Sygic: GPS Navigation

Diskuze o Windows Phone a Windows 10 Mobile aplikacích. Máte tip na zajímavý program? Šup sem s ním!
Odpovědět
Uživatelský avatar
pogo8303
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1038
Registrován: úte čer 17, 2014 10:45
Zařízení: Huawei Nova 3, Huawei P20 Lite
Bydliště: North Bohemia

Sygic: GPS Navigation

Příspěvek od pogo8303 » sob pro 10, 2016 11:35

co má proboha společného MS s licencema map? To je jenom výmluva Sygicu podle mě... Jaktože na dnes prakticky mrtvé Aponii není problém tu jednu zakoupenou licenci legálně provozovat na Androidu i WM?

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12219
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Sygic: GPS Navigation

Příspěvek od htcjirka » sob pro 10, 2016 13:00

Presne tak, na liche a plane narky "hotovyrado" uz jsem si zvyknul a nema je cenu resit.

hotovyrado

Sygic: GPS Navigation

Příspěvek od hotovyrado » sob pro 10, 2016 17:50

Nevím, neřeším co má licence společného s MS, identickou odpověď jsem dnes dostal od Navitelu, Sygicu i Navigonu... Licence zakoupená na MS store se nedá přenést na Android zařízení. Ať se Ti to líbí, nebo nelíbí, společným jmenovatelem je zde Microsoft, tečka.

EDIT... co má společného? Pokud koupíš aplikaci ve Store, Tvým partnerem pro cokoliv s produktem není výrovce toho onoho SW, ale Store (je to jako v obchodě, vrtačku taky nereklamuješ u Bosche, ale v OBI)... Když si koupíš u operátora blokovaný mobil, je to totéž, jako nákup například zde navigace.... Full funkce, ale jen "na něčem"...

hotovyrado

Sygic: GPS Navigation

Příspěvek od hotovyrado » sob pro 10, 2016 17:52

htcjirka píše:Presne tak, na liche a plane narky "hotovyrado" uz jsem si zvyknul a nema je cenu resit.
Na plytké kecy do huby si nevidícího tydýta, co si lže do kapsy jménem "htcjirka" si rovněž nelze nezvyknout, větší MS optimista/nádiva/hlupák/nesoudný blb (vyberte si) na českém webovém prostoru není - což není jen můj názor..

a propo... Já už nemám důvod naříkat, neboť polofunkční nedodělaný drek jménem Lumia jsem přesunul do pozice sekundárního přístroje a s šestkovým Androidem za zády jsem to já, kdo se směje Tobě a omezenosti Tvého mobilního OS. Dostal jsem tu odvahu a přenesl se přes roky omezení a bojů s WP a mám konečně opět systém, který SLOUŽÍ mi!

hotovyrado

Sygic: GPS Navigation

Příspěvek od hotovyrado » sob pro 10, 2016 18:38

Slav > sice je to na jiné téma, ale je k pláči, že i MS aplikace (One Drive, Live služby) běhají "u sousedů" lépe, než "doma".... A když jsme u Sygicu... Verze pro Windows je proti té Androidí hoodně pozadu... Jako.... asi těch 27 EUR vypláznu, ať nemusím pořád warezit u každé aktualizace, ale člověka to zamrzí.... díky

hotovyrado

Sygic: GPS Navigation

Příspěvek od hotovyrado » sob pro 10, 2016 19:13

Aktivoval bys Sygic pro Wokna, pokud bys klíč koupil od Sygicu (nebo nějakou "krabicovku"), ale ne z MS Storu....

Jo,máš pravdu, tak jako je Sygic pro WP dost osekaný, tak pro Android je úplně jinde. Sláva iGO je už bohužel za námi, TT GO je dnes taky celkem "light", Navigon nemá pro mě potřebné Rusko, takže Sygic bude volba.... díky za reakce

hotovyrado

Sygic: GPS Navigation

Příspěvek od hotovyrado » sob pro 10, 2016 21:03

Pssst, tiše... Podle Jirky přece MS chyby nedělá a nikoho by neo*ebal :-)

Uživatelský avatar
SmetyCZ
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1565
Registrován: pon čer 09, 2014 14:54
Zařízení: Huawei P9 Lite 2017
Bydliště: Plzeň

Re: Sygic: GPS Navigation

Příspěvek od SmetyCZ » sob pro 10, 2016 21:08

Takže Sygic nepodporuje / podporuje nějak divně licencování napříč systémy a může za to MS, rozumím dobře?

hotovyrado

Sygic: GPS Navigation

Příspěvek od hotovyrado » ned pro 11, 2016 8:38

Analogie s brandovaným/blokovaným telefonem. Taky za to může operátor, ne výrobce mobilu.... Sygic licence napříč systémy podporuje - pokud jej zakoupíš u nich - ale licence z MS Store platí pouze pro Wokna, tohle fakt problém na straně Sygicu není... u Navitelu a Navigonu totéž, že by se nám všichni výrobci navigací proti našemu hodnému MS spikli? Ale ale...

