Desire HD - navigace

Téma věnované výkonnému komunikátoru HTC Desire HD se systémem Android
risa1978
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 58
Registrován: ned bře 20, 2011 9:10
Zařízení: Galaxy Note
Bydliště: kolem Brna

Desire HD - navigace

Příspěvek od risa1978 » sob pro 10, 2011 7:32

Ja sem na Desire HD vyzkousel snad vsechny druhy navigaci ktere na android jdou a jednoznacne to vzdy vyhral navigon. Nejsou to sice takove omalovanky jako treba Aura s 3D budovama, ale je spolehlivej. Jezdim denne celou stredni evropu , takze si myslim ze muzu srovnavat. U navidonu je supr ze ti po zadani cile prehledne na mape ukaze tri varianty cesty s dobou jizdy a km, zvolis si ktera ti v dane situaci nejvic vyhovuje a jedes. Navic ma i malych vesnicich pokryti map do cisel popisnych.

ladys80
nováček
nováček
Příspěvky: 26
Registrován: stř pro 07, 2011 17:04
Zařízení: HTC Desire HD

Desire HD - navigace

Příspěvek od ladys80 » sob pro 10, 2011 10:53

Tak uz jsem se trochu pohnul, google maps i locations naslo mou pozici, nejdriv s odchylkou asi 1km, dneska rano s presnosti na cca.5m.Takze evidentne bude GPS senzor obcas kapanek kolisat.

Nicmene stale se mi nepodarilo dostat mou polohu do pocasi.Jde to nejak sprovazat moji polohu naslou v maps nebo locations, abych si ji pridal do pocasi ?

Vacclaf
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 143
Registrován: čtv pro 09, 2010 15:44
Zařízení: HTC DHD

Desire HD - navigace

Příspěvek od Vacclaf » sob pro 10, 2011 12:02

Ladys, při prvním nastavení phounu jsi měl někde zaškrtnot Zjišťování polohy, skus si nastavení projít ještě jednou. (je to ten kouzelnický cylindr s hůlkou).

ladys80
nováček
nováček
Příspěvky: 26
Registrován: stř pro 07, 2011 17:04
Zařízení: HTC Desire HD

Desire HD - navigace

Příspěvek od ladys80 » sob pro 10, 2011 12:07

Momentalne nejsem na wifi a zatim jeste nemam datovy tarif, lze tu polohu pres google zjistit a nacist i pres internetovou propust nebo jen wifi resp data ?

Uživatelský avatar
pepino34
nováček
nováček
Příspěvky: 46
Registrován: ned led 08, 2006 17:40
Zařízení: LG Nexus 5
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Desire HD - navigace

Příspěvek od pepino34 » sob pro 10, 2011 12:17

Přes wifi to funguje.

ladys80
nováček
nováček
Příspěvky: 26
Registrován: stř pro 07, 2011 17:04
Zařízení: HTC Desire HD

Desire HD - navigace

Příspěvek od ladys80 » sob pro 10, 2011 12:58

Ok, zajdu nekam na wifi.

Snad uz posledni dotaz.Sygic uz mam v mobilu, ale kdyz to chci spustit, tak mi to hlasi ze musim nejdriv zadat tu polohu, jinak se navigace nezapne.

Ma to takhle byt nebo mam pocitat jeste s nejakym problemem ?

Uživatelský avatar
pepino34
nováček
nováček
Příspěvky: 46
Registrován: ned led 08, 2006 17:40
Zařízení: LG Nexus 5
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Desire HD - navigace

Příspěvek od pepino34 » sob pro 10, 2011 13:02

Co přesně to napíše?

ladys80
nováček
nováček
Příspěvky: 26
Registrován: stř pro 07, 2011 17:04
Zařízení: HTC Desire HD

Desire HD - navigace

Příspěvek od ladys80 » sob pro 10, 2011 14:07

napise to tohle:

GPS is not enabled
Enable location services to determine your location.

Mam moznost dat settings a tam uz je volba zamereni pres satelity GPS nebo zamereni pres bezdratove site.

Uživatelský avatar
pepino34
nováček
nováček
Příspěvky: 46
Registrován: ned led 08, 2006 17:40
Zařízení: LG Nexus 5
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Desire HD - navigace

Příspěvek od pepino34 » sob pro 10, 2011 14:09

No a když odškrtneš GPS tak dál co?

ladys80
nováček
nováček
Příspěvky: 26
Registrován: stř pro 07, 2011 17:04
Zařízení: HTC Desire HD

Desire HD - navigace

Příspěvek od ladys80 » sob pro 10, 2011 14:46

zaskrtnu GPS, vyskocim z toho a kdyz znova chci spustit navigaci, tak to jen problikne a uz se ani nedostanu na to settings.

Uživatelský avatar
pepino34
nováček
nováček
Příspěvky: 46
Registrován: ned led 08, 2006 17:40
Zařízení: LG Nexus 5
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Desire HD - navigace

Příspěvek od pepino34 » sob pro 10, 2011 15:44

Tak to jedině přeinstalovat Sygica...

ladys80
nováček
nováček
Příspěvky: 26
Registrován: stř pro 07, 2011 17:04
Zařízení: HTC Desire HD

Desire HD - navigace

Příspěvek od ladys80 » sob pro 10, 2011 16:26

jeste me napadlo, musi byt Sygic ulozen v presne nazvane slozce jako se davaj treba hry pod Android/data atd nebo se to muze dat "volne" na kartu ?

Uživatelský avatar
pepino34
nováček
nováček
Příspěvky: 46
Registrován: ned led 08, 2006 17:40
Zařízení: LG Nexus 5
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Desire HD - navigace

Příspěvek od pepino34 » sob pro 10, 2011 16:57

No teď nevím, ale Sygic se přece nainstaluje sám, jen spustíš.

ladys80
nováček
nováček
Příspěvky: 26
Registrován: stř pro 07, 2011 17:04
Zařízení: HTC Desire HD

Desire HD - navigace

Příspěvek od ladys80 » čtv pro 15, 2011 10:38

Nevim cim to je, ale Sygic Mobile Maps 2010 jsem nerozchodil, nicmene Sygic Aura 2011 bezi tak jak ma a jelikoz je novejsi, tak nemam namitek.
Celkem se mi libi 3D zobrazeni budov ve velkych mestech a celkove je zase o neco prijemnejsi nez starsi Sygic.

Odpovědět

Zpět na „HTC Desire HD“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti