[hra] Asphalt 8: Airborne

Máte tip na zajímavou hru pro Windows Phone či Windows 10 Mobile? Podělte se o něj s ostatními!
mceza

[hra] Asphalt 8: Airborne

Příspěvek od mceza » úte úno 25, 2014 20:16

Mě se synchronizuje progress mezi notebookem a mobilem.

Uživatelský avatar
Bender1
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 158
Registrován: stř črc 18, 2012 19:50
Zařízení: Sony

[hra] Asphalt 8: Airborne

Příspěvek od Bender1 » úte úno 25, 2014 21:09

Pánové, takže to asi bude spojené s Microsoft účtem na identifikaci? :) Právě po spuštění jsem si nevšiml ničeho s accountem a tak.

CageJ
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1134
Registrován: ned dub 21, 2013 11:19
Zařízení: Lumia 520.820,920,830

[hra] Asphalt 8: Airborne

Příspěvek od CageJ » úte úno 25, 2014 21:29

bude to s MS

Uživatelský avatar
l0lz
smartguru
smartguru
Příspěvky: 524
Registrován: úte pro 17, 2013 18:05
Zařízení: iPhone 6S, Surface Pro 3, Lenovo A7000

[hra] Asphalt 8: Airborne

Příspěvek od l0lz » úte úno 25, 2014 22:32

Hej ano, pozrel som si to teraz podrobnejšie, je to na MS účet

Uživatelský avatar
p.a.Ť.o
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1120
Registrován: čtv čer 23, 2005 8:45
Zařízení: iPhone 6S Silver, Galaxy Note8

[hra] Asphalt 8: Airborne

Příspěvek od p.a.Ť.o » čtv úno 27, 2014 15:12

Takze jsem to odinstaloval a nahodil zpet pres MS ucet. Udelalo to sync a jsem opet online. Diky za radu :-)

bommi
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: sob dub 26, 2014 9:48
Zařízení: mokia lumia 520

[hra] Asphalt 8: Airborne

Příspěvek od bommi » sob dub 26, 2014 9:51

A jak to nainstaluju z karty nikdy jsem to nedelal a nevim jak na to a nebo jestli jsem to spatne stahnul tak kde bych to mel stahnout funkcni ma nokii lumia 520

Uživatelský avatar
Tade
smartguru
smartguru
Příspěvky: 604
Registrován: sob bře 09, 2013 11:14
Zařízení: Lumia 950
Bydliště: Trutnov

[hra] Asphalt 8: Airborne

Příspěvek od Tade » ned kvě 04, 2014 13:46

Hra je skvela. Mam jen problém v multiplayeru. Dam jeden nebo dva závody a když dám pak next race tak se to nepripoji (joining room). Po nejaky chvíli to pak napíše request time out. Musím hru celou vypnout a zapnout znovu. Pak uz to jde zase na 1 Max 2 hry v MP.

Ps.: Sorry za diakritiku ... Novy našeptávač je shit :)

Uživatelský avatar
relouth
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2810
Registrován: stř říj 02, 2013 11:20
Zařízení: Lumia 640,Redmi Note 4 LTE

[hra] Asphalt 8: Airborne

Příspěvek od relouth » ned kvě 04, 2014 13:48

bommi píše:A jak to nainstaluju z karty nikdy jsem to nedelal a nevim jak na to a nebo jestli jsem to spatne stahnul tak kde bych to mel stahnout funkcni ma nokii lumia 520
v shope,tam kde je hra predsa..nalavo dole je "stiahnut a manualne nainstalovat"

tomas.buron93
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: pon kvě 12, 2014 8:24
Zařízení: Samsung

[hra] Asphalt 8: Airborne

Příspěvek od tomas.buron93 » pon kvě 12, 2014 8:28

Tade píše:Hra je skvela. Mam jen problém v multiplayeru. Dam jeden nebo dva závody a když dám pak next race tak se to nepripoji (joining room). Po nejaky chvíli to pak napíše request time out. Musím hru celou vypnout a zapnout znovu. Pak uz to jde zase na 1 Max 2 hry v MP.

Ps.: Sorry za diakritiku ... Novy našeptávač je shit :)
Mám stejný problém. To asi bude něco se serverem na straně výrobce ne? :D Protože já jsem připojený na wifině a internetem to určitě nebude.

Uživatelský avatar
Tade
smartguru
smartguru
Příspěvky: 604
Registrován: sob bře 09, 2013 11:14
Zařízení: Lumia 950
Bydliště: Trutnov

[hra] Asphalt 8: Airborne

Příspěvek od Tade » pon kvě 12, 2014 19:38

Taky jsem připojený na wifi.

Uživatelský avatar
relouth
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2810
Registrován: stř říj 02, 2013 11:20
Zařízení: Lumia 640,Redmi Note 4 LTE

[hra] Asphalt 8: Airborne

Příspěvek od relouth » pát črc 11, 2014 15:14

uzasny update vysiel..ma 1GB :D a kedze som mal len 1,3GB volneho,tak sa to nedalo upadtnut,cize som musel hru odinstalovat a zas nainstalovat..cize som prisiel o vsetok progres :-D good work gameloft

CageJ
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1134
Registrován: ned dub 21, 2013 11:19
Zařízení: Lumia 520.820,920,830

[hra] Asphalt 8: Airborne

Příspěvek od CageJ » pát črc 11, 2014 15:27

Gameloft totiz nevie aktualizovat po castiach ale aktualizuje cely subor ... ako v dobe kamennej..

