Sygic: GPS Navigation

Diskuze o Windows Phone a Windows 10 Mobile aplikacích. Máte tip na zajímavý program? Šup sem s ním!
Odpovědět
Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12220
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

[app] Sygic (BETA) - navigace

Příspěvek od htcjirka » úte led 27, 2015 22:19

Mizlerek007 píše:taky zkusím na těch 7dní, podle toho zakoupím.... nicméně Here mě dostačuje... a kde si neví rady, slouží značky... každopádně žádne navi nevěřím, takže se radši více spolehnu na svuj orientační smysl :D
To da kazdy normáni clovek zejmena na svuj usudek, to ale neznamena, kupovat ci pouzivat to nejhorsi.

tslany
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3070
Registrován: sob úno 24, 2007 9:56
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Bydliště: Brno

[app] Sygic (BETA) - navigace

Příspěvek od tslany » úte led 27, 2015 22:22

Umí nějaká jiná navigace pro WP HUD? Už jsem si totiž kvůli tomu i nalepil do auta na sklo fólii, ať je to krásně čitelné i ve dne, tohle momentálně na tom javasystému se Sygicem používám, a je to místy jednoznačně pohodlnější, než se neustále dívat někam na displej, člověk to má hned před sebou.

Uživatelský avatar
robsol
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 493
Registrován: ned lis 29, 2009 15:26
Zařízení: Samsung S7, iPhone 6s, Lumia 950
Bydliště: Liberecko

[app] Sygic (BETA) - navigace

Příspěvek od robsol » úte led 27, 2015 22:28

tak nevím, ale nainstaloval jsem ji a zmáčkl tlačítko "Začínáme".
Teď tam svítí jen černá obrazovka s nápisem Spravovat mapy. A jinak nic se dál neděje. Je to normální?

Edit: tak už to jede, ale musel jsem restartovat :-(

CageJ
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1134
Registrován: ned dub 21, 2013 11:19
Zařízení: Lumia 520.820,920,830

[app] Sygic (BETA) - navigace

Příspěvek od CageJ » úte led 27, 2015 23:26

tslany píše:Umí nějaká jiná navigace pro WP HUD? Už jsem si totiž kvůli tomu i nalepil do auta na sklo fólii, ať je to krásně čitelné i ve dne, tohle momentálně na tom javasystému se Sygicem používám, a je to místy jednoznačně pohodlnější, než se neustále dívat někam na displej, člověk to má hned před sebou.
ma HUD
ale priplacas si.. ja som to mal free no

tslany
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3070
Registrován: sob úno 24, 2007 9:56
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Bydliště: Brno

[app] Sygic (BETA) - navigace

Příspěvek od tslany » úte led 27, 2015 23:31

Však říkám jiná, ne Sygic, ten vím, že to umí :)

Uživatelský avatar
dwbmb
smartstar
smartstar
Příspěvky: 943
Registrován: pon lis 29, 2010 1:32
Zařízení: Lumia 820, 930

[app] Sygic (BETA) - navigace

Příspěvek od dwbmb » stř led 28, 2015 8:05

Aplikace je docela fajn, ale navigace jako taková je úplný fail. Jedna testovací cesta do práce (Praha, cca 20km) a vedlo mě to tunelem Blanka ( :D ), asistent řazení do pruhů se ukázal pouze na jediné křižovatce, dvakrát mě to poslalo do zákazu vjezdu, informace o aktuální dopravě žádné. Ale jako vtip je to docela dobrý :)

Uživatelský avatar
Petulinek
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1849
Registrován: stř lis 11, 2009 21:46
Zařízení: iP 8+
Bydliště: Praha

[app] Sygic (BETA) - navigace

Příspěvek od Petulinek » stř led 28, 2015 8:43

HUD umí Navigon

hamoun
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 325
Registrován: úte úno 05, 2013 8:48
Zařízení: Nokia 930 (W10M)

[app] Sygic (BETA) - navigace

Příspěvek od hamoun » stř led 28, 2015 10:58

Navigon se umi pripojit ke nejakemu HUD od Garminu ... tusim ..

Uživatelský avatar
finchcz
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 384
Registrován: pát říj 11, 2013 22:42
Zařízení: Samsung Galaxy A5 (2017), Lumia 920 (WP8.1)

[app] Sygic (BETA) - navigace

Příspěvek od finchcz » stř led 28, 2015 11:08

nestava se vam, ze po vyhledani cile a potvrzeni cesty se aplikace zasekne, misto aby vypocitala a ukazala trasu, takze se musi killnout?

Uživatelský avatar
robsol
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 493
Registrován: ned lis 29, 2009 15:26
Zařízení: Samsung S7, iPhone 6s, Lumia 950
Bydliště: Liberecko

[app] Sygic (BETA) - navigace

Příspěvek od robsol » stř led 28, 2015 16:43

jsem letitým uživatelem Sygic, ale bohužel musím konstatovat, že tato verze proti IOS je dost divná.

1) Navigování v pruzích postrádá možnost jen grafického symbolu bez toho divného video čtverce
2) vůbec jsem zatím nepřišel jak nastavit navigování na místo z historie :-(
3) spuštění navigace přes 3 obrazovky než začne navigovat je hodně divný a zdlouhavý
4) dost zastaralé mapy. Používám 3 jiné navigace a tahle je tak o rok mapově zpět
5) to mizení fialového pruhu pod šipkou je divně skokové a dost často to ruší

Za mě docela zklamání a to jsem se tak těšil

Uživatelský avatar
mimonaut
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2935
Registrován: pát srp 26, 2011 9:53
Zařízení: Nokia Lumia 950XL
Bydliště: Internet (a občas Praha)

[app] Sygic (BETA) - navigace

Příspěvek od mimonaut » stř led 28, 2015 16:46

tak první verze viď.. to se odladí.. Možná by stálo za to poslat autorům link na tuhle diskusi, aby mohli odchytávat chyby.-

Stevik
smartguru
smartguru
Příspěvky: 768
Registrován: ned črc 22, 2007 23:40
Zařízení: Xiaomi Mi A1, L950XL, M5Card
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

[app] Sygic (BETA) - navigace

Příspěvek od Stevik » stř led 28, 2015 17:38

Nevite nekdo, zda dopravni situace typu uzaverky zapricini zmenu trasy? Tady v Brne je uzavreny "Pisoarecky" tunel, presto me tam vede. Naproti tomu Aponia na uzaverku reaguje.

stewo
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 138
Registrován: sob srp 23, 2014 18:03
Zařízení: L820/L950 MINULOST/ SG S9 + SG Watch
Bydliště: Trnava Slovakia

[app] Sygic (BETA) - navigace

Příspěvek od stewo » čtv led 29, 2015 11:21

Keď sa objavila v store tak som ju hneď s radosťou stiahol, ale žiaľ musím konštatovať že toto čo vypustili ako hotovú verziu sa nemajú čím chváliť... Po nainštalovaní a stiahnutí potrebných súborov a máp som app krátko odskúšal a fungovala.Na druhý deň som ju chcel použiť v teréne, žiaľ sa akoby resetovala a chcela znovu pripojenie na net pred spustením... Po pripojení sa rozbehla...ALE ! akokeby nepoznala čísla domov, naviguje k úplne inému číslu, prípadne ukazuje cieľ o 30m ďalej... po zadaní adresy a spustení navigovania app padla... Silno som uvažoval o zakúpení Európy cena v cz store: 500kč, sk store: 24,99€ :smt017 Snáď sa to ďalšími verziami zlepší ale myslím že je predčasne vypustená.

vormen
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 261
Registrován: stř říj 02, 2013 19:10
Zařízení: Lumia 920

[app] Sygic (BETA) - navigace

Příspěvek od vormen » čtv led 29, 2015 11:41

dá se použít licence z androidu na tuhle WP verzi? ta z androidu byla tuším pro 5 zařízení.

Uživatelský avatar
robsol
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 493
Registrován: ned lis 29, 2009 15:26
Zařízení: Samsung S7, iPhone 6s, Lumia 950
Bydliště: Liberecko

Re: [app] Sygic (BETA) - navigace

Příspěvek od robsol » čtv led 29, 2015 12:36

nedá

iljusin66
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 294
Registrován: ned črc 29, 2012 11:27
Zařízení: Lumia 950 -> Samsung S7

[app] Sygic (BETA) - navigace

Příspěvek od iljusin66 » čtv led 29, 2015 15:25

Taky jsem si ji stáhnul a má tedy ještě muchy (viz např zmíněná ignorace čísel domů). Ale vzhledově je pro mě příjemnější než třeba Navigon.

Uživatelský avatar
finchcz
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 384
Registrován: pát říj 11, 2013 22:42
Zařízení: Samsung Galaxy A5 (2017), Lumia 920 (WP8.1)

[app] Sygic (BETA) - navigace

Příspěvek od finchcz » čtv led 29, 2015 15:53

a nikomu se teda neseka pred vypoctem trasy?

Uživatelský avatar
robsol
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 493
Registrován: ned lis 29, 2009 15:26
Zařízení: Samsung S7, iPhone 6s, Lumia 950
Bydliště: Liberecko

[app] Sygic (BETA) - navigace

Příspěvek od robsol » čtv led 29, 2015 16:58

Přišel někdo na to jak navigovat na adresy z historie?

Uživatelský avatar
TomSoft
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 324
Registrován: pát dub 30, 2010 7:07
Zařízení: LUMIA 950 XL
Bydliště: Karviná

[app] Sygic (BETA) - navigace

Příspěvek od TomSoft » čtv led 29, 2015 17:02

Nechápu .... proč by to nešlo.
Vyberu cíl z historie - tapnu po tom vyznačeném bodě - kliknu na ukázat trasu - a pak na šipku dole a už se jede

Uživatelský avatar
robsol
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 493
Registrován: ned lis 29, 2009 15:26
Zařízení: Samsung S7, iPhone 6s, Lumia 950
Bydliště: Liberecko

[app] Sygic (BETA) - navigace

Příspěvek od robsol » čtv led 29, 2015 17:47

a kde přesně najdu tu historii tzn. např. to co jsem jel včera? já to tam prostě nevidím :-(

Odpovědět

Zpět na „Aplikace a software“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů