[app] Glance Background (beta) - vlastní obrázek na screen

Diskuze o Windows Phone a Windows 10 Mobile aplikacích. Máte tip na zajímavý program? Šup sem s ním!
murder
smartguru
smartguru
Příspěvky: 610
Registrován: ned pro 23, 2007 14:07
Zařízení: LG G3 Android 6 Marshmallow

Re: [app] Glance Background (beta) - vlastní obrázek na scre

Příspěvek od murder » čtv úno 06, 2014 21:01

No ještě dost velká "kostrbatost" pomocí skeneru, ale jak píšu....

Uživatelský avatar
MgX
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 285
Registrován: čtv led 12, 2006 0:37
Bydliště: ČR

[app] Glance Background (beta) - vlastní obrázek na screen

Příspěvek od MgX » čtv úno 06, 2014 21:15

Díky. Lámat přes koleno to nebudu. Jen to štve - no.

Uživatelský avatar
culis
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 145
Registrován: úte říj 27, 2009 2:12
Zařízení: Galaxy S7

[app] Glance Background (beta) - vlastní obrázek na screen

Příspěvek od culis » pon úno 10, 2014 18:59

Nevíte, prosím, někdo, jak se dá ten obrázek z glance screen odstranit? Nepřišel jsem na to. Díky.

Uživatelský avatar
mato289
smartguru
smartguru
Příspěvky: 535
Registrován: sob čer 22, 2013 11:07
Zařízení: Xiaomi Mi Max
Bydliště: Slovakia

[app] Glance Background (beta) - vlastní obrázek na screen

Příspěvek od mato289 » pon úno 10, 2014 19:02

jednoducho daný obrázok v aplikácii odháčknuť a nepoužívať ho..alebo odinštalovať a znovu nainštalovať..taktiež som na to neprišiel..

Dagan
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 71
Registrován: čtv led 05, 2012 18:03
Zařízení: Nokia Lumia 800 a 920, LG G2

[app] Glance Background (beta) - vlastní obrázek na screen

Příspěvek od Dagan » pon úno 10, 2014 19:02

Víme spustíš aplikaci, klikneš na ten obrázek, který tam máš a tím nebudeš mít označený žádný obrázek - žádný na glance screenu nebude.

Uživatelský avatar
culis
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 145
Registrován: úte říj 27, 2009 2:12
Zařízení: Galaxy S7

[app] Glance Background (beta) - vlastní obrázek na screen

Příspěvek od culis » pon úno 10, 2014 19:11

Aplikaci jsem odinstaloval, obrázek vymazal z galerie a stejne mi tam zůstal. Zkusím to znovu nainstalovat, stáhnout obrázek ....., odškrtnout a uvidím jestli to zabere. Je to teda pakárna.

Uživatelský avatar
MgX
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 285
Registrován: čtv led 12, 2006 0:37
Bydliště: ČR

[app] Glance Background (beta) - vlastní obrázek na screen

Příspěvek od MgX » pon úno 10, 2014 19:15

culis
pokud nechceš, aby se na GS objevoval jakýkoliv obrázek z této aplikace, u všech screenů zrušíš zatržítko.

Pokud chceš navíc ještě nepoužívané obrázky smazat, stačí na nich delší čas přidržet prst - vyskočí hláška DELETE IMAGE. Potvrdíš a je to. Vymazat nelze, alespoň mně ne, čtyři obrázky, které byly přímo v aplikaci při její instalaci. Zbytek smažu bez problémů.

Uživatelský avatar
mato289
smartguru
smartguru
Příspěvky: 535
Registrován: sob čer 22, 2013 11:07
Zařízení: Xiaomi Mi Max
Bydliště: Slovakia

[app] Glance Background (beta) - vlastní obrázek na screen

Příspěvek od mato289 » pon úno 10, 2014 19:15

presne takto to treba..tiež som app odinštaloval bez odškrtnutia obrázku a obrázok na uzamknutej obrazovke stále zostal..

Uživatelský avatar
MgX
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 285
Registrován: čtv led 12, 2006 0:37
Bydliště: ČR

[app] Glance Background (beta) - vlastní obrázek na screen

Příspěvek od MgX » pon úno 10, 2014 19:17

culis píše:Aplikaci jsem odinstaloval, obrázek vymazal z galerie a stejne mi tam zůstal. Zkusím to znovu nainstalovat, stáhnout obrázek ....., odškrtnout a uvidím jestli to zabere. Je to teda pakárna.
Možná jsi ještě mohl zkusit restartovat telefon. Předpokládám, že opakovaná instalace a postup dle mnou výše naznačeného by pomoci měl.

Uživatelský avatar
culis
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 145
Registrován: úte říj 27, 2009 2:12
Zařízení: Galaxy S7

[app] Glance Background (beta) - vlastní obrázek na screen

Příspěvek od culis » pon úno 10, 2014 19:23

Restart jsem zkoušel, nepomohl. Ale nakonec to šlo jednoduše, změnil jsem to na jeden z těch předinstalovaných v aplikaci a pak vypl. Jak jednoduché. :roll:

Odpovědět

Zpět na „Aplikace a software“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů