[DOTAZ] Počasí - jaké používáte?

Diskuze o Windows Phone a Windows 10 Mobile aplikacích. Máte tip na zajímavý program? Šup sem s ním!
Odpovědět
Uživatelský avatar
Wertigo
smartguru
smartguru
Příspěvky: 712
Registrován: pon led 13, 2014 21:57
Zařízení: Lumia 820,Lumia 830,Galaxy Tab 10.1
Bydliště: Praha

Re: [DOTAZ] Počasí - jaké používáte?

Příspěvek od Wertigo » čtv zář 18, 2014 17:48

Zlato za Aladin pro ČR

Uživatelský avatar
tronda
nováček
nováček
Příspěvky: 19
Registrován: čtv lis 06, 2014 17:31
Zařízení: HTC 8X Windows Phone 8.1,Lumia 640 LTE

[DOTAZ] Počasí - jaké používáte?

Příspěvek od tronda » ned lis 23, 2014 22:10

Obrázek

existuje na WP nějaké počasí která umí srážky jak Aladin na Androidu

Petrhos
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: pon lis 03, 2014 19:42
Zařízení: Lumia 925

[DOTAZ] Počasí - jaké používáte?

Příspěvek od Petrhos » ned lis 23, 2014 22:49


Uživatelský avatar
tronda
nováček
nováček
Příspěvky: 19
Registrován: čtv lis 06, 2014 17:31
Zařízení: HTC 8X Windows Phone 8.1,Lumia 640 LTE

[DOTAZ] Počasí - jaké používáte?

Příspěvek od tronda » stř pro 03, 2014 23:51

je to divné ale když porovnám Aladina aplikaci a webovou verzi tak webová předpovídá úplně jinak a hlavně blbě.

Uživatelský avatar
relouth
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2803
Registrován: stř říj 02, 2013 11:20
Zařízení: Lumia 640,Redmi Note 4 LTE

[DOTAZ] Počasí - jaké používáte?

Příspěvek od relouth » pon bře 02, 2015 11:13

poradte app na co najlepsiu hodinovu predpooved v "dnesny den" pre slovensko

vdaka

Uživatelský avatar
Daniel Fibikar
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1482
Registrován: pon úno 12, 2007 10:54
Zařízení: Microsoft Lumia 950
Bydliště: Liberec

[DOTAZ] Počasí - jaké používáte?

Příspěvek od Daniel Fibikar » pon bře 02, 2015 11:31

Forecast toto umí v ČR, jestli to umí v SK netuším.

Uživatelský avatar
relouth
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2803
Registrován: stř říj 02, 2013 11:20
Zařízení: Lumia 640,Redmi Note 4 LTE

[DOTAZ] Počasí - jaké používáte?

Příspěvek od relouth » pon bře 02, 2015 11:33

umi to aj binq pocasie..ja ale hladam nieco,co je najpresnejsie

demosvk
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 52
Registrován: pon lis 14, 2011 9:27
Zařízení: Lumia 1520, Lumia 1020, Band 1, Surface PRO 3

[DOTAZ] Počasí - jaké používáte?

Příspěvek od demosvk » pon bře 02, 2015 12:33

Model Aladin alebo Meteoservis nič lepšie podľa mňa nezoženieš ...

Uživatelský avatar
kllr007
smartguru
smartguru
Příspěvky: 692
Registrován: úte zář 11, 2012 12:54
Zařízení: OnePlus 3
Bydliště: Žilina (SR)

[DOTAZ] Počasí - jaké používáte?

Příspěvek od kllr007 » úte čer 02, 2015 14:44

Potreboval by som poradit nejake presne.
Zatial najpresnejsie bolo "Počasi" ale tam mi chyba Wide Tile a Lockscreen. (vonku 28, ukazuje 27)

To MS " Počasie " bing-ove je dosť nepresne (vonku 28, ukazuje 25)

Ostatne (weather channel, Amazing weather, accuweather - designovo sa mi nepacia + nepresne)

Takze aby som to zrhnul:
Najviac mi vyhovuje oficial MS bingove počasie no je nepresne
Najpresnejsie je "Počasí" od českého autora, no nemá funkcie ktore chcem / potrebujem.

Nejake ine rady ?

Radim Stehlík
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 445
Registrován: čtv zář 19, 2013 19:24
Zařízení: Nokia Lumia 640DS

[DOTAZ] Počasí - jaké používáte?

Příspěvek od Radim Stehlík » úte čer 02, 2015 16:02

tak to asi záleží na lokalitě. já používám Bing počasí a v Pardubicích je naopak nejpřesnější :-)

Uživatelský avatar
relouth
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2803
Registrován: stř říj 02, 2013 11:20
Zařízení: Lumia 640,Redmi Note 4 LTE

[DOTAZ] Počasí - jaké používáte?

Příspěvek od relouth » úte čer 02, 2015 18:17

on sa samozrejme neaktualizuje okamzite..na dlazdici moze byt obcas ina hodnota ako je dnu v apoke..
binq povazujem tiez za velmi dobre pocasie,akurat na to uz seru a nezlepsuju to..hodila by sa priesvitna dlazdica

Uživatelský avatar
kllr007
smartguru
smartguru
Příspěvky: 692
Registrován: úte zář 11, 2012 12:54
Zařízení: OnePlus 3
Bydliště: Žilina (SR)

[DOTAZ] Počasí - jaké používáte?

Příspěvek od kllr007 » úte čer 02, 2015 18:53

pozeram vzdy v appke samozrejme.

Uživatelský avatar
relouth
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2803
Registrován: stř říj 02, 2013 11:20
Zařízení: Lumia 640,Redmi Note 4 LTE

[DOTAZ] Počasí - jaké používáte?

Příspěvek od relouth » pon čer 29, 2015 13:34

V poslednom case sa mi na ms pocasi neaktualizuje lockscreen,ani tile. Už som to 3x preinštaloval. Poradili ste si s tým?

Uživatelský avatar
mposvar
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 403
Registrován: stř zář 03, 2014 13:40
Zařízení: Telefon

[DOTAZ] Počasí - jaké používáte?

Příspěvek od mposvar » pon čer 29, 2015 14:24

Meteoservis - No.1
Naprostá spokojenost.
Na Glance Počasí, to bohužel Meteo neumí.

Uživatelský avatar
Daniel Fibikar
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1482
Registrován: pon úno 12, 2007 10:54
Zařízení: Microsoft Lumia 950
Bydliště: Liberec

[DOTAZ] Počasí - jaké používáte?

Příspěvek od Daniel Fibikar » pon čer 29, 2015 15:34

Používal jsem amazing weather HD, který mám zakoupený, ale přesnost předpovědí se hodně zhoršila.

Momentálně jedu na "Forecast" a zdroj yr.no, Norové se mi zatím jako zdroj vcelku osvědčili.

Uživatelský avatar
Tambor
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 108
Registrován: úte bře 27, 2012 13:13
Zařízení: HTC U11
Bydliště: Praha

Re: [DOTAZ] Počasí - jaké používáte?

Příspěvek od Tambor » pon čer 29, 2015 16:36

Meteoservis ... a naprostá spokojenost ...

rpet
nováček
nováček
Příspěvky: 37
Registrován: stř dub 03, 2013 21:17
Zařízení: Nokia Lumia 930 Orange
Kontaktovat uživatele:

[DOTAZ] Počasí - jaké používáte?

Příspěvek od rpet » pon čer 29, 2015 18:22

ještě donedávna Amazing weather HD, ale jak říká Maxxcz, přesnost šla z nějakého důvodu dolů. Takže používám Cortanu - a zatím to vypadá, že nejen že má přesnější zdroj k počasí (MSN weather), ale hlavně žere méně baterie (paradoxně...)

Uživatelský avatar
relouth
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2803
Registrován: stř říj 02, 2013 11:20
Zařízení: Lumia 640,Redmi Note 4 LTE

[DOTAZ] Počasí - jaké používáte?

Příspěvek od relouth » úte čer 30, 2015 5:42

Problém s bing pocasim som vyriesil. Neobnovovalo sa v lockscreene,pretože som nemal povolenu live tile. MS logic :)

Odpovědět

Zpět na „Aplikace a software“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 14 hostů