[app] FUP Monitor: Mějte přehled o přenesených datech

Diskuze o Windows Phone a Windows 10 Mobile aplikacích. Máte tip na zajímavý program? Šup sem s ním!
Odpovědět
Uživatelský avatar
Flynn
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1591
Registrován: pon říj 31, 2011 15:35
Zařízení: HTC Radar WP 7.8 - Dynamics 2.0, myPhone Next

[app] FUP Monitor: Mějte přehled o přenesených datech

Příspěvek od Flynn » pon bře 04, 2013 17:21

V tom případě to vypadá tak, že aplikace nefunguje na WP 8. Nechť to někdo potvrdí, nebo vyvrátí.

gespa
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: pon bře 04, 2013 14:46
Zařízení: Nokia Lumia 920

[app] FUP Monitor: Mějte přehled o přenesených datech

Příspěvek od gespa » pon bře 04, 2013 17:33

Ale kamarád má to co já a funguje mu to.

mmme
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 325
Registrován: ned zář 04, 2011 12:34
Zařízení: Smart Ultra 6, Lumia 1020, Omnia 7

[app] FUP Monitor: Mějte přehled o přenesených datech

Příspěvek od mmme » pon bře 04, 2013 17:57

Mi uz nefunguje vic jak mesic. Pred tim v pohode. Pak preinstalace app a nasledne prihlasovani jakymkoli zpusobem bez odezvy. Da se nejak kontaktovat autor? Je to jedna z mala vynikajicich app pro WP7 a je velka skoda, ze je nefunkcni.

Uživatelský avatar
Flynn
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1591
Registrován: pon říj 31, 2011 15:35
Zařízení: HTC Radar WP 7.8 - Dynamics 2.0, myPhone Next

[app] FUP Monitor: Mějte přehled o přenesených datech

Příspěvek od Flynn » pon bře 04, 2013 18:05

Zkusit jedině SZ http://smartmania.cz/forum/memberlist.p ... ile&u=8802" onclick="window.open(this.href);return false;
Možná je platná tato adresa VLADIMIR@MACH.IM

Uživatelský avatar
Flynn
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1591
Registrován: pon říj 31, 2011 15:35
Zařízení: HTC Radar WP 7.8 - Dynamics 2.0, myPhone Next

[app] FUP Monitor: Mějte přehled o přenesených datech

Příspěvek od Flynn » pát bře 22, 2013 17:27

Po reinstalaci aplikace před necelým týdnem, se již aplikace odmítala přihlásit k mému účtu u Vdf i přes snahu načíst definice, takže jsem to po dvou dnech pokusů vzdal a proklínal se, že jsem ji reinstaloval - do té doby totiž chodila dobře.
Dnes jsem ji spustil znovu a opět velmi rychle na mě vyskočila hláška Nepodařilo se přihlásit. Stiskl jsem definice, za chvíli se objevilo, že byl aktualizován Vdf a T-M, spustil jsem přihlášení, což tentokrát trvalo delší dobu a ejhle! Fup monitor opět funguje!!!

pinhead
smartguru
smartguru
Příspěvky: 547
Registrován: pon pro 20, 2010 19:22
Zařízení: LG G3 32GB
Bydliště: Kladno

[app] FUP Monitor: Mějte přehled o přenesených datech

Příspěvek od pinhead » pát bře 22, 2013 19:06

Taky funguje.Mám O2

mmme
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 325
Registrován: ned zář 04, 2011 12:34
Zařízení: Smart Ultra 6, Lumia 1020, Omnia 7

[app] FUP Monitor: Mějte přehled o přenesených datech

Příspěvek od mmme » sob bře 23, 2013 7:04

Nádhera, funguje. Vdf.

gespa
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: pon bře 04, 2013 14:46
Zařízení: Nokia Lumia 920

[app] FUP Monitor: Mějte přehled o přenesených datech

Příspěvek od gespa » stř dub 03, 2013 8:12

Děkuji autovi, už to funguje. Je to super.

mmme
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 325
Registrován: ned zář 04, 2011 12:34
Zařízení: Smart Ultra 6, Lumia 1020, Omnia 7

[app] FUP Monitor: Mějte přehled o přenesených datech

Příspěvek od mmme » stř čer 26, 2013 13:45

App mi opět nefunguje. Nainstaluju ji a zadám požadovaná data. App vse načte jak má, live tile takéž ukazuje co má. Za cca tři dny se už ale neaktualizuje a pri otevření apky je znovu potřeba zadat data. Odinstalace a následná instalace nepomohla. Nějaká rada? Díky.. :-)

Uživatelský avatar
Cheetah007
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1099
Registrován: úte úno 09, 2010 15:28
Zařízení: Sony Xperia M2, iPad Mini 32GB

[app] FUP Monitor: Mějte přehled o přenesených datech

Příspěvek od Cheetah007 » pát črc 05, 2013 12:49

S kartou od Mobil.cz bohuzel nefunguje.
Zadám přihlašovací údaje do samoobsluhy ke svému uctu, app zahlasi ze jsou neplatné a dal me nepustí.

Uživatelský avatar
matoman
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1163
Registrován: sob lis 10, 2007 11:56
Zařízení: Nokia Lumia 920

[app] FUP Monitor: Mějte přehled o přenesených datech

Příspěvek od matoman » pát črc 05, 2013 13:37

Treba citat popis:
Aplikace podporuje zjišťování využití datového limitu od těchto tří operátorů:
- Vodafone CZ
- T-Mobile CZ
- O2 CZ

Uživatelský avatar
Cheetah007
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1099
Registrován: úte úno 09, 2010 15:28
Zařízení: Sony Xperia M2, iPad Mini 32GB

[app] FUP Monitor: Mějte přehled o přenesených datech

Příspěvek od Cheetah007 » pát črc 05, 2013 14:01

Tak ano, ale app operátora identifikuje jako T-Mobile, mobil.cz jako Virtual, jede pres jejich síť, možná to autor doplní v aktualizaci.

Uživatelský avatar
Fireman
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 103
Registrován: pon led 26, 2009 15:12
Zařízení: Samsung Omnia W

[app] FUP Monitor: Mějte přehled o přenesených datech

Příspěvek od Fireman » pon črc 15, 2013 11:27

Ahoj,
mám připojení od O2 na paušál. Mám Intetnet v Mobilu Start ale přes FUP monitor se né a né dostat ke nějakým číslům. Hází mi to nesmyslné výsledky (viz příloha).

Přitom nastavení mám dobře.
Mám tam vybráno paušál, mám zadáno správně jméno i heslo (to jsem několikrát ověřil na webu, že je mám určitě funkční a zadával jsem ho opakovaně do telefonu abych si byl jistý).
Na můj účet jsou dvě telefonní čísla (jedno z internetem a druhé bez - samozřejmě chci údaje pro číslo s aktivovaným internetem) ale nefunguje to i když číslo do pole vyplním i když ho nechávám prázdné.
Zkoušel jsem to na jiném zařízení a je to to samé. Zkoušel jsem jiný O2 účet a tam mi to fungovalo a data zjistilo. Dělám něco blbě já, nebo mám nějaký spešl účet u O2 že mě to nejde a ostatním O2 účtům ano?
Přílohy
wp_ss_20130714_0001.png
screenshot
(28.83 KiB) Staženo 261 x

Uživatelský avatar
matoman
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1163
Registrován: sob lis 10, 2007 11:56
Zařízení: Nokia Lumia 920

[app] FUP Monitor: Mějte přehled o přenesených datech

Příspěvek od matoman » pon črc 15, 2013 19:25

O2 nedavno menil mobilnu samoobsluhu, tak je mozne ze autor este nestihol spracovat zmeny.

mmme
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 325
Registrován: ned zář 04, 2011 12:34
Zařízení: Smart Ultra 6, Lumia 1020, Omnia 7

[app] FUP Monitor: Mějte přehled o přenesených datech

Příspěvek od mmme » pon črc 15, 2013 20:57

Něco podobného ukazuje známému na WP8 u Vodafone. A mně tamtéž taky moc nefunguje..

Uživatelský avatar
Vlasta W.
smartstar
smartstar
Příspěvky: 845
Registrován: stř led 28, 2009 10:14
Zařízení: HTC 7 Mozart, Nokia Lumia 720
Bydliště: Ústí nad Labem

[app] FUP Monitor: Mějte přehled o přenesených datech

Příspěvek od Vlasta W. » úte črc 16, 2013 9:40

Tahle aplikace (minimálně pro Vodafone) už nefunguje řadu měsíců. Nedávno jsem jí odinstaloval a pustil z hlavy. Zdá se, že autor ji už neaktualizuje.

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12202
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

[app] FUP Monitor: Mějte přehled o přenesených datech

Příspěvek od htcjirka » úte črc 16, 2013 9:54

Brzy tu bude Amber a Data Sense,funguje vyborne.Tam uz to neni zavisle na zmenach ze strany operatora.

Uživatelský avatar
Flynn
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1591
Registrován: pon říj 31, 2011 15:35
Zařízení: HTC Radar WP 7.8 - Dynamics 2.0, myPhone Next

[app] FUP Monitor: Mějte přehled o přenesených datech

Příspěvek od Flynn » úte črc 16, 2013 10:07

Vlasta W. píše:Tahle aplikace (minimálně pro Vodafone) už nefunguje řadu měsíců. Nedávno jsem jí odinstaloval a pustil z hlavy. Zdá se, že autor ji už neaktualizuje.
Mýlíš se, aplikace pro Vodafone funguje téměř normálně a v podstatě neustále. To nenormální je, že se neaktualizuje podle nastavení, ale jak se jí zachce. Proto je dobré jí občas pomoci ruční domluvou. Pokud jsi ji odinstaloval, zkus ji ještě nainstalovat a občerstvit definice.

Uživatelský avatar
Cheetah007
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1099
Registrován: úte úno 09, 2010 15:28
Zařízení: Sony Xperia M2, iPad Mini 32GB

[app] FUP Monitor: Mějte přehled o přenesených datech

Příspěvek od Cheetah007 » úte črc 16, 2013 19:56

Posledni update FUP Monitor je téměř před rokem (21.7.2012) autor na to kašle a alternativa není...,takhle mi to s mobil.cz nikdy nepojede, doufam ze si bude Šimka mého operátora rozumět. S data Sense, az bude uvolněn update. GDR2/ Amber

Uživatelský avatar
matoman
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1163
Registrován: sob lis 10, 2007 11:56
Zařízení: Nokia Lumia 920

[app] FUP Monitor: Mějte přehled o přenesených datech

Příspěvek od matoman » úte črc 16, 2013 20:21

Fup monitor k update vacsinou nepotrebuje update aplikacie v sotre. V nastaveni je aktualizacia definicii, a pokial autorovi napises a popises svoj problem urcite najdete riesenim. Nedavno som s nim riesil Vodafone a za par dni to mal fixnute.

Odpovědět

Zpět na „Aplikace a software“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Google Adsense a 10 hostů