HTC Desire HD: Všeobecná diskuze, řešení problémů

Téma věnované výkonnému komunikátoru HTC Desire HD se systémem Android
Odpovědět
Uživatelský avatar
Pistolník
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 308
Registrován: pát úno 27, 2009 12:34
Zařízení: HTC Desire HD
Bydliště: Brno

Re: HTC Desire HD: Všeobecná diskuze, řešení problémů

Příspěvek od Pistolník » stř dub 27, 2011 15:53

Ono asi záleží, v jakém je to kontejneru (moc tomu však nerozumím). Mp4 to bez problémů přehraje. Filmy s koncovkou "avi" nikoliv. I když jestli se nepletu, tak avi je také mp4.

Uživatelský avatar
mike-biker
moderátor
moderátor
Příspěvky: 1248
Registrován: ned zář 16, 2007 11:24
Zařízení: iPhone Xs Max 512GB Space grey
Bydliště: Jesenice u Prahy

HTC Desire HD: Všeobecná diskuze, řešení problémů

Příspěvek od mike-biker » stř dub 27, 2011 16:00

AVI je pouze kontejner a to prastarý a dávno zkostnatělý. Používá se jen z důvodů velkého rozšíření a tuposti lidí. Jinak je lepší MP4, Matroška a jiné daleko modernější. Už měl dávno zmizet v propadlišti dějin. :twisted:

seme7
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: pát dub 29, 2011 15:38
Zařízení: HTC Desire HD

HTC Desire HD: Všeobecná diskuze, řešení problémů

Příspěvek od seme7 » pát dub 29, 2011 15:41

Zdravím, stává se mi, že při aktualizaci počasí se mi místo aktuálního místa načte počásí z číny a posune se mi i čas na čínský. Nevíte někdo co to je za problém? V aplikaci location se mi občas zobrazí že se nacházím v číně :D

Uživatelský avatar
Vlastimil Bartošák
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 360
Registrován: pát úno 01, 2008 12:13
Zařízení: LG V10
Bydliště: Teplice v Čechách, Krupka
Kontaktovat uživatele:

HTC Desire HD: Všeobecná diskuze, řešení problémů

Příspěvek od Vlastimil Bartošák » pát dub 29, 2011 16:12

To je chyba u HTC mě se to stalo že na mapě mi to ukázalo že jsem ve Francii druhý dne jsem byl už ve Španělsku pak to byla Afrika a asi po třech, čtyřech dnech mě to hodilo spět do ČR :)
----------------------------------------------------------------------------
Chtěl bych se ,ale zeptat nevíte o nějaké aplikaci která upraví metu tak abych mohl skrolovat do bohu než takto pořád dolů a nahoru? Tak jak to má ACER, LG či Samsung takto bych si to představoval sunutí do stran. Dík moc :-)

xtron
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: čtv kvě 05, 2011 16:58
Zařízení: HTC Desire HD, Nokia 5800

HTC Desire HD: Všeobecná diskuze, řešení problémů

Příspěvek od xtron » čtv kvě 05, 2011 17:05

zdravím,
mám problém s odesíláním sms. Doma mám kolísavý signál a jakmile napíšu sms bez signálu, po naskočení signálu se sms neodešle. V nastavení jsem opakované odesílání sms nenašel.

2seme7 i mně se už tohle stalo ovšem po chvíli vše OK

Uživatelský avatar
Vlastimil Bartošák
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 360
Registrován: pát úno 01, 2008 12:13
Zařízení: LG V10
Bydliště: Teplice v Čechách, Krupka
Kontaktovat uživatele:

HTC Desire HD: Všeobecná diskuze, řešení problémů

Příspěvek od Vlastimil Bartošák » pát kvě 06, 2011 2:11

Chtěl bych se zeptat proč mi nejde nainstalovat toto téma? Když ho chci instalovat tak mi to napíše Apllication not instalet
Nevíte náhodou co stým? Dík :-)

fmartin
nováček
nováček
Příspěvky: 14
Registrován: pát lis 14, 2008 20:12
Zařízení: HTC HD2, HTC DHD

HTC Desire HD: Všeobecná diskuze, řešení problémů

Příspěvek od fmartin » úte kvě 10, 2011 10:18

Nevíte někdo jak nastavit aby se mi adresy v adresáři a kalendáři otvíraly v Google mapách? Dřív se mě telefon ptal jestli chci dokončit akci pomocí Google maps, Navigonu nebo Locations, ale teď se mi začaly automaticky otevírat v Locations a nevím jak se toho zbavit. Nemám tam nastavenou výchozí akci a zkoušel jsem i HR, ale nepomohlo to.

Smicinek
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: čtv kvě 12, 2011 6:46
Zařízení: HTC Desire HD

HTC Desire HD: Všeobecná diskuze, řešení problémů

Příspěvek od Smicinek » čtv kvě 12, 2011 6:51

Zdravím... Chtěl bych se zeptat... VLastním mobil HTC Desire HD a mám pár problémů ale zatím popíšu pouze jeden který mě potkal dneska... Když mobil zamknu a on zhasne, uzamče se - to je nám známo všem... Ale Mobil mi normálně vydrží zhasnutý pár vteřin a opět se rožne, pak zase ztmavne a zhasne a opět se rožne, což sem v životě u žádného mobilu snad neviděl... Nevíte s tím mám udělat ? Restartoval sem a zkoušel v něm něco přenastavit, ale nevím vůbec co s tím a kde je chyba, mám ho asi 3 měsíce... Děkuji za odpovědi... Smicinek

Uživatelský avatar
Sapphire
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 51
Registrován: pát kvě 01, 2009 11:27
Zařízení: HTC Desire HD
Kontaktovat uživatele:

HTC Desire HD: Všeobecná diskuze, řešení problémů

Příspěvek od Sapphire » čtv kvě 12, 2011 9:41

Zrejme to dela nejaka app. Zkus popremyslet co jsi instaloval a pa to zacalo delat a postupne odonstaluj. Pokud tam mas neco mimo market je nabiledni,ze to dela ona. Netvrdim ale,ze by to nemohla delat o app z marketu... Pokud nepomuze,udelej Hard Reset a zacni z novu...

Flasher
nováček
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: sob kvě 14, 2011 12:21
Zařízení: HTC desire HD

HTC Desire HD: Všeobecná diskuze, řešení problémů

Příspěvek od Flasher » sob kvě 14, 2011 12:27

Zdravim vsechny,

mam skromny dotaz ohledne htc desire HD. Tento mob. jsem si nedavno poridil jelikoz mi ukradli htc desire, ale to je vedlejsi. Jedna se mi o wifi. Jake mate s ni zkusenosti? Na me pomery je strasne slaba dalo by se rict ze o 50% nez u normalniho HTC desire. Jake mate zkusenosti? Dekuji za odpoved

biscuit84
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 330
Registrován: sob pro 11, 2010 13:31
Zařízení: iPhone X,Note8,Honor9,iPad Pro 10,5”
Bydliště: Olomouc

HTC Desire HD: Všeobecná diskuze, řešení problémů

Příspěvek od biscuit84 » sob kvě 14, 2011 12:42

No ja som pôvodný Desire nemal, až DHD,ale súhlasím, že citlivosť wi-fi je oveľa slabšia v porovnaní s mojími "iZařízeními" i s N97. Nehovoriac o tom, že pri niektorých wi-fi hotspotoch, napr. v Mekáči alebo v nákupných centrách sa mi síce pripojí k wi-fi, ale nedokáže načítať stránky ( asi sa jedná o kódovanie routeru s ktorým si DHD neporadí-snáď to tu niekto fundovanejší vysvetlí). Inak mne sa citlivosť wi-fi o niečo zlepšila po upgrade na 2.3. Tak skús si nainštalovať do svojho DHD "perníček" a uvidíš.

Flasher
nováček
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: sob kvě 14, 2011 12:21
Zařízení: HTC desire HD

HTC Desire HD: Všeobecná diskuze, řešení problémů

Příspěvek od Flasher » sob kvě 14, 2011 13:20

je tam uz 2.3. a jsem velmi zklaman. Wifi pouzivam docela dost. Jestli nejakym upgradem nezlepsi tak ho prodam. Takova zakladni vec a oni ji tak poto... Na htc desire jsem mel vsude stejny signal jak na notasu, ale ted? :roll: a za ty penize...

Uživatelský avatar
dufulo
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 342
Registrován: čtv pro 23, 2010 1:26
Zařízení: HTC Desire HD, Evo 3D

Re: HTC Desire HD: Všeobecná diskuze, řešení problémů

Příspěvek od dufulo » sob kvě 14, 2011 13:34

Máš v nadstavení wifi zaškrtnuté “najlepší výkon “?

Flasher
nováček
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: sob kvě 14, 2011 12:21
Zařízení: HTC desire HD

HTC Desire HD: Všeobecná diskuze, řešení problémů

Příspěvek od Flasher » sob kvě 14, 2011 13:43

takovou nabidku jsem v tel. nenasel...

-- doplnění předchozího příspěvku (sob kvě 14, 2011 14:45) --

a uz jsem to nasel...vyzkousim a reknu...

Uživatelský avatar
mike-biker
moderátor
moderátor
Příspěvky: 1248
Registrován: ned zář 16, 2007 11:24
Zařízení: iPhone Xs Max 512GB Space grey
Bydliště: Jesenice u Prahy

HTC Desire HD: Všeobecná diskuze, řešení problémů

Příspěvek od mike-biker » sob kvě 14, 2011 14:19

Já to můžu porovnat, doma mám WiFi a v místě kde je signál na hraně, tak se v podstatě všechny telefony od Xperie X1, Samsungu i8000, HTC HD2, HTC DHD, Dellu Streak a iPhone 4 chovají stejně. :-).

Flasher
nováček
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: sob kvě 14, 2011 12:21
Zařízení: HTC desire HD

HTC Desire HD: Všeobecná diskuze, řešení problémů

Příspěvek od Flasher » sob kvě 14, 2011 18:15

zapnul jsem vyssi vykon pro wifi je to o neco lepsi ale slabota zlepseni tak o jeden dilek. Opakuju mel jsem HTC desire a tam kde jsem mel signal s nim ted uz nemam. To jsem od takoveho tel necekal. Jo a kamos ma HTC Touch HD a chyta wifi dale nez ja....?

seme7
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: pát dub 29, 2011 15:38
Zařízení: HTC Desire HD

HTC Desire HD: Všeobecná diskuze, řešení problémů

Příspěvek od seme7 » sob kvě 14, 2011 19:37

Jde se někde v mobilu podívat na provolané minuty a na počty odeslaných sms?

Uživatelský avatar
Sapphire
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 51
Registrován: pát kvě 01, 2009 11:27
Zařízení: HTC Desire HD
Kontaktovat uživatele:

HTC Desire HD: Všeobecná diskuze, řešení problémů

Příspěvek od Sapphire » sob kvě 14, 2011 19:52

hoši, problem s wifi jsem mel taky. A vite co stacilo! Sundat krit baterie, vic napruzit kontakty na krytu a pak jsem mel signal jak vino! Zkuste!

Flasher
nováček
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: sob kvě 14, 2011 12:21
Zařízení: HTC desire HD

HTC Desire HD: Všeobecná diskuze, řešení problémů

Příspěvek od Flasher » ned kvě 15, 2011 8:10

a neni to trochu sadomasochisticke?? Sundat kryt a napnout kontakty? Ja chci a by ten telefon byl jeste funkcni... A jak jsi to udelal??

Netvor
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: pát led 14, 2011 13:44
Zařízení: HTC Desire HD and: 2.3

HTC Desire HD: Všeobecná diskuze, řešení problémů

Příspěvek od Netvor » ned kvě 15, 2011 13:24

Cafte neviete mi pomoct mam HTC desire HD a androit veriu 2.3 a chcel by som dat naspet androit 2.2 ...

Odpovědět

Zpět na „HTC Desire HD“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 15 hostů