Funkční přehrávač hudby dle adresářové struktury

Vše okolo vývoje aplikací pro platformy Windows Phone a Windows 10 Mobile
Odpovědět
Uživatelský avatar
finchcz
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 385
Registrován: pát říj 11, 2013 22:42
Zařízení: Samsung Galaxy A5 (2017), Lumia 920 (WP8.1)

Funkční přehrávač hudby dle adresářové struktury

Příspěvek od finchcz » čtv bře 05, 2015 11:16

vcera jsem nahodou narazil na tohle, treba by ti mohl vyhovovat, ja uz asi nic jineho pouzivat nechci :) http://www.windowsphone.com/cs-cz/store ... 8414ee9f57" onclick="window.open(this.href);return false;

hamoun
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 325
Registrován: úte úno 05, 2013 8:48
Zařízení: Nokia 930 (W10M)

Funkční přehrávač hudby dle adresářové struktury

Příspěvek od hamoun » čtv bře 05, 2015 12:04

finchcz: kdyz se podivam na komentare, tak presne to, co whitefish chce, to neumi ...

viz:
Jedine v cem vidim problem je, ze po dohrani jednoho adresare, neprehraje automaticky dalsi. Coz je pro me docela neprijemny problem. Proto pouze tri hvezdy, pokud srovnam s treba s prehravacem na konkurencni platforme - Mort player (zdarma), tak je toto jen takovy radoby zdarily pokus o prehravac jednoho!!! folderu, pokud nekdo bytvori podobne kvalitni prehravac, ktery neprestane prehravat , kdyz prehraje posledni mp3 v adresari, klidne zaplatim vice, kdyz uz si tedy hrajeme na placene aplikace, tak by taky meli byt kvalitni. A to nejmene tak jako u konkurence. Nastaveni pro tuto aplikaci je velmi malé, stejně jako u ostatních přehrávačů.

Uživatelský avatar
finchcz
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 385
Registrován: pát říj 11, 2013 22:42
Zařízení: Samsung Galaxy A5 (2017), Lumia 920 (WP8.1)

Funkční přehrávač hudby dle adresářové struktury

Příspěvek od finchcz » čtv bře 05, 2015 12:52

mam hudbu v telefonu nahranou pres wmp, cili kazda skladba je jednak ve slozce pojmenovane podle alba a jeste je v jedne slozce podle nazvu interpreta, napr.

hudba/interpret1/album1/skladba1.mp3
hudba/interpret2/album1/skladba1.mp3

pokud si dam prehrat slozku "hudba", tak prehraje "hudba/interpret1/album1/skladba1.mp3", pote automaticky preskoci na "hudba/interpret2/album1/skladba1.mp3" atd., cili staci dat prehrat nadrazenou slozku. pokud ani to nevyhovuje, tak asi zmenit platformu...

Uživatelský avatar
finchcz
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 385
Registrován: pát říj 11, 2013 22:42
Zařízení: Samsung Galaxy A5 (2017), Lumia 920 (WP8.1)

Funkční přehrávač hudby dle adresářové struktury

Příspěvek od finchcz » pát bře 06, 2015 16:02

a ten Core Music Player teda nevyhovuje?

Uživatelský avatar
hujer
smartguru
smartguru
Příspěvky: 730
Registrován: čtv dub 06, 2006 9:01
Zařízení: Alcatel Idol 4S (Win10)
Bydliště: Opava

Re: Funkční přehrávač hudby dle adresářové struktury

Příspěvek od hujer » pát bře 06, 2015 18:43

Možná bych do toho šel. Více v pondělí či úterý podle času, nestíhám. Ty zkus mezitím srozumitelně a v bodech dát dohromady jak přesně se to má chovat včetně okrajových podmínek jako co se stane když nebo jak postupovat v případě že se stane to či ono. Tedy pokud chceš...

JiVi
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: čtv črc 18, 2013 14:44
Zařízení: Lumia 820

Funkční přehrávač hudby dle adresářové struktury

Příspěvek od JiVi » úte pro 01, 2015 15:11

FolderPlayer

Uživatelský avatar
hujer
smartguru
smartguru
Příspěvky: 730
Registrován: čtv dub 06, 2006 9:01
Zařízení: Alcatel Idol 4S (Win10)
Bydliště: Opava

Funkční přehrávač hudby dle adresářové struktury

Příspěvek od hujer » úte pro 01, 2015 15:17

A co takhle jeden český, jednoduchý a hlavně můj.... :)

MusicMan
Viz: http://smartmania.cz/forum/viewtopic.php?f=144&t=38008" onclick="window.open(this.href);return false;

Uživatelský avatar
relouth
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2810
Registrován: stř říj 02, 2013 11:20
Zařízení: Lumia 640,Redmi Note 4 LTE

Funkční přehrávač hudby dle adresářové struktury

Příspěvek od relouth » sob bře 12, 2016 23:45

gj..jeto aj jediny prehravac,ktroy dokaze zahrat viac ako jednu skladbu za sebou..po urcitom win builde

Odpovědět

Zpět na „Programování a vývoj“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti