[Poll] Nová Timeline v Photo Timeline

Diskuze o Windows Phone a Windows 10 Mobile aplikacích. Máte tip na zajímavý program? Šup sem s ním!
Odpovědět

Pre ktorú verziu timeline sa rozhodnúť?

1. Pôvodná (pomalá)
0
Žádná hlasování
2. Thumby bez zgrupovania (prázdne miesto vpravo)
0
Žádná hlasování
3. Zgrupovať ak treba
3
27%
4. Vždy zgrupovať
1
9%
5. Verzia 2 bez pozadia
7
64%
 
Celkem hlasů: 11

Uživatelský avatar
Igor Kulman
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 228
Registrován: stř bře 28, 2012 12:46
Zařízení: ano

[Poll] Nová Timeline v Photo Timeline

Příspěvek od Igor Kulman » ned črc 15, 2012 13:19

Chystám sa zmeniť vzhľad Timelien v mojej app Photo Timeline, hlavne kvôli zvýšeniu rýchlosti. Mám na výber 4 možnosti

1. Pôvodná Timeline. Zobrazuje sa 1 fotka (crop na stred), 2 thumby alebo 3 thumby. Kvôli tej 1 fotke s cropom na celý riadok je to pomalé

Obrázek

2. Zobrazovať vždy len thumby, teda občas bude na riadku len 1 alebo 2 (namiesto 3)

Obrázek

3. Ak v daný deň (riadok) nie sú aspoň 3 fotky, tak tento deň (riadok) zgrupovať s nasledujúcim. Ak sú 3+ tak ostávajú 3.

Obrázek

4. Zgrupovať vždy (a možno nazvať to kompaktný mód :)

Obrázek

5. Verzia 2 bez pozadia (by Matoman)

Obrázek

Uživatelský avatar
matoman
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1163
Registrován: sob lis 10, 2007 11:56
Zařízení: Nokia Lumia 920

[Poll] Nová Timeline v Photo Timeline

Příspěvek od matoman » ned črc 15, 2012 13:32

skus urobit obrazok, dvojky bez tych cervenych pasikov na cely riadok :)

Uživatelský avatar
Igor Kulman
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 228
Registrován: stř bře 28, 2012 12:46
Zařízení: ano

[Poll] Nová Timeline v Photo Timeline

Příspěvek od Igor Kulman » ned črc 15, 2012 13:37

pridal som, len to vynulovalo anketu

Uživatelský avatar
amentma
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 162
Registrován: stř črc 15, 2009 8:01
Zařízení: Galaxy S8, iPhone 7, zvysky Lumie, ...

[Poll] Nová Timeline v Photo Timeline

Příspěvek od amentma » pon črc 16, 2012 6:51

ja by som dal nieco medzi 2 a 5, teda pozadie za fotkami s opacity 50 :) nemusis uz davat dalsiu moznost do ankety, len to skus odfotit ako to vyzera :)

Uživatelský avatar
Igor Kulman
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 228
Registrován: stř bře 28, 2012 12:46
Zařízení: ano

[Poll] Nová Timeline v Photo Timeline

Příspěvek od Igor Kulman » stř črc 18, 2012 12:06

to marketu som submitol voľbu 5, som zvedavý na reakcie reálnych používateľov

kaon
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 58
Registrován: čtv říj 27, 2011 11:58
Zařízení: Dell Venue Pro

[Poll] Nová Timeline v Photo Timeline

Příspěvek od kaon » stř črc 18, 2012 12:14

ak su hotove vsetky verzie neda sa to spojit a v nastaveniach si kazdy vyberie ktora verzia sa mu paci ? :)

Uživatelský avatar
Petulinek
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1849
Registrován: stř lis 11, 2009 21:46
Zařízení: iP 8+
Bydliště: Praha

[Poll] Nová Timeline v Photo Timeline

Příspěvek od Petulinek » stř črc 18, 2012 12:15

Nadávka a výhrůžky máme psát sem? :lol: Srandujem samozrejme ;-)

Uživatelský avatar
Igor Kulman
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 228
Registrován: stř bře 28, 2012 12:46
Zařízení: ano

[Poll] Nová Timeline v Photo Timeline

Příspěvek od Igor Kulman » stř črc 18, 2012 14:05

Nadávky ako vždy sem http://smartmania.cz/forum/viewtopic.php?f=144&t=28890, aj tak ich ingorujem ;)

Uživatelský avatar
Flynn
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1591
Registrován: pon říj 31, 2011 15:35
Zařízení: HTC Radar WP 7.8 - Dynamics 2.0, myPhone Next

[Poll] Nová Timeline v Photo Timeline

Příspěvek od Flynn » ned čer 02, 2013 10:58

Dnes se objevila nová aktualizace této aplikace, ale při aktualizačním procesu se na 50% zastaví a oznámí, že vyžaduje pozornost. Kód chyby je stejný jako u aktualizace MetroTube, která některé uživatele vypekla tím, že aplikaci reinstalovali (odinstalací a novou instalací), za což byli odměněni stržením částky z účtu. Pokud se toto děje také u aplikace Photo Timeline, tak děkuji, ale nechci. Beztak je aplikace líná a často padá, takže je spíše nepoužitelná.

(Pro tento příspěvek jsem dnes založil nové téma, ale bylo mi bez vysvětlení odstraněno. Takovéto praktiky mi připadají přinejmenším podivné, a tak žádám dodatečné vysvětlení.)

Uživatelský avatar
Igor Kulman
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 228
Registrován: stř bře 28, 2012 12:46
Zařízení: ano

[Poll] Nová Timeline v Photo Timeline

Příspěvek od Igor Kulman » ned čer 02, 2013 11:33

Je to rovnaký problém, ako mal Metrotube, ja som v tom nevinne (http://blog.kulman.sk/photo-timeline-update-problems/)

Uživatelský avatar
Flynn
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1591
Registrován: pon říj 31, 2011 15:35
Zařízení: HTC Radar WP 7.8 - Dynamics 2.0, myPhone Next

[Poll] Nová Timeline v Photo Timeline

Příspěvek od Flynn » ned čer 02, 2013 14:57

Aplikaci jsem původně "koupil" za 0 Kč a pokud byla od té doby zdražena, nesmí se to týkat stávajících zákazníků. Pokud toto MS dělá, porušuje tím zákon. Když podraží chleba, také k nám nepřijde nikdo, abychom doplatili za veškerý chléb, který jsme koupili před zdražením. Zrovna tak při zlevnění mi nikdo neproplatí rozdíl. Takto je to u každého zboží.

Uživatelský avatar
matoman
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1163
Registrován: sob lis 10, 2007 11:56
Zařízení: Nokia Lumia 920

[Poll] Nová Timeline v Photo Timeline

Příspěvek od matoman » ned čer 02, 2013 15:13

Zakon ani tak nie, ako svoje vlastne podmienky marketplace. Snad sa to zasa, ako vzdy, po dlhsom alebo kratsom case opravi :)

Uživatelský avatar
Igor Kulman
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 228
Registrován: stř bře 28, 2012 12:46
Zařízení: ano

[Poll] Nová Timeline v Photo Timeline

Příspěvek od Igor Kulman » ned čer 02, 2013 15:41

Ak to kúpiš za 0 Kč, tak to máš kúpené navždy bez ohľadu na zmeny ceny, Takto ti funguje. Teda väčšinou funguje, MS ma takéto problémy s dvojitými nákupmi a updatmi pravidelne.

Uživatelský avatar
Flynn
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1591
Registrován: pon říj 31, 2011 15:35
Zařízení: HTC Radar WP 7.8 - Dynamics 2.0, myPhone Next

[Poll] Nová Timeline v Photo Timeline

Příspěvek od Flynn » ned čer 02, 2013 16:53

Měl jsem na mysli jakýsi morální zákon a zvyklost.

Uživatelský avatar
Igor Kulman
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 228
Registrován: stř bře 28, 2012 12:46
Zařízení: ano

[Poll] Nová Timeline v Photo Timeline

Příspěvek od Igor Kulman » ned čer 02, 2013 19:13

Flynn, skús znovu aktualizáciu, zvýšil som číslo verzie, či to náhodou nepomôže.

Uživatelský avatar
Flynn
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1591
Registrován: pon říj 31, 2011 15:35
Zařízení: HTC Radar WP 7.8 - Dynamics 2.0, myPhone Next

[Poll] Nová Timeline v Photo Timeline

Příspěvek od Flynn » ned čer 02, 2013 19:44

Nejde to, stále je vyžadována pozornost. Ani se toho nejde zbavit. Už tam mám kromě MetroTube i PhotoTimeline a počet aktualizcí na dlaždici 2.

Uživatelský avatar
Flynn
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1591
Registrován: pon říj 31, 2011 15:35
Zařízení: HTC Radar WP 7.8 - Dynamics 2.0, myPhone Next

[Poll] Nová Timeline v Photo Timeline

Příspěvek od Flynn » úte čer 04, 2013 7:59

Dnes proběhla aktualizace aplikace bez zbytečných průtahů tak, jak to má být.
(OT: MetroTube ovšem stále ještě vyžaduje pozornost, takže MS na to kašle.)

Uživatelský avatar
Petulinek
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1849
Registrován: stř lis 11, 2009 21:46
Zařízení: iP 8+
Bydliště: Praha

[Poll] Nová Timeline v Photo Timeline

Příspěvek od Petulinek » úte čer 04, 2013 8:17

Já to pořešil na chatu s MS Supportem, velmi příjemná Kate mně přehodila na Al B. (říkal jsem si Al Bunda?) a ten mi navrhl to odinstalovat, znovu zakoupit a hned mi to refundoval zpět. Tuto appku a stejný problém jsem měl s app Mehdoh

Uživatelský avatar
Igor Kulman
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 228
Registrován: stř bře 28, 2012 12:46
Zařízení: ano

[Poll] Nová Timeline v Photo Timeline

Příspěvek od Igor Kulman » úte čer 04, 2013 8:23

MS support mi odpovedal a submitol som verziu s fixom, ktorý poradili, čaká na schválenie. Zaujímavé, že sa to ti rozbehlo samo ... Síce mne sa tiež dnes Mehdoh rozbehol sam od seba.

Uživatelský avatar
Flynn
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1591
Registrován: pon říj 31, 2011 15:35
Zařízení: HTC Radar WP 7.8 - Dynamics 2.0, myPhone Next

[Poll] Nová Timeline v Photo Timeline

Příspěvek od Flynn » úte čer 04, 2013 8:27

Ne úplně samo se to rozeběhlo, aktualizace čekala na MP v seznamu aktualizací. Zkusmo jsem ji aktivoval a proběhla normální akce bez vyžadování pozornosti.
Dotaz ani ne tak k aplikaci, jako k údajům o snímku:
Mám fotografie, pořízené na jednom místě, konkrétně doma. Jak je možné, že na mapě se mi některé tvrdošíjně lokalizují do míst, vzdálených třeba pár desítek nebo i stovek metrů, navíc do míst, kam nechodím? Netvrdím, že to je chybou aplikace, musí to vzniknout již při pořízení záběru zřejmě chybným zaměřením, není-liž pravda?

Odpovědět

Zpět na „Aplikace a software“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 10 hostů