[app] Rádio - české stanice na jeden ťuk

Diskuze o Windows Phone a Windows 10 Mobile aplikacích. Máte tip na zajímavý program? Šup sem s ním!
Uživatelský avatar
Robert Varga
smartguru
smartguru
Příspěvky: 607
Registrován: ned dub 03, 2011 15:07
Zařízení: HTC Titan

[app] Rádio - české stanice na jeden ťuk

Příspěvek od Robert Varga » sob led 07, 2012 23:44

V rekordním čase 3.5 dní schvalovacího procesu (wonder) do Marketplace probublala aplikace Rádio. Největší featury jsou rychlost a vzhled.
Aplikace Rádio streamuje více než 25 českých stanic, umožňuje vytváření dlaždic pro rychlé spuštění rádia a podporuje přehrávání i při vypnuté aplikaci.

Dlaždice zdobí pečlivě upravená loga jednotlivých stanic a v aplikaci je i velmi jednoduchý manuál pro začínající uživatele Windows Phone.

Aplikace nahradí mojí současnou Radio CZ. Všichni kdo si ji zaplatili budou moci na aplikaci Rádio přejít zdarma.
Obrázek

Všechna rádia mají předělaná loga do stylu Windows Phone dlaždic - tak, aby vám dlaždice rychlého spuštění přehrávání nekazila vzhled vaší hlavní obrazovky (a pokud možno naopak vylepšovala).

Obrázek

Uživatelský avatar
Vlasta W.
smartstar
smartstar
Příspěvky: 845
Registrován: stř led 28, 2009 10:14
Zařízení: HTC 7 Mozart, Nokia Lumia 720
Bydliště: Ústí nad Labem

[app] Rádio - české stanice na jeden ťuk

Příspěvek od Vlasta W. » ned led 08, 2012 0:18

A jak tedy přejít z Radio CZ?

Uživatelský avatar
Standa
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1622
Registrován: úte led 15, 2008 20:38
Zařízení: BlackBerry Z10, Samsung Galaxy Note 10.1

[app] Rádio - české stanice na jeden ťuk

Příspěvek od Standa » ned led 08, 2012 7:38

Roberte bylo by možné do aplikace přidat rádia z ČRo (Vltava, D-Dur, Leonardo, Jazz a Wave)?
Jinak chválím striktní dodržování vzhledu Metro. Aplikace, které toto nemají, sice mohou být pěkné, ale v systému působí jako pěst na oko.

Uživatelský avatar
Robert Varga
smartguru
smartguru
Příspěvky: 607
Registrován: ned dub 03, 2011 15:07
Zařízení: HTC Titan

[app] Rádio - české stanice na jeden ťuk

Příspěvek od Robert Varga » ned led 08, 2012 9:18

Akce spuštěna: Appka je až do středečního rána zdarma. Tato akce je kvůli vlastníkům současného Radio CZ (které zkončí), aby nemuseli platit znovu, ale můžou ji využít všichni.

jirin
nováček
nováček
Příspěvky: 18
Registrován: čtv lis 24, 2011 20:07
Zařízení: HTC 7 PRO

[app] Rádio - české stanice na jeden ťuk

Příspěvek od jirin » ned led 08, 2012 9:57

díky, vypadá to moc dobře.

Uživatelský avatar
nofu
smartguru
smartguru
Příspěvky: 701
Registrován: úte říj 04, 2011 12:56
Zařízení: Dell Venue Pro

[app] Rádio - české stanice na jeden ťuk

Příspěvek od nofu » ned led 08, 2012 10:01

Skvělá apka!

btw. marně se snažím přijít na to, jak aplikaci vypnout, jediné na co sem přišel je restart telefonu. Lze to nějak?

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12202
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

[app] Rádio - české stanice na jeden ťuk

Příspěvek od htcjirka » ned led 08, 2012 10:04

Myslis to,ze ti nahore na lockscreenu zustanou tlacitka prehravace.To ti zustane i u originalniho prehravace.

Uživatelský avatar
nofu
smartguru
smartguru
Příspěvky: 701
Registrován: úte říj 04, 2011 12:56
Zařízení: Dell Venue Pro

[app] Rádio - české stanice na jeden ťuk

Příspěvek od nofu » ned led 08, 2012 10:11

Aha, já telefon na přehrávání muziky nepoužívám, nemám v něm jedinou skladbu, tak toto netuším. Zřejmě to tedy vypnout nepůjde. Tak holt restart no.

Uživatelský avatar
Robert Varga
smartguru
smartguru
Příspěvky: 607
Registrován: ned dub 03, 2011 15:07
Zařízení: HTC Titan

[app] Rádio - české stanice na jeden ťuk

Příspěvek od Robert Varga » ned led 08, 2012 10:23

Řešení existuje: v přehrávači při přehrávání podrž tlačítko přetáčení. Vidíš, přidám to do toho in-app manuálku.

Uživatelský avatar
Flynn
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1591
Registrován: pon říj 31, 2011 15:35
Zařízení: HTC Radar WP 7.8 - Dynamics 2.0, myPhone Next

[app] Rádio - české stanice na jeden ťuk

Příspěvek od Flynn » ned led 08, 2012 10:26

Také je dobrá free aplikace Stop The Music. Najdeš ji na Marketplace.

Uživatelský avatar
nofu
smartguru
smartguru
Příspěvky: 701
Registrován: úte říj 04, 2011 12:56
Zařízení: Dell Venue Pro

RE: [app] Rádio - české stanice na jeden ťuk

Příspěvek od nofu » ned led 08, 2012 10:28

Paráda, díky.

hithx
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 51
Registrován: pát čer 18, 2010 21:51
Zařízení: Nokia Lumia 1020
Kontaktovat uživatele:

[app] Rádio - české stanice na jeden ťuk

Příspěvek od hithx » ned led 08, 2012 11:17

Super aplikace, velice pěkně udělaná - jen bych chtěl poprosit, pokud by šly přidat radia - "Rádio Hey" a "Rock Max" ve 128Kb/s. Děkuji !

pinhead
smartguru
smartguru
Příspěvky: 547
Registrován: pon pro 20, 2010 19:22
Zařízení: LG G3 32GB
Bydliště: Kladno

[app] Rádio - české stanice na jeden ťuk

Příspěvek od pinhead » ned led 08, 2012 11:37

Rádio Hey je pecka :)

Uživatelský avatar
Radek Hulán
smartstar
smartstar
Příspěvky: 992
Registrován: čtv led 03, 2008 10:51
Zařízení: Samsung S7 edge / Lumia 930/1020/920/900/800

[app] Rádio - české stanice na jeden ťuk

Příspěvek od Radek Hulán » ned led 08, 2012 11:46

Pěkná app. Proč jsi to ale neudělal jako další verzi "Radio CZ"?

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12202
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

[app] Rádio - české stanice na jeden ťuk

Příspěvek od htcjirka » ned led 08, 2012 11:59

Stačí více číst,tady to Robert vysvětluje..

http://smartmania.cz/forum/viewtopic.ph ... &start=225" onclick="window.open(this.href);return false;

Uživatelský avatar
Robert Varga
smartguru
smartguru
Příspěvky: 607
Registrován: ned dub 03, 2011 15:07
Zařízení: HTC Titan

[app] Rádio - české stanice na jeden ťuk

Příspěvek od Robert Varga » ned led 08, 2012 12:02

No, už jsem to někde psal, samotnýho mě to štve, ale snad cena zdarma na tři dny je pro současné uživatele fér - přejít můžou zadara.

Radio CZ jsem dělal pro globální trh. Byla anglicky a má anglický název. Protože je už nějaký měsíc otevřený český market, chci udržovat už jen českou verzi. U Radio CZ bych musel už navždy zachovávat anglickou mutaci.

Uživatelský avatar
Radek Hulán
smartstar
smartstar
Příspěvky: 992
Registrován: čtv led 03, 2008 10:51
Zařízení: Samsung S7 edge / Lumia 930/1020/920/900/800

[app] Rádio - české stanice na jeden ťuk

Příspěvek od Radek Hulán » ned led 08, 2012 12:08

Takže "Rádio CZ" je defaultně anglická mutace českých rádií a "Rádio" je defaultně česká. To dává smysl!

Ne, chápu vývoj a důvod, ale je to srandovní :) A nová app je super.

Uživatelský avatar
pejvl
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 105
Registrován: úte kvě 19, 2009 20:46
Zařízení: Lumia 635, Band 2, Surface RT

[app] Rádio - české stanice na jeden ťuk

Příspěvek od pejvl » ned led 08, 2012 13:22

jediný rádio který poslouchám je Expres, takže zatim zůstávám u TuneIn

Uživatelský avatar
Cheetah007
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1099
Registrován: úte úno 09, 2010 15:28
Zařízení: Sony Xperia M2, iPad Mini 32GB

[app] Rádio - české stanice na jeden ťuk

Příspěvek od Cheetah007 » ned led 08, 2012 14:58

Standa píše:Roberte bylo by možné do aplikace přidat rádia z ČRo (Vltava, D-Dur, Leonardo, Jazz a Wave)?
Jinak chválím striktní dodržování vzhledu Metro. Aplikace, které toto nemají, sice mohou být pěkné, ale v systému působí jako pěst na oko.
Taková aplikace na marketplace přece přímo je má název iRadio http://www.windowsphone.com/cs-CZ/apps/ ... 024946d03f" onclick="window.open(this.href);return false; a český rozhlas si ji nechal vytvořit podobně jako je tomu na konkurenčních mobilních platformách,teď aby jsem se ještě dočkali i ČT24 Zpráv a živého vysílání,pak to bude kompletní.

Jinak za rádio děkuji,mám ji staženou a je moc dobrá.

Uživatelský avatar
Vlasta W.
smartstar
smartstar
Příspěvky: 845
Registrován: stř led 28, 2009 10:14
Zařízení: HTC 7 Mozart, Nokia Lumia 720
Bydliště: Ústí nad Labem

[app] Rádio - české stanice na jeden ťuk

Příspěvek od Vlasta W. » ned led 08, 2012 17:15

Díky, nainstalováno :-)

Odpovědět

Zpět na „Aplikace a software“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 hostů