[app] Navigon - navigace

Diskuze o Windows Phone a Windows 10 Mobile aplikacích. Máte tip na zajímavý program? Šup sem s ním!
Odpovědět
MAKU19
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 89
Registrován: úte lis 26, 2013 8:20
Zařízení: Lumia 720
Bydliště: Piešťany

[app] Navigon - navigace

Příspěvek od MAKU19 » pon srp 31, 2015 9:33

:) Dík za odpoveď, neviem prečo mi túto aktualizáciu automaticky nenainštalovalo, všetky ostatné aktualizácie prebiehali normálne?

Uživatelský avatar
vojta66
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 315
Registrován: sob bře 27, 2010 13:48
Zařízení: Lumia 1520 White

[app] Navigon - navigace

Příspěvek od vojta66 » pon srp 31, 2015 9:42

no, ta aktualizace už proběhla před časem, jsem překvapen, že tobě to dělá i teď......

MAKU19
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 89
Registrován: úte lis 26, 2013 8:20
Zařízení: Lumia 720
Bydliště: Piešťany

[app] Navigon - navigace

Příspěvek od MAKU19 » pon srp 31, 2015 9:48

:-( Neviem prečo mi tu aktualizáciu nespravilo, všetky aktualizácie mi automaticky nainštalovalo.
Tak som si aktualizoval NAVIGON ale bohužiaľ bez pripojenia k internetu ten istý problém!! :evil:

Obrázek

Uživatelský avatar
vojta66
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 315
Registrován: sob bře 27, 2010 13:48
Zařízení: Lumia 1520 White

[app] Navigon - navigace

Příspěvek od vojta66 » pon srp 31, 2015 9:56

hmm, tak to je vážně divné....zkus vyjít ven, kde je signál GPS dostatečný ?

MAKU19
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 89
Registrován: úte lis 26, 2013 8:20
Zařízení: Lumia 720
Bydliště: Piešťany

[app] Navigon - navigace

Příspěvek od MAKU19 » pon srp 31, 2015 9:57

GPS je v poriadku, HereDrive a SYGIC idú bez problémov :-(
Je tam v hornej časti vidno ikonku GPS.

Hurá po niekoľkých pokusoch sa to rozbehlo :)

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12266
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

[app] Navigon - navigace

Příspěvek od htcjirka » pát zář 25, 2015 19:56

Jj, uz jsem tahal vcera :-)

Uživatelský avatar
vojta66
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 315
Registrován: sob bře 27, 2010 13:48
Zařízení: Lumia 1520 White

Re: [app] Navigon - navigace

Příspěvek od vojta66 » pát zář 25, 2015 22:19

Paráda

Uživatelský avatar
sugy
nováček
nováček
Příspěvky: 39
Registrován: pát úno 13, 2009 17:18
Zařízení: Nokia Lumia 920 / HTC Mozart

[app] Navigon - navigace

Příspěvek od sugy » ned lis 22, 2015 12:09

Ahoj. Potřebuji poradit. Mám aktuální Build WM10 a řestal mi fungovat Navigon. Píše nějaký problém s Windows Live. viz. příloha. Nevíte prosím co s tím? Díky Honza
wp_ss_20151103_0002.png
(58.83 KiB) Staženo 381 x

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12266
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

[app] Navigon - navigace

Příspěvek od htcjirka » ned lis 22, 2015 18:38

Vyresis to jedine se supportem Navigonu, bud přes webovy formular anebo přes email product.support@garmin.com
Cesky jim nepis, anglicky anebo nemecky.

Uživatelský avatar
sugy
nováček
nováček
Příspěvky: 39
Registrován: pát úno 13, 2009 17:18
Zařízení: Nokia Lumia 920 / HTC Mozart

Re: [app] Navigon - navigace

Příspěvek od sugy » ned lis 22, 2015 19:11

Aha, díky. Napíšu jim a uvidíme.

Uživatelský avatar
SirTom
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 393
Registrován: pon pro 08, 2008 9:09
Zařízení: Lumia 950 / Surface RT

[app] Navigon - navigace

Příspěvek od SirTom » pon lis 23, 2015 15:13

Jj, dělá mi to zcela pravidelně při každém dalším update na novější insider verzi. 2x mi to v Navigonu opravili, ale už jsem se s tím přestal obtěžovat a nechám to opravit až budu mít finální desítky :D

iljusin66
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 296
Registrován: ned črc 29, 2012 11:27
Zařízení: Lumia 950 -> Samsung S7

[app] Navigon - navigace

Příspěvek od iljusin66 » pon lis 23, 2015 15:18

Taky tak. Jednou mi pomohlo Navigon odinstalovat a po týdnu zkusit znovu instalaci. Ale to mi zafungovalo jen jednou.

Uživatelský avatar
Daff_Cz
smartguru
smartguru
Příspěvky: 762
Registrován: čtv led 06, 2011 21:05
Zařízení: Samsung Galaxy S7 Edge, black
Bydliště: Brno

Re: [app] Navigon - navigace

Příspěvek od Daff_Cz » úte lis 24, 2015 11:13

Mám úplně stejný problém, počkám na ofiko desítky a pokud to udělá i potom, tak se jim ozvu...

bigjohn
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 358
Registrován: stř pro 19, 2012 21:45
Zařízení: Ulefone Power 3 (Nova Launcher)
Bydliště: Trenčín

[app] Navigon - navigace

Příspěvek od bigjohn » úte bře 22, 2016 10:21

ten istý problém aj na oficiálnej verzii 10....nabúralo mi to systém, musel dať továrenské nastavenie. je to druhý soft čo mi nefunguje (prvý kalendár Chronos +)

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12266
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

[app] Navigon - navigace

Příspěvek od htcjirka » úte bře 22, 2016 10:24

Navigon i chronos chodi zcela ok s desitkami.

bigjohn
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 358
Registrován: stř pro 19, 2012 21:45
Zařízení: Ulefone Power 3 (Nova Launcher)
Bydliště: Trenčín

[app] Navigon - navigace

Příspěvek od bigjohn » úte bře 22, 2016 12:36

htcjirka píše:Navigon i chronos chodi zcela ok s desitkami.
no, mne nie...a instal na čistý systém...

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12266
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

[app] Navigon - navigace

Příspěvek od htcjirka » úte bře 22, 2016 13:05

Tezko, kde je problém u tebe, instalace na dve Lumie 930, bez sebemenších potizi.Nyni nove na 950, tam také bez potizi.Jak jako ugrade, tak po HR na cisty systém.

Uživatelský avatar
Daff_Cz
smartguru
smartguru
Příspěvky: 762
Registrován: čtv led 06, 2011 21:05
Zařízení: Samsung Galaxy S7 Edge, black
Bydliště: Brno

Re: [app] Navigon - navigace

Příspěvek od Daff_Cz » stř bře 23, 2016 3:22

Na 640 XL a insider verzi W10m mi Navigon nefungoval, házel pořád tu hlášku viz. výše, jakmile jsem si pořídil 950 XL s ofiko W10m, tak Navigon funguje bez problémů...

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12266
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

[app] Navigon - navigace

Příspěvek od htcjirka » stř bře 23, 2016 8:51

Presne tak, na ofiko verzi to frci uplne bez potizi.I na 930, na verzi vydane - oficialni.Ne zadne insider verze apod.

bigjohn
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 358
Registrován: stř pro 19, 2012 21:45
Zařízení: Ulefone Power 3 (Nova Launcher)
Bydliště: Trenčín

[app] Navigon - navigace

Příspěvek od bigjohn » čtv bře 24, 2016 11:09

htcjirka píše:Presne tak, na ofiko verzi to frci uplne bez potizi.I na 930, na verzi vydane - oficialni.Ne zadne insider verze apod.
mam oficiálnu verziu, žiadnu testovaciu....

Odpovědět

Zpět na „Aplikace a software“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 19 hostů