Uživatelský avatar
p.a.Ť.o
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1120
Registrován: čtv čer 23, 2005 8:45
Zařízení: iPhone 6S Silver, Galaxy Note8

[hra] Asphalt 8: Airborne

Příspěvek od p.a.Ť.o » pát črc 11, 2014 18:30

relouth píše:uzasny update vysiel..ma 1GB :D a kedze som mal len 1,3GB volneho,tak sa to nedalo upadtnut,cize som musel hru odinstalovat a zas nainstalovat..cize som prisiel o vsetok progres :-D good work gameloft
Mas se zalogovat pres hru na facebook, cely progres by se ti obnovil ;-)

Uživatelský avatar
l0lz
smartguru
smartguru
Příspěvky: 524
Registrován: úte pro 17, 2013 18:05
Zařízení: iPhone 6S, Surface Pro 3, Lenovo A7000

[hra] Asphalt 8: Airborne

Příspěvek od l0lz » pát črc 11, 2014 20:28

relouth píše:uzasny update vysiel..ma 1GB :D a kedze som mal len 1,3GB volneho,tak sa to nedalo upadtnut,cize som musel hru odinstalovat a zas nainstalovat..cize som prisiel o vsetok progres :-D good work gameloft
staci byt prihlaseny na MS a sa ti progress ulozi

Uživatelský avatar
relouth
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2810
Registrován: stř říj 02, 2013 11:20
Zařízení: Lumia 640,Redmi Note 4 LTE

[hra] Asphalt 8: Airborne

Příspěvek od relouth » stř zář 03, 2014 18:22

Neviem ci je to vcerajsim updatom,alebo wp 8.1,alebo tym,ze je to na pomalej sd karte..ale ovlada sa to katastrofalne..obcasne nereagovanie na dotyk atd

Uživatelský avatar
p.a.Ť.o
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1120
Registrován: čtv čer 23, 2005 8:45
Zařízení: iPhone 6S Silver, Galaxy Note8

[hra] Asphalt 8: Airborne

Příspěvek od p.a.Ť.o » čtv zář 04, 2014 20:31

No, hlavně ceny za ty auta.. Asi někdo spadl v Gameloftu na hlavu... :-(

Uživatelský avatar
relouth
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2810
Registrován: stř říj 02, 2013 11:20
Zařízení: Lumia 640,Redmi Note 4 LTE

[hra] Asphalt 8: Airborne

Příspěvek od relouth » čtv zář 04, 2014 21:29

bolo to tou kartou :) ale asfalt siel prec,aj ked mam uz neico kupene na nom..obrovska hra,ktora sa sa na 8 GB foune neda ani preinstalovat..

herbert24
nováček
nováček
Příspěvky: 43
Registrován: úte kvě 14, 2013 19:27
Zařízení: Nokia Lumia 830

[hra] Asphalt 8: Airborne

Příspěvek od herbert24 » stř kvě 13, 2015 14:45

A jak jste na tom s prehrivanim? Moje Lumia 830 je po 20min hrani opravdu horka, i kdyz ji mam venku z pouzdra. tak uz to na ni radsi moc nehraju.

Sesynchronizuju to nejak (profily) z wp 8.1 na ipad?

Btw me na te hre stve to, ze kdyz nemate dostatecny rank, tak proste nevyhrajete. Pozoruju to, kdyz mam rank treba cca 100 mene, i pres to 1 a 3/4 kola suverene vedu a mam jeste lehky naskok a najednou 1-2 auta vypali dopredu a na zbytku trasy udelaji naskok i 3-5s, i kdyz jedu bez jakekoliv chyby a oni byli za mnou v zavesu celou dobu. Proste hovadina.

Blooddrunk
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 346
Registrován: čtv dub 10, 2014 18:55
Zařízení: iPhone :P
Bydliště: Holomoc

Re: [hra] Asphalt 8: Airborne

Příspěvek od Blooddrunk » stř kvě 13, 2015 14:57

Není se čemu divit, 830 není zrovna dělo co se vnitřností týče a nutno počítat s tím, že prostě hřát bude.

Uživatelský avatar
l0lz
smartguru
smartguru
Příspěvky: 524
Registrován: úte pro 17, 2013 18:05
Zařízení: iPhone 6S, Surface Pro 3, Lenovo A7000

[hra] Asphalt 8: Airborne

Příspěvek od l0lz » stř kvě 13, 2015 15:00

Pri asphalt 8 sa oplatí hrať len multipayer, lebo v singleplayeri nikdy nebudete mat dostatočny rank v neskorších zavodoch :???: Surface pro 3 sa pri ňom zahreje hádam viac ako pri CS:GO :-D :-D

Odpovědět

Zpět na „Hry“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti