Visual Basic 2010 for WP7

Vše okolo vývoje aplikací pro platformy Windows Phone a Windows 10 Mobile
Odpovědět
karel963
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: úte úno 28, 2012 13:30
Zařízení: Nokia 6300

Visual Basic 2010 for WP7

Příspěvek od karel963 » úte úno 28, 2012 14:10

Zdravim

skusam zacinat programovat apps pre WP7 a narazil som na jedno chybove hlasenie. ked spustim emulator nejakej app (aj tych defaultnych) a vypnem emulator krizikom, tak vybehne hlasenie "the remote connection to the device has been lost" ..je to normalne? ..ako mam potom prosim vas vypinat emulator?

dakujem pekne

Uživatelský avatar
starik
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 84
Registrován: stř led 26, 2011 12:32
Zařízení: Lumia 950 XL, Band 2
Bydliště: Brno

Visual Basic 2010 for WP7

Příspěvek od starik » úte úno 28, 2012 14:14

No, nejspíš asi prvně ukončit debugování té aplikace a pak teprve emulátor. Pokud se neukončí sám.

Uživatelský avatar
Fixie
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 210
Registrován: pát kvě 13, 2011 14:21
Zařízení: Omnia W

Visual Basic 2010 for WP7

Příspěvek od Fixie » úte úno 28, 2012 14:30

Emulátor vůbec vypínat nemusíš, při novém buildu se ti na něj znovu připojí a deployne ti ho tam.

karel963
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: úte úno 28, 2012 13:30
Zařízení: Nokia 6300

Visual Basic 2010 for WP7

Příspěvek od karel963 » úte úno 28, 2012 17:01

1. takze je to prirodzene spravanie a u vas je to rovnake? (myslim ten error po vypnuti emulatora)

2. debugovanie aplikacie ukoncim tym tlacitko "stvorca" teda "stop"?

thx thx

Odpovědět

Zpět na „Programování a vývoj“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti