HTC Desire HD: Všeobecná diskuze, řešení problémů

Téma věnované výkonnému komunikátoru HTC Desire HD se systémem Android
Odpovědět
Uživatelský avatar
Vlastimil Bartošák
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 360
Registrován: pát úno 01, 2008 12:13
Zařízení: LG V10
Bydliště: Teplice v Čechách, Krupka
Kontaktovat uživatele:

HTC Desire HD: Všeobecná diskuze, řešení problémů

Příspěvek od Vlastimil Bartošák » pát úno 25, 2011 0:55

Náhodou není špatný na zálohu kontaktu,sms, atd. Dá se přes něj i vyhledat MT.

janiss
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 268
Registrován: ned úno 14, 2010 0:34
Zařízení: Samsung Galaxy Note
Kontaktovat uživatele:

HTC Desire HD: Všeobecná diskuze, řešení problémů

Příspěvek od janiss » pát úno 25, 2011 2:53

Niekedy sa to stalo aj mne ale chce to len skusat a ono sa to raz prihlasi ked nie dnes taj zajtra na 10 pokus neviem cim to je ale toto asi tipsi od htc zpackali.A s tym vyhladavanim fonu je to take o nicom pretoze ked ti ho niekto ukradne tak odhlasi sense konto ak vie ze to ten fon ma a takisto urcite nenecha fon zapnuty ked ho ukradne.Akurat ze ked ho stratis a nikto ho nestihne najst tak by sa to dalo vyuzit.A celkovo to htc sense nieje doladene a raz to ide inokedy zase nie.

Vlastimil Bartošák píše:Mě to šlo ,ale jak říkám předevčírem jsem ho dal do továrka a ted mi to nechce jít. Vždy mi to napíše asi špatný e-mail nebo heslo a přitom udaje jsou správné. Na NB se v pohodě přihlásím a na DHD to nechce jít. :evil:

Uživatelský avatar
Vlastimil Bartošák
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 360
Registrován: pát úno 01, 2008 12:13
Zařízení: LG V10
Bydliště: Teplice v Čechách, Krupka
Kontaktovat uživatele:

HTC Desire HD: Všeobecná diskuze, řešení problémů

Příspěvek od Vlastimil Bartošák » pát úno 25, 2011 13:44

No to máš pravdu. Když to někdo ukradne tak mám stejně malou šanci že to najdu.

David Barborka
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 169
Registrován: pát úno 23, 2007 1:31

HTC Desire HD: Všeobecná diskuze, řešení problémů

Příspěvek od David Barborka » pát úno 25, 2011 13:53

To hledání telefonu je na houby, zloděj vymění sim kartu a celé sense je v prd... tohle měl vychytané Samsung u omnie 2, tam se dalo nastavit, aby v případě vložení jiné sim karty vám to poslalo sms s tím číslem (nevím jestli u toho byly i souřadnice gps) a toto nastavení nezmizelo ani po přehrání ROM.

Uživatelský avatar
Vlastimil Bartošák
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 360
Registrován: pát úno 01, 2008 12:13
Zařízení: LG V10
Bydliště: Teplice v Čechách, Krupka
Kontaktovat uživatele:

HTC Desire HD: Všeobecná diskuze, řešení problémů

Příspěvek od Vlastimil Bartošák » pát úno 25, 2011 17:57

Ano takovou úpravu mám i na Nokii E90. Řeším to programem/antivirem Kaspersky. Ten mám zablokován na heslo a když právě vyměníte SIM tak to furt chce to heslo. Tel bez toho hesla nejde dát ani do továrka či přehrát ROM. Ale věřím že pořádný kutil by si stým hravě poradil tak jako servis. :)

Starbuck
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 297
Registrován: úte pro 09, 2008 18:52
Zařízení: HTC Desire HD, SG Note

HTC Desire HD: Všeobecná diskuze, řešení problémů

Příspěvek od Starbuck » sob úno 26, 2011 18:14

2 Lucifero - moje odpověď nebyla na Sence, ale na foťák. Sence (či Sense) je věc, která se HTC moc nepovedla. Nadávat na jeho funkčnost nemůžu, protože mě nikdy nefungovalo ;-D
Bylo by krásné, kdyby fungovalo nalezení polohy a smazání dat, od věci by nebylo taky přeměrování hovorů, ale když to nefunguje, tak to nefunguje. Existují i jiné možnosti zabezpečení, žádná však není 100%ní (Kasperky např. funguje pouze při zapnutých datových přenosech). O možnosti zálohování ani nemluvím.

Uživatelský avatar
Vlastimil Bartošák
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 360
Registrován: pát úno 01, 2008 12:13
Zařízení: LG V10
Bydliště: Teplice v Čechách, Krupka
Kontaktovat uživatele:

HTC Desire HD: Všeobecná diskuze, řešení problémů

Příspěvek od Vlastimil Bartošák » ned úno 27, 2011 17:04

Tak Android 2.3 tady bude v Červnu a to i pro Desire Z. :) Je to dobrá zpráva a nebo je to pozdě? Já osobě jsem ho čekal už v Březnu ,ale bohužel. Dočkáme se i nového Sense 3.0. Co nabídne nového?

Uživatelský avatar
Roman Vitámvás
redaktor
redaktor
Příspěvky: 47
Registrován: pát črc 25, 2008 14:08
Zařízení: HTC Desire HD
Bydliště: Nový Vestec

HTC Desire HD: Všeobecná diskuze, řešení problémů

Příspěvek od Roman Vitámvás » ned úno 27, 2011 18:35

Co přinese nového? Ať nic nenosí, stačí když začne fungovat https://www.htcsense.com/" onclick="window.open(this.href);return false;

Uživatelský avatar
Vlastimil Bartošák
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 360
Registrován: pát úno 01, 2008 12:13
Zařízení: LG V10
Bydliště: Teplice v Čechách, Krupka
Kontaktovat uživatele:

HTC Desire HD: Všeobecná diskuze, řešení problémů

Příspěvek od Vlastimil Bartošák » ned úno 27, 2011 21:48

Také stým mám už 3.dny problém. Nemohu se přihlásit a když se na NB přihlásím tak mi nejde synchronizace na MT. :evil:

Uživatelský avatar
Radek Hübl
smartstar
smartstar
Příspěvky: 862
Registrován: pát srp 24, 2007 19:59
Zařízení: Xiaomi Mi3 16GB + Samsung Galaxy Tab 7.7
Bydliště: Ústí nad Orlicí

HTC Desire HD: Všeobecná diskuze, řešení problémů

Příspěvek od Radek Hübl » úte bře 01, 2011 6:44

Pomůže někdo s názvame budíku kterej probudí v "ideální" čas když spíte nejlehčím spánkem? viděl jsem to naiPhone a chtěl bych to zkusit na androidu. díkas :-)

Uživatelský avatar
dufulo
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 342
Registrován: čtv pro 23, 2010 1:26
Zařízení: HTC Desire HD, Evo 3D

Re: HTC Desire HD: Všeobecná diskuze, řešení problémů

Příspěvek od dufulo » úte bře 01, 2011 7:10

Sleep as an droid od petra nalevku :)

Sent from my Desire HD using Tapatalk

SedriQ
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: ned úno 13, 2011 21:23
Zařízení: HTC Desire HD

HTC Desire HD: Všeobecná diskuze, řešení problémů

Příspěvek od SedriQ » úte bře 01, 2011 14:42

David Barborka píše:Do Desiru můžeš házet normální AVI a nemusíš konvertovat, největší co jsem přehrával mělo 1,4Gb. U klasického přehrávače se můžeš setkat s posunem zvuku a proto si stáhni z androidmarketu další přehrávače (pro jistotu). Já používám QQPlayer, takže když to nejede ve vestavěném přehrávači, tak jedu přes QQPlayer. K facebooku: pokud zvolím menu, všechny aplikace a tam spustím facebook, tak po přihlášení jsem na hlavní stránce, dám šipku zpět a objeví se nabídka Profily, Přátele, SKupina a pod. a ještě Chat, ten dám a pokud je někdo online, tak si můžeme psát. Takže chat funguje.
Ahoj tak jsem to všechno zkusil jak jsi psal když jdu na Facebook ano přihlásím se na svůj účet, ty věci co jsi tam psal jsou tam krom Chatu ten tam prostě není, nevím proč, to je jedna věc a druhá je taková že mě to furt dokolečka odhlašuje :) furt musím znovu zadávat heslo, a prosím tě ještě se tě zeptám jak jsi mi říkal o těch filmech tak napojím to do UBS a na do jaké složky mám kopírovat film? díky

romaanh
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: úte bře 01, 2011 20:37
Zařízení: HTC Desire HD

HTC Desire HD: Všeobecná diskuze, řešení problémů

Příspěvek od romaanh » úte bře 01, 2011 20:42

zdravim, mate nekdo v mobilu Dungeon Hunter (v3.5.5) nebo Hero Of Sparta (v3.3.9) ? tyto 2 hry mi na desire hd nejedou, kdyz je spustim, tak se vypnout, nevite cim by to mohlo byt? diky

Lufik
nováček
nováček
Příspěvky: 21
Registrován: pon pro 27, 2010 14:34
Zařízení: HTC Desire HD

HTC Desire HD: Všeobecná diskuze, řešení problémů

Příspěvek od Lufik » úte bře 01, 2011 21:59

koukal jsem ze na Z vysla aktualizace 1.82.405.1 nevite jeslti to bude i na HD ???

Uživatelský avatar
Radek Hübl
smartstar
smartstar
Příspěvky: 862
Registrován: pát srp 24, 2007 19:59
Zařízení: Xiaomi Mi3 16GB + Samsung Galaxy Tab 7.7
Bydliště: Ústí nad Orlicí

HTC Desire HD: Všeobecná diskuze, řešení problémů

Příspěvek od Radek Hübl » úte bře 01, 2011 22:10

romaanh píše:zdravim, mate nekdo v mobilu Dungeon Hunter (v3.5.5) nebo Hero Of Sparta (v3.3.9) ? tyto 2 hry mi na desire hd nejedou, kdyz je spustim, tak se vypnout, nevite cim by to mohlo byt? diky
Probém bude pouze v špatné instalaci popřípadě nekompletních dat (předpokládám že staženo přes wi-fi) na slabším přístroji (HTC Desire Z) obě hry fungují v pořádku, pokud se tu teda bavíme o legálně koupeném softu, jinak se tu nebavíme! :-)

Starbuck
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 297
Registrován: úte pro 09, 2008 18:52
Zařízení: HTC Desire HD, SG Note

HTC Desire HD: Všeobecná diskuze, řešení problémů

Příspěvek od Starbuck » stř bře 02, 2011 8:01

2 SedriQ - pokud tam nemáš Chat tak máš pravděpodobně starší verzi FB - stáhni si novou. Ostatní problémy jsou nejspíš špatnou instalací nebo nastavením - všechno řeší instalace nové verze FB.

Partana
nováček
nováček
Příspěvky: 11
Registrován: úte zář 23, 2008 23:00
Zařízení: HTC DHD,Lumia 640 DS(WP)
Bydliště: Kosice

HTC Desire HD: Všeobecná diskuze, řešení problémů

Příspěvek od Partana » čtv bře 03, 2011 14:12

Vie mi niekto poradiť ,či je možnosť sa pripojiť na internet z HTC DHD cez bluetooth do SE T715? Z PC do T715 cez bluetooth to ide. Ďakujem.

Uživatelský avatar
Lucifero
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 78
Registrován: ned úno 13, 2011 9:57
Zařízení: Desire HD/Sensation XL/ONE X/ONE X+/NOTE 10,1/SXTZ

HTC Desire HD: Všeobecná diskuze, řešení problémů

Příspěvek od Lucifero » pát bře 04, 2011 9:20

Tak včera večer po nainstalování widgetu od HTC: baterie,přesýpací hodiny, upomínky + aktualizace aplikace FB a Gmail ..... velké překvapení a zklamání :x zprávy zcela prázdné :-(
Naštěstí jsem se tady poučil z chyb jiných a občas udělám zálohu na SMS Backup+ :tlem: takže ztráta nebyla tak bolestivá a většinu sms jsem si načetl zpět.

HTC Sense v PC: občas zkouším zda už funguje, ale je to stále stejně mrtvé :x

Lordzata
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 122
Registrován: ned črc 12, 2009 11:32
Zařízení: HTC Desire HD 32GB Kingston

HTC Desire HD: Všeobecná diskuze, řešení problémů

Příspěvek od Lordzata » pát bře 04, 2011 19:58

zdravím, nevím jestli se to tu nekde neřešilo, ale dnes jsem si u svého DHD, který je asi 2 mesíce starý všiml, že se mi čočka fotoaparátu otáčí a nějak se celkově "kikle" je to jen u mě nebo je to normální. díky ;-)

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12203
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

HTC Desire HD: Všeobecná diskuze, řešení problémů

Příspěvek od htcjirka » pát bře 04, 2011 20:12

Co tim myslis otaci??Jinak pokud s telefonem treses na miste tak cocka se samozrejme hybe,je volna ve sve draze,protoze pri zaostrovani se hybe.

Odpovědět

Zpět na „HTC Desire HD“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti