[app] FUP Monitor: Mějte přehled o přenesených datech

Diskuze o Windows Phone a Windows 10 Mobile aplikacích. Máte tip na zajímavý program? Šup sem s ním!
Odpovědět
Uživatelský avatar
Flynn
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1591
Registrován: pon říj 31, 2011 15:35
Zařízení: HTC Radar WP 7.8 - Dynamics 2.0, myPhone Next

[app] FUP Monitor: Mějte přehled o přenesených datech

Příspěvek od Flynn » sob kvě 19, 2012 20:58

Pinhead: My tu mluvíme o špatné funkčnosti u Vodafone. Ty také?
Když nefungovalo načítání po 2 hodinách, nastavil jsem každou hodinu. A světe div se, po dvou hodinách se záznam aktualizoval včetně LT. Čili vztah mezi autoaktualizací a LT je funkční.

pinhead
smartguru
smartguru
Příspěvky: 547
Registrován: pon pro 20, 2010 19:22
Zařízení: LG G3 32GB
Bydliště: Kladno

[app] FUP Monitor: Mějte přehled o přenesených datech

Příspěvek od pinhead » sob kvě 19, 2012 21:01

Ano .Mám Vodafone a mě to funguje.

Uživatelský avatar
Flynn
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1591
Registrován: pon říj 31, 2011 15:35
Zařízení: HTC Radar WP 7.8 - Dynamics 2.0, myPhone Next

[app] FUP Monitor: Mějte přehled o přenesených datech

Příspěvek od Flynn » sob kvě 19, 2012 21:05

Všimni si mého předchozího příspěvku, který jsem teď doplnil o důležitou informaci.

pinhead
smartguru
smartguru
Příspěvky: 547
Registrován: pon pro 20, 2010 19:22
Zařízení: LG G3 32GB
Bydliště: Kladno

[app] FUP Monitor: Mějte přehled o přenesených datech

Příspěvek od pinhead » sob kvě 19, 2012 21:09

Ju,už to čtu,já mám nastaveno na 2x denně.A funguje.

Uživatelský avatar
Flynn
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1591
Registrován: pon říj 31, 2011 15:35
Zařízení: HTC Radar WP 7.8 - Dynamics 2.0, myPhone Next

[app] FUP Monitor: Mějte přehled o přenesených datech

Příspěvek od Flynn » sob kvě 19, 2012 21:19

Já jsem ráno začal s nastavením po 2 hodinách a nic se nedělo. Ve 20 hod jsem nastavil hodinu. Nyní tam mám uvedeno, že k aktualizaci došlo před dvěma hodinami. Dvě hodiny nejsou jedna hodina. Měl jsem v úmyslu testovat tyto vlastnosti a dát si tam 2x denně pro mě bylo pro testování moc pomalé. Tady by to asi chtělo doladit.

pinhead
smartguru
smartguru
Příspěvky: 547
Registrován: pon pro 20, 2010 19:22
Zařízení: LG G3 32GB
Bydliště: Kladno

[app] FUP Monitor: Mějte přehled o přenesených datech

Příspěvek od pinhead » sob kvě 19, 2012 21:21

To asi ano,ne vždy to funguje.Teď jsem si nastavil na 4x denně,tak jsem zvědav.

Uživatelský avatar
matoman
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1163
Registrován: sob lis 10, 2007 11:56
Zařízení: Nokia Lumia 920

[app] FUP Monitor: Mějte přehled o přenesených datech

Příspěvek od matoman » ned kvě 20, 2012 0:52

prave mi pise ze: Zbyva -1048576.00 B sice pise ze naposledy bolo aktualizovane pred 5 hodinami, ale udaj je aktualny....

Uživatelský avatar
Flynn
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1591
Registrován: pon říj 31, 2011 15:35
Zařízení: HTC Radar WP 7.8 - Dynamics 2.0, myPhone Next

[app] FUP Monitor: Mějte přehled o přenesených datech

Příspěvek od Flynn » ned kvě 20, 2012 6:44

Sice se mi přes noc údaje aktualizovaly (jsou správné podle kontoly ve VF Samoobsluze), naskočil i graf a změnila se LT, ale v 7 ráno mi to píše, že poslední aktualizace byla před 11 hod., přestože nastavený interval mám 1 hodinu. To odpovídá době, kdy jsem tento interval změnil, což bylo cca ve 20:00 (po 22. hod. tam bylo, že poslední aktualizace proběhla před 2 hodinami). Nespouštěl jsem ji ručně a nechal to běžet do rána. FUP se sice změnil, ale kdy, to ví asi jen náš Vševědoucí.

Uživatelský avatar
nofu
smartguru
smartguru
Příspěvky: 701
Registrován: úte říj 04, 2011 12:56
Zařízení: Dell Venue Pro

[app] FUP Monitor: Mějte přehled o přenesených datech

Příspěvek od nofu » ned kvě 20, 2012 8:20

Funguje to někomu u Tmobile?

pinhead
smartguru
smartguru
Příspěvky: 547
Registrován: pon pro 20, 2010 19:22
Zařízení: LG G3 32GB
Bydliště: Kladno

[app] FUP Monitor: Mějte přehled o přenesených datech

Příspěvek od pinhead » ned kvě 20, 2012 9:18

Tak asi jako Flynn.Poslední aktualizace před 11 hodinami.Teď zkusím nastavit po 2hodinách .A uvidíme.

Uživatelský avatar
Flynn
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1591
Registrován: pon říj 31, 2011 15:35
Zařízení: HTC Radar WP 7.8 - Dynamics 2.0, myPhone Next

[app] FUP Monitor: Mějte přehled o přenesených datech

Příspěvek od Flynn » ned kvě 20, 2012 9:27

No jo, já už tam mám teď 14 hodin od poslední aktualizace a FUP se nezměnil. Ve VF Samoobsluze je už jiný údaj. Měnit nastavení zřejmě nemá smysl, automaticky to prostě nechodí, anebo jen když se tomu zachce. :evil:

pinhead
smartguru
smartguru
Příspěvky: 547
Registrován: pon pro 20, 2010 19:22
Zařízení: LG G3 32GB
Bydliště: Kladno

[app] FUP Monitor: Mějte přehled o přenesených datech

Příspěvek od pinhead » ned kvě 20, 2012 9:30

Takže nám asi nezbývá,než to aktualizovat ručně,ble :-(

Uživatelský avatar
Flynn
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1591
Registrován: pon říj 31, 2011 15:35
Zařízení: HTC Radar WP 7.8 - Dynamics 2.0, myPhone Next

[app] FUP Monitor: Mějte přehled o přenesených datech

Příspěvek od Flynn » ned kvě 20, 2012 10:49

Uvšem co je hodně zajímavé je to, že se aktualizuje jen LT, což se stalo někdy před chvílí. Informace o času aktualizace přímo v aplikaci zůstává na nějakých (teď už) 16 hodinách od poslední aktualizace Obrázek

Uživatelský avatar
matoman
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1163
Registrován: sob lis 10, 2007 11:56
Zařízení: Nokia Lumia 920

[app] FUP Monitor: Mějte přehled o přenesených datech

Příspěvek od matoman » ned kvě 20, 2012 11:38

jj funguje to super, len sa neaktualizuje udaj o poslednej aktualizacii :)

Uživatelský avatar
Pjotrson
nováček
nováček
Příspěvky: 34
Registrován: pon kvě 07, 2012 9:20
Zařízení: Nokia Lumia 800

[app] FUP Monitor: Mějte přehled o přenesených datech

Příspěvek od Pjotrson » ned kvě 20, 2012 12:29

T-Mobile: Po aktualizaci stale naskakuje chyba SQL, ale data to pocita, ovsem nove neukazuje v grafu. Po prenastaveni automaticke kontroly na kazde 2 hodiny jiz neukazuje nic :/ zbyva 0,00B, limit nastaven spravne na 300MB. aktualne neaktualizuje ani manualne :/ ale davam tomu taky jeste sanci ;)

Uživatelský avatar
nofu
smartguru
smartguru
Příspěvky: 701
Registrován: úte říj 04, 2011 12:56
Zařízení: Dell Venue Pro

[app] FUP Monitor: Mějte přehled o přenesených datech

Příspěvek od nofu » ned kvě 20, 2012 17:47

Tej SQl chyby jsem se zbavil reinstalací aplikace, od té doby ale zbývá 0.00, v grafu nic :( Ale píše to, že aktualizace proběhla úspěšně (ta manuální).

Uživatelský avatar
Pjotrson
nováček
nováček
Příspěvky: 34
Registrován: pon kvě 07, 2012 9:20
Zařízení: Nokia Lumia 800

[app] FUP Monitor: Mějte přehled o přenesených datech

Příspěvek od Pjotrson » ned kvě 20, 2012 18:23

souhlasim, uplne stejne chovani, reinstall, chyba SQL uz neni, ale nic se neobjevuje v grafu a stale vyuzito 0 :/ skoda, predtim to aspon slapalo manualne dobre, stacilo odklepnout sql chybu a byl tam vysledek ;)

Uživatelský avatar
scubadiver
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 59
Registrován: čtv bře 31, 2011 10:15
Zařízení: Nokia Lumia 930 Black
Bydliště: Teplice

[app] FUP Monitor: Mějte přehled o přenesených datech

Příspěvek od scubadiver » pon kvě 21, 2012 11:17

Tak mi přišla aktualizace, automatické obnovování dle zadání intervalu mi nefunguje (skrze dat.síť operátora, na WIFI zatím nezkoušeno), ale už to zobrazuje u VODAFONU množství stažených dat

Uživatelský avatar
Flynn
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1591
Registrován: pon říj 31, 2011 15:35
Zařízení: HTC Radar WP 7.8 - Dynamics 2.0, myPhone Next

[app] FUP Monitor: Mějte přehled o přenesených datech

Příspěvek od Flynn » stř kvě 23, 2012 7:52

Dnes, protože se mi nezměnila od včerejška LT, jsem spustil aplikaci a chtěla po mně, abych se přihlásil ke svému účtu. Musel jsem vše znovu vyplnit, řádky byly prázdné.

Uživatelský avatar
nofu
smartguru
smartguru
Příspěvky: 701
Registrován: úte říj 04, 2011 12:56
Zařízení: Dell Venue Pro

[app] FUP Monitor: Mějte přehled o přenesených datech

Příspěvek od nofu » čtv kvě 24, 2012 12:55

Ha, záhada, ale zdá se, že manuální obnovení pro T-mobile z ničeho nic funguje (na wifi).

Odpovědět

Zpět na „Aplikace a software“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 hostů