Příspěvek
od Fireman » čtv srp 29, 2013 8:29
Ahoj, omlouvám se za pozdní odpověď. Momentálně nevím co dřív, tak nějak nestíhám.
Co se týká toho dvojího probliknutí, je to skrz aktualizaci. Aplikace je postavena tak, že vzhled je napojený na data, ta když se změní, tak se grafika překresluje. Pokud se aktualizuje vícero zásilek, tak to občas problikne dvakrát, zřejmě protože se změní první a tak se to překreslí a pak asi hned překresluje znovu, protože se změnil zbytek. Ale to je jen moje domněnka. Podívám se, jestli tam někde inicializuji nějaké změny, ale jsem skoro přesvědčený, že jen zavolám webovou službu, která zjistí nové informace a aktualizuje data.
Pokud jde o tu animaci toho menu, do toho nijak nevstupuju, je to prostě kontextové menu, což je v podstatě funkce systému a ten ji vykreslí podle sebe. Jediná možnost jak se toho cukání zbavit, je odstranit možnost to menu používat a to si myslím, je lepší ho tam nechat "cukané". Ale já teda žádné zadrhnutí na svém telefonu nepozoruji.
K tomu dodání zásilky. Jak to přesně myslíš? Jako že když dáš ručně aktualizovat, tak aby se v případě, že je některá zásilka "nově" označena za doručenou, aby to zvukově upozornilo a do Live Tile přidalo jedničku? Protože aplikace jinak sama o sobě aktualizaci neprovádí (zatím - stále nad tím přemýšlím).