HTC Desire HD: Všeobecná diskuze, řešení problémů

Téma věnované výkonnému komunikátoru HTC Desire HD se systémem Android
Odpovědět
Starbuck
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 297
Registrován: úte pro 09, 2008 18:52
Zařízení: HTC Desire HD, SG Note

HTC Desire HD: Všeobecná diskuze, řešení problémů

Příspěvek od Starbuck » úte led 04, 2011 10:50

Ha, Spermoshi, koukám že máš taky ještě HD tak jak já! Jak se ti přecházelo z WM na A?! Já zatím pořád necítím jistotu v kramflecích.
O kvalitě výrobků HTC už dneska asi nikdo nediskutuje, zato je hodně diskutován autorizovaný servis, který je v republice jeden a ještě dost odruky. Já osobně jsem u nich HDéčko (Blackstona) reklamoval 3x, vždy se mi vrátil skoronový přístroj a nikdy to netrvalo déle než týden. Takže i tady jsem spokojený. No a podpora HTC ze strany XDA je taky obrovské plus. :smt023

Uživatelský avatar
spermosh
smartstar
smartstar
Příspěvky: 811
Registrován: pon říj 13, 2008 10:48
Zařízení: HTC One X+
Bydliště: Praha 10

HTC Desire HD: Všeobecná diskuze, řešení problémů

Příspěvek od spermosh » úte led 04, 2011 10:56

Starbuck > mno prechod nebyl slozity, ale mam DHD od Vanoc, takze jeste to bude chtit nejaky cas
neco Android neumi stejne dobre jako WM, ale zase spoustu jinych veci zvlada lepe - akorat zrovna cekam na root, bez nej je DHD skoro polovicni :-D a pak zvladne i dalsi veci, co mi zde jeste chybi
reklamovat jsem nikdy nemusel, ani HD, coz musim zaklepat na drevo
kvuli XDA jsem se rozhodl pro HTC zase, vse ostatni stoji za starou backoru

Uživatelský avatar
semacik
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 56
Registrován: ned lis 07, 2010 21:14
Zařízení: HTC DESIRE HD

HTC Desire HD: Všeobecná diskuze, řešení problémů

Příspěvek od semacik » úte led 04, 2011 11:26

tak ja som bol predvcerom moj DHD odniest na reklamaciu , zavady : nesvietilo mi tlacitko lupy,nefungovalo tlacitko lupy,uvolneny fotoaparat , piskajuca nabijacka, telefon prijali a odoslali do servisu VSP DATA , tak momentalne čakám .. :(

Starbuck
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 297
Registrován: úte pro 09, 2008 18:52
Zařízení: HTC Desire HD, SG Note

HTC Desire HD: Všeobecná diskuze, řešení problémů

Příspěvek od Starbuck » úte led 04, 2011 11:44

2 semacik - tak tebe to tlačítko lupy nesvietilo už dlhsie,nie?
2 spermosh - ja ho mám taky třetí týden, takže zatím pátrám. Ale zatím jsem nepátral po tom, k čemu mi u DHD bude root, ale nechám si poradit. Vidím, žes dál než já. Ja si zatím nejsem u všeho uplně jist, jestli je to tak, jak si myslím a asi není :P . Jak říkám, DHD používám ze 70% pracovně a zatím jsem se nedostal do stádia spolupráce WM + Outlook. Bych fakt potřeboval nějaký kurz Adroid DHD pro uživatele WM :P . Ale někdo by mohl sepsat krátký návod :smt023

Uživatelský avatar
spermosh
smartstar
smartstar
Příspěvky: 811
Registrován: pon říj 13, 2008 10:48
Zařízení: HTC One X+
Bydliště: Praha 10

HTC Desire HD: Všeobecná diskuze, řešení problémů

Příspěvek od spermosh » úte led 04, 2011 12:09

Starbuck > me napadly jen takove prkotinky - zmena ikonek v liste, premapovani hardwarovych tlacitek, atd. - a bylo mi receno, ze hodne z toho umozni prave root, tak to chci zkusit
takhle, ja se na DHD nechystam pracovne moc, mozna tak maximalne Exchange Server na firemni mail, ale jinak pouzivam stejne vsude linux a verim google aplikacim :-D

Uživatelský avatar
semacik
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 56
Registrován: ned lis 07, 2010 21:14
Zařízení: HTC DESIRE HD

HTC Desire HD: Všeobecná diskuze, řešení problémů

Příspěvek od semacik » úte led 04, 2011 14:39

starbuck: ano to tlacitko lupy mi nesvietilo uz dlhsie , ale az teraz som mal volnejsie , tak az teraz som ho odniesol , a musel som medzitym vybrat zo sufliku starucku Nokiu N73 .. a nejak ten mesiac prezit...

Starbuck
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 297
Registrován: úte pro 09, 2008 18:52
Zařízení: HTC Desire HD, SG Note

HTC Desire HD: Všeobecná diskuze, řešení problémů

Příspěvek od Starbuck » úte led 04, 2011 15:44

Xixi, tiež mám N73 ako záložku - ten svet je malý. Výborný stroj, keby bol rýchlejší. Vlastne teraz už mám ako záložku HTD Touch HD (s uplně novými vnútornosťami), N73ka bude ako druhá záložka.

CO mám udělat, abych měl v telefonu u každého kontaktu co nejméně zbytečností, duplicitních vecí atd, prostě jak to jednoduše a přitom pořádně uklidit a srovnat. Zdá se že jsem při importu kontaktů do telefonu toho provedl až moc - holt nováčkovská da'n. Stačí smazat kontakty z telefonu a je to v klidu?

Uživatelský avatar
spermosh
smartstar
smartstar
Příspěvky: 811
Registrován: pon říj 13, 2008 10:48
Zařízení: HTC One X+
Bydliště: Praha 10

HTC Desire HD: Všeobecná diskuze, řešení problémů

Příspěvek od spermosh » úte led 04, 2011 16:39

a zkusil jsi to synchronizovat rucne? jsou to opravdu jen google kontakty? necpe se ti tam i nejake HTC? a smazal jsi je opravdu nebo jen presunul do nejake slozky?

Starbuck
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 297
Registrován: úte pro 09, 2008 18:52
Zařízení: HTC Desire HD, SG Note

HTC Desire HD: Všeobecná diskuze, řešení problémů

Příspěvek od Starbuck » úte led 04, 2011 16:52

zatím jsem nesmazal nic. Určitě je tam taky něco z HTC. Říkám, že na začátku jsem z toho byl tak zmatený, že nevím, co všechno jsem povolil. Ale HTC Sense mi nejede v podstatě nic, jen mi ukáže úvodní obrazovku a profil. Asi tam ten účet nejdříve zruším.

Uživatelský avatar
spermosh
smartstar
smartstar
Příspěvky: 811
Registrován: pon říj 13, 2008 10:48
Zařízení: HTC One X+
Bydliště: Praha 10

HTC Desire HD: Všeobecná diskuze, řešení problémů

Příspěvek od spermosh » úte led 04, 2011 17:00

people - menu > view a zaskrtni si pouze google ;-)

janiss
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 268
Registrován: ned úno 14, 2010 0:34
Zařízení: Samsung Galaxy Note
Kontaktovat uživatele:

HTC Desire HD: Všeobecná diskuze, řešení problémů

Příspěvek od janiss » úte led 04, 2011 19:24

Chalani to je vazne pravda ze jediny htc shop v europe je v prahe?Ja som momentalne v Londone a tesil som sa ze tu navstivim htc shop ale zatial som sa ho nedopatral kde je.Na nete som vycital ze jediny je v Prahe len nechepem koli comu v prahe a v obrovskom londone nieje?

Uživatelský avatar
Roman Vitámvás
redaktor
redaktor
Příspěvky: 47
Registrován: pát črc 25, 2008 14:08
Zařízení: HTC Desire HD
Bydliště: Nový Vestec

HTC Desire HD: Všeobecná diskuze, řešení problémů

Příspěvek od Roman Vitámvás » úte led 04, 2011 22:21

To je jednoduchý, protože Česká republika je pro HTC země zaslíbená :)
Aspoň tak nějak to bylo prezentováno.

Starbuck
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 297
Registrován: úte pro 09, 2008 18:52
Zařízení: HTC Desire HD, SG Note

HTC Desire HD: Všeobecná diskuze, řešení problémů

Příspěvek od Starbuck » stř led 05, 2011 14:10

To s tím zaškrtnutím znám, ale jde mi o jinou věc. Prostě nechci mít několik sad různých kontaktů, ale jen jednu řádně udržovanou. Pak se mi stane, že když někdo změní telefon a já ho mám na několika místech, určitě to nespravím na všech najednou a za chvíli si nepamatuji, co je správně. Takže chci jednu sadu smáznout a druhou, tu kterou budu nadále používat (asi Google), pročistit. Obě sady jsou v podstatě stejné, takže klidně můžu jednu smáznout. Občas jsou tam rozdíly a tam mám problém - jak jednoduše zkopírovat celý kontakt z Telefonu na Google?

Uživatelský avatar
Bobanovicz
smartguru
smartguru
Příspěvky: 627
Registrován: čtv říj 22, 2009 21:12
Zařízení: Samsung Galaxy Note
Bydliště: Praha

Re: HTC Desire HD: Všeobecná diskuze, řešení problémů

Příspěvek od Bobanovicz » stř led 05, 2011 14:15

Co bys chtel porad kopirovat, nastavis si synchronizaci kontaktu s Google uctem a vsechny zmeny co provedes v telefonu se ti projevi na Google a naopak.

Starbuck
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 297
Registrován: úte pro 09, 2008 18:52
Zařízení: HTC Desire HD, SG Note

HTC Desire HD: Všeobecná diskuze, řešení problémů

Příspěvek od Starbuck » stř led 05, 2011 15:09

Asi jsem to nevysvetlil správně - v telefonu mám kontakty Google/telefon/SIM. Tyto kontakty nemusí být stejné. Pokud mám nějaký kontakt ve "složce" telefon a chci ho dostat taky do složky Google (a pak následovně po synchronizaci na Gmail), tak jak na to? Že probíhá synchronizace složky "Google" s Gmailem, to vím.

Uživatelský avatar
Bobanovicz
smartguru
smartguru
Příspěvky: 627
Registrován: čtv říj 22, 2009 21:12
Zařízení: Samsung Galaxy Note
Bydliště: Praha

Re: HTC Desire HD: Všeobecná diskuze, řešení problémů

Příspěvek od Bobanovicz » stř led 05, 2011 15:19

V tom ti neporadim uplne presne, nemam Sense a tam je to jinak nez v cistem Androidu, ale urcite tam je moznost oznacit kontakty a bud je zkopirovat kam potrebujes nebo vyexportovat na kartu a nasledne je importovat na Gmail pres www.

Starbuck
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 297
Registrován: úte pro 09, 2008 18:52
Zařízení: HTC Desire HD, SG Note

HTC Desire HD: Všeobecná diskuze, řešení problémů

Příspěvek od Starbuck » stř led 05, 2011 15:43

No právě že možnost kopírovaní z/do jsem nikde nenašel a než exportovat na kartu a pak importovat na Gmail, je jednodušší to do Gmailu rovnou přepsat. Proto se ptám na jednoduchou možnost.

Uživatelský avatar
dufulo
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 342
Registrován: čtv pro 23, 2010 1:26
Zařízení: HTC Desire HD, Evo 3D

HTC Desire HD: Všeobecná diskuze, řešení problémů

Příspěvek od dufulo » stř led 05, 2011 15:56

je jednoduchsie prepisovat kontakt po kontakte ako exportovat kontakty v jednom subore na kartu, ten subor poslat mobilom na svoj gmail ucet ako prilohu mailu a nasledne importovat?

pride mi to ako skrabanie si hlavy nohou...

pokial som si dobre vsimol, v telefone mam moznost zlucovat kontakty, cize pod jednu osobu si mozem zlucit kontakt ulozeny na SIM, v telefone, gmaile a facebooku - takto zluceny kontakt mam potom uz iba ako jednu polozku v telefonnom zozname....

Starbuck
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 297
Registrován: úte pro 09, 2008 18:52
Zařízení: HTC Desire HD, SG Note

HTC Desire HD: Všeobecná diskuze, řešení problémů

Příspěvek od Starbuck » stř led 05, 2011 15:59

Neříkal jsem že je jednodušší přepisovat kontakt po kontaktě, ale mluvím o tom, že občas narazím na kontakt, který mám jenom ve složce telefony a chcu ho překopírovat taky do složky Google.

Uživatelský avatar
spermosh
smartstar
smartstar
Příspěvky: 811
Registrován: pon říj 13, 2008 10:48
Zařízení: HTC One X+
Bydliště: Praha 10

HTC Desire HD: Všeobecná diskuze, řešení problémů

Příspěvek od spermosh » stř led 05, 2011 16:06

kopirovani je v menu - more - a jestli to tam neni, tak je to omezeni Sense nejspis

Odpovědět

Zpět na „HTC Desire HD“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 hostů