Sygic: GPS Navigation

Diskuze o Windows Phone a Windows 10 Mobile aplikacích. Máte tip na zajímavý program? Šup sem s ním!
Odpovědět
Radim Stehlík
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 445
Registrován: čtv zář 19, 2013 19:24
Zařízení: Nokia Lumia 640DS

Sygic: GPS Navigation

Příspěvek od Radim Stehlík » sob kvě 16, 2015 20:51

já mám teda staženou instalaci Bety a ta mi funguje neustále se všemi doplňky :-)

Uživatelský avatar
robsol
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 493
Registrován: ned lis 29, 2009 15:26
Zařízení: Samsung S7, iPhone 6s, Lumia 950
Bydliště: Liberecko

Re: Sygic: GPS Navigation

Příspěvek od robsol » sob kvě 16, 2015 22:40

no já měl najednou ráno zešedlou ikonu a ve storu nic nenašel. pomohlo až odinstalace a pak restart telefonu. Je to divný

MAKU19
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 89
Registrován: úte lis 26, 2013 8:20
Zařízení: Lumia 720
Bydliště: Piešťany

Sygic: GPS Navigation

Příspěvek od MAKU19 » čtv kvě 21, 2015 14:39

:-( Dnes som si nainštaloval do mojej Lumia 720 najnovšiu verziu tohto programu. Stiahol som si mapy SR a ČR, nastavil oblúbené miesta a všeobecné parametre. Pokiaľ som bol pripojený na wifi všetko v podstate fungovalo, iba niekedy bolo treba dvakrát spustiť aplikáciu.
Keď som si sadol so auta tak aplikácia sa spustila s úvodnou obrazovkou "Začíname" a chcela pripojenie na internet :evil:
Takže žiadna navigácia v aute sa nekonala. Doma som znova spustil aplikáciu a ten istý problém pokiaľ som sa nepripojil na wifi. Potom už išla aj bez wifi.
Je to vôbec offline navigácia alebo spustenie musí byť jedine s pripojením na internet? :-(
Tak neviem či po 7 dňoch alebo skôr ju neodinštalujem pri tomto spôsobe pripojenia.

MAKU19
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 89
Registrován: úte lis 26, 2013 8:20
Zařízení: Lumia 720
Bydliště: Piešťany

Sygic: GPS Navigation

Příspěvek od MAKU19 » čtv kvě 21, 2015 17:14

-Pavel- píše:Je to offline navigace a spouští se bez internetového připojení. U mě žádný problém. Mám placenou verzi, ale ani ve zkušebce nebyl problém. Zkus reinstal. Podobný problém jsem měl u Navigonu, ale tady se mi to nezdá. Musí šlapat offline, zkus v nastavení vypnout připojení. Jdi ven a zkus zafixovat satelity a uvidíš. ;-)
Vyzerá to tak že ako by sa naozaj prvý krát inštaloval. Všetky POI som musel znova nastavovať, ale mapy ČR a SR boli stiahnuté.
Kde sa dá nastaviť horizontálna poloha? Neurobí mi to zmenu zobrazenia na ležato, stále zobrazuje na stojato. :-(

MAKU19
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 89
Registrován: úte lis 26, 2013 8:20
Zařízení: Lumia 720
Bydliště: Piešťany

Sygic: GPS Navigation

Příspěvek od MAKU19 » čtv kvě 21, 2015 19:27

:tlem: Tak som skúsil otáčať mobilom o 360° a v jednej horizontálnej polohe to funguje :tlem:
Trochu ma mrzí že pri štarte prvý raz padne, musím ho štartovať na dva krát.

stewo
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 138
Registrován: sob srp 23, 2014 18:03
Zařízení: L820/L950 MINULOST/ SG S9 + SG Watch
Bydliště: Trnava Slovakia

Re: Sygic: GPS Navigation

Příspěvek od stewo » ned kvě 24, 2015 9:05

Ahojte,robí mi to tiež, dvakrát štart a po aktualizácii vsetko od znova...

MAKU19
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 89
Registrován: úte lis 26, 2013 8:20
Zařízení: Lumia 720
Bydliště: Piešťany

Sygic: GPS Navigation

Příspěvek od MAKU19 » úte kvě 26, 2015 5:51

:) Tak som ho vyskúšal cez víkend cestou do Tatier a späť. V Tatrách mi pomohol v ceste do Štrby a Smokovca, bola totálna hmla, viditeľnosť 30 m a bez informácii o nasledujúcich zákrutách a železničných priecestiach by som mal problémy.
Cestou domov som si nastavil cestu do OC Laugaricio v Trenčíne a bol som sklamaný, v mape nie je uvedený nový most v Trenčíne, navigovalo ma to až za Trenčín :x . Tak som nahodil HereDrive a bolo všetko v pohode aj s novým mostom.

osso
smartguru
smartguru
Příspěvky: 682
Registrován: pát pro 17, 2010 22:31
Zařízení: Lumia 950 XL, Lumia 830, Lumia 640 LTE, Nexus 5x

Sygic: GPS Navigation

Příspěvek od osso » úte kvě 26, 2015 7:37

ja mam zase nejaky bug ked zadam popisne cislo napr 18 najde mi cislo 1a prida tam lomitko / cize 1-/, tak sa mi stalo ze ma navigovalo na cislo 1 nie 18 uplne odveci este ta navigacia nieje vychytana ale, ked som siel cez rakusko okolo Viedne po dalnici tak ma to navigovalo ok :)

MAKU19
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 89
Registrován: úte lis 26, 2013 8:20
Zařízení: Lumia 720
Bydliště: Piešťany

Sygic: GPS Navigation

Příspěvek od MAKU19 » pát kvě 29, 2015 12:30

:-( Tak ma dnes znova sklamal, padol dva krát a potom vyhlásil že potrebuje internetové pripojenie. Takže až po pripojení k internetu som sa dostal na svoje nastavenie ignorovaním hlášky "Začíname". Obnovili sa mi moje uložené oblúbené body ale POI zobrazenie som musel znova editovať. Zadávanie do vypočítanej trasy bodu prechodu je kostrbaté. Užívateľ musí najskôr spustiť navigáciu, potom kliknúť na bod cez ktorý chce prechádzať a zvoliť "Prechádzať cez" . Takto zmenenú trasu si však nedokáže uložiť. :???:

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12219
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Sygic: GPS Navigation

Příspěvek od htcjirka » pát kvě 29, 2015 15:05

Uplne stejne hloupe a občas "padavě" funguje i na Androidu.Dnes jsem ho testoval na Z3.Nic se za ta leta nezmenilo.

Mahtiel
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1011
Registrován: čtv črc 03, 2014 19:56
Zařízení: Xiaomi Redmi Note 4 Global
Bydliště: Brno

Sygic: GPS Navigation

Příspěvek od Mahtiel » stř srp 19, 2015 19:52

Do 31. 8. je akce 70% sleva na mapy. Má smysl stáhnout si Premium verzi. Myslela jsem si, že Sycic patří mezi kvalitní navigace, ale ve store má docela nelichotivý rank...

Uživatelský avatar
pogo8303
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1038
Registrován: úte čer 17, 2014 10:45
Zařízení: Huawei Nova 3, Huawei P20 Lite
Bydliště: North Bohemia

Sygic: GPS Navigation

Příspěvek od pogo8303 » stř srp 19, 2015 20:56

OT: nedávno jsem si řekl, že na android tabletu, který používám hlavně jako navigaci, dám šanci Sygicu na vyzkoušení, právě že bych ho taky zakoupil ve slevě. Vytvořil jsem si tedy trasu, kterou jsem měl v plánu, cca 600km, načtení trasy navigon / sygic - navigon téměř okamžitě, sygic cca. 2minuty, než to dopočítal. Trasa nebyla náročná, klasika jenom start a cíl, žádné nutné průjezdní body. Po dopočítání jsem ťuknul na mapu, začala problikávat, střídala se různá města na mapě, která problíkávala taky - nutný reset tabletu. Bylo to na skoro čistém systému. Vzhledem k tomu, že jezdím docela daleko, nemůžu si dovolit, aby mě takhle vypekl... Proto zůstávám u osvědčené kombinace - Navigon na tabletu s android a Here mapy na L830 v případě, že by blbnul Android. Pokud bych volil placenou navigaci na WP, tak by pro mě byl Sygic opravdu ztrátou i za těch pár korun, za kolik teď je. To už radši CoPilot, který se ale podle mého názoru v navigování taky hodně zhoršil.

Uživatelský avatar
robsol
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 493
Registrován: ned lis 29, 2009 15:26
Zařízení: Samsung S7, iPhone 6s, Lumia 950
Bydliště: Liberecko

Re: Sygic: GPS Navigation

Příspěvek od robsol » stř srp 19, 2015 21:48

no já používám Sygic již několik let jak na iOS tak WP. Najeto s ním desítky tisíc km po Evropě. Vcelku si nemůžu stěžovat. Ale je pravdou, ze poslední zmena uživatelského prostředí je totální fail a krok zpět.

iljusin66
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 294
Registrován: ned črc 29, 2012 11:27
Zařízení: Lumia 950 -> Samsung S7

Sygic: GPS Navigation

Příspěvek od iljusin66 » čtv srp 20, 2015 7:25

Každá navigace má plus i mínus, já používám obvykle Sygic, já jeho zakoupení určitě nelituju. Ač údajně Navigon naplánuje nejoptimálnější trasu, tak jeho ovládání mi prostě nesedí. Jel jsem například Evropou napříč čtyřmi státy a v Navigonu jsem nenašel, jak naplánovat trasu tak, aby ve třech státech použil placené dálnice a v jednom státě ne. Tohle má Sygic vyřešeno naprosto triviálně. V Navigonu to buď není, nebo je ovládání vymyšleno tak, že to má hlava nepobrala a nenašel jsem to.

vormen
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 261
Registrován: stř říj 02, 2013 19:10
Zařízení: Lumia 920

Re: Sygic: GPS Navigation

Příspěvek od vormen » čtv srp 20, 2015 9:40

Já jsem Sygic právě zakoupil. Vrátil jsem se z dovolené v ČR, najel cca tis. km a vyzkoušel jsem Here, Navitel a Mapfactor. Sygic jednoznačně vede, proto jsem ho koupil.

Uživatelský avatar
robsol
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 493
Registrován: ned lis 29, 2009 15:26
Zařízení: Samsung S7, iPhone 6s, Lumia 950
Bydliště: Liberecko

Sygic: GPS Navigation

Příspěvek od robsol » pát srp 21, 2015 15:21

komu to vádí stejně jako mě tak se jim prosím ozvěte. Nechápu proč to zrušili. Aponia to například má doteď a je to super.

Aug 21, 15:47
Dobrý deň Solnař,
vďaka za kontaktovanie spoločnosti Sygic.
Ako ste správne podotkli, zjednodušený asistent jazdných pruhov v novej verzii nie je dostupný, iba dynamická verzia asistenta. Je mi lúto, avšak v krátkodobom horizonte ho neplánujeme vrátiť. Je však možné, že bude opäť implementovaný v budúcnosti, aj v závislosti od spätnej väzby používateľov aplikácie. Vašu požiadavku som zaslal vývojárom na zváženie.
Ďakujem za pochopenie.
V prípade akýchkoľvek otázok ma prosím neváhajte kontaktovať.
Prajem pekný deň.
Best regards,
Robert
Customer Support Specialist

Uživatelský avatar
ransot
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 233
Registrován: úte črc 09, 2013 14:54
Zařízení: Lumia 950, Moto G5 plus
Bydliště: Slovensko

Sygic: GPS Navigation

Příspěvek od ransot » pon srp 24, 2015 19:17

Pri zakupeni sygicu ma vzdy zastavi ze mam skontrolovat platnost mojej kreditnej karty a nepusti ma dalej v nakupe.
Pomoze niekto ako dalej?

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12219
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Sygic: GPS Navigation

Příspěvek od htcjirka » pon srp 24, 2015 19:19

Tak si ji na webu u tvého microsoft uctu over a zkontroluj udaje vcetne platnosti.

Uživatelský avatar
ransot
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 233
Registrován: úte črc 09, 2013 14:54
Zařízení: Lumia 950, Moto G5 plus
Bydliště: Slovensko

Sygic: GPS Navigation

Příspěvek od ransot » pon srp 24, 2015 19:32

Skontroloval som to mam to ok, aj na ucte mam nastaveny dostatocny limit na platbu.

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12219
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Sygic: GPS Navigation

Příspěvek od htcjirka » pon srp 24, 2015 19:40

Tak evidentne tam nejaka blokace/problém s kartou je.Pres PayPal ti to projde?

Odpovědět

Zpět na „Aplikace a software“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 15 hostů