Uživatelský avatar
mposvar
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 403
Registrován: stř zář 03, 2014 13:40
Zařízení: Telefon

Sygic: GPS Navigation

Příspěvek od mposvar » ned pro 11, 2016 8:42

Sygic vždy byl a je na W10M dostačující pro moje potřeby, i když byl označován za "omalovánky".
Jinak stejně používám navigaci nainstalovanou v autě, protože má pro mne pohodlnější ovládání a trvale přehledný 10" display.
Tu psychologii nekomentuji, ale rozhodně sem nepatří.
Kritika i chvála jsou součástí názorů psaných uživatelem a rozhodně to není osobnostní charakter.

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12219
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Sygic: GPS Navigation

Příspěvek od htcjirka » úte bře 14, 2017 19:35

Vydána aktualizace na verzi 17.0.0

fazotron
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 55
Registrován: pon lis 28, 2016 8:49
Zařízení: Xiaomi Mi Note 2

Sygic: GPS Navigation

Příspěvek od fazotron » stř bře 15, 2017 10:05

Zrovna včera som ju skúšal a v pohode.

starkx
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 73
Registrován: pon říj 12, 2015 13:43
Zařízení: Alcatel Idol 4S (USA verze), Lumia 640 LTE-DualSIM

Sygic: GPS Navigation

Příspěvek od starkx » čtv kvě 11, 2017 13:43

Hojte, máte někdo Sygic na posledním Creators Update (noninsider)?
Odmítá mi stahovat mapy přes Wifi, i když je wifi 100% funkční. Vyzkoušeno více wifi sítí. Přes mobilní data se stáhnou v pohodě. Zajímavé, asi je čas obrátit se na "podporu" :-)
Edit: appka samozřejmě zresetována, pak reinstalována, uložena na vnitřním úložišti, reset telefonu.

Uživatelský avatar
imperator
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2296
Registrován: pát srp 03, 2012 1:00
Zařízení: Iphone 7 Plus 128 GB Silver

Sygic: GPS Navigation

Příspěvek od imperator » čtv kvě 11, 2017 14:30

640 xl - cu nahodený, mapy stiahnuté cez wifi

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12219
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Sygic: GPS Navigation

Příspěvek od htcjirka » čtv kvě 11, 2017 19:51

950XL, 930, 830 všechno na CU a Sygic ok mapy stahuje.

starkx
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 73
Registrován: pon říj 12, 2015 13:43
Zařízení: Alcatel Idol 4S (USA verze), Lumia 640 LTE-DualSIM

Sygic: GPS Navigation

Příspěvek od starkx » čtv kvě 11, 2017 22:55

Dik moc za overeni. Nakonec je to problem siti v praci, doma se mapy pres wifi stahuji.

hiden
nováček
nováček
Příspěvky: 8
Registrován: ned úno 16, 2014 11:05
Zařízení: Lumia 950 DS

Sygic: GPS Navigation

Příspěvek od hiden » sob črc 08, 2017 13:10

Zdravím, takže když si pořídím krabici Sygic GPS Navigation - Evropa, HUD, Dashcam tak mi to pude aktivnout v telefonu? I když se všude píše jen pro Android? Díky, I.

Uživatelský avatar
Tedy
smartguru
smartguru
Příspěvky: 523
Registrován: stř čer 08, 2016 17:09
Zařízení: Sony Xperia XA1 White/ Android Oreo 8.0.0

Sygic: GPS Navigation

Příspěvek od Tedy » sob črc 08, 2017 14:45

Být vy tyhle pozici udělám to samy a nechápu proč není možný přenos licenci při přechodu na jinou platformu ale vlastně jo, oni ty prachy potřebují z člověka vytáhnout znova.
Každopádně když jim člověk takhle napíše a vysvětlí oč běží, mohli by občas udělat výjimku.

chmeldas
smartguru
smartguru
Příspěvky: 635
Registrován: pát zář 04, 2009 8:42
Zařízení: iPhone 6S/ Miix 2 8"
Bydliště: Německo a okolí Brna

Sygic: GPS Navigation

Příspěvek od chmeldas » sob črc 08, 2017 15:59

Tedy, pokud si koupíš licenci přímo u Sygicu, tak není s přenositelností na jiné platformy problém.

Sterr
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: stř črc 12, 2017 19:23
Zařízení: L650

Sygic: GPS Navigation

Příspěvek od Sterr » stř črc 12, 2017 19:32

Ahoj, je možné Sygic provozovat na pozadí? Aby hlasově navigoval i v případě vypnutého displeje nebo když lovím něco v telefonu? V menu Sygic mám aktivováno "Spustit na pozadí" v menu telefonu mám povolen běh na pozadí, ale jakmile vyskočím z navigace, hned se navigování přeruší. Už jsem zkoušel všechno možné a nemůžu na to přijít. Mám L650 a W10m.

Odpovědět

Zpět na „Aplikace a software“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 18 hostů