[app] Navigon - navigace

Diskuze o Windows Phone a Windows 10 Mobile aplikacích. Máte tip na zajímavý program? Šup sem s ním!
Odpovědět
Uživatelský avatar
karelchadim
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 490
Registrován: stř říj 05, 2011 7:16
Zařízení: P9 lite|P8 lite|Lumia 830|HTC 8x|LG Optimus 7

Re: [app] Navigon - navigace

Příspěvek od karelchadim » čtv črc 10, 2014 12:46

a není to náhodou způsobeno zjišťováním těchto akcí a updatu map, než ze by to mělo potřebu neustále ověřovat licenci

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12202
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

[app] Navigon - navigace

Příspěvek od htcjirka » čtv črc 10, 2014 13:26

Ja jezdim i cizinu, kde mam data vypnuta a jeste nikdy si to licenci "oliznout" nechtelo.Ale Pavel s tim mel taky problem, takze to neni nezname..

Uživatelský avatar
vojta66
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 299
Registrován: sob bře 27, 2010 13:48
Zařízení: Lumia 1520 White

[app] Navigon - navigace

Příspěvek od vojta66 » čtv črc 10, 2014 14:16

je to tak, že když naviguješ a překročíš hranice, tak samozřejmě v ten moment nic nechce, ale pokud ho po příjezdu do zahraničí na místo určení vypneš a druhý den zapneš bez dat, tak to po mě chtěl spojit se se Storem

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12202
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

[app] Navigon - navigace

Příspěvek od htcjirka » čtv črc 10, 2014 14:29

Nechce, v cizine i spim, takze druhy den vyjizdim uplne bez dat, ani na wifi nejsem a nic to po me nechce.

hamoun
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 325
Registrován: úte úno 05, 2013 8:48
Zařízení: Nokia 930 (W10M)

[app] Navigon - navigace

Příspěvek od hamoun » čtv črc 10, 2014 15:27

ta cena je ted fakt prijemna :)
normalne o tom uvazuju :) i kdyz mam copilota ;)
http://www.windowsphone.com/cs-cz/store ... c937752d98" onclick="window.open(this.href);return false;

Uživatelský avatar
vojta66
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 299
Registrován: sob bře 27, 2010 13:48
Zařízení: Lumia 1520 White

[app] Navigon - navigace

Příspěvek od vojta66 » čtv črc 10, 2014 15:44

mě to prostě udělalo v cizině několikrát. nevím co k tomu říct.

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12202
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

[app] Navigon - navigace

Příspěvek od htcjirka » čtv črc 10, 2014 18:23

vojta66 píše:mě to prostě udělalo v cizině několikrát. nevím co k tomu říct.
Co na to podpora?

Uživatelský avatar
vojta66
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 299
Registrován: sob bře 27, 2010 13:48
Zařízení: Lumia 1520 White

Re: [app] Navigon - navigace

Příspěvek od vojta66 » čtv črc 10, 2014 18:29

Nikam jsem to nehlásil

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12202
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

[app] Navigon - navigace

Příspěvek od htcjirka » čtv črc 10, 2014 19:34

Psal jsi na nemeckou podporu v jejich jazyce?Promin, ze se tak blbe ptam, neco klidne sesmolim, tohle me fakt zajima.

vormen
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 261
Registrován: stř říj 02, 2013 19:10
Zařízení: Lumia 920

Re: [app] Navigon - navigace

Příspěvek od vormen » čtv črc 10, 2014 20:55

Navigon je jednoznačně nejlepší navigace. Měl jsem symbian, android a teď wp a vyzkoušel jsem všechny navigave a na Navigon nic nemá, nejdál jsem s ním byl ve Švýcarsku a bez zaváhání.

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12202
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

[app] Navigon - navigace

Příspěvek od htcjirka » čtv črc 10, 2014 21:22

Souhlasim, ja ji pouzival kdysi davno jako navi v aute, stejna krabicka jako TomTom.Lepsi navigaci dnes tezko hledat.

Uživatelský avatar
ransot
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 233
Registrován: úte črc 09, 2013 14:54
Zařízení: Lumia 950, Moto G5 plus
Bydliště: Slovensko

Re: [app] Navigon - navigace

Příspěvek od ransot » úte črc 22, 2014 14:23

-Pavel- píše:Já používal Navigon od WM, ale přednost jsem dával nDrive. Na WP zatím dominuje, ale stejně mě dovezou už i jiné navigace. :) Už to má Navigon těžší. Okolo se objevují i jiné navigace co jsou kvalitou hodně ve předu. Takže pro mě je to zatím jednička, ale používám i jiné. :) Už není pro mě nejlepší. :/
Ake ine navigacie by si este odporucil? Taka naj pre slovensko?

Uživatelský avatar
vojta66
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 299
Registrován: sob bře 27, 2010 13:48
Zařízení: Lumia 1520 White

Re: [app] Navigon - navigace

Příspěvek od vojta66 » úte črc 22, 2014 18:23

http://1drv.ms/1lr5Bra" onclick="window.open(this.href);return false; aktualizace resi problém s olizovanim licence v roamingu! Danke Navigon[SMILING FACE WITH OPEN MOUTH]

Uživatelský avatar
vojta66
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 299
Registrován: sob bře 27, 2010 13:48
Zařízení: Lumia 1520 White

Re: [app] Navigon - navigace

Příspěvek od vojta66 » stř črc 30, 2014 21:42

Tak Praha - Kežmarok - Praha a paráda. Žádná kontrola licence v roamingu[GRINNING FACE WITH SMILING EYES] skvělá navigace a krabička TomTom zapomenuta.

pavel.tresnak
nováček
nováček
Příspěvky: 48
Registrován: čtv črc 25, 2013 9:09
Zařízení: Lumia 950

[app] Navigon - navigace

Příspěvek od pavel.tresnak » pon srp 18, 2014 19:32

Nevíte prosím, jak vyhledávat cíle pomocí hledání přes google? Dnes jsem zakoupil navigon v akci za 1000,- a tuto featurku jsem nenašel (dříve na iOS jsem rád využíval)-

Uživatelský avatar
vojta66
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 299
Registrován: sob bře 27, 2010 13:48
Zařízení: Lumia 1520 White

Re: [app] Navigon - navigace

Příspěvek od vojta66 » pon srp 18, 2014 19:52

Už ne Google ale Bing....bohužel...celkem logicky....

Uživatelský avatar
vojta66
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 299
Registrován: sob bře 27, 2010 13:48
Zařízení: Lumia 1520 White

Re: [app] Navigon - navigace

Příspěvek od vojta66 » pon srp 18, 2014 19:52


Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12202
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

[app] Navigon - navigace

Příspěvek od htcjirka » pon srp 18, 2014 19:55

Drive tam byl Google, dnes je tam "domaci" Bing.

pavel.tresnak
nováček
nováček
Příspěvky: 48
Registrován: čtv črc 25, 2013 9:09
Zařízení: Lumia 950

[app] Navigon - navigace

Příspěvek od pavel.tresnak » pon srp 18, 2014 20:09

Odzkousel jsem a zda se, ze to funguje. Snad ten Bing nebude fail.

Uživatelský avatar
SirTom
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 394
Registrován: pon pro 08, 2008 9:09
Zařízení: Lumia 950 / Surface RT

[app] Navigon - navigace

Příspěvek od SirTom » úte srp 19, 2014 14:04

Funguje? Jak konkrétně?
Já s tím právě mám problém. Dříve ta fce byla implementována tak, že Google vyhledal místo a rovnou do navigace přenesl adresu. Tedy např. dal jsem vyhledat "alza holešovice" ve výsledcích kliknul na vyhledané a následně se spustila navigace na danou adresu.
Teď to akorát spustí Cortanu, ta sice vyhledá, ale už zpátky nepošle data do Navigonu. Nebo dělám něco špatně?

Odpovědět

Zpět na „Aplikace a software“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 hostů