keynes
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: stř srp 04, 2010 18:55
Zařízení: HTC Desire HD

HTCSence - zobrazení na mapě

Příspěvek od Milton_Keynes » ned pro 12, 2010 22:15

HTC Desire HD jsem zakoupil před pěti dny, tak se zatím trochu rozkoukávám, nicméně mám docela problém s HTCsence.com :-( Registraci jsem provedl a teď, když se snažím přihlásit na PC, tak to načítá a načítá, ale zůstane černé pozadí a nic to nenačte :???: Nevíte někdo, prosím, co s tím?

Uživatelský avatar
pepino34
nováček
nováček
Příspěvky: 46
Registrován: ned led 08, 2006 17:40
Zařízení: LG Nexus 5
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

HTCSence - zobrazení na mapě

Příspěvek od pepino34 » pon pro 13, 2010 16:24

S tím jsou vždycky nějaké problémy, chce to zkoušet synchronizovat účty v DHD a tak různě, pak se to vždy rozjede.

bendys
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: čtv lis 18, 2010 13:10
Zařízení: SE p900,SE G900,thc dhd,iphone 4
Bydliště: Vysočina

HTCSence - zobrazení na mapě

Příspěvek od bendys » ned led 16, 2011 17:52

taky hlásím problémy s htc sense, odebrání učtu jak na webu tak v mobilu min 3x, když zadávám telefonní číslo tak tam má být i směrové číslo napr 580 01 a pak telefonní 605 251 453 nebo jak?:-) jinak se mi na webu zobrazí jenom ovládací panel který vůbec nefunguje, díky za nějakou reakci..

Uživatelský avatar
l.hrudka
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 54
Registrován: ned říj 04, 2009 12:11
Zařízení: Htc Touch Pro 2,Samsung Omnia B7610 Pro

HTCSence - zobrazení na mapě

Příspěvek od l.hrudka » pon led 17, 2011 21:01

ahoj ja to zkousel taky ale dys zadam cislo i se smerovym cislem tak se mi zobrazi +420+420 602xxxxx tak sem to zadal do mobilu bez smeroveho cisla a to se doplnilo podle servisniho regionu samo uz mi funguje poloha ale panel s nastroji tam neni :-(

pujowecz
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: úte led 18, 2011 12:01
Zařízení: htc desire hd

HTC Sense - zobrazení na mapě

Příspěvek od pujowecz » úte led 18, 2011 15:04

Taky me to nejede. Vsechno jsem zkusil 30x. Funguje pouze prozvoneni.

bendys
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: čtv lis 18, 2010 13:10
Zařízení: SE p900,SE G900,thc dhd,iphone 4
Bydliště: Vysočina

HTC Sense - zobrazení na mapě

Příspěvek od bendys » úte led 18, 2011 15:44

jojo prozvnonění a poloha jinak nic, mají tam asi problém... nevíte kdy to bude vyřešený?

Uživatelský avatar
l.hrudka
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 54
Registrován: ned říj 04, 2009 12:11
Zařízení: Htc Touch Pro 2,Samsung Omnia B7610 Pro

HTC Sense - zobrazení na mapě

Příspěvek od l.hrudka » úte led 18, 2011 21:55

tak sem zkousel jak funguje to urceni polohy kdyz zmenite sim kartu tak to vubec ten telefon nenajde tak ze to je dobre pokut ho zapomenete nekde v kancelari nebo nekde kde vam ho chtej vratit a nevite kde ani zamknout na dalku nesel mozna ze to zatim nefunguje korektne ale dys vam ho nekdo ukradne tak urcite si da svou sim a potom je tato funkce k nicemu :-)

Uživatelský avatar
semacik
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 56
Registrován: ned lis 07, 2010 21:14
Zařízení: HTC DESIRE HD

HTC Sense - zobrazení na mapě

Příspěvek od semacik » úte led 18, 2011 22:46

ja som to dnes skusal opat , a uz mi to ide , neslo mi to ale uz slape opat , maju vypadky, ale dnes mi to slo len na prehliadači Safari , všetko bolo funkcne ... mozno je to tym ze som vcera rootol a nahral Leedroid1.4.1

bendys
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: čtv lis 18, 2010 13:10
Zařízení: SE p900,SE G900,thc dhd,iphone 4
Bydliště: Vysočina

HTC Sense - zobrazení na mapě

Příspěvek od bendys » pát led 21, 2011 15:51

z podopry napsali, že vše bude funkční až během příštího měsíce předběžně..

Uživatelský avatar
spermosh
smartstar
smartstar
Příspěvky: 811
Registrován: pon říj 13, 2008 10:48
Zařízení: HTC One X+
Bydliště: Praha 10

HTC Sense - zobrazení na mapě

Příspěvek od spermosh » pát led 21, 2011 16:35

ja bych se na cele HTC Sense vykaslal - dyt to spis nefunguje, nez funguje a stejne to ma slabe moznosti a cele to je nejake zpomalene proste - k nicemu

Odpovědět

Zpět na „HTC Desire HD“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 17 hostů