HTC Sense - zobrazení na mapě

Téma věnované výkonnému komunikátoru HTC Desire HD se systémem Android
Uživatelský avatar
pepino34
nováček
nováček
Příspěvky: 46
Registrován: ned led 08, 2006 17:40
Zařízení: LG Nexus 5
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

HTC Sense - zobrazení na mapě

Příspěvek od pepino34 » sob lis 20, 2010 16:46

Vše mám povoleno, telefon jsem resetoval a pořád na htc sense píše že to mám v telefonu zakázané.
Co kde ještě povolit ?

-- doplnění předchozího příspěvku (pon lis 22, 2010 15:14) --

Nikdo to zatím nezkoušel ?

Uživatelský avatar
Luboš Klicpouch
smartguru
smartguru
Příspěvky: 569
Registrován: pon pro 31, 2007 14:00
Zařízení: SGN
Bydliště: Praha

HTCSence - zobrazení na mapě

Příspěvek od Luboš Klicpouch » pon lis 22, 2010 23:14

Možná to máš špatně nastavené celkově. Na webu smaž účet a pak jej zkus znovu registrovat přes telefonu. Jako formát telefonního čísla dej +420606123456 a uvidíš. U mě to tak jednou bylo tímto. Špatným formátem telefonu.

Uživatelský avatar
pepino34
nováček
nováček
Příspěvky: 46
Registrován: ned led 08, 2006 17:40
Zařízení: LG Nexus 5
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

HTCSence - zobrazení na mapě

Příspěvek od pepino34 » stř lis 24, 2010 16:50

Účty smazány a znova založeny, už to funguje.
Jen Kontakty a Zprávy nejsou kompletní, tak půlky chybí.

Uživatelský avatar
sotrava
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 155
Registrován: pon zář 13, 2010 9:08
Zařízení: Oneplus X
Bydliště: Benešov
Kontaktovat uživatele:

Re: HTCSence - zobrazení na mapě

Příspěvek od sotrava » stř lis 24, 2010 16:59

Já mam vše nastavení tak jak je potřeba a htcsense stále nic. Jediné co mi funguje tak to je prozvoneni mobilu

Sent from my Desire HD

Uživatelský avatar
pepino34
nováček
nováček
Příspěvky: 46
Registrován: ned led 08, 2006 17:40
Zařízení: LG Nexus 5
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

HTCSence - zobrazení na mapě

Příspěvek od pepino34 » stř lis 24, 2010 17:04

U bráchy na DHD taky pomohlo až smazání účtů, jak na PC tak v telefonu. Už mu to jede.

Uživatelský avatar
sotrava
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 155
Registrován: pon zář 13, 2010 9:08
Zařízení: Oneplus X
Bydliště: Benešov
Kontaktovat uživatele:

Re: Re: HTCSence - zobrazení na mapě

Příspěvek od sotrava » stř lis 24, 2010 17:08

pepino34 píše:U bráchy na DHD taky pomohlo až smazání účtů, jak na PC tak v telefonu. Už mu to jede.
Zkusím taky,dík

Sent from my Desire HD

Uživatelský avatar
pepino34
nováček
nováček
Příspěvky: 46
Registrován: ned led 08, 2006 17:40
Zařízení: LG Nexus 5
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

HTCSence - zobrazení na mapě

Příspěvek od pepino34 » stř lis 24, 2010 17:13

Upřesním, nejdřív smazat a založit na PC a až potom v telefonu se přihlásit k tomu nového z PC.

mjozef
nováček
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: sob lis 06, 2010 20:05
Zařízení: HTC Desire HD

HTCSence - zobrazení na mapě

Příspěvek od mjozef » čtv lis 25, 2010 10:57

Kontakty sa mi tam podarilo dostat ale Poloha telefonu nie ide to niekomu. Dik

Uživatelský avatar
Pistolník
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 308
Registrován: pát úno 27, 2009 12:34
Zařízení: HTC Desire HD
Bydliště: Brno

HTCSence - zobrazení na mapě

Příspěvek od Pistolník » čtv lis 25, 2010 11:55

Ano poloha jde.

mjozef
nováček
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: sob lis 06, 2010 20:05
Zařízení: HTC Desire HD

HTCSence - zobrazení na mapě

Příspěvek od mjozef » čtv lis 25, 2010 12:12

Skusal som to minimalne tri krat a nic, mozes napisat ako si to robil

-- doplnění předchozího příspěvku (čtv lis 25, 2010 13:53) --

Tak konecne vidim aj HTC na mape ale ked dam naist telefon tak nic

Uživatelský avatar
Pistolník
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 308
Registrován: pát úno 27, 2009 12:34
Zařízení: HTC Desire HD
Bydliště: Brno

HTCSence - zobrazení na mapě

Příspěvek od Pistolník » čtv lis 25, 2010 14:58

Nastavil jsem jen účet, nic jiného. Je však pravda, že je to velice nespolehlivé. Pozor na úpravu kontaktů V HTCSense. Když jsem na počítači přiřadil fotky, tak to vzalo jen nově přiřazené z počítače a staré přiřazené v mobilu zmizely. A tak postupně mizely a objevovaly buď jedny nebo druhé. Dalo to dost práce sesynchronizovat. Do spolehlivosti má HTCSense hódně daleko.

Uživatelský avatar
DonGiovanni
nováček
nováček
Příspěvky: 12
Registrován: čtv lis 04, 2010 20:11
Zařízení: HTC Desire HD
Bydliště: Strakonice

HTCSence - zobrazení na mapě

Příspěvek od DonGiovanni » čtv lis 25, 2010 19:06

Ano to má, ale myslím, že posledních 14 dní s tím něco udělali, protože vše už jede docela dobře. Vše se načítá, jak kontakty, zprávy - prostě všechno. Ne jak předtím, kdy se zprávy a kontakty načetly tak jedenkrát z deseti... :-D

Uživatelský avatar
semacik
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 56
Registrován: ned lis 07, 2010 21:14
Zařízení: HTC DESIRE HD

HTCSence - zobrazení na mapě

Příspěvek od semacik » čtv lis 25, 2010 19:14

mne to šlo zobrazovanie a teraz mi prestalo isť , piše ziež to ze to mam zakazane v telefone... skusil som aj premazat učet a nepomohlo , ostatne všetko ide...

Uživatelský avatar
pepino34
nováček
nováček
Příspěvky: 46
Registrován: ned led 08, 2006 17:40
Zařízení: LG Nexus 5
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

HTCSence - zobrazení na mapě

Příspěvek od pepino34 » čtv lis 25, 2010 19:15

No nevím, mě se načte tak 1/3 kontaktů a tak 2/3 zpráv.

Uživatelský avatar
DonGiovanni
nováček
nováček
Příspěvky: 12
Registrován: čtv lis 04, 2010 20:11
Zařízení: HTC Desire HD
Bydliště: Strakonice

HTCSence - zobrazení na mapě

Příspěvek od DonGiovanni » čtv lis 25, 2010 20:34

Jo jasný, ono se to postupně dočítává...Ale pak je tam vše, ale před tím, jak to psalo, že je chyba, už je snad pryč... :-D

Uživatelský avatar
Roman Vitámvás
redaktor
redaktor
Příspěvky: 47
Registrován: pát črc 25, 2008 14:08
Zařízení: HTC Desire HD
Bydliště: Nový Vestec

HTCSence - zobrazení na mapě

Příspěvek od Roman Vitámvás » čtv lis 25, 2010 21:30

Mě se nikdy nenačte všechno, několikrát to postupně načte další kontakty a tak ve 2/3 šmitec. Polohu na mapě mě to taky neukazuje. Osobně si myslím že htcsense.com si zatím žije svým životem. Taková ranná Alfa verze vypuštěná mezi lidi coby testery :tlem:

Uživatelský avatar
DonGiovanni
nováček
nováček
Příspěvky: 12
Registrován: čtv lis 04, 2010 20:11
Zařízení: HTC Desire HD
Bydliště: Strakonice

HTCSence - zobrazení na mapě

Příspěvek od DonGiovanni » čtv lis 25, 2010 22:33

Teď mě tak napadlo, jestli taky nehraje role jaký má kdo prohlížeč... ;) Protože je to přeci spřízněno s Googlem (možná-android). Já používám Google Chrome a vše jede super... Je to pouze domněnka

Uživatelský avatar
Roman Vitámvás
redaktor
redaktor
Příspěvky: 47
Registrován: pát črc 25, 2008 14:08
Zařízení: HTC Desire HD
Bydliště: Nový Vestec

HTCSence - zobrazení na mapě

Příspěvek od Roman Vitámvás » čtv lis 25, 2010 23:26

Standardně používám Firefox, ale teď sem to zkusil v Chrome a je to nemlich stejný.

Uživatelský avatar
pepino34
nováček
nováček
Příspěvky: 46
Registrován: ned led 08, 2006 17:40
Zařízení: LG Nexus 5
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

HTCSence - zobrazení na mapě

Příspěvek od pepino34 » pát lis 26, 2010 15:30

Opět jsem psal do HTC a tady je odpověď:
Co se týče HTCSense.com, zasílám prohlášení společnosti HTC:

Z důvodu údržby servru a kvůli problémům s výkonem jsem byli nuceni na čas omezit některé z nabízených služeb.
Plná funkčnost bude brzy obnovena. Pracujeme na tom, aby stránka byla v provozu co nejdříve.

Co je termín " co nejdříve" :twisted: ?

Uživatelský avatar
semacik
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 56
Registrován: ned lis 07, 2010 21:14
Zařízení: HTC DESIRE HD

HTCSence - zobrazení na mapě

Příspěvek od semacik » pát lis 26, 2010 15:47

mne to vcera nefungovalo ta poloha pisalo ze v telefone to mam zakazane a dnes to už ide. :) našlo ma ihneď. :)

Odpovědět

Zpět na „HTC Desire HD“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti