[app] FUP Monitor: Mějte přehled o přenesených datech

Diskuze o Windows Phone a Windows 10 Mobile aplikacích. Máte tip na zajímavý program? Šup sem s ním!
Odpovědět
libormich
nováček
nováček
Příspěvky: 20
Registrován: stř kvě 02, 2012 19:49
Zařízení: Lumia 800

[app] FUP Monitor: Mějte přehled o přenesených datech

Příspěvek od libormich » čtv kvě 10, 2012 16:09

Mně to u O2 funguje - tedy ne automatická aktualizace, ale manuální ano. Jen to musím kontrolovat přes 3G síť, přes wifi to samozřejmě nejde. Přihlašovací údaje jsem nevyplňoval žádné, evidentně stačí číslo telefonu.

Uživatelský avatar
Flynn
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1591
Registrován: pon říj 31, 2011 15:35
Zařízení: HTC Radar WP 7.8 - Dynamics 2.0, myPhone Next

[app] FUP Monitor: Mějte přehled o přenesených datech

Příspěvek od Flynn » pát kvě 11, 2012 18:48

Ode dneška změnil Vodafone vzhled svých stránek samoobsluhy a tím přestala aplikace fungovat docela :-(

pinhead
smartguru
smartguru
Příspěvky: 547
Registrován: pon pro 20, 2010 19:22
Zařízení: LG G3 32GB
Bydliště: Kladno

[app] FUP Monitor: Mějte přehled o přenesených datech

Příspěvek od pinhead » pát kvě 11, 2012 20:30

JJ,nefunguje :cry:

Uživatelský avatar
nofu
smartguru
smartguru
Příspěvky: 701
Registrován: úte říj 04, 2011 12:56
Zařízení: Dell Venue Pro

[app] FUP Monitor: Mějte přehled o přenesených datech

Příspěvek od nofu » ned kvě 13, 2012 13:46

Dnes se mi nainstalil update a když dám obnovit, tak mi to napíše

Kód: Vybrat vše

Nalezena chyba
SqlCeException. Pokračovat?
T-mobile - doma na wifi. Fungovalo bezproblémů.

pinhead
smartguru
smartguru
Příspěvky: 547
Registrován: pon pro 20, 2010 19:22
Zařízení: LG G3 32GB
Bydliště: Kladno

[app] FUP Monitor: Mějte přehled o přenesených datech

Příspěvek od pinhead » ned kvě 13, 2012 15:16

Nalezena chyba : WebException.Pokračovat ?

Uživatelský avatar
Flynn
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1591
Registrován: pon říj 31, 2011 15:35
Zařízení: HTC Radar WP 7.8 - Dynamics 2.0, myPhone Next

[app] FUP Monitor: Mějte přehled o přenesených datech

Příspěvek od Flynn » pon kvě 14, 2012 6:12

Dnes ráno přišel nový update, bohužel pro Vodafone je aplikace již nepoužitelná, neb nefunguje vůbec nic.

Uživatelský avatar
lucanus
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 138
Registrován: pon úno 27, 2012 20:24
Zařízení: HTCradar,HTC 8S,Samsung Galaxy S4
Bydliště: Praha

[app] FUP Monitor: Mějte přehled o přenesených datech

Příspěvek od lucanus » pon kvě 14, 2012 9:41

Dnes rano jsem aktualizoval a take mi to pise chybu SqlCeException.

Uživatelský avatar
Pjotrson
nováček
nováček
Příspěvky: 34
Registrován: pon kvě 07, 2012 9:20
Zařízení: Nokia Lumia 800

[app] FUP Monitor: Mějte přehled o přenesených datech

Příspěvek od Pjotrson » pon kvě 14, 2012 18:30

od posledni aktualizace se take potykam s chybou SQL :/ mam T-Mobile, a aktualizace mi od zacatku slape jen pres wi-fi a manualne :/ skoda, ale az se to dotahne a bude to aktualizovat automaticky i skrze datovy prenos operatora, tak to bude konecne presne to co by se vetsine libilo ;) verim v dalsi update

Uživatelský avatar
Flynn
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1591
Registrován: pon říj 31, 2011 15:35
Zařízení: HTC Radar WP 7.8 - Dynamics 2.0, myPhone Next

[app] FUP Monitor: Mějte přehled o přenesených datech

Příspěvek od Flynn » sob kvě 19, 2012 12:53

Tak aplikace dostala aktualizaci, bylo opraveno načítání dat od Vodafone a po spuštění funguje. Mám nastaveno zatím obnovování po dvou hodinách, tak uvidím před 16. hod., zda došlo ke změně na LT i v aplikaci.

Uživatelský avatar
lucanus
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 138
Registrován: pon úno 27, 2012 20:24
Zařízení: HTCradar,HTC 8S,Samsung Galaxy S4
Bydliště: Praha

[app] FUP Monitor: Mějte přehled o přenesených datech

Příspěvek od lucanus » sob kvě 19, 2012 13:30

Taky jsem aktualizoval. Zatim po manualni aktualizaci fupu ho sice aktualizuje, ale hned na me vyzkoci zase ta sama chyba.

Uživatelský avatar
Tomáš Kápl
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 104
Registrován: úte srp 11, 2009 13:40
Zařízení: Nokia Lumia 930
Bydliště: Praha

[app] FUP Monitor: Mějte přehled o přenesených datech

Příspěvek od Tomáš Kápl » sob kvě 19, 2012 13:34

Mám Vodafone. Čerstvě po aktualizaci aplikace opět funguje. Uvidíme, zda se již zvládne obnovovat sama...

miriq255
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: pon dub 30, 2012 21:16
Zařízení: Samsung omnia W

[app] FUP Monitor: Mějte přehled o přenesených datech

Příspěvek od miriq255 » sob kvě 19, 2012 14:25

Chcel by som sa spýtať či je niečo takéto aj pre SK operátorov ?? mam O2 Sk a celkom by sa mi taketo nieco hodilo :)

Uživatelský avatar
Flynn
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1591
Registrován: pon říj 31, 2011 15:35
Zařízení: HTC Radar WP 7.8 - Dynamics 2.0, myPhone Next

[app] FUP Monitor: Mějte přehled o přenesených datech

Příspěvek od Flynn » sob kvě 19, 2012 15:58

Již tedy mohu říci, že ani po třech hodinách (mám nastaveny dvě hodiny) se data neaktualizovala. Nelze tedy potvrdit ani to, zda funguje LT. (Vodafone)

Uživatelský avatar
lucanus
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 138
Registrován: pon úno 27, 2012 20:24
Zařízení: HTCradar,HTC 8S,Samsung Galaxy S4
Bydliště: Praha

[app] FUP Monitor: Mějte přehled o přenesených datech

Příspěvek od lucanus » sob kvě 19, 2012 16:42

Ja mel pre aktualizaci apky pres 500 md. Ted mam 0. :-D

Uživatelský avatar
lucanus
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 138
Registrován: pon úno 27, 2012 20:24
Zařízení: HTCradar,HTC 8S,Samsung Galaxy S4
Bydliště: Praha

[app] FUP Monitor: Mějte přehled o přenesených datech

Příspěvek od lucanus » sob kvě 19, 2012 16:50

Sranda je, ze mi livetile ukazuje ze zbyva 0 mb a z druhe strany ze ze 600 mb je vyuzito 0. Pritom mam vycerpano skoro 100. Mam t- mobile. Apka pro me zacala byt upne k nicemu, snad bude jeste nejaka aktualizace.

Uživatelský avatar
miramares
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 168
Registrován: úte zář 27, 2005 11:13
Zařízení: HTC HD2, LG E900, Nokia Lumia 920, MS Lumia 950

[app] FUP Monitor: Mějte přehled o přenesených datech

Příspěvek od miramares » sob kvě 19, 2012 18:19

Aktualizoval jsem a stále mi to FUP nenačítá. Mám T-Mobile. Ještě to s aplikací nevzdávám a doufám, že to autor doladí :-)

pinhead
smartguru
smartguru
Příspěvky: 547
Registrován: pon pro 20, 2010 19:22
Zařízení: LG G3 32GB
Bydliště: Kladno

[app] FUP Monitor: Mějte přehled o přenesených datech

Příspěvek od pinhead » sob kvě 19, 2012 19:30

Dnes jsem aktualizoval a vše už běhá.Vodafone

Uživatelský avatar
matoman
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1163
Registrován: sob lis 10, 2007 11:56
Zařízení: Nokia Lumia 920

[app] FUP Monitor: Mějte přehled o přenesených datech

Příspěvek od matoman » sob kvě 19, 2012 19:51

Uvidime... mne to fici az na livetile..., nastavene na kazdu hodinu a zatial nic.

lastol
nováček
nováček
Příspěvky: 20
Registrován: sob úno 11, 2012 19:36
Zařízení: Lumia 1520

[app] FUP Monitor: Mějte přehled o přenesených datech

Příspěvek od lastol » sob kvě 19, 2012 20:31

Dle popisu změn u aplikace ....Aktualizace je prozatím možné vyvolat pouze ručně na stránce s nastavením...to bude asi důvod nefunkční livetile

pinhead
smartguru
smartguru
Příspěvky: 547
Registrován: pon pro 20, 2010 19:22
Zařízení: LG G3 32GB
Bydliště: Kladno

[app] FUP Monitor: Mějte přehled o přenesených datech

Příspěvek od pinhead » sob kvě 19, 2012 20:36

Mě to nabídlo samo,nic jsem nemusel vyvolávat.

Odpovědět

Zpět na „Aplikace a software“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 27 hostů